تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 1185 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید می تونم بپرسم شما مواد اولیه رو از کجا تهیه می کنید؟

مثلاً همین مشک سفید و ...

بعد، اینکه چه طوری تشخیص می دید که یه مشک طبیعیه یا سینتتیک؟

منم خیلی دوست دارم که عطرهای دست ساز خودم رو استفاده کنم!

راستی رشته شما شیمی هست؟

بعید می دونم که این اطلاعات دقیق شما فقط از سرچ بدست اومده باشه؟!

در ضمن من تهران هستم، اگه جایی رو در تهران می شناسید که میشه مشک طبیعی و اصل رو تهیه کرد (یا حتی مواد اولیه دیگه!) لطفاً معرفی بفرمایید

پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
    مواد اوّلیه از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه خرید. ولی اگه وزن بسته ات از 2 کیلو بیشتر شد گمرک گیر میده و باید مجوز بهداشت بگیرید و مجوز بهداشت هم 6 میلیون پول می خاد یعنی از خیر بستتون باید بگذرید.

خرید مواد اوّلیه بدون داشتن فرمول و آگاهی کامل نسبت به این رشته فقط پول بیرون ریختنه. در این مرحله به شما پیشنهاد نمی کنم دنبال خرید مواد اوّلیه برید. در این مرحله فعلاً تحقیق کنید.

مشک طبیعی به دلیل کم شدن نسل آهوی ختن دیگه وجود نداره و اگه تو خارج از کشور به سختی بتونید پیداش کنید قیمتش گزافه. مثلاً کیلویی 20 میلیون تومن (البته قیمت مشک طبیعیو ندارم و احتمالی می گم)
    مشک سفید که من خریدم از همون عطرفروشی های روغنی خریدم که مواد اوّلیّه رو به دلیل سواد کمشون به نام عطر تمام شده می فروشن. من از بغل سینما بالای میدون ولی عصر خریدم که الان دیگه تعطیل کرده.

رشته ی من انسانیه و ربطی به عطر نداره. به سبب عشقم به عطر رفتم دنبالش.
    پیشنهاد می کنم perfume the story of a murderer رو حتماً ببینید. طریقه ی ساخت عطر در این فیلم به صورت ساده نمایش داده شده و می تونه به علاقه مندی تون به عطّاری کمک کنه.

اگه انگلیسیتون خوبه کتاب معرّفی کنم و گروه اینترنتی که برید دنبال یادگیری. اگه خوب نیس صبر کنید کتابم چاپ شه کتابمو بخونید.
    تو تهران مواد اوّلیه گیرتون نمی یاد اگه هم بیاد بدون دانش عطر براتون بلااستفاده هست. فعلاً تحقیق کنید.
    شریف عطّار

2. 7 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مواد اوّلیه از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه خرید. ولی اگه وزن بسته ات از 2 کیلو بیشتر شد گمرک گیر میده و باید مجوز بهداشت بگیرید و مجوز بهداشت هم 6 میلیون پول می خاد یعنی از خیر بستتون باید بگذرید.

خرید مواد اوّلیه بدون داشتن فرمول و آگاهی کامل نسبت به این رشته فقط پول بیرون ریختنه. در این مرحله به شما پیشنهاد نمی کنم دنبال خرید مواد اوّلیه برید. در این مرحله فعلاً تحقیق کنید.

مشک طبیعی به دلیل کم شدن نسل آهوی ختن دیگه وجود نداره و اگه تو خارج از کشور به سختی بتونید پیداش کنید قیمتش گزافه. مثلاً کیلویی 20 میلیون تومن (البته قیمت مشک طبیعیو ندارم و احتمالی می گم)
    مشک سفید که من خریدم از همون عطرفروشی های روغنی خریدم که مواد اوّلیّه رو به دلیل سواد کمشون به نام عطر تمام شده می فروشن. من از بغل سینما بالای میدون ولی عصر خریدم که الان دیگه تعطیل کرده.

رشته ی من انسانیه و ربطی به عطر نداره. به سبب عشقم به عطر رفتم دنبالش.
    پیشنهاد می کنم perfume the story of a murderer رو حتماً ببینید. طریقه ی ساخت عطر در این فیلم به صورت ساده نمایش داده شده و می تونه به علاقه مندی تون به عطّاری کمک کنه.

اگه انگلیسیتون خوبه کتاب معرّفی کنم و گروه اینترنتی که برید دنبال یادگیری. اگه خوب نیس صبر کنید کتابم چاپ شه کتابمو بخونید.
    تو تهران مواد اوّلیه گیرتون نمی یاد اگه هم بیاد بدون دانش عطر براتون بلااستفاده هست. فعلاً تحقیق کنید.
    شریف عطّار
    در پیرو فرمایشات شریف عزیز:
    الان حتی برند هایی تولید عطر هم در ترکیباتشون از مشک مصنوعی استفاده میکنن مگر کمپانی هایی محدود که سبک کاریشون متفاوت هست که جزء برند های نیچ هم محسوب میشن محصولات باکیفیتی تولید میکنن وبسیار هم گران قیمت هستند

4. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در پیرو فرمایشات شریف عزیز:
    الان حتی برند هایی تولید عطر هم در ترکیباتشون از مشک مصنوعی استفاده میکنن مگر کمپانی هایی محدود که سبک کاریشون متفاوت هست که جزء برند های نیچ هم محسوب میشن محصولات باکیفیتی تولید میکنن وبسیار هم گران قیمت هستند
    پیرو فرمایشات فرید و شریف عزیز
    کلا هر ادکلنی تو ایران یافته بشه یا اکثر عطرهای دیزاینر موجود شیمیایی تولید میشوند(مگر بعضی کارهای کرید و .....) چون روغن های طبیعی شرایط نگهداری خاصی دارند وگرنه فاسد میشند و البته بسیار گران تر از نوع سینتتیکیشون هستند..در نتیجه شرکت ها تمایل به استفاده از مواد آروماکمیکال دارند ...الان میشه فهمید دلیل اینکه چرا کرید اینقدر تو ایران ارزونه نسبت به قیمت جهانیش...

6. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیرو فرمایشات فرید و شریف عزیز
    کلا هر ادکلنی تو ایران یافته بشه یا اکثر عطرهای دیزاینر موجود شیمیایی تولید میشوند(مگر بعضی کارهای کرید و .....) چون روغن های طبیعی شرایط نگهداری خاصی دارند وگرنه فاسد میشند و البته بسیار گران تر از نوع سینتتیکیشون هستند..در نتیجه شرکت ها تمایل به استفاده از مواد آروماکمیکال دارند ...الان میشه فهمید دلیل اینکه چرا کرید اینقدر تو ایران ارزونه نسبت به قیمت جهانیش...
    اسانس های روغنی گل ها مثل رز و یاس و مواد اوّلیّه ی حیوانی، مثل مشک و عنبر همچنین مواد اوّلیه ای که از چوب به دست می آیند مثل روغن چوب صندل و برخی ادویه ها از جمله زعفران، به دلیل کمبود یا گران بودنشان در عطرهای عادّی استفاده نمی شود و همونطور که فرید عزیز گفت فقط در عطرهای فاخر برای افراد مشهور و پولدار استفاده می شه. مثلاً یه 100 میلش ممکن یکی دو تومن در بیاد.
    امّا برخی مواد طبیعی مثل ادویه ها اسانسی روغنی هل، زیره، رازیانه، تخم گشنیز، میخک صدپر، روغن پوست مرکبّات به دلیل در دسترس و ارزان بودن شان در عطرهای عادی هم استفاده می شود.
    این کرید چیه؟
    تو ایران فکر نکنم عطری طرّاحی و ساخته بشه. هر چی هست وارداته.
    شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 19:09.

8. 4 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اسانس های روغنی گل ها مثل رز و یاس و مواد اوّلیّه ی حیوانی، مثل مشک و عنبر همچنین مواد اوّلیه ای که از چوب به دست می آیند مثل روغن چوب صندل و برخی ادویه ها از جمله زعفران، به دلیل کمبود یا گران بودنشان در عطرهای عادّی استفاده نمی شود و همونطور که فرید عزیز گفت فقط در عطرهای فاخر برای افراد مشهور و پولدار استفاده می شه. مثلاً یه 100 میلش ممکن یکی دو تومن در بیاد.
    امّا برخی مواد طبیعی مثل ادویه ها اسانسی روغنی هل، زیره، رازیانه، تخم گشنیز، روغن پوست مرکبّات به دلیل در دسترس و ارزان بودن شان در عطرهای عادی هم استفاده می شود.
    این کرید چیه؟
    تو ایران فکر نکنم عطری طرّاحی و ساخته بشه. هر چی هست وارداته.
    شریف عطّار
    اونطوری که من شنیده بودم عطرهای دیزاینر همگی بجز معدودی شیمیایی هستند..حتی ادویه ها یا مرکبات هم بصورت شیمیایی استفاده میشن نه بخاطر قیمتشون بخاطر اینکه ایجاد ثبات در روغن های طبیعی سخت هستش و شرایط نگهداری مشکله ولی مواد سینتیک رو خیلی راحت تر مشیه کنترل کرد..و اینکه درسته تخم گشنیز ارزونه ولی تهیه روغن از اون هزینه زیادی نسبت به قیمت ارزان عطرهای معمولی داره...مثلا میوه ها نسبتا ارزان هستند ولی هزینه تهیه روغن و همچنین وجود تغییر در آنها در خلال زمان باعث میشه از اونها کمتر بصورت طبیعی و اسنشال در عطرهای عادی استفاده بشه و بیشتر از آکورد شیمیایی اونها استفاده میشه...

کرید برند معروف نیچ هستش که در عطرهاش از مواد طبیعی استفاده میکنه و در ایران هم موجود هستش...سابقه 300 ساله داره و نسل به نسل بصورت خانوادگی اداره شده..عطرهای کرید بخاطر مواد طبیعی وقتی یکسال از تولیدشون گذشته باشه قیمتشون افت فاحشی میکنه و البته انواعی که در ایران هست بسیار ارزان در مقایسه با قیمت جهانی فروخته میشه (مثلا 170 هزار تومان در مقایسه با قیمت 280 دلاری جهانی )

10. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اونطوری که من شنیده بودم عطرهای دیزاینر همگی بجز معدودی شیمیایی هستند..حتی ادویه ها یا مرکبات هم بصورت شیمیایی استفاده میشن نه بخاطر قیمتشون بخاطر اینکه ایجاد ثبات در روغن های طبیعی سخت هستش و شرایط نگهداری مشکله ولی مواد سینتیک رو خیلی راحت تر مشیه کنترل کرد..و اینکه درسته تخم گشنیز ارزونه ولی تهیه روغن از اون هزینه زیادی نسبت به قیمت ارزان عطرهای معمولی داره...مثلا میوه ها نسبتا ارزان هستند ولی هزینه تهیه روغن و همچنین وجود تغییر در آنها در خلال زمان باعث میشه از اونها کمتر بصورت طبیعی و اسنشال در عطرهای عادی استفاده بشه و بیشتر از آکورد شیمیایی اونها استفاده میشه...

کرید برند معروف نیچ هستش که در عطرهاش از مواد طبیعی استفاده میکنه و در ایران هم موجود هستش...سابقه 300 ساله داره و نسل به نسل بصورت خانوادگی اداره شده..عطرهای کرید بخاطر مواد طبیعی وقتی یکسال از تولیدشون گذشته باشه قیمتشون افت فاحشی میکنه و البته انواعی که در ایران هست بسیار ارزان در مقایسه با قیمت جهانی فروخته میشه (مثلا 170 هزار تومان در مقایسه با قیمت 280 دلاری جهانی )
    با یکی از اقوام که در مورد خرید ادکلن صحبت میکردم (ایشون ساکن دانمارک هستند) وقتی بش گفتم که کرید اینجا موجود هست با قیمت مثلا 170 هزار تومان حسابی تعجب کرد.
    میگفت اینجا محصولات کرید رو ارزان فروشها هم زیر 200 دلار نمیدن چطور اونوقت تو ایران با این قیمت موجود هست. بعد از مدتی تحقیق فهمیدیم ای دل غافل کلی پارامتر توی محصولات کرید هست که متغیره و بادی از نام کرید در ایران موجود هست. البته این صحبتها مال 2 سال پیش هست که متوجه شدیم. برای همین مثلا عطری مثل امپریال و ایسلند واتر و چند نمونه دیگر علارقم بوی خوب ماندگاری در اون حد پیش فرض رو ندارن.
    پارامتر های مختلفی هم وجود داره که مهک عزیز قبلا در موردشون صحبت کرد. مثل بچ نامبرها-ترکیبات پایه و ....
    چون کرید برای فروشگاه های خودش که مشترکان ثابت و مهمی هم داره یک نمونه کیفیت میده و برای فروشگاه های عمومی یک نمونه کیفت دیگری....
    یک نمونه بارزش هم بیژن هست که این سبک رو هم راعایت میکنه. ادکلنهای بیژن امروزه جز ادکلن های قیمت مناسب حساب میشن و شاید گرونترین اونها به 60 هم نرسه ولی وقتی به فروشگاه خود بیژن برید میبینید که ادکلنهای اون فروشگاه نیز بالای 100 دلار قیمن دارن. البته مردم عادی نمیتونن به راحتی وارد اون فروشگاه بشن. حتی یک عطر زنانه اش قیمتش 350 دلار بود.
    Last edited by f.t.g; 17-02-2012 at 19:52.

12. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز بعده یک هفته که ادکلن ایشی میاکی رو به کتم زده بودم و از اون موقع نپوشیده بودمش پوشیدم که با

تعجب هنوز بوش رو حس میکردم.

عوضش ادکلن دریک که قبلا 5-6 ساعت رو پوستم میموند الان 2 ساعت هم برام موندگاری نداره.بوش هم که

شبیهه اسید شده.نمیدونم کجا این ادکلنارو به این تر تمیزی کپی میکنه ؟از ادکلنایه ارزون هم نمیگذرن اینا

.............................

بحث تخصصی هم باحاله.ادامه بدید که خیلی حال میده

14. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال .تو این رویو های تو سایت های عطر و ادکلن کدوم کلمه معنی پخشی بو رو میده چون مثلا موندگاری رو امتیاز میدن میخوام بدونم امتیازات بقیش چیه

16. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز بعده یک هفته که ادکلن ایشی میاکی رو به کتم زده بودم و از اون موقع نپوشیده بودمش پوشیدم که با

تعجب هنوز بوش رو حس میکردم.

عوضش ادکلن دریک که قبلا 5-6 ساعت رو پوستم میموند الان 2 ساعت هم برام موندگاری نداره.بوش هم که

شبیهه اسید شده.نمیدونم کجا این ادکلنارو به این تر تمیزی کپی میکنه ؟از ادکلنایه ارزون هم نمیگذرن اینا

.............................

بحث تخصصی هم باحاله.ادامه بدید که خیلی حال میده
    علی جون دریک شما شیشه اش چه رنگیه؟
    اون قسمتی که فشار میدی تا اسپری کنه چه رنگیه؟
    تیکه ایی که رنگ فلز داشته باشه رو محصول وجود داره؟
    درب ادکلن زبر هست؟
    من یکی دارم که 2 ساله ازش گذشته ولی همون بو رو میده و تغییری تو موندگاریش بوجود نیومده

18. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

ایول، چه حال میده این بحثا....

دم همتون گرم

20. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •