خب امروز محلت اخر شما بود خانم سالي.
از همكاريتون خيلي ممنون و خرسندم.
اگه لطف كنيد كارهاي نهايي رو انجام بديد و ايشالا بريم سراغ صندلي نشين جديد.
در ضمن دوستان اين هفته شايد يه روز ديرتر يني دوشنبه صندلي نشين جديد وارد بشه
خب امروز محلت اخر شما بود خانم سالي.
از همكاريتون خيلي ممنون و خرسندم.
اگه لطف كنيد كارهاي نهايي رو انجام بديد و ايشالا بريم سراغ صندلي نشين جديد.
در ضمن دوستان اين هفته شايد يه روز ديرتر يني دوشنبه صندلي نشين جديد وارد بشه
به به ميبينم كه سالي خانم رو صندلي داغ نشسته![]()
سلام سالي خانم
1 مهران چرا خيلي زود اعصابش خورد ميشه و تا تكون بخوري بن شدي الانم ميترسم بن بشمبا اين سوالاتم
دليلش رو شما ميدونيد
2 آيا تو خانه هم اينطوريه زود اعصباني ميشه ميخام بيشتر از مهران برامون بگي
من بيشتر از اين سرتونهو درد نميارم
متاسفانه صندلي نشين هاي جديد كمي كم لطف شدن و به همه سوالها جواب نمي دن نمي دونم چرا .
ولي عيبي نداره حتما وقت نكردن .
با تشكر بهروز
با درود از شما سوالاتي در خور يك صندلي داغ دارم ..صد در صد با سوالات تكراري و تعارفي خيلي از دوستان متفاوته.
دليل مطرح كردن سوالات زير صرفا به خاطر جسارتي بود كه در جواب دادن به سوالات پيشين از خودتان نشان داديد.
(لازمه ي صداقت جسارت است)
1- شما گفتيد كه سفارش بن شدن يكي از اعضا (امگا) چندين بار داده ايد.. سوال من از شما اين است كه چرا چندين بار؟
-----------------
من بسيار وبلاگ گرد هستم و معمولا وقت زيادي رو صرف خواندن مطالب ديگرون مي كنم . اين صحبت شما من رو بر آن داشت تا شروع به خواندن پست هاي ايشون به طور ويژه كنم و تا اينجا بيشتر از نصف اونا رو خوندم (دليل تاخير در اين پرسش)
-----------------
2- با توجه به نسبي بودن نظريه ي توهين و اينكه تا اينجا من موردي از توهين در پست هاي ايشون پيدا نكردم.لطفا بفرمايد برداشت شما نسبت به توهين چيست؟
3- آيا پست هايي نظير آنچه كه اشخاصي كه در امضاي من نامشون ذكر شده و همچنين خود من نيز شامل اين تعريف ميشود.؟
4- با توجه به شباهت نسبي اين پست ها چرا سفارش بن شدن ما رو هنوز نكرده ايد؟
5- شما در جايي اشاره به عدم استفاده از حجاب اسلامي كرديد.آيا شما يك روشن فكر (لااقل روشن فكر مذهبي ) هستيد؟
6- آيا حس حسادت زنانه حقيقت دارد؟ اگر آري شما تا چه حد اين احساس رو در خود قوي ميدانيد؟
7- آيا اين احساس فقط نسبت به خانم هاي ديگر از سوي يك زن انجام ميشود يا به صورت كلي با زيبايي در ارتباط است.؟
8- آيا امگا زيبا است؟
9- شما دليل برخي از رفتار هاي تاريخي زنان نظير صدور حكم مرگ امير كبير و خيام نيشابوري و... را چه ميدانيد.؟
10- به نظر شما آيا من بن خواهم شد ؟ اگر آري كي؟
(قبول دارم كه سوالات بي رحمانه طرح شده اند.----صندلي داغش خوبه *** مهمون شجاعش خوبه)
با تشكر.
Last edited by ayandeh; 09-02-2007 at 16:33.
واقعا نميدونم چي بگم.
مجبورم از مديريت در خواست كنم رسيدگي كنه.
به چه زبوني بايد بگم اينجا چت روم نيست نميدونم والا
فایده نداره سعید جان!!
سالی هم اگه اجازه بدید امشب حتما سوالات رو جواب و موارد پست 1 رو انجام میده
بعدش هم بلند میشه
به خاطر اختلاف زمانی ایران و ... این لطف و این مورد رو ندیده بگیرید برای تاخیر زمانی
با تشکر
ممنون از رسيدگيت مهران جان.
مساله اي نيست.ما مشكلات ايشون رو درك ميكنيم.
ما منتظر هديه ايشون به بچه ها هستيم .
ممنون
سلام
فکر نمی کنم مافیا بدون دلیل کسی رو بن کنه امین جان
سلام
ممنون از سوالات زیبا شما
1- نمی دونم دقت نکردم
2- شاید مافیا
3- سوال همه خوب بود مخصوصا اون دوستانی که از خود من سوال کردن تا مافیا اسم نمی برم
4- شاید سوالاتی که خیلی خیلی خصوصی بود اسم نمی برم
5- بعضی مواقع دارم آخرین بار برای عاشورا بود بعد از اون ندارم هنوز منتظرم مافیا نظر بده
ممنونم از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)