salam
bache ha
ye lap top hp ba in kanfig cheghadr miarze??
ram 4g
gerafic ati 6470
cpu core i5
hard 640g
led 15.6
salam
bache ha
ye lap top hp ba in kanfig cheghadr miarze??
ram 4g
gerafic ati 6470
cpu core i5
hard 640g
led 15.6
کسی راه حلی واسه این نداره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام بر دوستان عزیز: لطفا یک لپ تاپ hp با قیمت 1500000 معرفی کنید برام!!! که به درد بازی هایی مثل soccer 2012 و fifa 2012 و need for speed و بازی های استراژیک + کار های گرافیکی مثل فوتوشاپ و... بخوره+ برنامه نویسی!!!! و می خواستم بدونم که لپ تاپ hp ای داریم توی این قیمت که با cpu اینتل و کارت گرافیک nvidia geforce باشه!!!! ترجیحا!!!
لطفا راهنمایی کنید!!
سپاس
فکر نکنم با nvidia مثل سابق کار کنه hp.من که گرافیک nvidia ندیدم تو سریهای جدید Hp.دلیلش احتمالا باید برگرده به سریهای قدیمی تر Hp که زیاد هم داغ می کرد و یه جورایی Hp رو زیر سوال برد و خیلیها معتقدند دلیل اصلیش کارتهای nvidia بوده.البته خیلی برندهای دیگه هم الان از nvidia استفاده می کنن.ولی کلا دمای کار amd پایین تره.شاید Hp نخواسته دوباره ریسک کنه.شاید هم مسایل دیگه ای باشه
راستی دوستان، وقتی میخواید فیلم ببینید، از توی تنظیمات گرافیکتون (ATI ها) این گزینه رو فعال کنید تا از تمام قابلیت های کارت گرافیک استفاده شود و البته این گزینه با هر بار ریست شدن سیستم، غیرفعال میشود. (برگرفته از help خود catalyst):
Use Video Demo Mode settings to demonstrate the benefits of video settings available in Catalyst™ Control Center. When demo mode is enabled, all video enhancement features supported by your graphics card are enabled, and a window appears showing a comparison of video played with and without enhancement features.
Note: These settings are available only for certain graphics cards.
- Navigate to one of the following pages:
- Standard View—Video > Video Quality > Other Video Settings.
- Advanced View—Video > Video Settings.
For certain notebooks, there may be two versions of these page; select the page that corresponds to the graphics processor that you want to configure. For more information, see Video Settings.- In the Video Demo Mode area, select or clear Enable Demo Mode. If choose to enable demo mode, select one of the following options:
- Full Screen Mode (Enhancements Off)—Shows video playback in the demo window with enhancement features disabled.
- Full Screen Mode (Enhancements On)—Shows video playback in the demo window with enhancement features enabled.
- Split Screen Mode—Simultaneously shows video playback with enhancement features enabled and disabled in the demo window. Availability of this setting varies between graphics cards.
Note: Demo mode is automatically disabled each time you restart or log on to your computer.- Click Apply.
با سلام
کسی تا حالا با
HP Pavilion DV6-6160
کار کرده!!؟؟؟؟
لطفا در مورد مزایا و معایبش اگر کسی میدونه توضیح بده!!!؟؟
سپاس
HP Pavilion DV6-6177 اين مدل رمش 4 هستش ميشه بعدا مقدار رم را افزايش داد و 8 برد در صورت نياز ؟؟؟؟
و اينكه كسي قيمت دقيق با تقريبي اين مدل را نداره ؟؟؟؟
من دارم. کانفیگش اینه:
CPU: 2nd Generation Ci5 2430M 2.4 GHz up to 3.0 GHz, RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz, VGA: ATI 6770 2.5 GB GDDR5, HDD: 500 GB 7200 RPM, USB3, Fingerprint, HP TrueVision HD Webcam, Bluetooth v3, Beats Audio, Touchpad with On-Off capability and Multifinger gestures, Win 7 Home Premium 64-Bit
معایب نداره. همش مزایاست. خیلی هم خنکه.
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
راستی مانیتورش هم "15.6 HD LED است.
Last edited by The Auditor; 07-04-2012 at 21:57.
متشکر دوست عزیز: چند تا سئوال در مورد این لپ تاپ داشتم لطفا راهنمایی ام کنید!!!!
من بین k 53 sv و hp6160 موندم !!! نمی دونم کدامش را بگیرم !!! ایا این 6160 با توجه به این کارت گرافیکش ati هست به درد بازی های کامپیوتری مثل(pess 2012 و fifa 2012 و بازی های استراژیک مثل ژنرال و جنگ صلیبی و.....) و کارهای گرافیکی مثل فوتوشاپ و ادیوس و.... میخورد؟؟؟؟(داغ که نمیکنه!؟؟؟) راستی گارانتی معتبر hp چی هست و قیمت این لپ تاپ الان چند هست؟؟ و ایا مانیتورش مثل اینه هست یا مات هست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
سپاس فراوان
دستت درد نکنه دیگه!کلا گند زدی به قدرت این گرافیک رفت!pes ,بازی استرات÷یک چیه!بشین باهاش mass effect وcod و battle filed بازی کن.ابنها رو گرافیکهای معمولی هم جواب می دن!واسه فوتوشاپ شنیدم cs5 از stream هم پشتیبانی می کنه.ولی اون ور÷نهایی که با cuda کار می کنن هم فکر نمی کنم مشکلی با amd داشته باشن.ممکنه یه کم تاثیر داشته باشه کودا.ولی فکر نمی کنم اونقدر باشه که بخاطرش بخوای لپتاپ عوض کنی.gpu ی sv چیه؟فک کنم یا 540 ه یا 550.به هر حال 6770 از هر دوی اینها قویتره.مموریشم ddr5 ه که خیلی تاثیر داره
داغ هم خیلی کار بکشی می کنه.مثلا بازیهای سنگین/ولی حالت عادی نه.اصلا.تازه می تونی از hp coolsense استفاده کنی که دور فن رو زیاد می کنه و حتی من که nfs hot [ersuit رو بازی می کنم اصلا داغ نمی شه و حتی می شه گفت خنکه!
lcd ش هم bright view ه و شفاف.مات نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)