سلام
چه عجب اقا مهدی ما عکس گذاشت
کادر رو رنگ و . .. خوبه / کیفیت عکس هم کمی پایینه که احتمالا باید برای دیت باشه.
ای کاش این گنجشگه هم روش اینور بود
منتظر عکس بعدی هستیم![]()
سلام
چه عجب اقا مهدی ما عکس گذاشت
کادر رو رنگ و . .. خوبه / کیفیت عکس هم کمی پایینه که احتمالا باید برای دیت باشه.
ای کاش این گنجشگه هم روش اینور بود
منتظر عکس بعدی هستیم![]()
سلام رستمیانی خوبی؟
من متاسفانه چیزی بلد نیستم بگم ولی می دونم که دوربینت فوق العاده است میشه عکسای خوبی گرفت باهاش، مثل همین عکس ،البته به نظرم(که نظر عام و مادون آماتوریه!!!) اگه پس زمینه عکس رنگش متفاوت تر بود سوژه ی اصلی زیاد تر مشخص می شد(چون سوژه و پس زمینه رنگاشون شبیه همه) و باز البته اگه دربین حرفه ای بود این عکسو تبدیل به عکس خیلی جالبی می کرد اونم به خاطر اینکه خیلی راحت رو سوژ] ی اصلی فوکوس می کرد و پس زمینه محو و تار می شد و در نتیجه سوژه در نگاه اول خیلی به چشم می اومد.یعنی به نظرم با توجه به دوربینت عکس خوبیه بخصوص که زاویه هم طوریه که سایه ی پرنده هم مشخصه واین جالبترش می کنه.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
فوجی F 70 EXR
کنتراست کمی اصلاح شده( رنگ گل یه جوریه نه؟ خوب نیست میگن رنگش زنده است یا مرده است!!!!!!!این زنده که نیست!! )
![]()
Last edited by sefroyek01; 23-03-2011 at 15:42.
Sunset
Last edited by AliSub; 23-03-2011 at 19:18. دليل: عوض کردن لینک
هشت بهشت
از 6 عکس
edit با cs5
![]()
بچه ها نرم افزاری هست که عکس رو hrd کنه ؟
سلام دوستان ، عیدتون مبارک .
این گلها را به شما هدیه می کنم.
این عکس هم امیدوارم نظر شما را جلب کنه ...
![]()
alisub , spak,far2009عکساتون خیلی زیبا هستند. اونغروب با اون ابرهای جالبش و اون پانورامای جالب و اون پرنده های توی قفس
فقط کاش می گفتید دوربینتو چیه؟!!البته مال یکیتون مشخصه . alisub اچ 20 سونی داره فکر کنم ولی far2009 رو نمی دونم !!
[]
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
فوجی F 70EXR با کمی اصلاح کنتراست(امیدوارم بتونم از راهنماییهاتون استفاده کنم)
Last edited by sefroyek01; 23-03-2011 at 23:11.
فتوشاپ / Dynamic-Photo HDR و . ..
-------------------
اره من H20 دارم.عکساتون خیلی زیبا هستند. اونغروب با اون ابرهای جالبش و اون پانورامای جالب و اون پرنده های توی قفس
فقط کاش می گفتید دوربینتو چیه؟!!البته مال یکیتون مشخصه . alisub اچ 20 سونی داره فکر کنم ولی far2009 رو نمی دونم !!
[]
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
فوجی F 70EXR با کمی اصلاح کنتراست(امیدوارم بتونم از راهنماییهاتون استفاده کنم)![]()
عکست فوق العادس![]()
شما لطف دارید . من دوربین hs10 دارم.... ولی far2009 رو نمی دونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)