تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 2376 اولاول ... 3373874274334344354364374384394404414474875379371437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

5

طيري در گفت وگو با فارس:
    استقلال براي پيروزي به گلزني طالب لو هم اميدوار است
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: كسب پيروزي مهمتر از گلزني مهاجمان است و در اين راه، به گلزني طالب لو هم اميدواريم.
    اميد طيري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فراس اظهار داشت: زماني با بايرام دورديف كه مربي بزرگي بود، كار مي كردم. اين مربي مي گفت در فوتبال دنيا براي باز كردن دروازه حريفان فقط روي مهاجمان حساب نمي كنند. مهمترين دليل اين مسئله فضاي باز در زمينه اطلاع رساني فني است و تيم ها از يكديگر شناخت كاملي دارند و به بازيكنان حريف فضاي لازم براي گلزني نمي دهند.
    وي ادامه داد: اكنون همه مي دانند كه هر چقدر فضاها بسته شود، بازي سخت‌تر خواهد شد. ديگر نفراتي مثل مارادونا در فوتبال پيدا نمي شوند كه بتوانند 6 بازيكن را دريبل بزنند و اقدام به گلزني كنند.
    وي عنوان كرد: در تمام فوتبال جهان، آمار گلزني مهاجمان كم شده و در مقابل، آمار گلزني هافبك ها و مدافعان افزايش پيدا كرده است. بيشتر گل ها از روي ضربات ايستگاهي و زماني كه بازي در جريان نيست، به ثمر مي رسد.
    مربي تيم استقلال خاطر نشان ساخت: در استقلال مهم نيست چه بازيكني دروازه حريف را باز مي كند. حاضريم وحيد طالب لو گلزني كند؛ اما سه امتياز بازي را كسب كنيم. البته همه دوست دارند كه وقتي مهاجمان از ساير بازيكنان به دروازه حريف نزديك تر هستند، بيشتر گلزني كنند.
    وي ادامه داد: واقعيت اين است كه بازيكناني مثل فرشاد پيوس كم شده اند؛ اما اگر مهاجمان استقلال فرصت گلزني را ازدست بدهند نيز با آنها كار مي كنيم تا بهتر از فرصت ها استفاده كنند.
    مهاجمان استقلال در چهار هفته ابتدايي ليگ برتر موفق به گلزني نشده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از گذشت چهار هفته

استقلال با اسپانسر ۵/۲ ميلياردى مى آيد

به گزارش شبكه ايران، با گذشت چهار هفته از رقابت هاى ليگ برتر دو باشگاه پرطرفدار فوتبال ايران در حسرت اسپانسر قوى به سر مى برند. قهرمانان فصل گذشته ليگ برتر و جام حذفى فوتبال باشگاهى ايران هر دو در شرايط نا به سامان مالى قرار دارند كه پيدا نشدن اسپانسر قوى اين دردسر را دو چندان نموده به شكلى كه بحران مالى با برگشت خوردن چك هاى بازيكنان استقلال و پرسپوليس روز به روز بر نگرانى هاى فتح ا... زاده و مصطفوى شدت مى بخشد.
    با اين حال از گوشه و كنار خبر مى رسد كه پس از سپرى شدن تعطيلات ليك باشگاه استقلال تهران با يك برند معتبرهمكارى خود را آغاز خواهد كرد و با لوگوى اين شركت پا به زمين مسابقه مى گذارد.
    صبح ديروز برخى نزديكان باشگاه استقلال از جلسه ويژه مديرعامل اين باشگاه و با مديران يك شركت بزرگ كره اى كه در زمينه توليد لوازم صوتى و تصويرى دستى بر آتش دارد خبر دادند و مدعى شدند به احتمال فراوان يكى از شركت هاى صوتى و تصويرى كره اى اسپانسر استقلال در فصل جارى مسابقات ليگ برتر خواهد بود. اين افراد بدون آنكه نامى از اسپانسر باشگاه استقلال ببرند تنها به اين نكته بسنده كردند كه اين شركت چند فصل قبل به عنوان اسپانسر باشگاه پرسپوليس تهران فعاليت داشته است و قرار است در رقابت هاى امسال به عنوان اسپانسر استقلال مشاركت ويژه اى داشته باشد.
    چندى پيش على فتح ا...زاده درباره رقم مورد نظر باشگاه استقلال براى عقد قرارداد با اسپانسر فصل جديد گفته بود:« ما امسال در ليگ برتر و جام حذفى و ديدارهاى ليگ قهرمانان آسيا به ميدان خواهيم رفت از اين رو شركتى كه قصد همكارى با ما را داشته باشد بايد در مذاكرات خود پيشنهاد مالى اش را از ۵/۲ ميليارد آغاز كند تا ما با جديت در باره همكارى با آنها تصميم بگيريم.» اگر فتح ا...زاده همچنان بر عقيده خود استوار مانده باشد و رقم پايه قرارداد با اسپانسر را پائين نياورده باشد بدون شك با وصول چك اول اسپانسر موج شادى در بين بازيكنان استقلال به راه خواهد افتاد چون آنها مى تواند چكهاى برگشت خورده خود را نقد كنند!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قرارداد ۵ ساله

با بهترين هاى پايه

ظرف روزهاى آينده عليرضا منصوريان به عنوان مسؤول انستيتو و آكادمى استقلال جلسه اى را با دكتر فتح ا...زاده در خصوص برنامه هاى تيم هاى پايه برگزار خواهد كرد.
    طبق برنامه دراز مدتى كه براى تيم هاى پايه در نظر گرفته شده قرار بر اين است كه با تعدادى از بهترين هاى ۴ رده قرارداد ۵ ساله امضا شود تا آنها در سال هاى بعد براى بزرگسالان بازى كنند.به نظر مى رسد اين عده بخش زيادى از مبلغ قراردادشان را هم به طور نقد دريافت مى كنند.

ايران ورزشى- فتح ا...زاده با سپردن مديريت تيم هاى پايه استقلال به دستان عليرضا منصوريان بهترين كار ممكن را انجام داده است. منصوريان هم به لحاظ محبوبيت و هم تجربى مى تواند يك عنصر سازنده در باشگاه استقلال باشد. منصوريان اين روزها با انگيزه و تلاش بسيارى در حوزه تيم هاى پايه استقلال فعاليت مى كند: « استقلال امسال بازيكنان خوبى را در اختيار گرفته اما قلعه نويى هنوز به تركيب ايده آلش دست پيدا نكرده كه يقين دارم به زودى اين اتفاق مى افتد و آن وقت هواداران استقلال واقعى را مى بينند.
    من تمام بازى هاى استقلال را ديدم و تا لحظه آخر هم حمايت مى كنم چون خودم را مديون اين تيم مى دانم و حاضرم ساليان سال نباشم اما تيم نتيجه بگيرد.
    به اعتقاد من تمام استقلالى ها بايد فقط و فقط به فكر اعتبار نام اين باشگاه باشند.»
    منصوريان از در دست گرفتن تيم هاى پايه دنبال يك هدف است: «هدف ما پشتوانه سازى براى استقلال است كه بتوانيم ده ها بازيكن مثل جبارى ها، قربانى ها، صادقى ها،طالب لوها و...را به تيم بزرگسالان تحويل دهيم. تصميم داريم با حمايت هاى دكتر فتح ا...زاده و استفاده از تجربيات پيشكسوتان يك سيستم كاملاً حرفه اى را در تيم هاى پايه ايجاد كنيم تا بازيكنان هر ۴ رده از حضورشان در استقلال و زندگى ورزشى حرفه اى لذت ببرند.»

نگاه جدى به تيم هاى پايه
    استقلال در سال هاى اخير هيچ گاه نتوانسته است همچون سال هاى نه چندان دور كه بازيكنانى همچون مهدى پاشازاده، پيروز قربانى، اميرحسين صادقى، وحيد طالب لو، خسرو حيدرى و حتى آندرانيك تيموريان را كه از استقلال به فوتبال ايران شناسانده شد، در امر بازيكن سازى موفق باشد.
    پيش از اين استقلال همواره چهره اى را از تيم هاى پايه به تيم هاى بزرگسالان معرفى مى كرد كه حضور منصوريان و فعاليت چشمگير او مى تواند بار ديگر باعث رشد و شكوفايى بازيكنان پايه در تيم هاى بزرگسال شود. با پشتكارى كه منصوريان در دوران بازيگرى از خود نشان داده پيش بينى مى شود چهره محبوب استقلالى ها بتواند در راه ساختن چهره هاى شاخص تيم هاى پايه هم موفق باشد.
    استقلال در تيم هاى پايه مردان شناخته شده اى همچون منصوريان را نياز دارد. مردانى كه به لحاظ اخلاقى هم مى توانند يك معلم خوب براى جوان ها باشند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

وظیفم هست کاری نمیکنم.
    الان صبا و پیکان از تهران رفتند و یعنی دوتا بازی که ما عملا توش میزبان بودیم پرید!
    شانس آوردیم راه آهن نرفت حساب کن اونموقع مجبوربودیم یابریم زاهدان بازی کنیم یا مازندران که یکی ازدیگری بدتربود

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان استقلالي من حالتون خوبه من يه تاپيك زدم كه توش قراره تركيب تيمهاي حاضر در ليگ برتر 87-88 قرار داده بشه ديدم اينجا تاپيك استقلال هست گفتم بيام درخواست كمك كنم از حرفه اي ها اگه كسي در مورد اينها اطلاعات داره محبت كه تو تاپيك اخبار ليگ برتر وارد كنه اين اطلاعات رو:
    1- تركيب تيم استقلال (اگه تركيب تيمهاي ديگه رو هم مي دونيد پست بزنيد)
    2- اسپانسر استقلال
    3- عكس يا عكسهايي از پيراهن هاي اين فصل استقلال

در مورد ساير تيمهاي ليگ برتري هم اگه اطلاعاتي داريد ممنون ميشم كمكم كنيد من به اين اطلاعات نياز دارم تو نت هم سايتي پيدا نكردم كه روز باشه اين اطلاعات
    اينم تاپيك:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 01-09-2008 at 08:35.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برهاني:بدترين دوران فوتبالم را پشت سر مي‌گذارم

قلعه‌نويي در تمرينات چند بار به من گفت كه: « خيلي آماده هستي ولي نمي‌دانم چرا به من بازي نمي‌دهد. حتما از لحاظ شرايط فني به تاكتيك تيم نمي‌خورم و فعلا بايد ذخيره باشم.»/وقتي پاسپورتم دست باشگاه است، چطوري به دوبي رفتم؟
    ---------------------------------------------
    آرش برهاني پارسال يك فصل تلخ را در استقلال پشت‌سر گذاشت هر چند كه گلزني در فينال جام‌حذفي پايان خوشي را براي او رقم زد. آرش انتظار داشت كه اين فصل يكي از مهاجمان ثابت استقلال باشد ولي همه‌چيز برخلاف خواسته‌هاي او پيش مي‌رود، برهاني فصل قبل آنقدر گل نزد تا قلعه‌نويي به عنوان مهاجم ثابت روي او حساب نكند
    فكر مي‌كني تعطيلي ليگ به نفع استقلال شد؟ بله، اين تعطيلي باعث مي‌شود كه از لحاظ روحي و جسمي ريكاوري خوبي داشته باشيم. ما از لحاظ فني و تاكتيكي مشكلي نداريم و فقط تمركز و روحيه بازيكنان بايد بالاتر برود.
    ولي از دست دادن 8 امتياز در 4 بازي اصلا خوب نيست. اين فقط به ناهماهنگي بازيكنان برمي‌گردد چون استقلال دچار تغييرات زيادي شده، احتياج به زمان داريم.
    استقلال هميشه با رقيب سنتي‌اش پرسپوليس مقايسه مي‌شود كه بهتر از شما نتيجه گرفته است. پرسپوليس به نظر من نسبت به سال گذشته فرقي نكرده و تيم ما از لحاظ بازيكن و مربي شرايط بهتري دارد. فقط به كمي زمان احتياج داريم
    يعني معتقدي كه استقلال قوي‌تر از پرسپوليس است؟ بله، ما بازيكنان خوبي داريم و قوي‌تر از پرسپوليس هستيم
    ولي اكثر كارشناسان معتقدند كه پرسپوليس از لحاظ تاكتيكي قوي‌تر از استقلال است. نظر من برعكس است و معتقدم كه از لحاظ فني خيلي خوب بازي مي‌كنيم ولي موقعيت‌هايمان تبديل به گل نمي‌شود. در عوض پرسپوليس خوش شانس است و از موقعيت‌ها استفاده مي‌كند.
    يعني خوش‌شانسي باعث شده كه آنها بهتر نتيجه بگيرند؟ بله، شانس در فوتبال خيلي تاثيرگذار است و خدا فعلا براي پرسپوليس مي‌خواهد.
    از خط حمله استقلال خيلي انتقاد مي‌شود، نظر تو چيست؟ مهاجمان تمام سعي و تلاش خود را انجام مي‌دهند ولي متاسفانه در ايران عمكرد مهاجم فقط به گلزني او ربط داده مي‌شود و هيچ‌كس به دوندگي و فضاسازي مهاجمان دقت نمي‌كند. در ضمن تيم ما در طول اين چهار بازي فقط چهار موقعيت گل به‌دست آورده و با اين شرايط نمي‌توان از عملكرد مهاجمان انتقاد كرد.
    اين بدترين شروع تو در چند سال اخير است، قبول داري؟ بله، در اين 7 سال هيچ وقت چنين شروع بدي نداشتم. من خيلي خوب تمرين مي‌كنم و كاملا آماده‌ام ولي سرمربي صلاح ديده كه در چهار بازي فقط 45 دقيقه به من بازي بدهد.
    يعني تو از لحاظ آمادگي بدني هيچ مشكلي نداري؟ خير، حتي قلعه‌نويي در تمرينات چند بار به من گفت كه خيلي آماده هستي ولي نمي‌دانم چرا به من بازي نمي‌دهد. حتما از لحاظ شرايط فني به تاكتيك تيم نمي‌خورم و فعلا بايد ذخيره باشم.
    از اين شرايط رنج مي‌بري؟ هر بازيكني از نيمكت‌نشيني ناراحت مي‌شود. من درحال‌حاضر بدترين دوران فوتبالم را پشت‌سر مي‌گذارم و از لحاظ روحي و رواني شرايط خوبي ندارم.
    فكر مي كني در اين شرايط چه كسي مي‌تواند به تو كمك كند؟ شايد خيلي‌ها بگويند فقط خودم مي‌توانم به خودم كمك كنم ولي باور كنيد كه من هيچ تقصيري ندارم و دليل ذخيره شدنم را نمي‌دانم.
    از اينكه در استقلال ماندي پشيمان نيستي؟ خير، استقلال تيم بزرگي است و من هم فقط به دنبال يك فرصت مي‌گرد
    مثل اينكه در تعطيلات به امارات رفتي درحالي‌كه قلعه‌نويي گفته بود بازيكنان نبايد به مسافرت خارج از كشور بروند. در مورد من يكي، دو روزنامه خبر دروغ نوشته‌اند چون پاسپورتم دست باشگاه است و با اين شرايط چطور مي‌توانم به امارات بروم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بازیکن برزیلی که پرید . حالا کی رو می خوان بگیرن ؟
    اصلا می خوان بازیکن بگیرن یا نه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تمرین روز گذشته استقلال یک مهمان ویژه داشت و او مدیر برنامه های امیر کریمی بود. ابوالفضل جلالی با حضور در زمین شماره 2مجموعه ورزشی آزادی با سرمربی استقلال دیدار و گفتگو کرد. اینکه ماحصل این دیدار 10دقیقه ای چه بود و قرار است طی روزهای آتی چه اتفاقاتی رح دهد هنوز معلوم نیست اما پس از این دیدار بود که شایعات زیادی سر زبان ها افتاد.
    در صورت توافق باشگاه های تهرانی و اهوازی استقلال به مصاف استقلال می رود
    برپایی اردوی استقلال اهواز در تهران بهانه ای شد تا آبی پوشان تهرانی و اهوازی باب مذاکرات خود را در خصوص انجام بازی تدارکاتی آغاز کنند.بنابراین در صورت توافق طرفین استقلال طی یک بازی دوستانه به مصاف شاگردان میثاقیان خواهد رفت تا با انجام این دیدار نقاط ضعف تیم بیشتر مشخص شود.
    ریاض میزبان مسابقه ایران و عربستان شد
    دیدار تیم های ملی ایران و عربستان در چارچوب مرحله دوم مقدماتی جام جهانی 2010در شهر ریاض برگزار می شود. پیکار های مقدماتی جام جهانی فوتبال بین تیم ملی ایران و عربستان 16شهریور ماه در راس ساعت 22:45 به وقت ایران در ورزشگاه فهد واقع در ریاض برگزار می شود. لازم به ذکر است، هم اکنون 27ملی پوش در جزیره کیش تمرینات خود را زیر نظر علی دایی سرمربی تیم ملی پیگیری می کنند. تیم ملی فوتبال کشورمان 14شهریور ماه به عربستان سفر خواهد کرد.
    علیزاده پرسپولیس را به تعلیق در می آورد
    مهاجم استقلال به دنبال طلبش از باشگاه پرسپولیس است. علی علیزاده روز گذشته با حضور در کمیته انضباطی بار دیگر خواستار پرداخت مطالباتش از سوی باشگاه پرسپولیس شد.با توجه به طولانی شدن این پرونده،دبیر کمیته انضباطی امروز با محمود خوردبین،سرپرست پرسپولیس تماس خواهد گرفت تا برای آخرین بار در این خصوص با پرسپولیسی ها اتمام حجت شود.به گفته تیموری، دبیر کمیته انضباطی اگر پرسپولیسی ها طی چند روز آتی طلب علیزاده را پرداخت نکنند باشگاه پرسپولیس به تعلیق درخواهد آمد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برهاني:قلعه‌نويي مي‌گويد آماده‌اي ولي به من بازي نمي‌دهد
    رش برهاني فصل گذشته يك مهاجم گل‌نزن بود و شايد اين موضوع باعث شده كه امير قلعه‌نويي زياد به او بازي ندهد. برهاني مي‌گويد: «اين شرايط براي من آزاردهنده است ولي اعتراضي ندارم.»
    برهاني ‌با بيان اين مطلب ادامه مي‌دهد: «از لحاظ بدني هيچ مشكلي ندارم و با نهايت انگيزه تمرين مي‌كنم، حتي قلعه‌نويي چند بار گفته كه خيلي آماده‌اي ولي نمي‌دانم چرا به من فرصت بازي نمي‌دهد. باور كنيد كه كاري از دستم ساخته نيست و فعلاً بايد با اين شرايط كنار بيايم.»
    مهاجم استقلال در خصوص ضعف خط حمله اين تيم مي‌گويد: «به نظر من انتقاد از مهاجمان چندان منطقي نيست چون فورواردهاي استقلال در اين 4 بازي فقط 4 موقعيت گل داشته‌اند. متأسفانه در ايران فقط روي گلزني مهاجمان تمركز مي‌كنند و هيچكس دوندگي و فضاسازي يك مهاجم را نمي‌بيند.»
    برهاني در مورد شايعه مسافرتش به دبي مي‌گويد: «اين خبر دروغ بود چراكه من در ايران بودم و پاسپورتم هم دست باشگاه است. با اين شرايط اصلاً نمي‌توانم از ايران خارج شوم ولي مثل اينكه بعضي‌ها دوست دارند بي‌جهت حاشيه درست كنند.»
    مهاجم استقلال در مورد نتايج ضعيف اين تيم، آن هم در شرايطي كه تيم رقيب يعني پرسپوليس بهتر نتيجه گرفته است مي‌گويد: «ما بدشانسي آورديم ولي پرسپوليس خوش‌شانس است و فرصت‌هاي اين تيم تبديل به گل مي‌شود. من اعتقاد دارم كه استقلال قوي‌تر و بهتر از پرسپوليس است و اين موضوع در هفته‌هاي آينده ثابت خواهد شد.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بازى تداركاتى استقلال با ابومسلم، پنجشنبه در ورزشگاه آزادى
    كادرفنى استقلال اين روزها با توجه به تعطيلى ليگ سخت در تلاش هستند مقدمات برگزارى يك ديدار دوستانه را فراهم كنند. طبق شنيده هاى ما، تيم فوتبال ابومسلم با درخواست آبى ها براى ديدار دوستانه در تهران موافقت كرده اند و به احتمال فراوان اين ديدار دوستانه پنجشنبه در زمين شماره ۲ آزادى برگزار خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •