تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 437 از 482 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آپلود رایگانه.
    ضریب اشتراکو که خودشون میگن 1 به 6 اعمال میکنیم ولی کلن در این ماه هایی که من سرویس داشتم،اصلا سرعت سرویسم افت نداشته و نوسان نداشته...
    واسه من که آپلود رایگان نیس.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من که آپلود رایگان نیس.
    ....................
    Last edited by 4l1r3z4; 15-03-2015 at 18:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما امتحان کردی،کم کرد؟!!!
    اصلا تو پروفایلش بخشی به نام آپلود نداره و فقط دانلود رو نوشته و کم میکنه...
    در هر صورت واسه من کم نمی کنه.
    اره تو همون قسمت حجم استفاده شده محاسبه میشه . چند بار هم تست کردم

4. این کاربر از 862111014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره تو همون قسمت حجم استفاده شده محاسبه میشه . چند بار هم تست کردم
    ............
    Last edited by 4l1r3z4; 08-04-2015 at 21:22.

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

اوووووه اوووووه ؛ راست میگی،کم میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    الان امتحان کردم و دیدم کم میکنه؛ بعدشم زنگیدم به داتک،طرف گفت آپلود حساب میشه!!!!!!!!!!
    عجبببببب دزدایین، آشغالای عوضی........
    طبق اصل 152 سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی شرکت های می تونن آپلود را بردارن و یا 25 درصد بیشتر روی حجم کاربراشون حساب کنن مثلا شما 1 گیگ می خری بهت 250 مگ هم بیشتر حجم میدن .. حتما اجباری نیست شرکتی میزان آپلود را محاسباتشو نادیده بگیره ...

7. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق اصل 152 سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی شرکت های می تونن آپلود را بردارن و یا 25 درصد بیشتر روی حجم کاربراشون حساب کنن مثلا شما 1 گیگ می خری بهت 250 مگ هم بیشتر حجم میدن .. حتما اجباری نیست شرکتی میزان آپلود را محاسباتشو نادیده بگیره ...
    آره،درسته؛ من در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یکی از دوستان گفتم که شرکتا میتونن اینجوری حساب کنن ولی در کل،هیچ جای دنیا دیگه آپلود رو حساب نمی کنند و این کار بعضی شرکتا خیلی ضایس.....
    ولی واقعا یکی از بهترین شرکتایی که من تا حالا ازشون نت داشتم،همین داتک بوده؛ واقعا همه چیش عالی بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تنها مزیت داتک سرعت شبانه بود که محدود نمیکردن. الان سرویساشون به درد نمیخوره با یکم دقت میبینید که تقریبا گرون ترین تعرفه بین شرکت هاس. جدیدا هم که حجم دزدی میکنن.بعد 4 سال اخر این ماه از داتک میرم. مزخرفترین پشتیبانی ممکنو داره فقط خوش اخلاقن همین!!! کار راه نمیندازن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تنها مزیت داتک سرعت شبانه بود که محدود نمیکردن. الان سرویساشون به درد نمیخوره با یکم دقت میبینید که تقریبا گرون ترین تعرفه بین شرکت هاس. جدیدا هم که حجم دزدی میکنن.بعد 4 سال اخر این ماه از داتک میرم. مزخرفترین پشتیبانی ممکنو داره فقط خوش اخلاقن همین!!! کار راه نمیندازن
    دقیقا همینه.تعرفه هاش گرونه ولی نمیدونم چرا بعضیا میان میگن ارزونه؟؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا گرونه آقااا؟!!! الان کدوم شرکتی سرعته 8 مگو میده 15 تومن یا 14 مگو میده 25 تومن؟!!!!!( به جز پارس آنلاین که همرو رو 16 میبنده)
    شاتل الان سرویس 8 مگشو میده 38 تومن یا آسیاتک که گرون بازیش معروفه و ...!!!
    من خودم از این شرکت تخلیه کردم، به این دلیل که خرجم رفته بود بالا( به دلیل احتساب شبانه) و رفتم جایی که شبانه رایگان داره ولی با این حال این شرکت بکی از بهترین شرکتایی بود که ازش نت داشتم. همه چیزش عالی بود،سرعت یه لحظه هم افت نداشت و پینگش هیچ موقع تایم اوت نداشت و کلاا عااااالی بود؛ تنها ایرادی که داشت ،همینه که شما گفتی، پشتیبانی واقعا ضعیفی داره و دو زار حالیشون نیست و کار رو سخت راه میندازن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کجا گرونه آقااا؟!!! الان کدوم شرکتی سرعته 8 مگو میده 15 تومن یا 14 مگو میده 25 تومن؟!!!!!( به جز پارس آنلاین که همرو رو 16 میبنده)
    شاتل الان سرویس 8 مگشو میده 38 تومن یا آسیاتک که گرون بازیش معروفه و ...!!!
    من خودم از این شرکت تخلیه کردم، به این دلیل که خرجم رفته بود بالا( به دلیل احتساب شبانه) و رفتم جایی که شبانه رایگان داره ولی با این حال این شرکت بکی از بهترین شرکتایی بود که ازش نت داشتم. همه چیزش عالی بود،سرعت یه لحظه هم افت نداشت و پینگش هیچ موقع تایم اوت نداشت و کلاا عااااالی بود؛ تنها ایرادی که داشت ،همینه که شما گفتی، پشتیبانی واقعا ضعیفی داره و دو زار حالیشون نیست و کار رو سخت راه میندازن.
    کجا رفتی داداش من حوالی میدون توحید میخوام ADSL بگیرم نمیدونم کدوم شرکت کیفیت بهتری دراه و قیمت پایین تری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •