تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 503 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

age of conan واقعا بازی عالی هستش و مال 2008 هست که از wow جدیدتره.تحقیقاتی هم که من کردم و review هایی که ازش خوندم خیلی از بازی تعریف کردن
    من یه چند تا ویدیو دیدم ازش کیفیت بازی بالا بود .

این بازی تقریبا خوبه ولی خرابش کردن ...
    خدایی بقیه رو آدم نگاه می کنه شایا خیلی سره .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا من به Soul Crystal نياز دارم.تو Wikia نگاه كردم تو ليست Drop ها نبود.از كجا تهيه كنم؟از دوستان دارك واقع در سرور Gaia كه اين آيتمو دارن تقاضا ميكنم بهم بدنش.(پول هم ميدم.مجاني نيست!قيمت اصليو پرداخت ميكنم.)

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

من از وقتي رفتم Shaiya هيچي ديگه نزدم!(راستي لول 18 شد Paganم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا من به Soul Crystal نياز دارم.تو Wikia نگاه كردم تو ليست Drop ها نبود.از كجا تهيه كنم؟از دوستان دارك واقع در سرور Gaia كه اين آيتمو دارن تقاضا ميكنم بهم بدنش.(پول هم ميدم.مجاني نيست!قيمت اصليو پرداخت ميكنم.)

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

ول کن کوئیستا رو چیزی بهت نمیدن.فقط برو پارتی پیدا کن لول شو

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فقط mob بکش ، کوئست ها رو کلا بیخیال . این بازی یکی از ضعف هاش کوئست هاش هست که 95 درصد ارزش انجام دادن ندارن.
    من امروز لول 15 تا 24 رو بدونه plvler با nub ها 4 ساعته بدونه stone رفتم . فقط موب کشی !
    -----
    f2p در حد کانکشن ایران بهتر شایا من ندیدم.
    p2p هم فقط WoW رو میشه به نسبت راحت بازی کرد. بقیه مشکل تهیه و پرداخت دارن و من یکی حوصله اعصاب خوردی این چیزا رو ندارم.
    ------
    من هنوز دارم پست اول رو آماده می کنم که دیگه ملت سوال های تکراری و ابتدایی نپرسن ! بزودی تموم میشه lol

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گوش نده به اینا منم nm بودم اکثر کوئیستا رو انجام دادم بخصوص اونایی که helm و سلاح می داد وقتی تمومش می کردی باحال بود . exp کوئیستا هم برای nm خیلی خوبه .
    ah اگه بتونی بیای من بهت می دم . مثلا فردا ساعت 6 بعد از ظهر (یا یه ساعت شما بگو بعد از ظهر) من میام AH اونجا می دم بهت : یعنی می فروشم بهت

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ah كجاست؟شما لايتي يا دارك؟(من داركما!)
    قيمت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Auction House
    باید Bootleggery Recall Rune رو از Accessory Merchant بخری توی Iris هست Accessory Merchan که همه چی داره . توی همون مپ 1 هم یکی هست که Bootleggery Recall Rune می فروشه. می تونه به یه لول بالا هم خیی محترمانه بگی ! یدونه Bootleggery Recall Runeبهت بده . بعد روش کلیک می کنی و میای توی Auction House . اونجا بازار سیاه بازیه از جون مرغ تا شیر ... توش هست .
    چند تا Soul Crystaمی خوای ؟ من یه ده تایی دارم بیشتر هم برات می تون جور کنم . دونه ای 100 گلد می فروشم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

100 گلد يا 100k?

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقايون يه سوال:چه جوري پول در آرم؟
    پولي كه از فروختن آيتم هاي Drop شده و كشتن يونيت ها به دست مياد خوب نيست.6 ساعت تلاش كردم 100k به دست اوردم.
    راه ديگه اي نيست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

100 گلد حاجی ...

ماجرای Auction House رو یاد بگیری می تونی آیتم هات رو اونجا بذاری توی notice board و با قیمت مورد نظرت بفروشیش .
    gold apple رو معمولا 10 تاش 1 میلیون ارزش داره شاید هم بیشتر شده باشه الان . فارمش برای شما که پگان هستی خیلی راحته . همون موب هایی که توی لول 1 و 2 و3 می کشتی دروپ می کنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •