آره به درد میخوره.یک بار با وایرلس همین قسمت رو آپدیت کردم 3 تا برنامه برام اضافه شد.اسمشون دقیقا یادم نیست
آره به درد میخوره.یک بار با وایرلس همین قسمت رو آپدیت کردم 3 تا برنامه برام اضافه شد.اسمشون دقیقا یادم نیست
با سلام من این گوشی تازه خریدم.
با اتصال wifi مشکل دارم.
تمام ip ها را هم چک کردم
ولی به اینتر نت وصل نمیشه.
میشه منو راهنمایی کنید؟؟
چه پیامی بهت میده؟
دوست عزیز از قسمت advance setting وقتی آیپی میدی و بعد کانکت میشی نباید مشکلی باشه !
salam khobin.man mikham ba in goshi be wifi vasl sham ama jaia hast ke ip va port mikhad chetor ip va port behesh bedam. kasi rahnemai kone mamnon misham.mer30
ببین باید آی پی و پورت جایی که میخواهی بهش وصل بشی رو داشته باشی.اگه آزاد باشه نیازی به آی پی و پورت نیست
ip va port ro daram ama nemidonam koja varedesh konam dakhele realplayer ja dasht ke onam nashod.
realplayer??????برو setting-conectivity-wireless lan بعدشبکه رو که پیدا میکنه setting رو بزن بعد توی صفحه جدید دوباره setting رو انتخاب کن و ای پی و پورت رو وارد کن(الان وایرلس دور و برم نیست که دقیق بهت بگم)
wireless wasl mishe ama barash ip tarif kardan.to seting faghad 2 ta uption hast show wlan avalibility va internet connectivity ,to hich kodom ip va adres nist.to internet ham jai nadare ke ip va port vared she.u ghablan emtehan kardin?
آره امتحان کردم.ببین تو setting فکر کنم دومی باید یکی از گزینه ها رو دست کاری کنی تا جایی که باید آی پی و پورت رو وارد کنی پیدا بشه
یک برنامه بود فکر کنم اسمش handy wifi بود.داخلش میشد ای پی و پورت رو وارد کرد
راستی باید فارسی تایپ کنی،جزو قوانینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)