تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 1746 اولاول ... 3373874274334344354364374384394404414474875379371437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان سرور وست از دیشب نمیتونم لاگین کنم این ارور رو میده ... سرور east ولی مشکلی ندارم ... شما این مشکل رو ندارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مشکل من دارم و فکر کنم به https مربوط موقغ کند میشه ولی اینکه تو east مشکلی نیست عجیب باید من تست کنم .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    internet explorer شما روی حالت work offline نیست؟
    در ضمن می خواستم یک هیرو به نام سیمرغ پیشنهاد بدم ، گفتم قبل از هر کاری بیام این جا با هم ادیتش کنیم و بهبودش بدیم ، بعد در نهایت بنده در فاروم Eune و یکی از دوستان در فاروم EUW نشرش بدیم
    اما متن انگلیسی :
    name : simurgh, the wise
    Story :
    The wife of the Saam (master champion of iran) becomes pregnant,his child have been born ,but he saw that the son has a strange look.white hairs and silver body.he thinks that the son is afflicted by Devil.he forces his soldiers to abandon the child at the mount Alborz.they do that , but the holy yazdan helps the son.when simurgh was searching for something to feed her childs.she finds the zal and loves him,she carries him to his lair and helps him to become young and Strong.after some years,the saam see a dream that says him to find the abandoned child and this is only way that he will be forgiven,he goes to mount alborz and finds the child with simurgh,simurgh says the zal that it is better for him to go (he really doesnt like that) ,and he accepts,simurgh gives him some of her feathers,and says him thatevery time he needs simurgh,he can burn one feather and simurgh will come to help him.after some years zal's wife become pregnant,the baby was very powerfull and big one,soo he couldnt be born,zal fires the feather and simurgh arrives,simurgh learns him how to cut the body and exit the son(first czarian mentioned in history) and how to use herbs to bondage the wounds.the son rises and become the most powerfull hero of persia,after some years and when the son (rostam) becomes old , the king of persia in those years that was proad of hisself says to rostam that he must come to him with bound hands (rostam saved their dynasty before him too many times) and forces prince Esfandyar (that was invurnubal) to force rostam to that (he knew that the prince will die , he didnt like his son) , and esfandyar that was proad of his victories and invurnublity goes to do that.he says to rostam that he must come with him with bound hands or he will die,and rostam says: "Even the high Galaxies would not bound my hands".they fight all day T rostam was more powerfull , but he couldnt peneterate esfandyar's skin and was become wounded.at the night,rostam was very weak and two heroes go to their camp.zal fires next feather and the simurgh comes to them.she says that if rostam kills esfandyar he would have a dark fate (because esfandyar has been chosen with zarathost to spread his relegion , and the water of invurnublity made him invurnuble),but she cures his wounds and says him that he can kill the esfandyar from his eyes,because he has been closed his eyes while fell in water when he was young and they are not invurnuble.she says rostam to make two headed arrow and target esfandyar eyes.at the morning rostam warns the esfandyar , but esfandyar laughs ,and after that rostam kills him in that way.but at the end i will cause death of rostam (i can tell you the story if you want).

tRole : suppor

spells:

Passive : While simurgh is alive , her allies will have increased exprience rate , and reduced duration of harmfull effects

Q:simurgh gives her feather to her allies around her,any time that their health fall below 10%,it will heal them for 10% of their maximum health

W:simurgh Finds the Weakness of the target enemy,increases the damage he takes for 30% in 5 sec's,this effect will be decreased by 6% every sec

E:Simurgh flies to the ally and Shields him with her wings for 3 secs,taking 30% of damage he take , while active, the target will not tanke damage and will regenerate 30% of his life.if simurgh cast this effect on herself,she will only take 20% of incoming damage.

Ultimate:simurgh flys to the target Area,slaping her wings every 1 sec for 5 sec's,each time she do that,enemies around her will take 100/160/250/350 damage and will be throwed out of Area,while active the Simurgh will become untargetable.
    Last edited by lordthunder; 24-05-2013 at 12:21.

4. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    internet explorer شما روی حالت work offline نیست؟
    در ضمن می خواستم یک هیرو به نام سیمرغ پیشنهاد بدم ، گفتم قبل از هر کاری بیام این جا با هم ادیتش کنیم و بهبودش بدیم ، بعد در نهایت بنده در فاروم Eune و یکی از دوستان در فاروم EUW نشرش بدیم
    اما متن انگلیسی :
    یه سیمرغ داره اونم انویاست دیگه(اگه اتیشی بود میشد فونیکس تو دوتا)بعد این ریوت میخواد کجا ایران و البرز رو بچپونه (مثل ورلد او وارکرفت سرزمینش توهمی بری تو کاستوم نقشه سرزمینش رو میبینی)اگه این کار رو هم بکنه کلا یه مقداری داستان و اسم ها رو عوض میکنه خودش یعد اینا بیان فرهنگ و تاریخ ایران رو تو بازیشون بگذارن یه چیزی میگی ها.بعد دوستان تو این وضع اینترنت برای چی نرمال و co-op vs ai میرن خوب کاستوم اول برین ببینین اگه وضع اینترنت درسته فل فور بازی رو قطع کنین برین تو نرمال یا هر چی .من خودم تا حالا بن نشدم البته دوبار بن شدم اونم قبل از اینکه اینترنت خراب بشه و فقط برای 1 روز
    Last edited by daniel'; 24-05-2013 at 12:44.

6. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان سرور وست از دیشب نمیتونم لاگین کنم این ارور رو میده ... سرور east ولی مشکلی ندارم ... شما این مشکل رو ندارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای منم گاهی وقتا میومد یه چند بار دیگه امتحان میکردم درست میشد اگر درست نمیشد 10 دقیقه 5 دقیقه بعد درست بود

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

یه سیمرغ داره اونم انویاست دیگه(اگه اتیشی بود میشد فونیکس تو دوتا)بعد این ریوت میخواد کجا ایران و البرز رو بچپونه (مثل ورلد او وارکرفت سرزمینش توهمی بری تو کاستوم نقشه سرزمینش رو میبینی)اگه این کار رو هم بکنه کلا یه مقداری داستان و اسم ها رو عوض میکنه خودش یعد اینا بیان فرهنگ و تاریخ ایران رو تو بازیشون بگذارن یه چیزی میگی ها.بعد دوستان تو این وضع اینترنت برای چی نرمال و co-op vs ai میرن خوب کاستوم اول برین ببینین اگه وضع اینترنت درسته فل فور بازی رو قطع کنین برین تو نرمال یا هر چی .من خودم تا حالا بن نشدم البته دوبار بن شدم اونم قبل از اینکه اینترنت خراب بشه و فقط برای 1 روز
    سلام
    anivia به واقع همون phoenix یا ققنوسه ، اما در واقع سیمرغ موجودی متفاوت از ققنوسه ، چون در ادبیات سر رشته دارم این رو می گم
    ققنوس جنسبت نداره ، منقاری داره که هزار سوراخ داره ، از هر سوراخ نوایی دل انگیز پخش می شه ، وقتی می خواد بمیره اطراف خودش رو با عود و چوب های خوش بو پر می کنه و خودش رو آتش می زنه و از خاکسترش تخمی تازه به وجود می آد و اون تخم دوباره ققنوسی دیگه می سازه.
    اما سیمرغ جنسیت داره ، سیمرغ قله قاف مونث بوده ، سیمرغ هفت خوان اسفندیار مذکر (ظاهرا شوهر همین سیمرغ بوده) که به وسیله اسفندیار کشته میشه (اسفندیار داخل قفسی آهنی میشه و از داخل با نیزه و شمشیر می کشش) ، سیمرغ بر عکس ققنوس که نماد تناسخ و زندگی جوادانه و نواهای خوش هست ، نماد آگاهی و زکاوت هست ، و اولین موجودی بوده که عمل رستم زاد (سزارین) رو ابداع می کنه ، درواقع در اساطیر ما سیمرغ نماد شخصی دانا است.
    ققنوس یک افسانه خارجی و وارداتی ، اما سیمرغ یک اسطوره ایرانی هست.نماد ساسانیان بوده.
    در ضمن anivia یک موجود تهاجمی هست ، اما سیمرغ تدافعی ، Anivia زیبا نیست ، اما سیمرغ یکی از زیباترین champ ها خواهد بود.
    سیمرغ :

ققنوس :
    Last edited by lordthunder; 24-05-2013 at 15:36.

9. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بدک نبود ولی همونطور که اون دوستمون هم گفت ایرن و البرز توی نقشه LoL جایی نداره ...
    Spells ها اصلا استاندارد نیستند ...
    بعد این داستان و اینا رو اگه بخوان بذارن یه جورایی کپی کاری کردن از رو داستان شاهنامه و اینا که فکر نکنم قانونی باشه ...
    حالا میتونی اسم هارو عوض کنی شما ... به نظرم به جای سیمرغ رستم رو پیشنهاد میدادی بهتر بود ...

11. 2 کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    به رستم فکر کردم ، اما به نظر من ارزش رستم بیشتر از این هست که یک champion ای بشه که در بازی راحت کشته بشه ، شانش نیست که توسط یک نفر noob بازی بشه ، و شانش بیشتر از این هست که بشه نقش چندم یک بازی.برای رستم می بایست یک بازی جداگانه ساخت ،یا حداقل در بازی تضعیف نشه.
    من به نقش های جانبی شاهنامه فکر می کنم بیشتر.
    راست می گید باید داستان رو عوض کنیم ، بکنیمش برداشت آزاد از شاهنامه ، مثل cassio که برداشتی از ایلیاد و اودیسه هومر هست ، دوستان به نظرشون چه کار کنیم ؟ مثلا گارن رو بزاریم جای رستم توی داستان ، اما خوب بهترین منطقه براش همون Demacia هست.
    راستی ایراد spell هاش چیه؟می تونید بگید؟ مثلا این که بالهاش رو اطراف نیروهای خودی بگیره هم جدیده و هم به نظرغیر استاندارد نمی رسه.
    راستی داستان رو خوندید؟اگر می خواید فارسیش رو بگذارم که بهتر بشه متوجه شد.

13. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    anivia به واقع همون phoenix یا ققنوسه ، اما در واقع سیمرغ موجودی متفاوت از ققنوسه ، چون در ادبیات سر رشته دارم این رو می گم
    ققنوس جنسبت نداره ، منقاری داره که هزار سوراخ داره ، از هر سوراخ نوایی دل انگیز پخش می شه ، وقتی می خواد بمیره اطراف خودش رو با عود و چوب های خوش بو پر می کنه و خودش رو آتش می زنه و از خاکسترش تخمی تازه به وجود می آد و اون تخم دوباره ققنوسی دیگه می سازه.
    اما سیمرغ جنسیت داره ، سیمرغ قله قاف مونث بوده ، سیمرغ هفت خوان اسفندیار مذکر (ظاهرا شوهر همین سیمرغ بوده) که به وسیله اسفندیار کشته میشه (اسفندیار داخل قفسی آهنی میشه و از داخل با نیزه و شمشیر می کشش) ، سیمرغ بر عکس ققنوس که نماد تناسخ و زندگی جوادانه و نواهای خوش هست ، نماد آگاهی و زکاوت هست ، و اولین موجودی بوده که عمل رستم زاد (سزارین) رو ابداع می کنه ، درواقع در اساطیر ما سیمرغ نماد شخصی دانا است.
    ققنوس یک افسانه خارجی و وارداتی ، اما سیمرغ یک اسطوره ایرانی هست.نماد ساسانیان بوده.
    در ضمن anivia یک موجود تهاجمی هست ، اما سیمرغ تدافعی ، Anivia زیبا نیست ، اما سیمرغ یکی از زیباترین champ ها خواهد بود.
    سیمرغ :

ققنوس :
    اقا سیمرغی که من شنیدم یه تعدادی مرغ بودن رفتن دنبال سیمرغ به قله ی قاف رسیدن 30عدد مرغ باقی مونده بود که یه اینه اونجا بوده خودشونو داخلش دیدن.همین ultiیش بشه وقتی ulti رو میزنی چمپت میترکه سی تا مرغ میریزن رو سر دشمن همه رو میکشن خیلی با حال میشه.شوخی کردم من که نمیدونم شاید این چمپ رو هم ساختن ولی کلی چمپ دیگه بعد از این چمپ جدیده ای که قراره بیاد میخوان بسازن حالا حالا ها فکر نکنم نوبت به این برسه بعد ultiاش op

15. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

Spell ها من یه ایراد که میتونم بگیرم ایینه که اگه به همه هیروها نگاه کنی ( حتی ساپورتها ) حداقل 2 Spell برای Dmg زدن به دشمن دارن اما اینی که شما نوشتی فقط Rـش Dmg میزنه ...
    بعد اصلا CC نداشت که به عنوان ساپورت خیلی بده ...
    ولی ایده جالبی بود در کل

17. این کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •