من مشکلم از این حرفا گذشته
اگر UDIDایم ثبت نشه حتی نمیتونم به 4.3 آپدیت کنم !!!!! چون الان 4.2بتا3 دارم !!!
با مک زدم ، نه با رد اسنو آنتترد شد نه با گرین پویزن !!!
بیچاره شدیم رفت : دی
( باید اکانت بخرم ! :| )
من مشکلم از این حرفا گذشته
اگر UDIDایم ثبت نشه حتی نمیتونم به 4.3 آپدیت کنم !!!!! چون الان 4.2بتا3 دارم !!!
با مک زدم ، نه با رد اسنو آنتترد شد نه با گرین پویزن !!!
بیچاره شدیم رفت : دی
( باید اکانت بخرم ! :| )
دوستان يه ipod touch 4th 32gig هست همراه با کيس capdise و شارژر و ios 4.1 ميده 320 اما 315 ميشه گرفت ازش... از همشهرى هاست و ميتونم چکش کنم.چطوره به نظرتون?
قیمت که مناسبه ! اوضاع ظاهریش چطوره ؟ داغونه یا سالمه ؟ فک کنم بخاطر کیس سالم مونده باشه !
امروز گرفتم درست شد برنامه هام رو میخونه فقط الان یسری از این برنامه هارو می خوام بریزم میگه باید authorize کنی که اونم اکانت میخواد چی کار کنم؟ چند تا از این برنامه ها قبلا روش نصب بود
راهی برای حل این مشکل خاموش روشن کردنش نیومده که هر بار باید به کامپیوتر وصل کنی؟
![]()
بابا اپل باهات کاری نداره که رستور کن راحت به 4.2.1 اصلی
منظورم واضحه ها
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
اون برنامه ها که اتورایز میخواد احتمالا با اکانته خودت دانلود کردی
تو بالای ایتونز قسمت stor برو رو authorize بعد یوزر پس اکانت اپلتو بده
آره مهرداد جان میدونم چی میگی... ولی کار دارهبابا اپل باهات کاری نداره که رستور کن راحت به 4.2.1 اصلی
منظورم واضحه ها
ریستور کردم خب! ولی بعد از ریستور باید اکتیو بشه دیگه مگه نه ؟ یعنی اکتیو نشه رو اون عکس کابل به آیتونز میمونه ! بعد از ریستور میمونه اونجا و تو آیتونز میگه که دولوپر نیستی چجوری رفتی بتا3 ؟( حلا نمیدونم فریمور اشتباه گرفته بودم وقتی برا بار اول رفتم 4.2.1 یا اینکه برف قرمز : دی اینجوریش کرده ! )
کلاً خودمم موندم این چی میگه... تا حالا ندیده بودم اینجوریشو !
بی صبرانه منتظر 4.3 هستم شاید درست شد ! : دی
ظاهرشم خوبه ! شارژرم که روش میده ! قیمت هم مناسبه ! بنظر من نگیری از دستت پریده !
ممنون دلیل فروشش هم خرید psp گفته...فردا باش قرار گذاشتم تا برم ببینمش و پولشو بدم....راستی چی رو چک کنم؟؟؟
سلام ببخشید وسط بحثتون میپرم ولی یه سوال از دوستان دارم.
آیا کسی با آیپاد dish pointer اجرا کرده.
چون من یکیشونو دانلود کردم و توی توی توضیحات نوشته که آیپاد رو ساپورت میکنه ولی وقتی دانلود کردم ارور داد که location service رو فعال نکردی بعد رفتم فعال کردم ولی بازم همون ارور رو میده .کسی میتونه کمک کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)