ایشون خیلی زحمت کشیدن ولی زحمات میان کار هم خیلی مهمه!
البته ایشون 100% یه سری کلاسهارو هم رفتن وگرنه غیر ممکنه سه تا رشته رو اینجوری بیارن.
البته این بحث ها بی فایده هستش الان.
فلان باید منتظر نتایج نهایی و ازاد موندش.
ایشون خیلی زحمت کشیدن ولی زحمات میان کار هم خیلی مهمه!
البته ایشون 100% یه سری کلاسهارو هم رفتن وگرنه غیر ممکنه سه تا رشته رو اینجوری بیارن.
البته این بحث ها بی فایده هستش الان.
فلان باید منتظر نتایج نهایی و ازاد موندش.
خوب اگرم قلم چی بخواد سر مردم رو کلاه بذاره باید معدلهارو پایینتر اعلام کنه که مردم فکر کنن حاصل کار قلم چی بوده که با معدل پایین طرف رتبه 1شده نه اینکه معدلش رو بالاتر بگه . درست نمیگم؟
البته منم شنیدم معدل ایشون نزدیک 14 بوده ولی کارنامشو ندیدم
واقعا برای من هم جای سواله با این همه تکنولوژی و محاسبات کامپیوتری نتایج باید خیلی زود مشخص بشه (چه آزاد چه سراسری ) مطمئناَ معلومه که یه سری دستکاری و کارای انسانی هم وارد این موضوع میشه و طول میکشه تا بخوان کاری کنن که نتایج دیگران خیلی هم تابلو و غیرمعمول نشه.هفته آخر؟؟؟
پارسال که سیزدهم اومد!
سال به سال دارن تنبل تر میشند
منکر این قضیه نمیشم چون توی حکومت ایران خیلی مصلحت اندیشن شاید یه دفعه به خاطر مصلحتهای فلان و فلان بزنن چند تا فلان رو توی بهترین فلان قبول کنن ! (سر بسته گفتم )![]()
معمولا ازمان سنجش برای اینکه بد قول نشه همیشه زمان رو دور تر میگه ولی زودتر از اون وقتی که میگوید اجام میده.
بازهم کنکور سراسری بهتر هست.الان نتایج کارشناسی ارشد ها رو هم که تقریبا عیدامتحان دادن رو نزدن.
Last edited by alavi71; 25-08-2011 at 09:14.
چقدر فلان داشت
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
ببینید من اصلا طرفدار کسی یا جایی نیستم که برام نفعی نداشته باشه .من فقط یه سوال از شما پرسیدم. اگه بنا باشه یه موسسه تبلیغ کار خودش رو بکنه که بقیه فکر کنن حاصل کار اونه میاد معدل شاگردش رو بالا اعلام میکنه یا پایین؟
من بعد از کنکور 89 گفتم گزینه 2 سوالاش بهتر بوده چون فیزیک 89 سوالاش سخت بود و فیزیک گزینه 2 هم سخت بوده. کلا طرفدار جاییم که یا عالی باشه یا نفعی برام داشته باشه . از قلم چی نه نفعی به من میرسه نه عالیه.
این خبریم که گذاشتین کار موسسه قلم چیه ولی بازم میگم اگه بخواد تبلیغ کارشو بکنه معدل شاگرداشو کمتر اعلام میکنه . انصافا قبول ندارین؟
99 % با شما مخالفم،
برا اینکه معدل بچه ها رو بالاتر اعلام میکنن و میگن بچه درس خونا و اینکه هرکی تو کانون بیاد معدلش اینجوری زیاد میشه توی کانون بودن و اینکه با استفاده از ما معدلشون زیاد شده و با این ترفند با 1 تیر 2 نشون میزنه،هم بچه زرنگا رو میاره تو کانون و هم اونایی که معدلشون پایینه رو میاره،
در هر صورت نظر شما محترم.![]()
Last edited by Jalal @ A.gh; 25-08-2011 at 13:11.
من نه از قلم چی خوشم میاد و نه بدم میاد!
ولی خیلی (نه همه) از این هایی که عکسشون رو زده هر آزمون تو مجله آزمون قلم چی قبل کنکور به عنوان نفرات برتر آزمون ها اسم و عکسشو میدیدم!
کلا قلم چی تبلیغاتش خیلی قویه!
مشکل اینجاست که طرف میاد یکی دوتا آزمون قلم چی میده و مثلا میشه رتبه 1 بعد اینا میان عَلَمش میکنند و . . .!
Last edited by Amirdb; 25-08-2011 at 10:04.
بچه ها چندبرابر ظرفيت دانشگاه شاهد كي مياد؟ پارسال فكر كنم 2 هفته قبل از اعلام نتايج چندبرابر ظرفيت شاهد رو اعلام كردن كه برن واسه مصاحبه ولي امسال تا الان كه خبري نيست اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون.
چرا برای من سایت سنجش بالا نمیاد؟؟؟![]()
Last edited by M A H 3 A; 25-08-2011 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)