خدا کمکشون کنه...
کلی ازینایی که میخوان کنکور بدن بازداشتن الان! چیکا کنن بدبختا!
خدا کمکشون کنه...
کلی ازینایی که میخوان کنکور بدن بازداشتن الان! چیکا کنن بدبختا!
این همه کنکوری اینجان...من موندم کی الان داره درس میخونه اونوخ؟
همینجوری که نمیتونن کنکور بدن...چون برای سراسری تا دیپلم نداشته باشی اجازه نداری کنکور بدی....اینا مخشون زیادیه...جهشی خوندن...آخه بگو حیف بچگی نیس پا میشین میاین کنکور میدین؟اینا خیلی باهوشند و یا همینطوری میان امتحان میدن ؟![]()
خب اینا الان کلی جلو میوفتن
خوش به حالشون
شاید جز نفرات برتر کنکور بشن!
اگه به دعا خوندن اعتقاد دارین
دعا هم فراموش نشه
خیلی کمک میکنه
البته بستگی به خود آدم داره
کمی در موردشون اگر تحقیق کنیم بد نیست ...
خانواده هاشون چطور میذارند که بچه چیزهایی رو جلوتر از سنش تجربه کن ه! ؟
اینجور بچه ها اگر باهاشون صحبت کنی از تعجب دور از جون شاخ در میاریخانواده هاشون چطور میذارند که بچه چیزهایی رو جلوتر از سنش تجربه کن ه! ؟....خیلی میفهمن...تو این بچه ها دیگه سن معنی نمیده...فهمشونه که معنی میده...خانواده ها هم مجبورن...چونکه اگر جلوی شکوفاییشونو بگیرن،استعادادشون کور میشه و بعد از چند سال دیگه چیزی از اون هوش نمیمونه
والا من یکی که حاضر نیستم همچین جلو افتادنیو تجربه کنم(انگار الان اومدن ازم خواهش تمنا میکنن که نه ترو خدا بیا تجربه کنخب اینا الان کلی جلو میوفتن
خوش به حالشون)....آدم تا یه سنی باید بچگی کنه....فوقش رفتن و پروفسور شدن...بعدش کللی اعصابشون خورد میشه که بچگیشون به باد فنا رفت....مشکل خانواده ها اینه که فکر مکینن برای اینکه استعدادشون کور نشه حتما باید از نظر علمی و مدرسه ایی ببرنشون جلو...در صورتی که میتونن کللی واسشون کتاب علمی بگیرن و بذارن خودشون برن جلو...تو مدرسه هم شیطونیای خودشونو بکنن
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 23-06-2009 at 12:24.
نمیشه اینطوری گفت ...
استعداد از بچگی تو خانواده شکوفا میشه تا این حد که بیادکنکور بده ..
سوال من اینه که کلا خانواده ها جطور بودند که بچه ها اینطوری شدند ..
خیلی دلم میخواد با یکیشون صحبت کنم ...
جالبه 13 ساله
من خودم آب نمیبرم.19 تا آزمون کانون امسال+24 تا آزمون کانون پارسال+سراسری 87+آزاد 87+پزشکی 87 و 86 = من اینا همه کنکور دادم.وسط هیچکدومش تشنه نشدم.واسه همین آب نمیبرم.
ولی آب با خودت ببر...چون بعد از یه ساعت سطح غلظت هورمون کورکوکورتیکویئد خون بالا میره ...ضریب هوشی رو 15 درصد میاره پایین ...لازم نیست حتماً تشنت شه!!!!!!!
6 بار میتونند کنکور بدندخب اینا الان کلی جلو میوفتن
البته پسرهاشون ..
یک تحقیقی در موردشون انجام بشه باحال میشه ها ...
تا به حال از این موارد قبولی بوده که دانشگاه هم بره ؟!
استعداد یکم فرق میکنه...درسته استعداد تو خانواده شکوفا میشه...ولی البته اسم اینارو بذاریم نابغه...اینا نابغه ی مادر زادی هستن...ما بچه ی یکی از فامیلامون از 3 سالگی مجله میخوند...خب خانوادش تو این 3 سال نمیتونن که کمکش کنن که استعدادش شکوفا بشه...این از همون اول نابغه بوده....مهم اینکه خانوادهاشون بفهمن و کشفشون کنن...البته سختی های زیادیم واسه خانواده داره...تصور کنین یه بچه ی 13 ساله بیاد کنارتون بشینه و حرفای گنده گنده بزنه...والا من که دیوونه میشم...شیرین زبونیای بچگونه پشت علمشون قایم میشه....واسه همینه من میگم باید با هم سن و سالای خودشون باشن تا اینکه هم بچه بمونن و هم نابغهنمیشه اینطوری گفت ...
استعداد از بچگی تو خانواده شکوفا میشه تا این حد که بیادکنکور بده ..
سوال من اینه که کلا خانواده ها جطور بودند که بچه ها اینطوری شدند ..
خیلی دلم میخواد با یکیشون صحبت کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)