تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 510 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1.چرا باگ هم ایجاد میکنن . البته بستگی به خودت داره . ایا بازی زیباتر با کمی باگ بهتره یا بازی معمولی (وانیلی) بدون باگ ؟ البته اگه باگ در یه حدی باشه که کاملا جلوی بازی کردنت رو بگیره من قید اون مود رو میزنم اما یه ذره باگ گرافیکی یا خیلی کوچیک واسم مهم نیست . کاری که بعضی مودها با بازی میکنن ادم قید باگ رو هم میزنه .

2.اکثر مودهای معروف با هم خودشون رو سازگار میکنن و پچ compability میدن یا اصلا از اول با هم تداخل ندارن . اکثر مودهای کوچیک هم که فقط یه تغییر کوچیکی توی بازی میدن خیلی با بقیه تداخل ندارن ولی ممکنه بعضی مودهای دیگه با تداخل داشته باشن . پس همه مودها رو نمیشه با هم داشت . وقتی یه مود میخوای نصب کنی اول باید صفحه مود رو بخونی ببینی سازنده اش راجع به سازگاری با مودهای مختلف چی گفته . توی قسمت دانلود فایلها هم باید ببینی پچی چیزی واسه سازگاری با یک مود دیگه گذاشته واسه دانلود یا نه . اگه هم چیزی راجع به سازگاریش ننوشته بود باید ببینی کار اون مود چیه و چه چیزایی رو توی بازی دست کاری میکنه . مثلا دوتا مود که هر دوتاشون روشنایی یا اب و هوا رو تغییر میدن به احتمال زیاد با هم ناسازگارن .
    کلا پیشنهاد میکنم فقط مودهای معروف رو بگیری اگه خواستی . توی صفحه مود یه چیزی داره به نام endorsement که محبوبیت اون مود رو نشون میده . اکثر این مودها با خودشون رو سازگار میکنن . در ضمن واسه هر چیزی فقط و فقط یک مود بگیر . مثلا دوتا مود با هم نگیر که نژادها رو عوض میکنن .

اگه مود میخواستی بهم بگو شاید تونستم کمکت کنم . چون من خیلی مود دارم .
    ممنون از جواب کاملتون

آره ممنون می شم که چند تا مود عالی بهم معرفی کنید. اگر هم می توانید محل دانلود آن را معرفی کنید

با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه pirate sea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    آخرین دریا !______خونه : کشتی!

پيش فرض

میشه اون مد که فریم رو افزایش میده بزارید لطفا خیلی بهش نیاز دارم سرعت بازی خیلی کم شده :-(

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب دوستان من تا به حال هیچ DLC یا مدی نریختم بلد هم نیستم بریزم .چندتا مد بگین که به بازی امکانات کاملا جدیدی اضافه کنه(زره و شمشیر و لباس و امکانات ساخت کارکتر و ضربه ها و فینیشر و ...)چند تا مد هم اگه میشه بزارین که بازی رو طبیعی تر کنه و قابلیت های انسانی رو مبیشتر کنه .بی زحمت لینک هاش هم اگه ممکنه بزارین ممنون میشم.بی زحمت یاد هم بدین چه جوری باید مد نصب کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب دوستان من تا به حال هیچ DLC یا مدی نریختم بلد هم نیستم بریزم .چندتا مد بگین که به بازی امکانات کاملا جدیدی اضافه کنه(زره و شمشیر و لباس و امکانات ساخت کارکتر و ضربه ها و فینیشر و ...)چند تا مد هم اگه میشه بزارین که بازی رو طبیعی تر کنه و قابلیت های انسانی رو مبیشتر کنه .بی زحمت لینک هاش هم اگه ممکنه بزارین ممنون میشم.بی زحمت یاد هم بدین چه جوری باید مد نصب کرد.
    فعلا منتظر دوستمون Gregar هستیم که چند تا از مود های عالی ای رو که بازی کرده معرفی کنه.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من می خوام بازیو دوباره شروع کنم.(یادتون باشه رو ایکس باکس بازی می کردم.چون نمی شه روش مد نصب کرد می خوام کامپیوترش رو بگیرم.)
    نمی دونم با مد به سیستمم می خوره یا نه.
    با این سیستمی که دارم به نظرتون بگیرمش یا نه؟
    vga:1 gb
    ram:2 gb
    cpu:AMD athlon Dual core 4600
    2.41 ghz

اگه نباشه جاش خالی می مونه pirate sea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    آخرین دریا !______خونه : کشتی!

پيش فرض

چرا سرعتم کمه
    خیلی سرعت بازی کم شده کمممممممممممممممک!

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من می خوام بازیو دوباره شروع کنم.(یادتون باشه رو ایکس باکس بازی می کردم.چون نمی شه روش مد نصب کرد می خوام کامپیوترش رو بگیرم.)
    نمی دونم با مد به سیستمم می خوره یا نه.
    با این سیستمی که دارم به نظرتون بگیرمش یا نه؟
    vga:1 gb
    ram:2 gb
    cpu:AMD athlon Dual core 4600
    2.41 ghz
    کسی نمی دونه؟

در آغاز فعالیت handel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من این بازی رو تازه نصب کردم خیلی جالبه که یک نژاد شبیه به انسان طراحی کردند و اسمش رو گذاشتن نژاد nord که از باقی نژادها بهتره و سرزمین اسکاریم هم برای اونهاست و از این نژاد انواع و اقسام حماسه سرایی ها در بازی وجود داره و بازیکنها هم به طبع همین نژاد رو انتخاب میکنند اگه قرار باشه نژاد واقعی در بازی باشه پس باید تمام نژاد ها باشند اینجوری مثلا دارند زیرآبی تبلیغ نژادشون میکنند و جز اینکه خاک بر سر بودن خودشون نشون بدن هیچی نیست. بنده همین جا عهد میبندم یه بازی با یک مشت نژاد کج و ماوج مفلوک طراحی کنم والبته بهمراه یک نژاد انسانی با تمام قدرتها و اسمش رو هم میگذارم نژاد آریایی.

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله؟نژاد آریایی؟چیه مد جدیده؟

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اسكايريم يك استان از تامريل هست كه محل سكونت نرد هاست.پس قهرمان هاش و ... اكثرا نرد هستن.
    اين نژاد ها هم هيچ كدوم برتري خاصي بر هم ديگه ندارن.توي لول هاي بالا اصلا به چشم نمياد.نرد و خاجيت و برتون به نظرم خوب باشن.

11. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •