من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.
من مشکل در اجرای این بازی دارم.gta iv fatal error:ws10 این ما کرک رازور.ولی مال کرک دیگه میگه که ریلیز فایلد.یک تاریخ هم میده.
بابا ماموریت.
من تقریبا بیشتر بازی رو رفتم ولی هم گفتم آخیش دیدم 3 تا زنگ خورد 3 تا ماموریت دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حوصله نداشتم رفت
راستی در مورد overclocking حالا بحث عوز نشه ولی من که کردم 3 تا fps بیشتر اضافه نشد ولی یک جا دیدم یارو حدود 15 تا fps اضافه کرد که خیلی زیاده .
55 fps به 58 fps
عزیزم تو درایورتو آپدیت کن میشه 20 یکمم اون تنظیمات رو بکش پایین خیلی زیاده مگه می خوای چجوری بازی کنی که اونقدر بردی بالا من با اون کارتم view distance رو که خیلی حافظه میگیره رو 60 گزاشتم و بقیه هم بالاترین حد راستی این بازی بازم می گم خیلی وابستگی فراوانی به cpu داره و بیشتر تنظیمات مال cpu هست.
کمک کنید بابا یک مرد باشه جواب بده.
راکستار خودش را مسخره نمیکند ! شما درایورت کارت گرافیک خود را آپدیت کنید تا کسی شما را مسخره نکند !
برای حل مشکل تصویر بالا به پست اول تاپیک زیر مراجعه کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان کرک razor رو دارم، پچ رو نصب کنم ؟
درایورم هم که قبلا آپدیت شده.
این پچ رو نصب کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون پچی که با کرک razor سازگاره رو بریز حداقل همون 5 fps هم غنیمته
درایورم که آپدیت کردی مشکل نداری خوب پس باید بازیت خوب بیاد.
الان من براي يك كرك غير razor چه پچي رو نصب كنم ؟
فکر نمیکنم بالاتر از catalyst 8.12 اومده باشه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)