-مدل هاي 430 ال جي
و سري هاي 4 سامي توي رنج قيمتي شما هستند
-مدل هاي 430 ال جي
و سري هاي 4 سامي توي رنج قيمتي شما هستند
یادم رفت اشاره کنم من برای گیم و xbox میخوامش.......اینا مناسب هستن یا باید پلاسما بگیرم ؟
-براي گيم پلاسماها گزينه هاي بهتري هستند
توي رنج قيمتي شما نميشه چيزي پيدا كرد چون اينچ هاي پايين توليد نميشن
-ميتونيد با حدود 800 سراغ سري هاي 4 سامي و همينطور pj هاي ال جي برين
بدون درنظرگرفتن هیچ آیتمی کیفیت تصویرnx710 بهتره یاle8500 باتشکرازدوستان
-قطعا le8500
آخه به نظرم C8000 به نسبت قیمتش بیشتر می ارزه, ضمن اینکه 46 اینچ هم هست؟
-اخه توي مطالب شما متوجه شدم به سوني علاقمند هستين
-با اين حال ترد مروبط به بهترين hdtv هاي 2010 رو گذاشتم و C8000 جايگاه خوبي داره
-با توجه به اينكه قيمت خيلي منطقي تري داره تا hx
sدوستان میشه یه سونی بگید 46 به بالا فقط ماه واره بهش میخواد وصل شه با کلاسم باشه nx باشه ترجیحا 3d هم نباشه فقطم سونی باشه ( پول پا سام نمیدم )
ممنون
نه من خیلی روی برند خاصی تعصب ندارم، بعضی از ریویوهایی که خوندم احساس کردم شاید این مدل سونی گزینه مناسبی باشه خصوصا در برخی موارد از عملکرد سه بعدی C8000 در بحث Crosstalk خیلی ایراد می گرفتن (حالا نمی دونم با آپدیت فیرمویر تا چه حد این موضوع اصلاح شده)، همینطور مصرف برقش هم چندان جالب به نظر نمی رسه ولی خوب در خصوص موارد اصلی از جمله کیفیت تصویر و عملکرد کلیش وضعیت خیلی خوبی داره و مهمتر از اونها همه این موارد باید به نسبت قیمت سنجیده بشن.
البته ببخشید که من با این وسواس بیش از حد باعث مزاحمت شدم ولی دارم سعی می کنم به گونه ای انتخاب کنم که بعدا پشیمون نشم و حسرت نخورم چرا همه جوانب رو بررسی نکردم.
به نظر شما C8000 نقطه ضعف بارزی داره که بایستی بهش توجه بکنم؟
و سوال دیگه اینکه سوای همه این موارد گفته شده انتخاب شخصی شما در همین محدوده قیمتی (حدود 2500 تا 3000) در سایزهای 40 و 46 چه دستگاهیه؟
با سپاس
سلام
Samsung LED-32C5550
چطوره؟
به غیر از ال ای دی بودن چه فرقی با c650 داره؟
Last edited by Capcom; 24-03-2011 at 04:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)