تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 437 از 598 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که گفتید،
    ولی من اعتقاد دارم که همه چیز معدل نیست،بلکه بیشتر به کارایی و توانایی در کار و حرفه اعتقاد دارم و آقای رحمانی هم معدل دیپلمشون حدودای 13 بوده که سال فکر کنم 82 گرفته اما توی کنکور ترکوند،
    و به نظر من توی کنکور ارشد هم جزو نفرات برتر خواهد بود و من به سعی و همت و تلاش ایشون نمره ی 20 میدم چون توی سال 82 دیپلم گرفته بعد سال 85 کنکور ریاضی داده و رتبه ی حدود 30 رو آورده و بعدشم رفته 2 سال سربازی و برگشته و بدون اینکه انگیزشو از دست داده باشه از حدودای بهمن 87 برای کنکور تجربی خونده و رتبه ی 1 تجربی،رتبه ی 1 زبان،رتبه ی 2 رقمی هنر رو آورده.واقعا کار بسیار مشکلی رو کرده...
    ایشون خیلی زحمت کشیدن ولی زحمات میان کار هم خیلی مهمه!
    البته ایشون 100% یه سری کلاسهارو هم رفتن وگرنه غیر ممکنه سه تا رشته رو اینجوری بیارن.
    البته این بحث ها بی فایده هستش الان.
    فلان باید منتظر نتایج نهایی و ازاد موندش.

2. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من قلم چی یه دروغ گوی تمام عیاره که با اینکارا میخواد پول مردمو بگیره،
    طبق گفته خود آقای رحمانی توی برنامه ماه عسل 2 سال قبل و توی همون خبری که نوشته بودم،اگه خونده باشید،که مال جام جم هستش معدل ایشون 13 و خورده ای بوده و ...
    خوب اگرم قلم چی بخواد سر مردم رو کلاه بذاره باید معدلهارو پایینتر اعلام کنه که مردم فکر کنن حاصل کار قلم چی بوده که با معدل پایین طرف رتبه 1شده نه اینکه معدلش رو بالاتر بگه . درست نمیگم؟
    البته منم شنیدم معدل ایشون نزدیک 14 بوده ولی کارنامشو ندیدم

4. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

هفته آخر؟؟؟
    پارسال که سیزدهم اومد!
    سال به سال دارن تنبل تر میشند
    واقعا برای من هم جای سواله با این همه تکنولوژی و محاسبات کامپیوتری نتایج باید خیلی زود مشخص بشه (چه آزاد چه سراسری ) مطمئناَ معلومه که یه سری دستکاری و کارای انسانی هم وارد این موضوع میشه و طول میکشه تا بخوان کاری کنن که نتایج دیگران خیلی هم تابلو و غیرمعمول نشه.

6. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واقعا برای من هم جای سواله با این همه تکنولوژی و محاسبات کامپیوتری نتایج باید خیلی زود مشخص بشه (چه آزاد چه سراسری ) مطمئناَ معلومه که یه سری دستکاری و کارای انسانی هم وارد این موضوع میشه و طول میکشه تا بخوان کاری کنن که نتایج دیگران خیلی هم تابلو و غیرمعمول نشه.
    منکر این قضیه نمیشم چون توی حکومت ایران خیلی مصلحت اندیشن شاید یه دفعه به خاطر مصلحتهای فلان و فلان بزنن چند تا فلان رو توی بهترین فلان قبول کنن ! (سر بسته گفتم )

8. 4 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

معمولا ازمان سنجش برای اینکه بد قول نشه همیشه زمان رو دور تر میگه ولی زودتر از اون وقتی که میگوید اجام میده.

بازهم کنکور سراسری بهتر هست.الان نتایج کارشناسی ارشد ها رو هم که تقریبا عیدامتحان دادن رو نزدن.
    Last edited by alavi71; 25-08-2011 at 09:14.

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منکر این قضیه نمیشم چون توی حکومت ایران خیلی مصلحت اندیشن شاید یه دفعه به خاطر مصلحتهای فلان و فلان بزنن چند تا فلان رو توی بهترین فلان قبول کنن ! (سر بسته گفتم )
    چقدر فلان داشت

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------

من مخالف قلم چی نیست ولی بعضی جاها خیلی اغراق میکنه، مثلا میگه اینا نا رو خوندن که رتبه برتر شدن، اگه شما اینقدر طرفدار قلم چی هستی اینو بخون مربوط به سال 89 هستش ولی امسالم قلم چی اینکارو کرده،البته اسمی از قلم چی نبرده اما با توجه به توضیحا و عکس مربوطه میشه
    منبع:mehrnews.com
    ببینید من اصلا طرفدار کسی یا جایی نیستم که برام نفعی نداشته باشه .من فقط یه سوال از شما پرسیدم. اگه بنا باشه یه موسسه تبلیغ کار خودش رو بکنه که بقیه فکر کنن حاصل کار اونه میاد معدل شاگردش رو بالا اعلام میکنه یا پایین؟
    من بعد از کنکور 89 گفتم گزینه 2 سوالاش بهتر بوده چون فیزیک 89 سوالاش سخت بود و فیزیک گزینه 2 هم سخت بوده. کلا طرفدار جاییم که یا عالی باشه یا نفعی برام داشته باشه . از قلم چی نه نفعی به من میرسه نه عالیه.
    این خبریم که گذاشتین کار موسسه قلم چیه ولی بازم میگم اگه بخواد تبلیغ کارشو بکنه معدل شاگرداشو کمتر اعلام میکنه . انصافا قبول ندارین؟

12. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    BARCELONA

11

چقدر فلان داشت

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------

ببینید من اصلا طرفدار کسی یا جایی نیستم که برام نفعی نداشته باشه .من فقط یه سوال از شما پرسیدم. اگه بنا باشه یه موسسه تبلیغ کار خودش رو بکنه که بقیه فکر کنن حاصل کار اونه میاد معدل شاگردش رو بالا اعلام میکنه یا پایین؟
    من بعد از کنکور 89 گفتم گزینه 2 سوالاش بهتر بوده چون فیزیک 89 سوالاش سخت بود و فیزیک گزینه 2 هم سخت بوده. کلا طرفدار جاییم که یا عالی باشه یا نفعی برام داشته باشه . از قلم چی نه نفعی به من میرسه نه عالیه.
    این خبریم که گذاشتین کار موسسه قلم چیه ولی بازم میگم اگه بخواد تبلیغ کارشو بکنه معدل شاگرداشو کمتر اعلام میکنه . انصافا قبول ندارین؟
    99 % با شما مخالفم،
    برا اینکه معدل بچه ها رو بالاتر اعلام میکنن و میگن بچه درس خونا و اینکه هرکی تو کانون بیاد معدلش اینجوری زیاد میشه توی کانون بودن و اینکه با استفاده از ما معدلشون زیاد شده و با این ترفند با 1 تیر 2 نشون میزنه،هم بچه زرنگا رو میاره تو کانون و هم اونایی که معدلشون پایینه رو میاره،
    در هر صورت نظر شما محترم.
    Last edited by Jalal @ A.gh; 25-08-2011 at 13:11.

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من مخالف قلم چی نیستم ولی بعضی جاها خیلی اغراق میکنه، مثلا میگه اینا نا رو خوندن که رتبه برتر شدن، اگه شما اینقدر طرفدار قلم چی هستی اینو بخون مربوط به سال 89 هستش ولی امسالم قلم چی اینکارو کرده،البته اسمی از قلم چی نبرده اما با توجه به توضیحا و عکس مربوطه میشه فهمید که مال کانون قلم چی هستش:
    من نه از قلم چی خوشم میاد و نه بدم میاد!
    ولی خیلی (نه همه) از این هایی که عکسشون رو زده هر آزمون تو مجله آزمون قلم چی قبل کنکور به عنوان نفرات برتر آزمون ها اسم و عکسشو میدیدم!
    کلا قلم چی تبلیغاتش خیلی قویه!
    مشکل اینجاست که طرف میاد یکی دوتا آزمون قلم چی میده و مثلا میشه رتبه 1 بعد اینا میان عَلَمش میکنند و . . .!
    Last edited by Amirdb; 25-08-2011 at 10:04.

15. 2 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها چندبرابر ظرفيت دانشگاه شاهد كي مياد؟ پارسال فكر كنم 2 هفته قبل از اعلام نتايج چندبرابر ظرفيت شاهد رو اعلام كردن كه برن واسه مصاحبه ولي امسال تا الان كه خبري نيست اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون.

داره خودمونی میشه M A H 3 A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کنار ساحل

پيش فرض

چرا برای من سایت سنجش بالا نمیاد؟؟؟
    Last edited by M A H 3 A; 25-08-2011 at 13:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •