دوست عزیز من 560 قیمت دارم 290 تومن 560ti رو هم 330 تومن چطور شما با 240 تا 250 گیر میارید.
دوست عزیز من 560 قیمت دارم 290 تومن 560ti رو هم 330 تومن چطور شما با 240 تا 250 گیر میارید.
کارت گرافیک 9600gt دارم میخوام عوضش کنم یه کرت گرافیک که یه مقدار قوی تر باشه حدود 150تومان.... آیا هست ؟؟
به ما که میرسه تو خرید همیشه سقفو نشون میدن کفش به ما نمیرسه
تعجب کردم چون msi تو کیفیت واقعا عالیه خیلی ها که کار کردن هم اینو میگن.نظر شما هم همینه دیگه؟؟؟؟
در ضمن فعلا که من دارمش بهترینه حالا هروقت عوض کردم بعد میشه گفت خوب نیست
در ضمن وقتی کارت من گرونتره چون تقویت شده هست
حالا کارایی این با مدل های معمولی یعنی اصلا فرقی نداره که به قیمتش نمیارزه؟در مقایسه با 460 1g معمولی میگم
مثلا گینوارد یا اوگا
ممنون
بله پیشنهاد منکارت گرافیک 9600gt دارم میخوام عوضش کنم یه کرت گرافیک که یه مقدار قوی تر باشه حدود 150تومان.... آیا هست ؟؟
VGA:PowerColor HD5770 1GB GDDR5=133000
MSI مدل های غیر رفرنس خیلی خوبی داره، که قابلیت آورکلاک بسیار بالایی دارن.
ولی مدل های رفرنس و معمولی که داره فقی با بقیه برند ها ندارن و نباید پول بیشتری بابت اون ها پرداخته بشه.
طبیعتا مدل های غیر رفرنس قیمت بیشتری دارن، و البته این قیمت یه حدی باید بیشتر باشه. که MSI قیمت های خوبی داره معمولا.
اون برند هایی هم که نام بردید مدل های غیر رفرنس و رفرنس دارن که همین توضیحات شامل اون ها هم میشه.
موفق باشید.
سلام دادا
نتونستم پیام خصوصی بدم
دیدم آنی گفتم سریع قیمت کارت 5970 گیگابایت رو بهم بدی با ذکر منبع معتبر
فقط ضروریه
nvidia با این قیمت نیست ؟؟؟؟؟
Gainward GeForce GTS450=140000nvidia با این قیمت نیست ؟؟؟؟؟
سهیل جان من که تو سایت دیدم قیمت گیگا 5970 رو زده بود 950 تومن!!!!!!!!!! البته 2 گیگ و ddr5
تو سایت لیون زده که واقعا قیمتش جالبه ها یعنی پول بیشتر از 6990 رو باید بدیم تا 5970 که ضعیفتره بگیریم!!!!!!!!!!!!!
توصیه من اینه که تا اطلاع ثانویه اصلا
گرافیک گیگا به دلیل قیمت افتضاحش نگیرید
اوگا از هر نظر خوبه
کسی قیمت تو بازار رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیز کاربرای این جا قیمت داشتن...
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
950 تومن نیست، اگه هم باشه 1 نفر هم نمیخره. با 900 میشه 6990 گرفت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)