مواد اوّلیه از سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه خرید. ولی اگه وزن بسته ات از 2 کیلو بیشتر شد گمرک گیر میده و باید مجوز بهداشت بگیرید و مجوز بهداشت هم 6 میلیون پول می خاد یعنی از خیر بستتون باید بگذرید.
خرید مواد اوّلیه بدون داشتن فرمول و آگاهی کامل نسبت به این رشته فقط پول بیرون ریختنه. در این مرحله به شما پیشنهاد نمی کنم دنبال خرید مواد اوّلیه برید. در این مرحله فعلاً تحقیق کنید.
مشک طبیعی به دلیل کم شدن نسل آهوی ختن دیگه وجود نداره و اگه تو خارج از کشور به سختی بتونید پیداش کنید قیمتش گزافه. مثلاً کیلویی 20 میلیون تومن (البته قیمت مشک طبیعیو ندارم و احتمالی می گم)
مشک سفید که من خریدم از همون عطرفروشی های روغنی خریدم که مواد اوّلیّه رو به دلیل سواد کمشون به نام عطر تمام شده می فروشن. من از بغل سینما بالای میدون ولی عصر خریدم که الان دیگه تعطیل کرده.
رشته ی من انسانیه و ربطی به عطر نداره. به سبب عشقم به عطر رفتم دنبالش.
پیشنهاد می کنم perfume the story of a murderer رو حتماً ببینید. طریقه ی ساخت عطر در این فیلم به صورت ساده نمایش داده شده و می تونه به علاقه مندی تون به عطّاری کمک کنه.
اگه انگلیسیتون خوبه کتاب معرّفی کنم و گروه اینترنتی که برید دنبال یادگیری. اگه خوب نیس صبر کنید کتابم چاپ شه کتابمو بخونید.
تو تهران مواد اوّلیه گیرتون نمی یاد اگه هم بیاد بدون دانش عطر براتون بلااستفاده هست. فعلاً تحقیق کنید.
شریف عطّار