تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 616 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من متولد مهر 71 هستم امسال سال دومه دارم برای کنکور میخونم دیپلمم هم حضوری گرفتم
    الان میخوام برم پلیس +10 دفترچه پست کنم مدارک چی لازم داره باید واکسن هم بزنم؟ اگه اینطوری بشه که خیلی مسخره میشه چون که قرار نیست برم سربازی
    بعد یه سوال دیگه اگه الان دفترچه پست کنم کی جوابش میاد و چه جوابی میدن برگه تمدید مهلت میاد؟
    راستی برای ثبت نام شرکت در کنکور برام مشکلی پیش نمیاد ؟ چون خود سازمان سنجش میگه باید تاریخ اعزام به خدمت برای مشمولان نیمه دومی بعد از تاریخ کنکور و بدون غیبت باشد
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه
    بنده متولد نیمه دوم 72 هستم (ابان ماه )و سال قبل هم پیش دانشگاهیمو تموم کردم و کنکور 90 دادم که خب قبول نشدم
    و میخوام تو کنکور 91 شرکت کنم
    حالا من باید مدارکم رو ارسال کنم ؟ (با توجه به این که من یه سال زودتر پیش دانشگاهی رو تموم کردم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان

قرار بود از 4 آذر سربازی ها کلا 24 ماهه بشه ! خبری نشد ؟ معلوم نیس میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هر کسی تو این سن بوده دوران سختی را پشت سر گذاشته و ما هم باید بگذریم.سربازی و دانشگاه این دومسئله حل بشه بعدش وارد بازار کار میشیم دیگه راحت.

من متولد 4/اذر /71 هستم .دیروز رفتم تو 20 سال تموم.کی موقعش هست دفترچه را برای خدمت ارسال کنم؟غیبت نخورده باشم.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    من متولد مهر 71 هستم امسال سال دومه دارم برای کنکور میخونم دیپلمم هم حضوری گرفتم
    الان میخوام برم پلیس +10 دفترچه پست کنم مدارک چی لازم داره باید واکسن هم بزنم؟ اگه اینطوری بشه که خیلی مسخره میشه چون که قرار نیست برم سربازی
    بعد یه سوال دیگه اگه الان دفترچه پست کنم کی جوابش میاد و چه جوابی میدن برگه تمدید مهلت میاد؟
    راستی برای ثبت نام شرکت در کنکور برام مشکلی پیش نمیاد ؟ چون خود سازمان سنجش میگه باید تاریخ اعزام به خدمت برای مشمولان نیمه دومی بعد از تاریخ کنکور و بدون غیبت باشد
    ممنون
    سلام

شما تا تاریخ 18 آذر فرصت دارید که دفترچه رو ارسال کنید!واکسن برای معافیت یا سربازی احتیاج هست نه دفترچه!برگه اعزام به خدمت هم 20 روز بعد از ارسال می یاد !اگه شما به موقع ارسال کنید مشکلی براتون پیش نمی یاد!

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

سلام به همه
    بنده متولد نیمه دوم 72 هستم (ابان ماه )و سال قبل هم پیش دانشگاهیمو تموم کردم و کنکور 90 دادم که خب قبول نشدم
    و میخوام تو کنکور 91 شرکت کنم
    حالا من باید مدارکم رو ارسال کنم ؟ (با توجه به این که من یه سال زودتر پیش دانشگاهی رو تموم کردم )
    سلام ،

اگه شما متولد نیمه دوم 72 هستید به دفترچه احتیاجی ندارید

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

سلام دوستان

قرار بود از 4 آذر سربازی ها کلا 24 ماهه بشه ! خبری نشد ؟ معلوم نیس میشه یا نه ؟
    هر وقت شورای نگهبان تایید کنه اون موقع قابل اجرا هست!

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

هر کسی تو این سن بوده دوران سختی را پشت سر گذاشته و ما هم باید بگذریم.سربازی و دانشگاه این دومسئله حل بشه بعدش وارد بازار کار میشیم دیگه راحت.

من متولد 4/اذر /71 هستم .دیروز رفتم تو 20 سال تموم.کی موقعش هست دفترچه را برای خدمت ارسال کنم؟غیبت نخورده باشم.
    سلام،

مهلت ارسال دفترچه شما تا تاریخ 18 آذر هست،هرچه زودتر هم اقدام کنید که غیبت نخورید!

معافيت تك فرزند ذكور پدر بالاي 60 سال تا ابلاغ قانون جديد جاري است

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، در پي انتشار خبر حذف معافيت تك فرزند ذكور پدر بالاي شصت سال، نگراني هايي در مشمولان و خانواده هايي كه هم اكنون شرايط اين معافيت را دارند ايجاد شده و با مراجعه به مراكز وظيفه عمومي پيگير اين موضوع شدند.

لازم به ذكر است، برابر مقررات جاري، يگانه مراقب نگهدارنده (تنها فرزند ذكور)، پدري كه به سن 60 سال رسيده مي تواند ازمعافيت كفالت استفاده نمايد كه اين مقررات تا ابلاغ قانون جديد وظيفه عمومي جاري و قابل اجرا خواهد بود

برابر مصوبه مجلس شوراي اسلامي، در طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي، يگانه فرزند ذكور مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت كه قادر به اداره امور خود نباشد، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي شوند.

اين اطلاعيه مي افزايد: نيازمندي پدر به مراقبت به علت نقص عضو ، بيماري و يا كبر سن به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي و برابر آيين نامه اجرايي قانون خدمت وظيفه عمومي خواهد بود.

گفتني است، طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي كه آخرين اصلاحات صورت گرفته در آن در تاريخ 22 آبان ماه سال جاري در صحن علني مجلس شوراي اسلامي به تصويب رسيده جهت تاييد به شوراي نگهبان ارسال شده كه پس از تاييد شوراي نگهبان و ابلاغ از سوي مجلس، قابل اجرا خواهد بود.

منبع : سایت نظام وظیفه
    Last edited by MeMri; 27-11-2011 at 18:50.

6. 4 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علیرضا جان.من مدارک پیش و دبیرستان رو بدون هیچ جعلی به دانشگاه ارایه کردم(دانشگاه میدونه غیر حضوری خوندم)
    پ+10 برای پر کردن فرمم مدرک پیشو حضوری درج کرد(برای نظام وظیفه-گرفتن کارت سبز)

مشکل اینه
    حالا دانشگاه متوجه این مغایرت میشه؟نظام وظیفه این موضوع رو به دانشگاه میفرسته؟

تینو لطفن جواب بدید

چنتا سوال دیگه هم دارم

داره خودمونی میشه gigabyte2052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام دوستان من متولد 71/9/25 پارسال کنکور دادم امسال نشستم پشت کنکور تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا من یه سوال دیگه دارم:

اول باید دفترچه را ارسال کنم و بعد حالا به دلایلی برم برای معاف شدنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    با توجه به مصوبه جدید مجلس که قانون سه برادری تا پایان سال 91 اجرا می شود و بعد از ان برداشته میشود فرزند سوم باید حداقل چند ماه از خدمت خود را گذرانده باشد تا فرزند 4 بتئاند از این قانون استفاده کند.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

علیرضا جان.من مدارک پیش و دبیرستان رو بدون هیچ جعلی به دانشگاه ارایه کردم(دانشگاه میدونه غیر حضوری خوندم)
    پ+10 برای پر کردن فرمم مدرک پیشو حضوری درج کرد(برای نظام وظیفه-گرفتن کارت سبز)

مشکل اینه
    حالا دانشگاه متوجه این مغایرت میشه؟نظام وظیفه این موضوع رو به دانشگاه میفرسته؟

javab bedid lotfan

معلوم نیست ، فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد

سلام دوستان من متولد 71/9/25 پارسال کنکور دادم امسال نشستم پشت کنکور تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم؟
    صفحات قبلی رو بخونید متوجه میشید
    شما 25 آذر امسال وارد سن مشمولی میشید

آقا من یه سوال دیگه دارم:

اول باید دفترچه را ارسال کنم و بعد حالا به دلایلی برم برای معاف شدنم؟
    توی دفترچه فرمهایی برای انواع معافیت هست که باید پر بشن و همراه با دفترچه بفرستین

سلام
    با توجه به مصوبه جدید مجلس که قانون سه برادری تا پایان سال 91 اجرا می شود و بعد از ان برداشته میشود فرزند سوم باید حداقل چند ماه از خدمت خود را گذرانده باشد تا فرزند 4 بتئاند از این قانون استفاده کند.

باید کل خدمتشو تموم کنه و کارت پایان خدمت داشته باشه

12. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •