تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 521 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای من کلی اینجا چیز گفته بودم ! نیومده !

ببین عزیز اون نایت مد ربطی به رقرمزی چشم نداره ، حتی شاید بدترشم بکنه ( از نظر منطقی .. ) ، اون حالی که میزاریم توی تنظیمات red eye فلاش رو چند بار میزه ، 3بار با قدرت کم اینجوری موقع زدن فلاش اصلی چشم کمتر تحریک میشه ، که واقعا هم همینطوره قرمزی رو کاهش میده ...

بعم نیازی به فتوشاپ نیست ، شما اگر آفیس 2007 رو کامپیوتر داشته باشی ، میتونی عکسو با ماکروسافت پیکچر منیجر باز کنی که هم نرم افزار سبکیه هم راحت هم امکاناتش خوبه ...

کلا من که این مشکل شما رو ندارم بجز تو عکسایی که از نزدیک ( 1 متر 1.5 متری ) میگرم .

-

بچه ها این باطریه من یهو چند تا خط خالی میکنه ، 1 ساله دارمش ، بنظرتون از باطریه یا گوشی ؟ ( تو این هفته گذشته واقعا بیشتر از 50 بار پرتش کردم اینور و اونو میترسم ازین باشه ؟ 3 بارم محکم خورد رو موکت ...)

اگر از باطریه چه جور باطری بگیرم ؟ آنپک ؟

ممنون

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوبه... پس باس همیشه یا آویزون فتوشاپ در کامپیوتر یا ویرایش عکس در خود گوشی باشم!!!
    چرا فتوشاپ ؟ کار با image editor خود گوشی که خیلی راحته . . .
    شاید آب بهش رسیده ؟؟؟ وقتی بلنگوی گوشیم از کار افتاد یارو بهم گفت چون گوش و صورتت عرق داشته و با گوشی صحبت کردی آب داخلش شده و خرابش کرده . . .
    Last edited by PLAΨMID; 06-09-2009 at 00:27.

3. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اون زیاد جالب نیستش ...!
    به نظر من ACD See Photo Manager 10 خیلی توپه .!

5. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با سلام..
    شاید آب بهش رسیده ؟؟؟ وقتی بلنگوی گوشیم از کار افتاد یارو بهم گفت چون گوش و صورتت عرق داشته و با گوشی صحبت کردی آب داخلش شده و خرابش کرده . . .
    نه دوست خوبم اب که بهش نرسیده...
    کلا اسپیکرهای ان 82 از داخل بسیار حساس و ظریفن به همین خاطر قطع شدن ناهانی صدا تو اینا تبدیل به یه مشکل شایع و همه گیر شده که اکثرا فکر میکنن سوخته اما همچین چیزی نیست و فقط 2 حالت داره یا عیب نرم افزاریه که شامل 10 درصدشون میشه که منم تو همین موندم..
    یا سخت افزاریه که یعنی یه سیم یا قطع شده یا جابه جا که اکثر تعمیراتیها به جز جاهای معتبر یا نمیفهمن یا واسه کاسبی الکی میگن سوخته و بذار یه نوشو برات بذارم.....

حالا منم نمیدونم کدوم از اینا واسم پیش اومده...
    مخلصیم

7. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

ای من کلی اینجا چیز گفته بودم ! نیومده !

ببین عزیز اون نایت مد ربطی به رقرمزی چشم نداره ، حتی شاید بدترشم بکنه ( از نظر منطقی .. ) ، اون حالی که میزاریم توی تنظیمات red eye فلاش رو چند بار میزه ، 3بار با قدرت کم اینجوری موقع زدن فلاش اصلی چشم کمتر تحریک میشه ، که واقعا هم همینطوره قرمزی رو کاهش میده ...

بعم نیازی به فتوشاپ نیست ، شما اگر آفیس 2007 رو کامپیوتر داشته باشی ، میتونی عکسو با ماکروسافت پیکچر منیجر باز کنی که هم نرم افزار سبکیه هم راحت هم امکاناتش خوبه ...

کلا من که این مشکل شما رو ندارم بجز تو عکسایی که از نزدیک ( 1 متر 1.5 متری ) میگرم .

-

بچه ها این باطریه من یهو چند تا خط خالی میکنه ، 1 ساله دارمش ، بنظرتون از باطریه یا گوشی ؟ ( تو این هفته گذشته واقعا بیشتر از 50 بار پرتش کردم اینور و اونو میترسم ازین باشه ؟ 3 بارم محکم خورد رو موکت ...)

اگر از باطریه چه جور باطری بگیرم ؟ آنپک ؟

ممنون

راست می گه...! من اصلا حواسم نبود بگم! من توی تاریکی مطلق و با تنظیم روی عکس برداری از چهره در شب از خودم عکس گرفتم ( انصافا با کیفیتش خیلی حال کردم! ). 4 بار پشت سرهم فلاش می زنه که از این 4 بار - به نظر من اینجوریه - 2 بار قوی و 2 بار ضعیف هست؛ که ضعیف ها میان اون دو بار قوی هستن. همزمان اون چراغ قرمزه هم روشن خاموش می شه که به نظر من این میون فقط نقش نخودی رو داره!

پس ظاهرا این ویژگی دکور هست. امیدوارم توی بروز رسانی های بعدی مشکل برطرف بشه.

.....

راستی یه پرسش؟ تو با گوشی کشتی می گیری؟؟؟؟ ضربه، حرارت، کار کشیدن بیش از اندازه، روشن ماندن بلوتوث و جستجوی WLAN ، باز بودن برنامه یا احیانا در پوش لنز دوربین، فعال ماندن GPS و... در افزایش کار گوشی و خالی شدن سریع باطری نقش اساسی ای داره.

اون زیاد جالب نیستش ...!
    به نظر من ACD See Photo Manager 10 خیلی توپه .!
    ویرایش عکس خود گوشی جالبه، ولی کامل این کار رو انجام نمی ده ( شاید برای من اینجوریه ). ACD See هم برنامه خیلی ردیفیه، اما اگر قرار باهاش کار کنم، ترجیح می دم با فتوشاپ کار کنم، چون با فتوشاپ راحت ترم

با سلام..

نه دوست خوبم اب که بهش نرسیده...
    کلا اسپیکرهای ان 82 از داخل بسیار حساس و ظریفن به همین خاطر قطع شدن ناهانی صدا تو اینا تبدیل به یه مشکل شایع و همه گیر شده که اکثرا فکر میکنن سوخته اما همچین چیزی نیست و فقط 2 حالت داره یا عیب نرم افزاریه که شامل 10 درصدشون میشه که منم تو همین موندم..
    یا سخت افزاریه که یعنی یه سیم یا قطع شده یا جابه جا که اکثر تعمیراتیها به جز جاهای معتبر یا نمیفهمن یا واسه کاسبی الکی میگن سوخته و بذار یه نوشو برات بذارم.....

حالا منم نمیدونم کدوم از اینا واسم پیش اومده...
    مخلصیم

نرم افزاری که شک دارم باشه... اما درباره سخت افزاری باس بگم که اسپیکر های این گوشی نه سیم داره و نه پیچ!!! تنها از طریق یه کانکتور فلزی به بورد وصله. احتمالا بین دو کانکتور بورد و گوشی جرم گرفته شده یا میانشون فاصله افتاده که کار نمی کنه.

پیشنهاد من اینه که این رو ببری نمایندگی رسمی نوکیا بدی تعمیر کنن. اگر گارانتی داشته باشی که مفتی تموم می شه. وگر نه باس هزینه کنی که می ارزه... ( نسبت به بیرون! )

9. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با سلام
    چرا داریوش جون من نرم افزاریشم دیدم اخه یکی از دوستام همین موردی شد بعد با یه اپ به ورزن 30 حل شد....!!!!!!!!!
    اره اون که حتما میدم نمایندگی....

11. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه پرسش؟ تو با گوشی کشتی می گیری؟؟؟؟ ضربه، حرارت، کار کشیدن بیش از اندازه، روشن ماندن بلوتوث و جستجوی WLAN ، باز بودن برنامه یا احیانا در پوش لنز دوربین، فعال ماندن GPS و... در افزایش کار گوشی و خالی شدن سریع باطری نقش اساسی ای داره.
    ، من ازیناام که استفاده نمیکنم بازم یهو خالی میشه ؛
    خدا منو ببخشه خیلی باهاش بد میکنم ، امروزم یه دوباری پرت شد ، اگه بدونید چقدر اعصاب آدمو راحت میکنه ، گوشیتونو از پنجره مینداختید بیرون ! من خودمو کنترل میکنم مگرنه الان تو چرخ گوشت بود !

به زودی یه عکس از باطریم میزارم حال کنید ، 2 هفته پیش همه ی مطعلقاتشو کندم فقط خود باطری مونده با اون پلاستیک جلوش + یه نوار چسب که دورش زدم اتصال نکنه ! ( 2.5 گرم از وزنش کم شد !!! )
    با سلام
    چرا داریوش جون من نرم افزاریشم دیدم اخه یکی از دوستام همین موردی شد بعد با یه اپ به ورزن 30 حل شد....!!!!!!!!!
    اره اون که حتما میدم نمایندگی....
    .

احتمالا بالانس موزیک پلیرو دستکاری کرده ، چون بعد از آپدیت تنظیمات موزیک پلیر ریست میشه اونم ریست شده ...
    Last edited by e.khafan!; 06-09-2009 at 16:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اینم گوشیه ما !
    البته زیاد معلوم نسیت چه بلایی سر باطریش اومده ، کلا داغون شده دیگه ! این نوکیای ... اگر فقط 2 میل جای باطریرو بزرگتر میرفت باطری 79 رو کرده بودم توش ... ( راستی فکر نکنین دیوونما که باطریو ... 3تا سیم توش جا نمیشد مجبور شدم ... )

گوشیم که مشخصه داغون شده ، تاحالا 1 چسب قطره ای کامل رو قابش خالی کردم

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

، من ازیناام که استفاده نمیکنم بازم یهو خالی میشه ؛
    خدا منو ببخشه خیلی باهاش بد میکنم ، امروزم یه دوباری پرت شد ، اگه بدونید چقدر اعصاب آدمو راحت میکنه ، گوشیتونو از پنجره مینداختید بیرون ! من خودمو کنترل میکنم مگرنه الان تو چرخ گوشت بود !

به زودی یه عکس از باطریم میزارم حال کنید ، 2 هفته پیش همه ی مطعلقاتشو کندم فقط خود باطری مونده با اون پلاستیک جلوش + یه نوار چسب که دورش زدم اتصال نکنه ! ( 2.5 گرم از وزنش کم شد !!! )

بچه ها اینم گوشیه ما !
    البته زیاد معلوم نسیت چه بلایی سر باطریش اومده ، کلا داغون شده دیگه ! این نوکیای ... اگر فقط 2 میل جای باطریرو بزرگتر میرفت باطری 79 رو کرده بودم توش ... ( راستی فکر نکنین دیوونما که باطریو ... 3تا سیم توش جا نمیشد مجبور شدم ... )

گوشیم که مشخصه داغون شده ، تاحالا 1 چسب قطره ای کامل رو قابش خالی کردم

ببین... یه پیشنهاد برات دارم...
    حتما خودتو به یه پزشک اعصاب نشون بده... اگر دم دست نبود موقتا برو پیش روانپزشک بهت دیازپام بده تا این که بری پیش پزشک اعصاب...!!!

البته یه چیز دیگه هم هست. من هم مث تو بودم. اعصابم داغون دغون بود؛ تمام دق و دلیم رو سر مرحوم 3250 خالی می کردم!!! حالا که 315 تومان پول گوشی دادم اعصابم کاملا آروم شده؛ تازه اگر هم دوباره به هم بریزه، ترجیح می دم کله ام رو بکوبم به دیوار، ولی نازک تر از گل به این گوشی نگم!!!

شما هم همین کار رو بکن؛ برو یه N82 قاب طلای 18 عیار بگیر به قیمت 1 میلیون و 800 هزار تومان، اون وقت مث من آروم می شی

احتمالا بالانس موزیک پلیرو دستکاری کرده ، چون بعد از آپدیت تنظیمات موزیک پلیر ریست میشه اونم ریست شده ...
    این هم حرفیه... یه چک بکن شاید از همین باشه...

15. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

طلا؟
    بابا بیخیال بزار 2 ماه بگذره اونوقت عکس از گوشیه خودت بزار :دي

17. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •