بچه ها یه توضیح مختصر از وظایف پلیس امداد و پلیس دیپلماتیک و ساعات کاری شون و مرخصی و مرخصی شهریش بدین لطفآ. منی که بومی تهران نیستم و از جای دیگه جذب میشم چند وقت یه بار مرخصی میگیرم؟
بچه ها یه توضیح مختصر از وظایف پلیس امداد و پلیس دیپلماتیک و ساعات کاری شون و مرخصی و مرخصی شهریش بدین لطفآ. منی که بومی تهران نیستم و از جای دیگه جذب میشم چند وقت یه بار مرخصی میگیرم؟
Last edited by shabe.saket; 22-08-2011 at 12:32.
والا من که نیافتادم ولی چند از بچه های ما افتادن اونجا(ما بیگلری اردبیل بودیم)
من درباره پليس ديپلماتيك بهت ميگم داداشي .
دو قسمت داره داخلش ... يگان - قرارگاه . اگه بتوني بيوفتي قرارگاه كه خيلي خوبه . اكثرش تايم اداري
اما اگــه بيوفتي يگان خو اينم باز چند دسته داره . ميتوني راننده بشي ، منشي و ... اگه هيچكدوم از اينا نشي بايد بري پست بدي به صورت 4 ساعت پست 8 ساعت استراحت . مرخصي شهري هم كه ميتوني تو اين 8 ساعتت بري به صورت لباس شخصي .
يه مرخصي ديگه هم داريم كه من الان توش به سر ميبرم كه امروز تموم ميشه . بعد از 90 روز نرفتن به مرخصي به اصطلاح (توقف) ميتوني چند روز بگيري بري خونتون . مثلا من 7 روز گرفتم . بعد ديگه هيچي نداره ...هي بايد پست بدي تا تموم شه ... البته يه قسمتش موند كه اگه نيرو باشه به صورت 12*4 هم ميشيد كه از همه چي بهتره . يعني 4 ساعت پست 12 ساعت استراحت . كه خيلي خوفــــه . نگران نباش در هر صورت خدمته ديگه . چه آسون چه سخت بايد بگذره .
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
آره عباس جان از بيگلري زياد جذب ميكنه واسه پاوا ...
Last edited by hamijoon; 22-08-2011 at 12:53.
خوب بچه هایی افتادن نیروی انتظامیه بیگلری به من گوش کنن : (البته برای بقیه هم هستا) : : درست اموزشی سخته ولی شاید اولش براتون سخت باشه بعدا همه چی خوب میشه و اما توضیحات
پادگان بیگلری توی اردبیل و شهرستان مشکین شهره . . . . توی تابستون بهترین جای ایرانه. . . این پادگان دو تا گردان داره با نام عشورا و امام حسین ولی اگه تونستید خودتونو بندازید امام حسین . . . اینو که میگم بندازید چون اولش گروهان بندی خرتوخره و میشه زرنگی کرد. . . .فرمانده پادگان هم ادم خوبیه . . . فرمانده گردانها هم بد نیستن . . . در کل چون این مرکز برای افراد تحصیل کرده هست برخورد با شما خوبه . . . ولی اولش برای ترسوندنتون با هاتون بد برخورد میشه. . . . دو هفته اولو تحمل کنید بعدش بهتر و بهتر میشه . . . کسایی هم که پایه خدمتی شهریورن. . . 10 روز اول حال میکنن. . . چون رمضونه. . . . سوالی بود بگید تا بگم
تجهیزات
کنسرو ماهی ببرید (3 یا 4 عدد)
کمپوت هر قدر پول داشتید ببرید
ریش تراش
پلاستیک فریزر و پلاستیک دسته دار بزرگ
قاشق و چاقو (چاقو رو غلاف کنید)
کشمش و اجیل و پسته هر قدر پول داشتید (خیلی لازمه)
لواشک ترش (اونقدر هوس ترشیجات میکنید که لواشکو میبوسید)
از همونجا یه شیشه عسل بخرید خیلی واستون خوبه(7 یا 8 تومن بود )
شکلات مغزدار برای کلاسهای بیهوده
ژیلت
اهان یه نکته اگه میتونید امروز برید موهای بدنتونو با موبر بزنید این یه توصیه بهداشتی و برادرانه بود چون توی صف جمع ها (تمرین رژه)خیلی عرق میکنید
بچه هایی که 10 روز اول که ماه رمضونه روزه نمیگیرن نان سحری رو نگه دارن لازمه
در کل سخت نگیرین و به خدا توکل کنید و به پدر و مادر و بستگان خودتون بگید زنگ بزنن مخصوصا جمعه ها
هیچ موقع مسئولیت قبول نکنید چون در دسر داره
امیدوارم این دوره رو با سلامتی تموم کنید(عباس پایه خدمتی تیر 90)
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
بچه ها کسی میدونه ستاد اماد و پشتیبانی ناجا چیه و کجاست؟ اونجا چه میکنن؟
پلیس دیپلماتیک حافظ سفارت خانه کشورهاست؟
مرخصی شهری که میگی عزیزم برای همه و همه روزه هست؟ غیر بومی ها مشکلی که ندارن؟
منتظر پست های دوستامون در مورد یگان امداد هم هستیم. (چقدر لطف دارید شما عزیزان)
آره دم سفارت ها و اقامت ها پست ميدي . نه مرخصي بگير برو اما بايد تا پست بديت بيايا .
يگان امداد بهتره . دوستام هستن فقط وقتي آماده باش بشه ازشون استفاده ميكنن . هر 3 روز مرخصي دارن اونا . بد صبح ها يه رژه مختصر . باشگاه بدنسازي و ... كلا اونجا هم خوبه
شما رو از اونجا دوباره تقسیم میکنن.
با کمال احترام ولی موقع تقسیم به هیکل نگاه نمیکنن من رفیق داشتم 50 کیلو بود قدشم 160 بود افتاده بود یگان امداد یا من خودم کمی از این رفیقم قدم بلندتر هست تو یگان امداد خدمت کردم. شانسی هست.
البته داش مهدی خیلی نمیشه با قطعیت گفت ولی یگان امداد تا دلت بخواد فوق دیپلم داره.
اگه بیفتی یگان امداد باید بری افسریه چون یگان امداد رو از خ شریعتی بردن افسریه
یگان امداد رو من قبلا وظایفش رو گفتم اگه باز خواستی بگو تا روشنت کنم.
به نام خدا.مخاطب من در این کامنت همه کسانی هستند که دیر یا زود به خدمت اعزام میشوند ویا شده اند.من قصد موعظه ونصیحت ندارم ولی خواستم بگوییم که جواب سولاتی که در ذهن همه ماست را تنها یک نفر می داند .گردن کلفت ترین پارتی که یک فرد می تواند همه جا داشته باشد،تنها یک نفر است. وبرای دوست شدن با آن یک نفر نه بسیجی فعال بودن ونه کارت سبز ونه معدل مهم نیست.اگر بخواهد می تواند همه را امریه بگیرد واگر به صلاح فرد نباشد نه!! لااقل برای خود من در اکثر مراحل زندگیم همین یک نفرکه یک تنه به همه دنیا می ارزد،هیچ وقت مرا تنها نگذاشت واگر کاری را که می خواستم برایم جور نکرد،بعداً دیده ام که آنکار اگر جور می شد به ضرر من تمام می شدنه بخیر من.همیشه یارو یاور من است لااقل من که اینطور می خواهم.واین فرد کسی نمی تواند باشد بجز خدای مهربان که همیشه دوستش دارم وبا تمام وجودم می خواهمش.دوستان در همه کاراتون فقط به خدا توکل کنین وبعد برین سراغ کاری که می خاین.بقیه کارارو به خدا بسپرین و به خودش توکل کنید. دوستتان دارم.هنوز هم دیر نشده. یاعلی!!(خدا حافظ تمام سربازان عزیز جونجونی ام)
داداش گلم
به قول خودت اینحجا جای یکی بدو کردن نیست
شما وظیفه ای ، منم وظیفه هستم
کلا بشخصه اغراق نکردم ، خود شما هم میدونی همون مشهد نیرو هوایی چه خبره
در مورد تعطیلی اردو هم منظورم ارگانهای مسلح دیگه بود و نه سپاه پاسداران
در مورد پنجشنبه و جمعه هم ما از همون هفته اول برنامه هامون اینجوری بود و تنبیهی نبوده !
در مورد مرخصی هم کاش فرماندهی یه نگاهی به گردانهای مختلف میکرد و فرق بین نیشابوری ها و مشهدی ها با بچه هایی که تا خونشون 12-19 ساعت راه بود میذاشت که بعد از تاخیر بچه ها شاکی نباشه . خودت حساب کن میان دوره برای کسی که تا خونش 12-18راه بود چند روزه گذشت ! همون میان دوره 3 روزه کذایی !
بله ، اون عزیزایی که میدیدی خودشون رو ول کرده بودن و سین رو اجرا نمیکردن همون هایی بودن که خیلی هاشون ستوان 3 شدن ، و خیلی ها که همه چیزو رعایت میکردن رزمدار 1 و 2 شدن .
خودم دیدم کسی که ازش دم دژبانی گوشی گرفته بودن ستوان 3 شد ! شما یه نگاهی به پرونده ها بکنی متوجه میشی .
تمام هدف من هم تو پست ها اینه که بچه ها که میرن باغرود فکر نکنن چون سپاه هست پس هتله . شاید از عجب شیر و خاتمی و سمنان و 04 بهتر باشه ، ولی از اکثر پادگان های ارتش لااقل سخت تره . این مقایسه بین دوست های خودمه که تو ارتش نیروی زمینی بودن و مثه خیار ستوان سوم شدن و دارن آقایی میکنن .
باغرود برای نیشابوری ها و دسوتان بند پ 100% هتله !
راستی از مزیت های باغرود فرمانده پادگان هست که واقعا تو جلسه دیدار با فرماندهی به حرفهای بچه ها توجه کرد و گوش خیلی هارو که داشتن حق و ناحق میکردن رو کشید . خدا حفظش کنه !
از ما که تموم شد ، ایشالله واسه دوره های بعد سخت نباشه . ایشالله که همه دوره یگان رو هم تموم کنن و بتونن به کار و زندگیشون برسن .
دلم پیش بچه های دوره های بعدی هست ...![]()
یک سوال
تو آموزشی میزارن موزر ببری برای تراشیدن ریش یا نه؟
البته یکی از بچه ها گفت باید فرمانده دستور بده و تا اون دستور نده حق تراشیدن ریش رو هم نداریم
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)