تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 1049 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان به نظر شما اگه من ریسیور رو با خروجی اپتیکال به یک آمپلی فایر وصل کنیم(مثل دنون1311) با زوضوح و تفکیک صدا را خواهد داشت؟؟؟
    منظورم اینه که اگه قرار باشه صدا توسط سیم دو رنگ(سفید و قرمز) به آمپلی فایر برسانیم فکر نمیکنم تفکیک صدایی در کار باشد درسته؟؟؟
    آیا بالاتر از خروجی اوپتیکال هم هست ؟؟؟
    Last edited by saeed1351; 14-08-2011 at 22:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آیا بین کیفیت صدا با اوپتیکال و hdmi تفاوتی هست؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من یه سری فایل تصویری با پسوند FLV از یوتوب دانلود کردم الان بخوام اینارو در سینما خانوادگی سامسونگ نگاه کنم باید به چه فرمتی مانورت کنم؟؟؟ این سینما خانوادگی ها مسخرست بابا هر چی میزاریم داخلش رو ساپورت نمیکنه. الان فایل wmv رو ساپورت نمیکنه. تو سینما خانواده ها یا پخش دی وی دی کدوم برند بهتره و پسوندهای بیشتری رو ساپورت میکنه؟؟؟؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    خوب پس همون 5550 و یه WD TV LIVE رو بر میدارم
    فقط این ورودی و خروجی صدا رو از کجا باید بفهمم دو تا دستگاه دارن یا نه ؟ اسم این اپشن دقیقا چیه ؟
    این ورودی خروجی های WD TV هست :
    Ethernet, HDMI, Composite A/V, Component video, USB 2.0, SPDIP Digital Output
    اینم ورودی خروجی های سینما خانگی:
    HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Easy-Fit Speaker Connectors, Digital coaxial in
    همونطوری که دوستان عرض کردن سینمای انتخابی شما ورودی صدای مد نظر رو نداره.
    hd پلیری که شما انتخاب کردی خروجی اپتیکال داره و شما باید سینمایی انتخاب کنید که ورودی اپتیکال داشته باشه.معمولا اکثر مدل های شرکت سونی ورودی اپتیکال رو دارند و یا مدل هایی از پایونیر مثل 787 و یا rs33.

---------- Post added 15-08-2011 at 12:02 AM ---------- Previous post was 14-08-2011 at 11:58 PM ----------

دوستان به نظر شما اگه من ریسیور رو با خروجی اپتیکال به یک آمپلی فایر وصل کنیم(مثل دنون1311) با زوضوح و تفکیک صدا را خواهد داشت؟؟؟
    منظورم اینه که اگه قرار باشه صدا توسط سیم دو رنگ(سفید و قرمز) به آمپلی فایر برسانیم فکر نمیکنم تفکیک صدایی در کار باشد درسته؟؟؟
    آیا بالاتر از خروجی اوپتیکال هم هست ؟؟؟
    اپتیکال پهنای باند بیشتری داره و جزییات صدارو بیشتر از حالت آنالوگ یعنی دوفیش انتقال میده البته همه اینه بستگی به سورس صدای شما داره.

---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

آیا بین کیفیت صدا با اوپتیکال و hdmi تفاوتی هست؟
    نه تفاوتی نیست.

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

دوستان من یه سری فایل تصویری با پسوند FLV از یوتوب دانلود کردم الان بخوام اینارو در سینما خانوادگی سامسونگ نگاه کنم باید به چه فرمتی مانورت کنم؟؟؟ این سینما خانوادگی ها مسخرست بابا هر چی میزاریم داخلش رو ساپورت نمیکنه. الان فایل wmv رو ساپورت نمیکنه. تو سینما خانواده ها یا پخش دی وی دی کدوم برند بهتره و پسوندهای بیشتری رو ساپورت میکنه؟؟؟؟
    شما به MP4 کانورت کنید به احتمال زیاد نمایش میده.بهرحال مشخصات سینمای خودتون رو تو سایت سامسونگ نگاه کنید تا ببینید از چه فرمت هایی پشتیبانی می کنه.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیر خان مبارک باشه
    شما که همه داستان گشت و گذار مارکوپولویی خودتو تشریح کردی، این رو هم میگفتی که این میز رو از کجا و به قیمتی گیر آوردی؟ اگه مقررات اجازه نمیده پ.خ بنما
    سلام.

اینو 330 تومن از سونی سنتر خریدم. مارکاش که براوو هست و یه سایت هم دارند. ;کیفیتش خوبه و قابل قبول هست. من تهران نیستم.

شاید همه سونی سنترها این مارک رو داشته باشند. به هر حال بگردید پیدا میشه. پیشنهاد میکنم از این مارک بخرید...راضیتون میکنه. من خیلی گشتم...حتی بانه رفتم دنبال میز هم بودم ولی کیفیتی که این داره رو توی هیچ میزی ندیدم. تنوع طرحها رو هم توی سایتش میتونید ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amir3408; 14-08-2011 at 23:35.

داره خودمونی میشه sfsf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

بلاخره یک dvbt از نوع blu Sens به قیمت 105 هزار تومان خریدم. خروجی Hd دارد به همراه کابل HDMI و کابل AV .چون در اینجا خوانده بودم که برخی از این گیرنده ها تله تکس فارسی را پشتیبانی نمی کنند همانجا در مغازه از آن تست گرفتم و درست کار کرد. تمام فایل های تصویری را از روی کول دیسک اجرا می کند حتی Divx و MKV را و برایم جالب بود که از زیر نویس های رایج مانند Srt پشتیبانی می کند و بدون هیچ مشکلی زیرنویس فارسی را اجرا می نماید.record برنامه ریزی شده در زمان مشخص دارد و خلاصه آنکه به نظرم کامل است.تمام فایل های صوتی را اجرا می کند اما فایلهای صوتی با فورمت Flac را اجرا نکرد.
    من یک پروویژن دارم با اینکه توی کاتالوگ دستگاه گفته که تمام فرمت های تصویری رو پشتیبانی می کنه ولی فرمت MKV و زیرنویس با فرمت SRT رو نمی شناسه ... لطفا من رو راهنمایی کنین؟؟!

8. این کاربر از sfsf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من سامسونگ HT-TZ225 دارم الان داخل سايت سامسونگ زده كه پسوند Wmv (1/2/3/7 رو ساپورت ميكنه ولي من هر فايل Wmv ميازم خطا ميده و نمايش نميده. منظور از اين فرمت چيه؟؟؟
    دستگاه پخش چه برندي خوبه؟؟؟ كدوم برند ساپورت فرمت هاي مديا ي بالاتري داره؟؟؟؟ فايل هايي FLV , tps و غيره رو ساپورت كنه؟؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تا 450 ، 500 سینمای خانگی که بهترین کانفیگ رو داشته باشه بهم معرفی میکنید ؟؟؟ میخوام اکثر فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت کنه . البته اول از همه کیفیت صدای خیــــــــــــــــــلی خوبی داشته باشه . این خیلی مهمه برام .
    در ضمن اگه بلو ری باشه با زیرنویس مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جناب اصفهان شاپ لطفا جواب بدید//////////////
    برادر چند مدل جدید داره میاد توی بازار
    چند روز صبر کنی جواب کاملتری میگیری
    تا اینجا فقط میتونم بگم که اکثر مدل هایی که به اسم ایرانی به فروش میرسه کیفیتش خیلی ...
    و از دم چینی است
    کسی باورش نمیشه بیاد من شماره تلفن کسایی که این مدل های مثلاً ایرانی را خرید کردند بهشون بدهم تا جواب سوالشون را بگیرند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من سامسونگ HT-TZ225 دارم الان داخل سايت سامسونگ زده كه پسوند Wmv (1/2/3/7 رو ساپورت ميكنه ولي من هر فايل Wmv ميازم خطا ميده و نمايش نميده. منظور از اين فرمت چيه؟؟؟
    دستگاه پخش چه برندي خوبه؟؟؟ كدوم برند ساپورت فرمت هاي مديا ي بالاتري داره؟؟؟؟ فايل هايي FLV , tps و غيره رو ساپورت كنه؟؟
    فرمت هایی مثل flv و tps که شما مد نظرت هست فرمت هایی نیست که یک پلیر پخش کنه.احتمالا hd پلیرها قادر به پخش می باشند.

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

آقا تا 450 ، 500 سینمای خانگی که بهترین کانفیگ رو داشته باشه بهم معرفی میکنید ؟؟؟ میخوام اکثر فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت کنه . البته اول از همه کیفیت صدای خیــــــــــــــــــلی خوبی داشته باشه . این خیلی مهمه برام .
    در ضمن اگه بلو ری باشه با زیرنویس مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
    در درجه اول سینماها معمولا تو پخش انواع فرمت های ریز و درشت مشکل دارند و شما نباید از هیچ سینمایی چنین انتظاری داشته باشی و در درجه دوم اگر تفکیک صدا برات مهم تر باشه مدل 787 پایونیر رو بگیر.
    سینما بلوری هم قادر به پخش زیرنویس فارسی هست.

13. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •