تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 577 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اولش که میخواد بیاد یه پیغام میده که سیستم شما توانایی اجرای یونیتی رو نداره - اگه این نمیاد پس مشکل یه چیز دیگس

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان دو تا مشکل اساسی دارم با اوبونتو اول اینکه یه دانلود منیجر درست و حسابی براش گیر نیاوردم دو تا دانلود کردم و بطور کامل من و از زندگی سیر کردن و هر دو تا قاطی داشتن مثلا ممکنه شب تا صبح دانلود کنی بعد فایلهایی که ریزوم هم داره مجبور شی یکبار پاز کنی و یکدفعه از اول شروع کنه به دانلود و کل حمتهات و بر باد بده و مشکلاتی از قبیل در یک کلام بگم اصلا stable نیستند و هر لحظه ممکنه قاطی کنن تو ویندوز با hiDownload کار می کنم که خیلی راضیم و امکان نداره قاطی کنه !
    دومین مشکلم هم مال صدا هست خوب تو ویندوز اسپیکر رو در قسمت سبز و هدفونم و توی ابی می ذارم و هر دو تا رو در حالت out قرار می دم و از هر دوتا صدا می گیرم ولی اینجا فقط اسپیکرم صدا میده و وقتی در حالت headphone می ذارم صدایی ازش در نمیاد یک mixer هم دانلود و نصب کردم ولی مشکل و درست نکرد! یکبار هم که یه پکیج از خودسایت realtek دان کردم به این امید همون برنامه ویندوزش و بهمون بده و بتونم باهاش همون کار انجام بدم ولی کلهم درایور صدام و از بین برد اسم پکیجهاش هم اینها بود که هر دو تا درایور صداو از بین بردن و و هیچ راهی بجز پاک کردن سیستم عامل نداشتم
    realtek-linux-audiopack-4.06a.tar.bz2
    LinuxPkg_5.16rc17.tar.bz2
    ============================
    @rudbari اقا برای اینکه یونیتی رو بیاری یکبار logoff انجام بده اونجایی که می خوای وارد اکانتت بشی پایین تنظیمات هست برای اینکه با کدوم سیستم وارد اوبونتو بشی درضمن اگه اشتباه نکنم در قسمت administarator تنظیمات برای log on کردن هست اونجا می تونی کامل دسکتاپ پیشفرض هنگام log on رو تنظیم کنی
    اینم اضافه کنم که من شخصا با یونیتی حال نکردم و دوباره برگشتم به همون Gnome حالا جدا از عادت کردن (مشکلی با وفق دادن خودم باسیستمهای جدید ندارم) ممکنه بعضی از برنامه ها رو اجرا نکنه نمونش همون نسخه gnome برنامه mplayer که منوهاش غیب شده بودن
    Last edited by Mehran NZ; 08-07-2011 at 01:32.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولش که میخواد بیاد یه پیغام میده که سیستم شما توانایی اجرای یونیتی رو نداره - اگه این نمیاد پس مشکل یه چیز دیگس
    شما مدل کارت گرافیکت رو بگو. احتمال داره کارتت درست شناخته نشده باشه.

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مشکل حرف «ی» وسط در فایرفاکس مربوط به کجاست ؟
    همه فونتها رو دارم
    فقط هم تو بروزر این مشکل هست

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اول اینکه اوبونتو 11.04 مانیتورم رو نمیشناسه البته من برای نصب درایورهای دیگه ام کیس رو بیرون بردم و با یک مانیتور دیگه اقدام به نصب کردم

چطور می تونم زمان فعال شدن رمزی که بعد از کار نکردن با سیستم فعال میشه رو افزایش بدم یعنی مثلا بعد از بیست دقیقه اگر با سیستم کار نکردم سیتم از من رمز عبور بخواد
    با تشکر

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    اول اینکه اوبونتو 11.04 مانیتورم رو نمیشناسه البته من برای نصب درایورهای دیگه ام کیس رو بیرون بردم و با یک مانیتور دیگه اقدام به نصب کردم

چطور می تونم زمان فعال شدن رمزی که بعد از کار نکردن با سیستم فعال میشه رو افزایش بدم یعنی مثلا بعد از بیست دقیقه اگر با سیستم کار نکردم سیتم از من رمز عبور بخواد
    با تشکر
    در system > preferences > monitors تنظیمات مربوط به مانیتور رو انجام بدید
    اگر تنظیمات درست وجود نداره اول باید در فایل etc/X11/xorg.conf/ تغییرات مربوطه رو انجام بدید

در system > preferences > scrensaver زمان فعال شدن screensaver رو زیاد کنید

7. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من یه تاچپد مالتی تاچ synaptic دارم + اوبونتو ۱۱.۰۴
    چطوری gesture ها رو فعال کنم؟ اینطور که متوجه شدم روی Natty برنامه uTouch نصب هست ولی انگار کار نمیکنه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    در ابونتوی من کانتکشن اینترنتم نیست چطوری برش گردونم

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه تاچپد مالتی تاچ synaptic دارم + اوبونتو ۱۱.۰۴
    چطوری gesture ها رو فعال کنم؟ اینطور که متوجه شدم روی Natty برنامه uTouch نصب هست ولی انگار کار نمیکنه؟!
    دقیقا مطلع نیستم ولی میدونم تو تنظیمات mouse تو تب آخر میتونی اسکرول دو انگشتی رو فعال کنی. حالا نمیدونم میشه بقیه gesture ها رو هم فعال کرد یا نه.

با سلام
    در ابونتوی من کانتکشن اینترنتم نیست چطوری برش گردونم
    با سلام، اول بگید چه مدل کانکشنی؟ بعد هم اینکه نیست یعنی کلا آیکون شبکه نیست یا فقط کانکشن نیست؟

11. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام، اول بگید چه مدل کانکشنی؟ بعد هم اینکه نیست یعنی کلا آیکون شبکه نیست یا فقط کانکشن نیست؟
    نه فقط کانتکشن نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •