سلام
قیمت 721 2.200 تومانه نه 2600
فروشنده ها هرچی که خودشون ندارن می گن بده و به درد نمی خوره
با یه کم گشتن و چونه زدن می تونین همون 721 رو به قیمت 2200 پیدا کنین که به همه ی اون لپ تاپ ها می ارزه
سلام
قیمت 721 2.200 تومانه نه 2600
فروشنده ها هرچی که خودشون ندارن می گن بده و به درد نمی خوره
با یه کم گشتن و چونه زدن می تونین همون 721 رو به قیمت 2200 پیدا کنین که به همه ی اون لپ تاپ ها می ارزه
سلام دوستان . جایی رو سراغ دارین که مک بوک پرو 723 با سیتم عامل lion ((((لاین)))) بفروشن من دنبال این جدیدا هستم که با لاین اومده فقط از اینا میخوام و عجله ای هم ندارم چون بعضی ها گفتن اومده خواستم اینجا راهنمایی بگیرم کجا میتونم پیدا کنم اونم با گارانتی الماس یا نقش البته با نقش تماس گرفتم گفتن هنوز نیومده میتونین راهنماییم کنین ممنون میشم
نصب ویندوز کاری نداره
حتی اگه بلد نیستی بازم خودت بیار نصب کن که یاد بگیری
اگرم راهنمایی خواستی تعارف نکن
سلام
مدل 700 رو نقش با لاین داشت ولی 723 رو جایی ندیدم
که البته هرجا داشته باشه می خواد 30 تومان گرون تر از قبلی ها بده که اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت داشته باشی بی هیچ هزینه ای می تونی نسخه ی اصلیشو دانلود کنی
در ضمن به خاطر مشکلاتی که هنوز لاین داره شاید مجبور شی اسنو نصب کنی و می شه دوباره کاری
سلام
دوستان با مبلغی در اندازه های 1.5 میلیون تومان...میشه مک بوک پروی خوب خرید؟
یا بهتره برای خرید مک بوک ایر خرجش کرد؟
پیشنهادتون چیه؟
ممنون.
چند تا سوال :
من وقتی تو ویندوز هستم مک بوکم داغ میکنه،مشکلی داره؟
Lion نسبت به Snow Leopard محاسنی داره ؟ مثلا مثل تفاوت ویندوز ویستا با سون هست؟
ارزونترین لپ تاپ اپل چیه و چه قیمتی داره؟
.
.
.
دیگه فکر کنم از 1.400 باشه (Apple MacBook Air 505 ) شروع میشه به بالا
سلام دوست عزیز فکر نکنم بشه مک بوک پرو متوسط خرید چه برسه به خوبشالبته همه مک بوک ها خوبن
برای ایر هم نمیشه سیستم قوی خرید ولی اگه فقط برای کارای معمولی میخای با این پول شاید یه دونه MC375 بدون گارانتی گیرت بیاد
اشکال نداره اگه جایی رو دیدید که میفروشه بهم اطلاع بدید تو همین فروم در ضمن لایون چه مشکلی نسبت به اسنو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)