اولش که میخواد بیاد یه پیغام میده که سیستم شما توانایی اجرای یونیتی رو نداره - اگه این نمیاد پس مشکل یه چیز دیگس![]()
اولش که میخواد بیاد یه پیغام میده که سیستم شما توانایی اجرای یونیتی رو نداره - اگه این نمیاد پس مشکل یه چیز دیگس![]()
دوستان دو تا مشکل اساسی دارم با اوبونتو اول اینکه یه دانلود منیجر درست و حسابی براش گیر نیاوردم دو تا دانلود کردم و بطور کامل من و از زندگی سیر کردن و هر دو تا قاطی داشتن مثلا ممکنه شب تا صبح دانلود کنی بعد فایلهایی که ریزوم هم داره مجبور شی یکبار پاز کنی و یکدفعه از اول شروع کنه به دانلود و کل حمتهات و بر باد بده و مشکلاتی از قبیل در یک کلام بگم اصلا stable نیستند و هر لحظه ممکنه قاطی کنن تو ویندوز با hiDownload کار می کنم که خیلی راضیم و امکان نداره قاطی کنه !
دومین مشکلم هم مال صدا هست خوب تو ویندوز اسپیکر رو در قسمت سبز و هدفونم و توی ابی می ذارم و هر دو تا رو در حالت out قرار می دم و از هر دوتا صدا می گیرم ولی اینجا فقط اسپیکرم صدا میده و وقتی در حالت headphone می ذارم صدایی ازش در نمیاد یک mixer هم دانلود و نصب کردم ولی مشکل و درست نکرد! یکبار هم که یه پکیج از خودسایت realtek دان کردم به این امید همون برنامه ویندوزش و بهمون بده و بتونم باهاش همون کار انجام بدم ولی کلهم درایور صدام و از بین برد اسم پکیجهاش هم اینها بود که هر دو تا درایور صداو از بین بردن و و هیچ راهی بجز پاک کردن سیستم عامل نداشتم
realtek-linux-audiopack-4.06a.tar.bz2
LinuxPkg_5.16rc17.tar.bz2
============================
@rudbari اقا برای اینکه یونیتی رو بیاری یکبار logoff انجام بده اونجایی که می خوای وارد اکانتت بشی پایین تنظیمات هست برای اینکه با کدوم سیستم وارد اوبونتو بشی درضمن اگه اشتباه نکنم در قسمت administarator تنظیمات برای log on کردن هست اونجا می تونی کامل دسکتاپ پیشفرض هنگام log on رو تنظیم کنی
اینم اضافه کنم که من شخصا با یونیتی حال نکردم و دوباره برگشتم به همون Gnome حالا جدا از عادت کردن (مشکلی با وفق دادن خودم باسیستمهای جدید ندارم) ممکنه بعضی از برنامه ها رو اجرا نکنه نمونش همون نسخه gnome برنامه mplayer که منوهاش غیب شده بودن
Last edited by Mehran NZ; 08-07-2011 at 01:32.
شما مدل کارت گرافیکت رو بگو. احتمال داره کارتت درست شناخته نشده باشه.
مشکل حرف «ی» وسط در فایرفاکس مربوط به کجاست ؟
همه فونتها رو دارم
فقط هم تو بروزر این مشکل هست
با سلام خدمت دوستان
اول اینکه اوبونتو 11.04 مانیتورم رو نمیشناسه البته من برای نصب درایورهای دیگه ام کیس رو بیرون بردم و با یک مانیتور دیگه اقدام به نصب کردم
چطور می تونم زمان فعال شدن رمزی که بعد از کار نکردن با سیستم فعال میشه رو افزایش بدم یعنی مثلا بعد از بیست دقیقه اگر با سیستم کار نکردم سیتم از من رمز عبور بخواد
با تشکر
در system > preferences > monitors تنظیمات مربوط به مانیتور رو انجام بدید
اگر تنظیمات درست وجود نداره اول باید در فایل etc/X11/xorg.conf/ تغییرات مربوطه رو انجام بدید
در system > preferences > scrensaver زمان فعال شدن screensaver رو زیاد کنید
سلام
من یه تاچپد مالتی تاچ synaptic دارم + اوبونتو ۱۱.۰۴
چطوری gesture ها رو فعال کنم؟ اینطور که متوجه شدم روی Natty برنامه uTouch نصب هست ولی انگار کار نمیکنه؟!
با سلام
در ابونتوی من کانتکشن اینترنتم نیست چطوری برش گردونم
دقیقا مطلع نیستم ولی میدونم تو تنظیمات mouse تو تب آخر میتونی اسکرول دو انگشتی رو فعال کنی. حالا نمیدونم میشه بقیه gesture ها رو هم فعال کرد یا نه.
با سلام، اول بگید چه مدل کانکشنی؟ بعد هم اینکه نیست یعنی کلا آیکون شبکه نیست یا فقط کانکشن نیست؟
نه فقط کانتکشن نیستبا سلام، اول بگید چه مدل کانکشنی؟ بعد هم اینکه نیست یعنی کلا آیکون شبکه نیست یا فقط کانکشن نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)