ممنون از جواب کاملتون
آره ممنون می شم که چند تا مود عالی بهم معرفی کنید. اگر هم می توانید محل دانلود آن را معرفی کنید
با تشکر فراوان
ممنون از جواب کاملتون
آره ممنون می شم که چند تا مود عالی بهم معرفی کنید. اگر هم می توانید محل دانلود آن را معرفی کنید
با تشکر فراوان
میشه اون مد که فریم رو افزایش میده بزارید لطفا خیلی بهش نیاز دارم سرعت بازی خیلی کم شده :-(
خوب دوستان من تا به حال هیچ DLC یا مدی نریختم بلد هم نیستم بریزم .چندتا مد بگین که به بازی امکانات کاملا جدیدی اضافه کنه(زره و شمشیر و لباس و امکانات ساخت کارکتر و ضربه ها و فینیشر و ...)چند تا مد هم اگه میشه بزارین که بازی رو طبیعی تر کنه و قابلیت های انسانی رو مبیشتر کنه .بی زحمت لینک هاش هم اگه ممکنه بزارین ممنون میشم.بی زحمت یاد هم بدین چه جوری باید مد نصب کرد.![]()
فعلا منتظر دوستمون Gregar هستیم که چند تا از مود های عالی ای رو که بازی کرده معرفی کنه.
سلام
من می خوام بازیو دوباره شروع کنم.(یادتون باشه رو ایکس باکس بازی می کردم.چون نمی شه روش مد نصب کرد می خوام کامپیوترش رو بگیرم.)
نمی دونم با مد به سیستمم می خوره یا نه.
با این سیستمی که دارم به نظرتون بگیرمش یا نه؟
vga:1 gb
ram:2 gb
cpu:AMD athlon Dual core 4600
2.41 ghz
چرا سرعتم کمه
خیلی سرعت بازی کم شده کمممممممممممممممک!
کسی نمی دونه؟
من این بازی رو تازه نصب کردم خیلی جالبه که یک نژاد شبیه به انسان طراحی کردند و اسمش رو گذاشتن نژاد nord که از باقی نژادها بهتره و سرزمین اسکاریم هم برای اونهاست و از این نژاد انواع و اقسام حماسه سرایی ها در بازی وجود داره و بازیکنها هم به طبع همین نژاد رو انتخاب میکنند اگه قرار باشه نژاد واقعی در بازی باشه پس باید تمام نژاد ها باشند اینجوری مثلا دارند زیرآبی تبلیغ نژادشون میکنند و جز اینکه خاک بر سر بودن خودشون نشون بدن هیچی نیست. بنده همین جا عهد میبندم یه بازی با یک مشت نژاد کج و ماوج مفلوک طراحی کنم والبته بهمراه یک نژاد انسانی با تمام قدرتها و اسمش رو هم میگذارم نژاد آریایی.
اسكايريم يك استان از تامريل هست كه محل سكونت نرد هاست.پس قهرمان هاش و ... اكثرا نرد هستن.
اين نژاد ها هم هيچ كدوم برتري خاصي بر هم ديگه ندارن.توي لول هاي بالا اصلا به چشم نمياد.نرد و خاجيت و برتون به نظرم خوب باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)