سلام دوستان
من میخوام یه هارد 1 ترا بگیرم
خودم میلم به وسترن (my passport) میره اما نمیدونم گارانتی معتبرش چیه
یکی دیگه هم اینکه این مشکلی که میگن سر قفل گذاشتن روش پیدا میشه چیه؟
ینی نباید ازون نرم افزار استفاده کرد و این قابلیت پر؟:|
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 1 ترا بگیرم
خودم میلم به وسترن (my passport) میره اما نمیدونم گارانتی معتبرش چیه
یکی دیگه هم اینکه این مشکلی که میگن سر قفل گذاشتن روش پیدا میشه چیه؟
ینی نباید ازون نرم افزار استفاده کرد و این قابلیت پر؟:|
سلام
گارانتی معتبر آن سازگار هست . گارانتی های دیگر که معتبر هم هستند آواژنگ هست . در مورد قفل گذاری هم اگر احتیاط کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت .
بین وسترن و آ دیتا و یا برندای دیگه چیز بدرد بخور تری هست؟
یا به همون وسترن اعتماد کنم؟
راستی مدت گارانتی چقدره؟ این آ دیتا که ترکونده یه سه سالی گارانتی داده
مدلای ضد آب و ضد ضربشم به نظر جون سخت میاد
باز آقا عطا و دوستان کار بلد راهنمایی کنن ممنون میشم
Last edited by omid.shamlou; 11-08-2012 at 17:32.
در بین مدلهای وسترن همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب مناسبی هست .
این مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو سال گارانتی سازگار دارند . درسته که این مدل ضد ضربه و ضد آب نیست اما کیفیت خوبی دارند و با نگهداری درست و اصولی عمری طولانی خواهند داشت .
این مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو سال گارانتی سازگار دارند . درسته که این مدل ضد ضربه و ضد آب نیست اما کیفیت خوبی دارند و با نگهداری درست و اصولی عمری طولانی خواهند داشت .[/QUOTE]
این نگهداری مناسب و ضربه نخوردنا، یه کم منو نگران میکنه! چون من هارد تو کولمه و همه جا میبرمش، سر کار، خونه رفقا و و و
اگه با اینجور حمل و نقلا مشکلی پیش نمیاد منم دلم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاف میشه
هم ظاهر خوبی داره هم با امکاناتی که شکا تو پستای قبلی گفتید قابل مقایسه نیست با بقیه
فقط امیدوارم سر قفل گذاشتن و اینجور بازیای نرم افزاری به مشکل نخوره، مراقبتش از نظر فیزیکی با ما
يه كيف براش بخريد در زمانيكه هارد خاموش باشه ، حمل و نقل آن بصورت معمول مثل گذاشتن تو كوله يا كيف مشكلي ايجاد نميكنه ولي زمين افتادن هارد (بدون كيف) روي سطح سخت و سنگي حتي اگر باعث آسيب ديدن هارد نشه (در زمان خاموش بودن) ممكنه باعث شكستگي باكس بشه .
در مورد قفل گذاري هم مشكلي پيش نمياد مشروط بر اينكه احتياط كنيد مثلا قبل از جدا كردن كابل حتماً هارد رو با استفاده از WD smartware خاموش كنيد تا خودش بطور اتوماتيك هارد رو lock كنه و همچنين در هنگامي كه در حال read , write هست كابل رو جدا نكنيد و با نرم افزارهايي كه در داخل پارتيشن هارد هست (WD smartware) كاري نداشته باشيد ...
مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610
سلام
کسی میدونه مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610 چیه ؟
تو هیچ سایت خارجی هم اطلاعات این هارد نیست و قیمتی هم وجود نداره (حتی تو سایت خود ای دیتا)
تو سایت دیجی کالا برای این محصول تا آخر امشب فروش ویژه گذاشتن!!!!!!
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودشون هم مشخصات فنی رو نمیدونستن (زنگ زدم)
چی کار کنم ؟! بخرم ؟
Last edited by blackboy_siasia; 12-08-2012 at 14:47.
من یک متن پیدا کردم درباره خاموش کردن چراغ هارد اکسترنال پس از safe remove کردن آن.
در خود ویندوز7 چنین توانایی هست (با دستکاری رجیستری) و برای من جواب داد.
خب آموزش این کار رو اینجا بذارید تا بقیه استفاده کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)