چرا همه آدرس تاپیک لاست رو میدن بابا یه سوال ساده پرسیدم جوابش یه آره یا نه بود نگفتم بیاین درباره لاست صحبت کنیم که![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا همه آدرس تاپیک لاست رو میدن بابا یه سوال ساده پرسیدم جوابش یه آره یا نه بود نگفتم بیاین درباره لاست صحبت کنیم که![]()
Last edited by mehdihamed; 26-05-2010 at 22:46.
دستا بالا دستا بالا سرعت پایین گوگولی...
![]()
Last edited by bios2bb; 26-05-2010 at 22:18.
فقط 0.09 مگابیت اینترنتمون پرسرعت تر از عراقیه که هر روز توش بمبگزاریه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتازه با کشور های دیگه مقایسه کنین...
![]()
بله، اونطور که اساتید میگفتن سرعت دانلود نا محدود 128 استاندارده شاید چند کیلو بایت بالاتر، ولی محدودش، اگه تو رشتی یا شهر هایی که سرعت تشویقی دارن هستی، خیلی بالاتره!
مثلا سرعت نامحدود حول و حوش چنده ؟
میشه یه کم در مورد سرعت تشویقی توضیح بدی ؟
چرا سرعت نا محدود کمتره ؟
سرعت نامحدود رو 16 فیکس میشه..یعنی سرعت کاملا رسمی 128 کیلوگرمنه بالا میره نه پایین
سرعت تشویقی همینه که الان داریم...سرویسمون 128 است و با سرعت 150 دانلود میکنیم..در حالیکه باید همون 16 باشه..این سرعت تشویقیه...البته قبلنا تشویق بیشتر بود و تا 220 کیلو تشویقمون میکردن ولی الان کم شده...البته همینم عالیه..
چون نا محدوده..منم اوایل این سوال رو پرسیدم...و جواب هم گرفتم...
فکر کن یکی نامحدود گرفته و شب و روز با سرعت 220 بتونه دانلود کنه...به نظرت دیگه چیزی تو نت واسه دانلود میمونه؟؟؟
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
سرعت همچنان 135 به بالا
فقط 10 دقیق طول کشید تا بیام تو سایت و لاگین کنم... سرعت بین 0 تا 8 کیلوبایت...دایل اپ سرعتش به 9 میرسه...
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
پارس وی هستی یا اندیشه؟ چه سرویسی؟ الان سرعتت چنده؟ کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
امشب سرعت خوب نیست
یکی فایل دارم دانلود میکنم با سرعت 20
دیشب خوب بود 5 تا فایل واسه دانلود گذاشته بودم که سرعتشون از 40 تا 120 بود
karkan توضیحات کامل دادن ...
سرعت 128 نامحدود قانونا باید 16 کیلو بایت باشه و در حال حاضر عملا بین 18 تا 20 کیلو بایته .
سرعت تشویقی هم یه اسمیه که نمیدونم کی براش انتخاب کرده !!! در اصل تشویق نیست !!!
بهتره بگیم تسهیلات برای مصرف سریعتر حجم هست ! تا کاربرا ناچار بشن با تموم شدن حجمشون برن حجم اضافه خریداری کنن یا ماه بعد سرویس با حجم بالاتر بگیرن !
شبا هم که سرویس رایگان هست و حجمی کم نمیشه دیگه روشون نمیشه سرعت رو رسما استاندارد کنن ! ناچار برا مشترکین حجمی سرعت تشویقی در ساعات شب هم وجود داره و 24 ساعته هست ! ( البته با سرعت کمتر نسبت به روز )
اما اگه سرویس نامحدود رو با سرعت تشویقی بدن اونوقت 24 ساعته همه مشغول دانلود میشن و پهنای باندشون هم الکی اشغال میشه ! اگه این کار رو بکنن مثل اشتراک محدود هیچ سودی هم براشون نداره ! پس براشون به صرفه هست که سزعت مشترکین نامحدود همون مقدار استاندارد باشه . تشویق بیش از حد خوب نیست !در ضمن اگه اشتراکهای نامحدود هم سرعت تشویقی داشته باشن دیگه هیچکس نمیره اشتراک 512 رو 200 تومن یا 1 مگابیت رو 350 تومن بگیره !! همه میرن 128 نامحدود 40 تومنی میگیرن و با سرعت 1.5 مگابیت دانلود میکنن!
در ضمن الان که ساعت 2 شبه سرعت من 140 کیلو بایت واسه 2 تا فایل تورنته . فقط یه بار ساعت 1:10 شب سرعت 0 شد اما بعدش بالا رفت . ( حط 3 اندیشه )
Last edited by birak; 27-05-2010 at 01:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)