واسه من که آپلود رایگان نیس.
واسه من که آپلود رایگان نیس.
....................
Last edited by 4l1r3z4; 15-03-2015 at 18:50.
اره تو همون قسمت حجم استفاده شده محاسبه میشه . چند بار هم تست کردم
............
Last edited by 4l1r3z4; 08-04-2015 at 21:22.
طبق اصل 152 سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی شرکت های می تونن آپلود را بردارن و یا 25 درصد بیشتر روی حجم کاربراشون حساب کنن مثلا شما 1 گیگ می خری بهت 250 مگ هم بیشتر حجم میدن .. حتما اجباری نیست شرکتی میزان آپلود را محاسباتشو نادیده بگیره ...
آره،درسته؛ من در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یکی از دوستان گفتم که شرکتا میتونن اینجوری حساب کنن ولی در کل،هیچ جای دنیا دیگه آپلود رو حساب نمی کنند و این کار بعضی شرکتا خیلی ضایس.....
ولی واقعا یکی از بهترین شرکتایی که من تا حالا ازشون نت داشتم،همین داتک بوده؛ واقعا همه چیش عالی بود.
تنها مزیت داتک سرعت شبانه بود که محدود نمیکردن. الان سرویساشون به درد نمیخوره با یکم دقت میبینید که تقریبا گرون ترین تعرفه بین شرکت هاس. جدیدا هم که حجم دزدی میکنن.بعد 4 سال اخر این ماه از داتک میرم. مزخرفترین پشتیبانی ممکنو داره فقط خوش اخلاقن همین!!! کار راه نمیندازن
دقیقا همینه.تعرفه هاش گرونه ولی نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ارزونه؟؟
کجا گرونه آقااا؟!!! الان کدوم شرکتی سرعته 8 مگو میده 15 تومن یا 14 مگو میده 25 تومن؟!!!!!( به جز پارس آنلاین که همرو رو 16 میبنده)
شاتل الان سرویس 8 مگشو میده 38 تومن یا آسیاتک که گرون بازیش معروفه و ...!!!
من خودم از این شرکت تخلیه کردم، به این دلیل که خرجم رفته بود بالا( به دلیل احتساب شبانه) و رفتم جایی که شبانه رایگان داره ولی با این حال این شرکت بکی از بهترین شرکتایی بود که ازش نت داشتم. همه چیزش عالی بود،سرعت یه لحظه هم افت نداشت و پینگش هیچ موقع تایم اوت نداشت و کلاا عااااالی بود؛ تنها ایرادی که داشت ،همینه که شما گفتی، پشتیبانی واقعا ضعیفی داره و دو زار حالیشون نیست و کار رو سخت راه میندازن.
کجا رفتی داداش من حوالی میدون توحید میخوام ADSL بگیرم نمیدونم کدوم شرکت کیفیت بهتری دراه و قیمت پایین تری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)