درود به همه عزیزان،میخوام واسه خواهرزادم یه گوشی تا 460 هزار بگیرم،بنظرتون کدوم مدل بهترینه از هرلحاظ؟ خودم lg l70 رو انتخاب کردم،چطوره ؟
درود به همه عزیزان،میخوام واسه خواهرزادم یه گوشی تا 460 هزار بگیرم،بنظرتون کدوم مدل بهترینه از هرلحاظ؟ خودم lg l70 رو انتخاب کردم،چطوره ؟
سلام
L70 گوشیه خوبی هست با باتری نسبتا خوب - رابط کاربری خوب و اندروید 4.4
S3 mini هم خوبه دوربین خوبی داره - جمع جوره، اندازه صفحش 4 اینچ از نوع amoled
این گوشی های هوآوی هم نگاه بندازین، سخت افزار نسبتا خوب و چهار هسته ای - صفحه نمایش بزرگ
G730
G630
G610
Last edited by Iloveu-ALL; 09-12-2014 at 22:13.
اچ تی سی دیزایر ۳۱۰ هم تا ۴۰۰ تومن عالیه.
منم تقریبا همین سوال برام پیش اومده گوشی بهتر از جی 2 مینی چی داریم که همین قیمت یا ارزان تر باشه غیر از هونور سی 3؟
اچ تی سی دیزایر ۶۰۰ هم هست عالیه.
می تونید به وان ایکس ال هم فکر کنید عالی ولی قدیمی در عوض یه رام درست و حسابی براش نصب کنین درس میشه.
پریشب 435 تومن از نمایندگی ال جی تبریز برای یکی از دوستان گرفتیم، گوشی خوبی نسبت به پولش هست دو سیم کارتش هم 465 بود.
دو سال هم گارانتی مدیا داشت.
Galaxy S3 Neo
HTC Desire 610
Xperia Sp
Xperia M2
Xperia V
...
سلام
دوستان یه گوشی میخوام بگیرم قیمتش حدودا 2 2.5 میتونم بدم
اول نظرم رو ایفون 6 بود ولی نمیتونم با قیمتش ارتباط برفرار کنم
حالا بین نوت 4 و سونی Z3 میخوام انتخاب کنم
ممنون اگه نظرتونو بگید
سایز نوت یه مقدار بزرگه از لحاظ سایز Z3 حتی مدل compact رو ترجیح میدم
چیزایی که مهم هستن برام
اول قدرت سخت افزاری بعد خوش دست بودن و سایز گوشی هست چون گوشی رو همیشه توی جیب شلوار میذارم
و بعد صفحه نمایش و دوربین
حالا اگه یکشون از همه لحاظ بهتر باشه با سایزش هم میتونم کنار بیام
یک سری حرفا شنیدم درباره نوت 4 که سریع داغ میکنه و لگ پیدا میکنه یا حتی شیار هاش بعد مدتی فاصله می افته
و اینکه صبر کنم مدل بعدی نوت 4 بیاد 4G هم داشته باشه
راهنمایی کنید
مرسی
درود به شما دوست گرامی،بنظر بنده صبرکنید برای نکسوس 6 که غوغاکرده با مشخصاتش.ارزش صبرکردن رو داره 100 %
خوب اولین چیز باز همون بحثه نمایشگر هست که تو همه مشاوره ها بش اشاره کردیم.
Note 4:
نمایشگر با کیفیت تر - سنسور اثر انگشت - سنسور ضربان قلب - تکنولوژی Corning Gorilla Glass 4 - دارای اینفرارد (یه زمانی منسوخ شده بود ولی الان تو مواردی کاربردی میاد مثل کنترل تلویزیون و... - دارای لرزش گیر اپتیکال - Dual Shot (عکاسی هم زمان با دوربین جلو و عقب) - دوربین جلوی قویتر با فیلمبرداریه 1440p - سنسور های حرکتی فراوان (یه سریاشم هنوز خودم نمیدونم چیکار میکنن اصلا لازم هستن یا نه ولی سامسونگ گذاشته دیگه)
باطری هم 3220 هست و قابل تعویض
اینا مواردی بود که توی Z3 نیست
Z3 هم ضد آب بودنش میتونه مهمترین تفاوتش باشه و البته طراحیش
از نظر CPU و GPU و چیپ هم Note 4 خوب به مراتب بهتر و به روز تره با دارا بودنه Quad-core 2.7 GHz Krait 450 یا Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57
از نظر سایز Note 4 خیلی بزرگه و جزو فبلت ها حساب میشه که Z3 تو این نظر کوچیکتر و خوش دست تر میشه
از نظر داغ کردن تو مدلای هشت هسته ای با CPU های Exynos سامسونگ این موضوع دیده شده و تو تمام گوشی های دو نسخه ای مثل S5 - S4 یا Note 3 هم دیده شده
شما اگه نسخه کوالکوم رو تهیه کنین مشکلتون حل میشه
البته اینم بدونین تمام گوشی های سامسونگ که با گارانتی رسمی تو ایران به فروش میرسه همه از نسخه Exynos بهره میبرن چون این سی پی یو مخصوص خاورمیانه هست
4G هم به چیپست بستگی داره تمام نسخه های کوالکوم 4G ساپورت میکنن ولی طبق یه خبری قرار بود سری های جدید Exynos هم از 4G پشتیبانی کنن اینو باز چک کنین قبل خرید
اون شیار هم دیده شده تو نوت 4 و بعد از پرچمدار اپل که با اون بدنه ضعیف اومد به بازار این ایرادم به نوت 4 گرفته شد این ایراد هم رو گوشی های نوش هم هست اینجوری نیست که بگین بعد یه مدات بدنه آب بره و شیارش باز تر بشه!
البته کیفیت ساخت نوت 4 با اون نوار آلمینیومی دورش خیلی بهتر شده توصیه میکنم با دو مدل قبل خرید کار کنین
اما در مورد Sony Xperia Z3 Compact این مدل یه جورایی برای رقابت با اپل اومده کانفیگ خوب با سایز عالی و طراحی زیبا که خیلی این جوری کم پیدا میشه تو بازار البته با قیمتی خیلی پایین تر و بهتر از اپل
تو برندای دیگه مثل سامسونگ هم برای رقابت با اپل میتونین سراغ Galaxy Alpha برین سبک شیک و کیفیت ساخت عالی
Last edited by runner; 10-12-2014 at 14:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)