تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 800 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام اقا ويندوز من ميگه بايد جنيوم بشه يكي كركي كدي چيزي داره بزاره كه ويندوز اذيت نكنه البته امروز يه كادري باز كرد و يه نواري رو پر كرد و بعدا گفت كه نميتونه اينجوري جنيوم اصل بودن ويندوز رو تشخيص بده و بايد به سايتش وصل شه كه منم نزاشتم وصل بشه البته خيلي وقته كه از اني ويندوز استفاده ميكنم تازه اين طوري شه
    و يه مشكل ديگه هم دارم اونم اينه كه برادرم برداشته يه نرم افزاري رو نصب كرده كه ويندوز رو فارسي كرده حالا من اون نرم افزارو انيستالش كردم ولي درست نشده همه چي راست به چپ شده و بعضي كلمه ها رو فارسي مينويسه چطوري اين مشكلمو حل كنمو ويندوزمو درست كنم

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام اقا ويندوز من ميگه بايد جنيوم بشه يكي كركي كدي چيزي داره بزاره كه ويندوز اذيت نكنه البته امروز يه كادري باز كرد و يه نواري رو پر كرد و بعدا گفت كه نميتونه اينجوري جنيوم اصل بودن ويندوز رو تشخيص بده و بايد به سايتش وصل شه كه منم نزاشتم وصل بشه البته خيلي وقته كه از اني ويندوز استفاده ميكنم تازه اين طوري شه
    و يه مشكل ديگه هم دارم اونم اينه كه برادرم برداشته يه نرم افزاري رو نصب كرده كه ويندوز رو فارسي كرده حالا من اون نرم افزارو انيستالش كردم ولي درست نشده همه چي راست به چپ شده و بعضي كلمه ها رو فارسي مينويسه چطوري اين مشكلمو حل كنمو ويندوزمو درست كنم
    ا استفاده از اين نرم افزار و روشي که توضيح داده ميشه براي هميشه از مشکل Genuine ويندوز XP راحت شويد.

بعد از دانلود فايل و خارج کردن از حالت زيپ، محتويات پوشه System32 را داخل پوشه \windows\system32 کپي کنيد.

حالا کافيست از منوي Start گزينه Run را انتخاب کرده و دستور "instexnt install" را تايپ کنيد.

خب شما براي هميشه از شر مشکل Genuine ويندوز راحت شديد! البته يادتون نره يکبار کامپيوتر خود را restart کنيد.

ضمنا با اجراي فايل Wga.exe مي توانيد از Notificationهاي ويندوز نيز خلاص شويد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مورد برنامه. برنامه ناقص پاک شده.!!! شما برنامه را از کجا پاکش کردین؟

3. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ا استفاده از اين نرم افزار و روشي که توضيح داده ميشه براي هميشه از مشکل Genuine ويندوز XP راحت شويد.

بعد از دانلود فايل و خارج کردن از حالت زيپ، محتويات پوشه System32 را داخل پوشه \windows\system32 کپي کنيد.

حالا کافيست از منوي Start گزينه Run را انتخاب کرده و دستور "instexnt install" را تايپ کنيد.

خب شما براي هميشه از شر مشکل Genuine ويندوز راحت شديد! البته يادتون نره يکبار کامپيوتر خود را restart کنيد.

ضمنا با اجراي فايل Wga.exe مي توانيد از Notificationهاي ويندوز نيز خلاص شويد.

کد:
    اما در مورد برنامه. برنامه ناقص پاک شده.!!! شما برنامه را از کجا پاکش کردین؟
    در حقيقت پاكش نكردم unistallش كردم
    خوب رفتم سيستم تولز از اونجا روي ديسك كلين اپ كليك كردم بعد از اين كه درايوو چك كرد تو تب دوم ..........بقيشم خودتون ميدونيد
    فقط وقتي گفت كه بايد سيستم ريستارت بشه چون كار داشتم رو NO كيك كردم تا كامپيوتر دوباره راه اندازي نشه
    Last edited by ..hamed..; 07-01-2010 at 14:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

در حقيقت پاكش نكردم unistallش كردم
    خوب رفتم سيستم تولز از اونجا روي ديسك كلين اپ كليك كردم بعد از اين كه درايوو چك كرد تو تب دوم ..........بقيشم خودتون ميدونيد
    فقط وقتي گفت كه بايد سيستم ريستارت بشه چون كار داشتم رو NO كيك كردم تا كامپيوتر دوباره راه اندازي نشه
    سلام

برنامه های فارسی همیشه یه ویندوز صدمه میزنن

توصیه میشه نصب نکنید.

با برنامه tune up سیستم را اسکن کنید.

میتونید restore هم بکنید به تاریخ قبل از نصب این برنامه/

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

من مدت زیادیه که دقت کردم ، تقریبا هر پوشه ای که توی هاردم هست،(همینطور هارد کامپیوتر خواهرم) ،وقتی میرم توی پراپرتیزش،گزینه ی read-only براش فعاله - به صورت توپر شده و نه تیک خورده)و اگر هم این گزینه رو غیر فعال کنم،باز هم دفعه ی بعد که بررسی کنم می بینم که به همون صورت شده،توی این مدت هم چندین بار ویندوزمو عوض کردم،حتی مثلا کامپیوتر خواهرمو که کلا low level format کرده بودم چند روز قبل...و قبل از هر کاری هم آنتی ویروس نصب می کنم و الان هم رو سیستمامون آنتی ویروسای به روز نصبه...
    یه بار همون اول که به این قضیه مشکوک شدم،یه تاپیک باز کردم که در نهایت هم یه عده گفتن چیزی نیستو...،اما خب دوس دارم بدونم واسه همه همینجوره ؟به نظر خودم نباید اینطور باشه
    دیدم اینجا تاپیک فعاللیه،مطرح کردم،ممنون میشم نظرتونو بفرمایید

آدرس اون تاپیک :
    کد:
    سلام

با تشکر از محمد جان.

قبلا زیاد بحث شده در این مورد.

کد:
    بنده هم 2 تا نرم افزار معرفی کردم واسه پاک کردن Read Only از پوشه ها تو تاپیکی که آدرسشو دادم.

خودم یکشونو امتحان کردم ، کار نکرد.

حتی راه حل Microsoft نیز جواب نداد.

موفق باشید
    سلام

خب اگر مشکلتون حل نشد.

ممکنه این ویروس روی بایوس یا روت درایو ها نشسته باشه.بنابر این

با آنتی ویروس بایوس را اسکن کنید.

یا ویندوز را تعویض کنید بعد سریع بدن باز کردن درایوی یک آنتی ویروس پ(کاسپر2010) نصب کنید بزاری کامل اسکن کنه.

پیشنهاد من اینه که اگر الان مثلا ن فرمت درایو های شما fat هست با ntsf فرمت کنید. این یک روش خاص هست.
    ببین حل میشه.

موفق باشید
    .
    .
    .
    درود
    فقط جهت اطلاع میخواستم عرض کنم که یه هارد نو خریدم،پارتیشن بندی و فرمت رو در روند نصب ویندوز اکس پی سرویس پک سه به خود ویندوز سپردم،و اولین کاری که کردم بررسی دوباره ی این مورد بود(قبل از هر کار دیگه ای ) هم پوشه های ویندوز،مای داکیومنتز و هم نیو فولدری ساختم و نتیجه :

همون وضع

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

.
    .
    .
    درود
    فقط جهت اطلاع میخواستم عرض کنم که یه هارد نو خریدم،پارتیشن بندی و فرمت رو در روند نصب ویندوز اکس پی سرویس پک سه به خود ویندوز سپردم،و اولین کاری که کردم بررسی دوباره ی این مورد بود(قبل از هر کار دیگه ای ) هم پوشه های ویندوز،مای داکیومنتز و هم نیو فولدری ساختم و نتیجه :

همون وضع

هارد جدید خریدی؟؟؟

تنظیمات بایاس را یه دفع default کن.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

هارد جدید خریدی؟؟؟

تنظیمات بایاس را یه دفع default کن.
    یه هفته ای میشه...
    !clear cmos done
    &
    bios upgraded
    این مسئله مال مایکروسافته !!یکی دیگه از شاهکاراش!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

یه هفته ای میشه...
    !clear cmos done
    &
    bios upgraded
    این مسئله مال مایکروسافته !!یکی دیگه از شاهکاراش!
    شاید مشکل از ورژن ویندوزی که شما نصب میکنید باشه...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

شاید مشکل از ورژن ویندوزی که شما نصب میکنید باشه...
    این هم قطعا دور از ذهن نیست
    ولی
    من در سه ویندوز متفاوت این مساله رو دیدم(البته نه هر سه تا رو این هارد جدیدم!)
    از چند نفر دیگه هم پرسیدم و اینجا هم که دوستان گزارش دادند...

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این هم قطعا دور از ذهن نیست
    ولی
    من در سه ویندوز متفاوت این مساله رو دیدم(البته نه هر سه تا رو این هارد جدیدم!)
    از چند نفر دیگه هم پرسیدم و اینجا هم که دوستان گزارش دادند...
    سلام

حالا چه گیری دادید به Read Only .

مشکلی که پیش نمیاره.

بذارید همونجوری باشه.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •