تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 437 از 1174 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض کالدرون : اتوو نه ؛ منتظر رونالدو هستيم .

سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید خواستن ساموئل اتوو را رد کرد و همچنین از هواداران خواست که نگران رونالدو نباشند چون خبرهای خوبی در راه است .
    وی در مورد اتوو گفت : هیچ قصدی برای اتوو نداریم و نمی دانم که اینها از کجا می آیند چون که طبیعی است که بارسلونا نمی خواهد که بازکنش را به رئال مادرید بفروشد . ما ترکیب قدرتمندی داریم که لیگ را برده است . اگر بخواهیم خرید بازیکن داشته باشیم به تعداد اندک خواهد بود و بهترین ها را خواهیم گرفت .
    او در مورد رونالدو گفت : ما چیزی برای گفتن نداریم . ما فقط تماشاگریم . یک ناظر مطیع در باره ی این موضوع .

مال بد بیخ ریشه صاحبش !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سرمربي‌گري "برند شوستر" سبب شد تا رئال مادريد در فصل گذشته کارنامه‌اي موفق داشته باشد و مقام قهرماني ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا را به دست بياورد. حقوق شوستر اينک به سه ميليون يورو افزايش يافته است.
    برند شوستر با اين افزايش حقوق، به پردرآمدترين سرمربي باشگاهي در اسپانيا بدل شده است. به نوشته‌ي مارکا قرارداد اين مربي 48 ساله آلماني با رئال مادريد، تا سال 2010 معتبر است.
    او که در فصل گذشته جانشين فابيو کاپلوي ايتاليايي شد و هدايت رئال مادريد را به دست گرفت، در همان نخستين فصل کاري اش در اين باشگاه توانست به عنوان قهرماني باشگاه‌هاي اسپانيا دست يابد.
    برند شوستر، ملي‌پوش پيشين آلمان که در دهه هشتاد ميلادي يکي از بهترين هافبک‌هاي جهان به شمار مي‌رفت، اسپانيا را وطن دوم خود مي‌داند و تنها فوتباليست خارجي است که براي سه تيم بزرگ اسپانيا يعني بارسلونا، رئال مادريد و آتلتيکو مادريد به ميدان رفته است.
    شوستر هشت سال در خدمت باشگاه بارسلونا بود و در اين مدت به موفقيت‌هاي چشمگيري دست يافت؛ از جمله قهرماني ليگ اسپانيا در سال 1985، سه عنوان نايب‌قهرماني اين ليگ در سال هاي 1982 و 1986 و 1987، و سه عنوان قهرماني جام حذفي اسپانيا در سال هاي 1981، 1983 و 1988.
    برند شوستر اگر چه 8 سال پيراهن بارسلونا را بر تن داشت، اما حضور او در اين تيم همواره با اختلاف نظر و درگيري‌هاي گوناگون با مربيان و سرپرستان بارسلونا همراه بود.
    اين بازيکن پرتوان آلماني که به «فرشته مو طلايي» و همچنين «سان برناردو» يا «برناردو مقدس» شهرت يافته بود، در سال 1988، سرانجام بارسلونا را ترک کرد و به رقيب ديرينه و سرسخت اين تيم، يعني رئال مادريد پيوست.
    شوستر تا سال 1990 در خدمت رئال بود و در اين مدت کوتاه دو بار عنوان قهرماني ليگ دسته اول اسپانيا را به دست آورد و يک بار هم به عنوان قهرماني جام حذفي اين کشور دست يافت.
    او در سال 1990 قرارداد خود را بار ديگر به خاطر بروز اختلاف ها با سرپرستان باشگاهش فسخ کرد و اگر چه قصد داشت، به وطنش آلمان بازگردد و به يکي از تيم هاي بوندسليگا بپيوندد، اما سرانجام در همان ليگ اسپانيا ماندگار شد. او قراردادي با آتلتيکو مادريد به امضا رساند و سه سال در اين باشگاه توپ زد.
    برند شوستر مجموعا 316 بازي در ليگ دسته اول اسپانيا انجام داد و 87 گل نيز در اين ديدارها به ثمر رساند. او پس از پايان فعاليتش به عنوان بازيکن، ميدان فوتبال را ترک نکرد و به عنوان مربي قدم به صحنه گذاشت. شروع فعاليت او از سرمربيگري تيم دسته دومي فورتونا کلن در سال 1997 بود و حال که 11 سال از اين رويداد مي‌گذرد، شوستر سرمربيگري سفيدپوشان مادريد را برعهده دارد، تيمي که او خود چند سالي در آن گرداننده بازي بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادرید آماده آن است که ۶۰ میلیون پوندی را که برای رونالدو ستاره ی منچستر یونایتد کنار گذاشته است برای خرید ستارگان دیگری صرف کند .
    اسپورت نوشت که رئال مادرید به خرید رونالدو بسیار بدبین است و در حال حاضر در حال اجرای برنامه هایش برای به خدمت گرفتن جانشینان اوست .
    اولویت کالدرون داوید ویاست که ۳۰ میلیون پوند بهایش است . همچنین برند شوستر سرمربی رئال مادرید رافائل فان در فارت هافبک هامبورگ را می خواهد .

دیگه اینم خیلی مسخره بازی شده..!!
    این کالدرون فکر کرده مربی یه تیم دسته سوم که اینطوری هوادارای تیم رو گذاشته سر کار...!!
    میشه از این قضیه یه فیلم ساخت.....که البته من مطمئنم هیچ رئالی نگاش نمیکنه.........!!!!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

به به چارلیز جون.
    میگم کالدرون چی میگه ؟!
    بازم میگه که خیالتون از بابت رونالدو راحت !!!!
    Last edited by shympw; 24-07-2008 at 15:12.

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بـــابـــــــا راست می گه دیگه...
    یکی نیست بگه آقا جان یه کاری رو نمی تونی کنی چرا مردمو می زاری سر کار!!!!!
    این کالدرون رو ولش کنی فردا می ره می گه ملت می خوام زیدانو دوباره بیارم تو تیم.....

فقط شمـــــــا یه کوچولو این خبر که ماله 20 روز پیشه نگاه کنید ...حرفای الانشم توجه داشته باشین...

ادعای عجیب کالدرون : کریستیانو رونالدو به رئال مادرید پیوسته است رئیس باشگاه رئال مادرید در فینال رقابتهای تنیس ویمبلدون به رافائل نادال گفته است کریستیانو رونالدو بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد را به خدمت گرفته اند.
    رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید یکشنبه شب پس از پیروزی تاریخی نادال مقابل رژه فدرر، انعقاد قرارداد این باشگاه با کریستیانو رونالدو را به او تبریک گفت.
    سایت خبری میرر با اعلام این مطلب آورده است: کالدرون به سلطان تنیس جهان گفت از بابت تیم محبوب خود نگران نباشد چراکه رئال، رونالدو را به خدمت گرفته است.
    کالدرون بی درنگ پس از ملاقات با نادال به نزد دوستانش رفت و گفت: آیا می دانید نادال پس از بازی فینال به من چه گفت؟ گفت کجاست این کریس رونالدو تا قراردادمان را با او منعقد کنیم؟ من هم گفتم نگران نباشد، همه چیز تحت کنترل است. ما قبلا با رونالدو قرارداد امضا کرده ایم.
    منچستریونایتد همچنان در خصوص نفروختن رونالدو سرسختی به خرج می دهد. این بازیکن دوشنبه شب مچ پای راست خود را به تیغ جراحان سپرد و ماه آینده به مادین فوتبال بازمی گردد.

حـالا قضاوت با خودتون....
    حالا ببینیم ماجرای اتوئو - ویا .فن در فارت چی می شه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

سلام بچه ها بابت اخبار ممنون

میگم این قضیه تشکر چیه ؟؟؟ اگه گذاشتن پس چرا دکمه تشکر نداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به به چارلیز جون.
    میگم کالدرون چی میگه ؟!
    بازم میگه که خیالتون از بابت رونالدو راحت !!!!
    چطوری امین جون....
    نمیدونم.......خداییش این دیگه منو هم دیوونه کرده......!!!!هی میاد-نمیاد.....گفتم که فکر کرده با یه تیم دسته چهارمی طرفه........!!!

بـــابـــــــا راست می گه دیگه...
    یکی نیست بگه آقا جان یه کاری رو نمی تونی کنی چرا مردمو می زاری سر کار!!!!!
    این کالدرون رو ولش کنی فردا می ره می گه ملت می خوام زیدانو دوباره بیارم تو تیم.....

فقط شمـــــــا یه کوچولو این خبر که ماله 20 روز پیشه نگاه کنید ...حرفای الانشم توجه داشته باشین...

ادعای عجیب کالدرون : کریستیانو رونالدو به رئال مادرید پیوسته است رئیس باشگاه رئال مادرید در فینال رقابتهای تنیس ویمبلدون به رافائل نادال گفته است کریستیانو رونالدو بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد را به خدمت گرفته اند.
    رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید یکشنبه شب پس از پیروزی تاریخی نادال مقابل رژه فدرر، انعقاد قرارداد این باشگاه با کریستیانو رونالدو را به او تبریک گفت.
    سایت خبری میرر با اعلام این مطلب آورده است: کالدرون به سلطان تنیس جهان گفت از بابت تیم محبوب خود نگران نباشد چراکه رئال، رونالدو را به خدمت گرفته است.
    کالدرون بی درنگ پس از ملاقات با نادال به نزد دوستانش رفت و گفت: آیا می دانید نادال پس از بازی فینال به من چه گفت؟ گفت کجاست این کریس رونالدو تا قراردادمان را با او منعقد کنیم؟ من هم گفتم نگران نباشد، همه چیز تحت کنترل است. ما قبلا با رونالدو قرارداد امضا کرده ایم.
    منچستریونایتد همچنان در خصوص نفروختن رونالدو سرسختی به خرج می دهد. این بازیکن دوشنبه شب مچ پای راست خود را به تیغ جراحان سپرد و ماه آینده به مادین فوتبال بازمی گردد.

حـالا قضاوت با خودتون....
    حالا ببینیم ماجرای اتوئو - ویا .فن در فارت چی می شه؟
    سلام مهدی جان.....میگم رفتی اون یکی انجمن دیگه مارو ول کردی...؟!؟!؟!؟!؟!؟!!
    اگه کالدرون رو ول کنی زیدان که هیچی میگه من دارم پله و مارادونا رو راضی میکنم تا برای تیم بازی کنن و باهاشون هم قرار داد بستم!!!!!
    ولی اتوئو بعیده.....ویا خودش گفته دوست نداره والنسیا رو ترک کنه........ون در فارت هم گفته دوست دارم یه فصل دیگه بمونم هامبورگ بعد برم رئال....فقط میمونه همین رونالدو که خودش میخواد بیاد ولی نمیزارنش....

میگم این قضیه تشکر چیه ؟؟؟ اگه گذاشتن پس چرا دکمه تشکر نداره؟
    سلام علیرضا........
    چرا کم پیدایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این تشکر برای این تاپیک ها نیست....
    ببین همین طوری که اینجا پست ها شمرده نمیشن نمیتونی تشکر هم کنی......!
    برای این منظور گذاشتن که هر وقت مطلبی رو از کسی خوندی و خوشت اومد زیر پست اون شخص سمت چپ نوشته (tanks) که اگه تو اونو بزنی در واقع از اون بخاطر اون مطلبش تشکر کردی....
    به زبان ساده روشیه برای جلوگیری از اسپم....!!!!!!!چون تو اگه از پستی قبلا خوشت میومد میرفتی یه پست میدادی که دستت درد نکنه و از این جور چیزا.....ویک دونه پست به تعداد پستهات اضافه میشد...اما الان فقط اونو میزنی و زیر پست اون طرف ثبت میشه که کی ازش تشکر کرده....گرفتی؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض گابریل هاینزه:ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم

دوستان من چند تا مصاحبه براتون ترجمه کردم...امیدوارم لذت ببرید.............
    ابتدا مصاحبه کوتاه گابریل هاینزه...
    ما با تمام تلاشمان در هر بازی میجنگیم...

این دومین فصل حضور هاینزه مدافع آرژانتینی در رئال است.وی در یک مصاحبه رادیویی شرکت کرد و بیان کرد که هر کاری که بتوانند میکنند تا در مسابقاتی که در آن شرکت میکنند برنده باشند...
    -پیش فصل...
    ما یک تجربه عالی در آلگاروه داشتیم.زیبا بود.به همه ما خوش گذشت.من مطمئن هستم همه میخواهند بازهم چنین تجربه ای داشته باشند.ما باید این گروه را حفظ کرده و سخت کار کنیم.
    -همبازیهای آینده...
    ما نباید به این فکر کنیم که چه بازیکنی به ما میپیوندد.این به مربی مربوط است.ولی ما باید تلاش کنیم.
    هدفهای این فصل...
    فصل قبل برای الان ما بی فایده است.ما نمیتوانیم با گذشته زندگی کینم.هر سال با سال دیگر فرق دارد.ما مجبوریم تا در پیش فصل تمرین کنیم تا برای آینده اماده باشیم.ما هنوز درباره اهداف این فصلمان صحبت نکردیم.ما نباید مسئله را سخت کنیم و در هر جامی که میتوانیم باید تلاش کنیم تا پیروز شویم و قهرمان چون تمام جام ها مهم هستند.من هرگز به اینکه تیم های دیگر چه میکنند نگاه نمیکنم.من فقط به هم تیمی هایم نگاه میکنم چون انها کسانی هستند که میتوانند مرا خوشحال کنند...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض آرین روبن:من میخواهم ارزشم را ثابت کنم

آرین روبن هافبک تهاجمی هلندی تیم رئال در مصاحبه ای با روزنامه مارکا مهمترین هدف سال بعدش را ثابت کردن ارزشهای خودش به تیم عنوان کرد...
    -آیا شما نسبت به سال قبل تغییری کردید؟
    امیدوارم.من میخواهم در این فصل بازیهای بیشتری را انجام دهم.این هدف اصلی من در این فصل است.من میخواهم به تیم کمک کنم نه اینکه مصدوم باشم.وقتیکه من در وضع خوبی باشم میتوانم بازیکن قوی و مطمئنی باشم.این دومین سال بازی من در رئال است.من در چند بازی که یه میدان رفتم ثابت کردم که بازیکن مستعدی هستم اما امسال میخواهم بیشتر بازی کنم.
    -شما چطوری میتوانید این چنین باشید؟
    من احتیاج دارم بازی کنم.دو فصل آخر من در رئال و چلسی با مصدومیت آغاز شد و این باعث شد تا کار من سخت شود که با تیم خودم را هماهنگ کنم.
    -آیا الان بهترید؟
    فکر میکنم.اما اینطور بودن همیشه سخت است.من میتوانم بگویم که شما الان مرا خیلی سالم و اماده میتوانید فرض کنید اما امکان دارد فردا هر اتفاقی بیوفتد که همه چیز را تغییر دهد.من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم.من با فیزیوتراپ خودم کار میکنم و احساس خوبی دارم.
    -آیا بازی شما در رئال با زمان بازی در چلسی تفاوت پیدا کرده؟
    نه زیاد.اما همیشه وقتی شما تیمتان را عوض میکنید وضع تفاوت پیدا میکند و شما چیزهای جدیدی را میفهمید و بطور جرئی با وضعی متفاوت کار میکنید.تا الان همه چیز خوب بوده است.
    -مصدومیت اصلی شما چیشت؟
    ماهیچه هایم.مردم همیشه دنبال چیزهای عجیب میگردند و مصدومیت های عجیبی را درباره خودم میفهمم و میخندم.
    -ایا بعضی وقتها بهتر نیست که بجای کاربر روی بدنتان به فکر ذهنتان هم باشید؟
    فکر نمیکنم.مصدومیت من فیزیکی است نه روحی.من از مصدومیتم نمیترسم.خیلی چیزهای مهمتری در فکر من هستند و این مسئله ای نیست که ذهنم را معطوف آن کنم و یا بخواهم روی ذهن و فکرم کار کنم.
    -شما یک سال در اینجا بودید و خودتان را با تیم وفق دادید.آیا این به شما کمک میکند؟
    -من فکر نمیکنم که این باعث شود من مصدوم نشوم.ولی من اینجا خوشحال هستم و با هم تیمی هایم مشکلی ندارم و دوست هستم.من علاقه دارم تا در مادرید زندگی کنم.اینجا همه چیز بزرگ است.من فقط میخواهم بیشتر بازی کنم و خودم را در تیمی ثابت کنم که بزرگترین باشگاه جهان است.من به همه طرفداران رئال نشان میدهم که من یک بازیکن بزرگ فوتبال هستم.این تمام مسئله است.
    -رئال مادرید امسال میخواهد چه کار کند؟
    اهداف ما همیشه مشخص است.لالیگا و چمپیونز لیگ...
    -آیا این تیم میتواند بهتر باشد؟
    ما نمیدانیم که چه تغییراتی دارد صورت میگیرد.اما مهم اینست که خیلی تیم تغییر نکند.ما یک گروه جوان هستیم که میتوانیم بهتر هم باشیم.
    -ایا شما به اندازه بازیهای آخر فصل قبل ،امسال نیز تلاش میکنید؟
    بله.آن زمان خوب ولی میتوانم خیلی بهتر باشم.من فکر میکنم بهترین بازی من درمقابل بارسلونا بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض په په:ما مجبور هستیم تا برای بازیهای ابتدایی ومهم خود سخت تلاش کنیم

په په مدافع جوان پرتغالی مهمان یک برنامه رادیویی بود و مهمترین هدف فصل بعد را پیروزی در هر مسابقه ای عنوان کرد.وی درباره پیش فصل مسابقات گفت:ما خیلی سخت تلاش میکنیم.این سخترین قسمت تعطیلات و تمرین هایمان است که ما با آن درگیریم.
    وی درباره تیم گفت:ما فکرمان راحت است.چون تیم باکیفیتی داریم و نشان دادیم که میتوانیم خیلی خوب بازی کنیم.په په افزود:ما باید در هر بازی بجنگیم و تلاش کنیم تا در هر بازی پیروز شویم.ما خیلی سخت تلاش میکنیم تا برای بازیهای مهم آماده باشیم.
    وی درباره مصدومیتش گفت:من هر کاری میکنم تا مصدوم نشوم اما من یک انسان هستم و همیشه اتفاق های بد می افتد.من امیدوارم امسال بیشتر بازی کنم.
    په په درباره روبینهو گفت:او خوب و خوشحال است.البته این احساس من است.او برای بازیهای امسال انگیزه ی زیادی دارد.
    په په در مورد آمدن رونالدو نیز گفت:من با او صحبت کردم.او دوست دارد تا به رئال بیاید.اگر او به رئال بیاید بازیکن مفیدی برای تیم خواهد بود.اوه هیچ مشکلی برای آمدن ندارد.او به مادرید علاقه دارد و از بزرگی باشگاه هم اطلاع کامل دارد.
    وی درباره تیم رئال نیز گفت.رئال یک تیم تاریخی است.هر بازیکنی میخواهد تا در این تیم بازی کند.من امسال باشگاه را خیلی بهتر شناختم.
    وی در پایان در مورد یورو 2008 نیز گفت:اشپانیا تیم بسیار خوبی داشت ولی ما فقط کمی جوان بودیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •