کلکسیونی از انواع صدا ها
صدای خر خر و یک صدای هووو مثل صدای بلبرینگ
واسکازین هم لیتری 26 درآمد
کلکسیونی از انواع صدا ها
صدای خر خر و یک صدای هووو مثل صدای بلبرینگ
واسکازین هم لیتری 26 درآمد
سلام![]()
دوستان کیا تو این تاپیک سمند EF7 مدل 94 دارن؟ اونم بنزینی؟ من شنیدم مدل 94 اش مشکل نداره ، اونم بنزینی .
من بدجوری بین 405 SLX موتور TU5 و سمند EF7 موندم ...
سلام بچه ها پیرو مشکلاتی که قبلا عرض کردم ماشین را دوروز پیش بردم نمایندگی و باگارانتی واشر سرسیلندر را عوض کردن و با کمال تعجب امروز ماشین را چک کردم دیدم دوباره از همونجایی که قبلا روغن نشت میکرد(پشت موتور و زیر واشر سرسیلندر ) دوباره نشتی روغن داره حتی بیشتر شده. فکرکنم باید ایندفعه ببرم و کل سرسیلندر را هم عوض کنم. بنظر شما اگه ببرم نمایندگی و مشکل را مطرح کنم سرسیلندر را عواض میکنن یا اینکه سرسیلندر قبلی را تراش میدن و میندازن رو موتور؟ بنظر شما اگه سرسیلندر را عوض کنن حتما باید دوباره واشرسرسیلندر را هم عوض کنن و جدیدش را بندازن روش؟ نمایندگی این کار را یک روزه برام انجام میده یا اینکه باید ماشین چندروز بخوابه؟
درود بر شما.
من EF7 دوگانه سزو مدل94 دارم که مشکلاتش با تکسوز مشترکه.
1-کم کردن روغن.مال من تو 5 هزار کیلومتر به میزان نیم لیتر و مال سایر دوستان همین حدود کم و زیاد.
2-کپ شدید موتور مخصوصا موقع شروع حرکت
3-ادوات و تزیینات داخلی بیکیفیت
4-زوزه پمپ هیدرولیک موقع پیچاندن فرمان به سمت چپ یا راست.
5-لرزش آینه وسط تو دور موتور 3000
این مشکلات تقریبا تو تمام EF7 ها مشترکه ولی بعضیها ایرادات بیشتر مثل صدای ناهنجار موقع اولین استارت یا روغن ریزی از موتور هم دارند.
این ایرادات EF7 هاست حالا باید از کسانی که 405 TU5دارند هم ایرادات این خودرو رو بپرسید ببینید دردسر و ایراد کدوم کمتره.
سلام دوست عزیز سمند ef7 دوگانه سوز شما مالتی پلکس هست یا دارای سیستم سخنگو هست؟
و اینکه آیا سیستم برقیش بوش هست یا کروز؟ یعنی رو قطعات بخصوص و وایرها بوش نوشته یا چیز دیگس؟
سلام.میشه منو راهنمایی کنید.از اونجای که من پراید مدل 86 صبا دوگانه دارم و خیلی ازش راضی هستم.و فقط به خاطر امنیت و راحتی وتنوع بیشتر میخوام ماشین عوض کنم و ترجیحا میخوام بازم دوگانه بگیرم با این وضعیت بنزین.بین این ماشینهای ایران خودرو کدوم پیشنهاد میکنید.1.سمند ef7دوگانه مولتی پلکس.2.سمند ef7 دوگانه ساده باسیستم هوشمند.3.پژو جی ال ایکس دوگانه.4.slx یگانه.5.رانا ال ایکس.206 تیپ 2.البته این 3 تای آخری بنزینی هستن میدونم.البته اگه فکر میکنید یه پراید 131 دوگانه یا یک پراید هاچبک بگیرم بهتره بازم بگید.لطفا راهنمایی کنید.البته اینم بگم اون پراید نگه میدارم.باتشکر
سلام.میشه منو راهنمایی کنید.از اونجای که من پراید مدل 86 صبا دوگانه دارم و خیلی ازش راضی هستم.و فقط به خاطر امنیت و راحتی وتنوع بیشتر میخوام ماشین عوض کنم و ترجیحا میخوام بازم دوگانه بگیرم با این وضعیت بنزین.بین این ماشینهای ایران خودرو کدوم پیشنهاد میکنید.1.سمند ef7دوگانه مولتی پلکس.2.سمند ef7 دوگانه ساده باسیستم هوشمند.3.پژو جی ال ایکس دوگانه.4.slx یگانه.5.رانا ال ایکس.206 تیپ 2.البته این 3 تای آخری بنزینی هستن میدونم.البته اگه فکر میکنید یه پراید 131 دوگانه یا یک پراید هاچبک بگیرم بهتره بازم بگید.لطفا راهنمایی کنید.البته اینم بگم اون پراید نگه میدارم.باتشکر
سلام دوستان
دوستان آيا مشکلات موتور هاي قدیم تو تولیدات جدید مثل سال 93 يا 94 برطرف شده؟
مشکلات اي سي يو- کپ- گيربکس- سرسيلندر- خاموش شدن درحال حرکت
ميخوام کارکرده بخرم اگه مشکلاتش برطرف شده 93-94 بخرم يا همون 91-92
کدوم کمتر مشکل داره؟ دوگانه يا تک --- مولتي پلکس يا معمولي
برادرم ef7 بنزینی 94 داره.افتضاحه.حتی شده بود یه مسیر سربالای رو ماشینش نرفت،پیاده مجبور شد بره.
سلام و درودبر شما.
ماشین من سخنگوست.
ECU بوش فرانسه
دریچه گاز برقی بوش آلمان
کوئل ها بوش اسلوونی
ABS کروز با مارک و لوگو ایران خودرو
رگولاتور گاز ایرانی تحت لیسانس بوش
یک سنسور هم هست بالای سایکلون اونهم بوش آلمان
Last edited by KAZEMLU; 16-10-2015 at 18:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)