گرافیک رو با مدل لپ تاپ هیچ وقت مقایسه نکنید ... به چیپست و مشخصات GPU و مقدار رم استاتیک یا dedicate اون نگاه کنیدممنون
یعنی گرافیک 1330 از 3550 بهتره؟ بالای 1میلیون چی؟
صفحه اول یه لینک مقایسه دادم از آن استفاده کنید تا بدونید کدوم بهتره
گرافیک رو با مدل لپ تاپ هیچ وقت مقایسه نکنید ... به چیپست و مشخصات GPU و مقدار رم استاتیک یا dedicate اون نگاه کنیدممنون
یعنی گرافیک 1330 از 3550 بهتره؟ بالای 1میلیون چی؟
صفحه اول یه لینک مقایسه دادم از آن استفاده کنید تا بدونید کدوم بهتره
از لحاظ دوام از توشیبا و دل بهتره ولی دوام سونی رو بهتر می دونم ...اقا رجیستر ممنون بابت راهنمایی!!!
من اون فروم رو خیلی وقت تعقیب می کنم ، تنها چیزی که اونجا گفته نشده دوام این لپ تاپ و کلا لپ تاپای hp ی !
می خوام بدونم hp ( مخصوصا مدلdv4) یه لپ تاپی هست که بشه 2-3 سال استفاده کرد؟
چون من حداقل روزی4-5 ساعت با این لپ تاپ کار دارم !
HP لپ تاپ هایی با بدنه و کیفیت قطعات بالا هستند البته نه به اندازه سونی ساخت USA یا japan
سلام ممنون اونارو دیدم حالا یه سوال دیگه مقدار رم در قدرت, 3dmarks تاثیر نداره چون رم 9300gs ی که تو اونجا گذاشته 64 ولی ماله 3550 , 512 هست. البته من نمیخوام کاری کنم که به زور بازی اجرا کنهفقط بین اینو dv5 1070 موندم بازی زیاد نمیکنم ولی بازییای قشنگ بازی میکنم
یکی قویه یکی قشنگو کوچیک. اگه اون میتونست cod4 رو راحت اجرا کنه میخریدمش.
قصد دارم اگه خدا بخواد هفته ی اینده یکی بخرم بخاطر همین زیاد سوال میکنم.
بازم ممنون
با سلام از اين دوتا كدومشون بهتره (ماركشون) در صورت امكان قيمت را هم ذكر بفرماييد:
acer 4710
cpu:2core2duo 2mb
rab:1gb
hdd:80
vga:128intelup 256mb
lcd:14.1
dvd rw:ok
other:modem
-----------------------
ibm/lenovoef4
1.73dual 1mb
1gb of ram
160 hdd
vga:128intelup 256mb
15.4:lcd
dvd rw :ok
other:modem-web-fp-bl
باسلام٬ ازحرفه ایهامی خواستم درانتخاب لپ تاپ به بنده حقیرکمک کنند
من یک لپ تاپ می خواستم که بیشتردراینترنت ازش استفاده کنم ودرضمن معمولاچندین کارراباهم انجام میدهم وحداکثرتاقیمت 550000تومان می تونم خرج کنم
رم حداقل 1GB
اگرصفحه نمایشش 14اینچ باشدبهتراست
واگرباسیم کارت به اینترنت وصل بشه بهتره
کارت گرافیک لازم برای اجرای cod4 گرافیک 8400M GT هست و با حافظه 256 مگابایت ... هر لپ تاپی که اون رو داره میتونه بازی رو لود و اجرا کنه و به صورت روان ... توی لیست میتونی مقایسه کنی
اما برای 3d max سی پی یو بالا سری core2 dou T7300 به بالا و amd turion X2 1.9GHZ کافیه ... و هر چه بالاتر سرعت رندر بهتر
خوب توی کیفیت فعلا lenovo سرتر هست تا Acer ... ایسر مراقبت و نگهداری بیشتری میخواد چون خیلی ضعیف ساخته شده بخصوص سری extensa و aspire
اولی از لحاظ قدرت بسیار بالاتره ... هارد مهم نیست کمه چون میشه ارتقا داد ولی سی پی یو بالا ارزش پول دادن داره ... به نظرم اولی انتخاب بهتری هست اگر با گارانتی خوب و معتبرش باشه
و همچنین اولی جمع و جورتر و ضریف تره
1- با این بودجه باید فقط سراغ acer و fujitsu simens بری ! اونم با سی پی یو intel celeron یا centrino !
2- صفحه نمایش 14.1 اینچی بالای 800 بودجه میخواد حداقل ! اما با سی پی یو و امکانات پایین هست !
3- مدلهای سیم کارت خور گران هستند و بالای 900 حداقل! و توی ایران هم جواب نمی دهند پس قیدش رو بزنید
ACER extensa4220
Celeron Mobile 2.1 GHZ
1024MB
160 GB
DVD RW
14.1 WXGA
256intelshare X3100
LINUX
2.4 KG
CHINA
Web
540.0000 تومان لپ تاپ خوبیه
ACER Aspire 5315
Celeron.Mobile 2.0
512
120
DVD RW
15.4 WXGA
128 share intel 950GM
LINUX
2.4 KG
CHINA
Web
530,000 تومان
سلام
سوال قبلی رو که جواب ندادید. لطفاً این رو پاسخ بدید:
1- قصد خرید لپتاپ با بودجه تقریبی 1.300.000 تومان رو دارم. ترجیح می دهم Blue-Ray هم داشته باشه، چه مدل (هایی) رو توصیه می کنید؟
2- آیا فقط لپتاپ های سونی Blue-Ray دارند یا مارک دیگری هم هست؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید یک لپ تاپ با قیمت 1400000 تا 1700000 دارم و بیشتر هم برای گیم میخوام یک چیز زیبا و محکم
اگر ممکن است مدلهای پیشنهادی را با مشخصات آن بگویید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)