میشه بازم مدل معرفی کنید ؟
به روی چشم:میشه بازم مدل معرفی کنید ؟
مدل بالا رو پیشنهاد نمیکنم ولی خب واسه دخترها که اگه بخوان پز بدن خوبه.( هرچند که تقریبا همه ی نیازهای کاربر رو برطرف میکنه)!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا رو که گفتم همه خوبن ولی خب اون اولیه هم قیافش خوبه و هم اگه رنگ مناسبش رو بگیرید خوشگله.!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
میگم اسم اینو درست نوشتید ؟....میشه لینک سایت sony رو واسم بزاری ؟
بله درسته!میگم اسم اینو درست نوشتید ؟....میشه لینک سایت sony رو واسم بزاری ؟
ظاهرا این مدل فقط تو ایران تولید میشه!!!
منم ندیدم باشه
سلام
من میخوام Dell Studio 1558 بخرم با مشخصات:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرمنمیخوام قیمت از 1.200.000 بالا بره
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
خوبه؟ نظری دارید؟
پس لطفا خیلی گرون معرفی نکنید
خوبه!!خوبه؟ نظری دارید؟
مشکل اساسی همون طراحی تغییر نیافته نسبت به 1555 هستش.. وگرنه عالیه!![]()
متعسفانه از دیشب هر چه پست میدم اصلا به تاپیک انتقال پیدا نمیکنه p30 world هم نسبت به 4 سال پیش فقط اسمش باقی مانده و بس. یه لپ تاپ معرفی کنیددددددددددد تا نهایت 1.500 رم ddr3 cpu i7 گرافیک هم خیلی واسم مهمه میخوام بتوم باهاش این بازی gta اخرین نسخه رو راحت با گرافیک اجرا کنم شکل ظاهریش هم خیلی مهم نیست کلا میخوام قوی باشه ولی نمیخوام باهاش بازی کنم فقط میخوام قوی باشه اگه با این قیمت نمیشه خودتون یه چیز توپ معرفی کنید دم همتون گرم اگه این مدیرا بازم با من بازی کنن به مدیر کل پیام میدم.
عزیز دمت گرم این چه مارکی هست؟ wifi هم نداره نه؟ بازی gta خیلی برام مهمه این نسخه اخریش . یک مدل دیگه هم میتونی معرفی کنی؟ رمش ddr3 هست؟ هاردش چند ppm هست و تنکس.
خواهش،عزیز دمت گرم این چه مارکی هست؟ wifi هم نداره نه؟ بازی gta خیلی برام مهمه این نسخه اخریش . یک مدل دیگه هم میتونی معرفی کنی؟ رمش ddr3 هست؟ هاردش چند ppm هست و تنکس.
همه چی داره WIFI رو که گوشی منم داره!!
هر نوع بازی جدید بدون مشکل.!
رمش هم DDRIII هستش.
7200!
راستی سونی ه!
خواهش میکنم.![]()
با سلام به دوستان عزیز
مدل فعلی لپ تاپم fw45 هست با کانفیگ
cpu:2.53core2
Ram:4G
VGA:ati4650
ولی به خاطر سنگین بودنش میخوام یه مدل 14" بردارم و نظرم روی VAIO CW2FGX با کانفیگ
I5 2.4 to 2.93/ 4 GB/ 320 GB/ 14.0 WXGA XBRITE LED/ Geforce G310M(256M .
به نظر دوستان بین این دو مدل از نظر عملکردی تفاوت زیادی هست ؟ تفاوت عملکذد در cpu و vga بین این دو مدل زیاده؟
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
کامیاب و برقرار باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)