اگه منظورتون اینه که وقتی شرکت دیسکانکت میکنه خود کامپیوتر وصل نمیشه باید کانکشنو جوری تنظیم کنی که بعد از قطع شدن خودش سریع وصل بشه.توی ویندوز 7 اینطوریه:
1سوال.ساعتارو که عقب کشیدن شبانه دقیقا از ساعت چند تا چند شده؟
اگه منظورتون اینه که وقتی شرکت دیسکانکت میکنه خود کامپیوتر وصل نمیشه باید کانکشنو جوری تنظیم کنی که بعد از قطع شدن خودش سریع وصل بشه.توی ویندوز 7 اینطوریه:
1سوال.ساعتارو که عقب کشیدن شبانه دقیقا از ساعت چند تا چند شده؟
Last edited by MILAD MGH; 23-09-2011 at 21:39.
فک کنم همون 3 تا 7 باشه. واسه من که دیشب مثل همیشه دانلود کرد.(1 ساعت عقب کشیده بودم)
احساس کردید پینگ خیلی کم شده و سرعت لود صفحات بالا رفته؟؟؟
صبانت خطش از ترکیه وصل بود ولی ظاهرا الان از روسیه به اینترنت وصل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه وضعیت همونطوری که تو متنی که زیر تعرفه سرویس های نامحدود نوشته شده، باشه خیلی افتضاحه .. خـــــــــــــــــــــــا ک بر سر اینا ..بر جمالشون
ضریب اشتراک اصلا به این معنی نیست و فقط روی پینگ تاثیر داره و سرعت رو به هیچ وجه کاهش نمیده ولی هیچی از اینا بعید نیست ..
از دوستانی که سرویس نامحدود رو از صبا گرفتن لطفا دقیقا بگن چی بهشون گفتن؟
میخوام جواب این سوال رو بدونم که "اگر همه ی اون 10 نفر با حداکثر سرعت دانلود کنن ممکنه سرعت فرضا سرویس 128 کیلو بیت برسه به 12.8 کیلو بیت یعنی اینا تو سرویس 128 نامحدود، سرعت 128 کیلو بیت رو تضمین نمیکنن؟ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
?
برای من هم جای سوال داره؟
از دوستان کسی نگرفته که ازسرعت دانلود شبانش خبر بده؟
روزانه سرعت پینگ چه جوره؟
صفحات رو روزها چه جور باز میکنه خوب بد ؟
کسی خبر از کیفیت این نامحدود ها نداره؟
من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
دوست عزیز شما سرعت دانلودت چقدره ؟
سیر دانلود شبانه من از صبانت:
روز اول: 3.5 گیگ
روز دوم: 3 گیگ
روزسوم: 2.8 گیگ
.
.
.
روز پانزدهم: 900 مگ
روز شانزدهم: 700 مگ
دیشب: 600 مگ
خوشبختانه 1ماهه گرفته بودم!![]()
دوست عزیز من نمیدونم اون 26500 که شما میدی برای چیه ! ولی این تعرفه سرویس های نامحدود صبانت هست که تو خود سایتشون زدن ::
128>>12400
256>>15700
512>>25600
1024>>47800
2048>>93000
نسبت اشتراک1/10 هم هست
اگر کس دیگه ایی از این سرویس ها گرفته لطفا بیاد نظرشو اعلام کنه و بگه سرعت دانلودش چقدره
دوست عزیز من از صبانت سرویس نمیگیرم
اون 26500 تعرفه قبلی شرکت ماتریکس هست که هنوز تعرفه جدید رو اعلام نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)