تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4368 از 4428 اولاول ... 3368386842684318435843644365436643674368436943704371437243784418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,671 به 43,680 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان مشکل دندون اره ای چجوری حل میشه؟:|
    من رفتم شیتیل شکن هم خریدم سرعت بدتر اومد پایین
    حالا که از پارس رفتم با خیال راحت روش خودمو میگم
    من همه فایل هام رو ریموت میکردم روی سرور ir مرحوم آپلودباز بعد از اونجا با نهایت سرعت میگرفتم(الان هم از اون فیل ترش کن فقط برای ورود به آپلودباز میشه استفاده کرد)
    (پ.ن:فقط آپلودباز بقیشون هم دندوناشون اره ایه)
    Last edited by m751; 02-12-2014 at 18:55.

2. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

جوابت ندادم که اگر قراره پاک بشه الکی زحمت نکشم و جواب بدم ولی مثل اینکه ....

نمی دونم دلیل اینکه توهین میکنی چیه ولی من قبلا شما رو به عنوان یک شخص منطقی و شوخ طبع دوست داشتم حتی تو این پست در غیابتون دفاع کردم ازتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
    ولی شما جواب من چی دادی؟خودتون بهتر میدونید

شما به من تهمت میزنی توهم زده به نظرم کسی متوهم باشه شما هستید چرا؟
    چونکه خیلی از حرف ها رو از طرف خودتون به من نسبت میدید بعد شروع میکنید به تمسخر و تهمت
    شما گفتید

میشه بگید من این حرف ها رو تو کدوم پست گفتم که پارس انلاین یک شرکت اهریمنی هست و....
    این حرف ها جز ذهن متوهم شما درنمیاد و تازه اون رو نسبت میدید به من بعد شروع میکنید به تمسخر و توهین
    من تعجب میکنم با تمام این بی ادبی ها نه تنها با شما هیچ برخوردی نمیشه بلکه....
    یک نکته هم بهت بگم من اگر بخوام مثل تو حرف بزنم هیچ کاری برام نداره ولی هر بار جلوی خودم میگیرم که جواب اراجیفت بدم به امید اینکه مدیرا بفهمنند شما چه آدمی هستی شاید از کارشون پشیمون بشند
    موفق باشی
    دوست عزیز کجا من به شما توهین کردم؟ اگر قرار باشه هر کسی از کسی انتقادی بکنه زود ما بگیم توهین کرد و تهمت زد که دیگه اصلا کسی نمی تونه حرف بزنه!!!

عباراتی مثل "رهبر مستضعفین" یا "انقلاب شبانه" و ... صرفا سعی میکنه یک طرز نگاه یا یک رفتار رو زیر انتقاد بگیره و به هیچ وجه به شخص برنمیگرده... من فقط از طرز فکر یک سری از دوستان و طرز نگاهشون به مسائل پیش اومده انتقاد کردم که البته شما هم جزئشون هستید...

از این به بعد هم طبیعتا در هر موردی که من با شما مخالف باشم این مخالفتم رو قطعا ابراز خواهم کرد... گاهی اوقات ممکنه از زبان طنز استفاده کنم گاهی اوقات جدی...

چند تا از پستهایی که شما در مورد من فرستادید و حذف شدند واقعا برای من تعجب آور بود... البته من واقعا بابت اون پست ها هیچ کدورتی از شما به دل نگرفتم... امیدوارم شما هم از من کدورتی به دل نداشته باشید و طرز نگاهتون رو به من عوض کنید و به من نه به چشم یک دشمن بلکه به چشم یک دوست منتقد نگاه کنید...

در ضمن این پیشنهاد دوستانه رو از من قبول کنید: برای پست دادن صرفا اخلاق و وجدان شخصی خودتون رو ملاک قرار بدین و نه به مدیریت کاری داشته باشید و نه حتی به قوانین!

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مشکل با شیلتر شکن حل نمیشه باید بری چروکسی ایران بگیری اینطوری مشکل حل میشه
    الان اکانتش رو میفروشند بعضی بچه ها همین فروم هم می فروشند
    داداش میشه بگی کی میفروشه؟بعد مگه اون ایپی ایران نیستش؟خب اونم محدود میشه دیگه

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

حالا که از پارس رفتم با خیال راحت روش خودمو میگم
    من همه فایل هام رو ریموت میکردم روی سرور ir مرحوم آپلودباز بعد از اونجا با نهایت سرعت میگرفتم(الان هم از اون فیل ترش کن فقط برای ورود به آپلودباز میشه استفاده کرد)
    (پ.ن:فقط آپلودباز بقیشون هم دندوناشون اره ایه)
    خب تا فایل ها رو سرور اپلود باز ریموت شه که پیر میشیم

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خب تا فایل ها رو سرور اپلود باز ریموت شه که پیر میشیم
    داداش سرعت ریموتش از سایتای داخلی 25 مگ و از سایتای خارجی هم از 500 کیلوبایت تا 7 مگه
    چی میخوای دیگه؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان مشکل دندون اره ای چجوری حل میشه؟:|
    من رفتم شیتیل شکن هم خریدم سرعت بدتر اومد پایین
    این مشکل رو فقط موقع دانلود از یه سری سایتای خاص داری دیگه؟ اگه اینطوری نیست مشکلت دندون اره ای نیست...

احتمالا قند شکنت سرعتش پایینه... یه قند شکن بهتر پیدا کن نیازی نیست حتما داخلی باشه چون سرعت داخلی خارجی توی پارس خیلی فرقی نداره... ولی خب داخلی شاید یه کم بیشتر بهت سرعت بده.....
    در ضمن میتونی از این socks ترو.کسیایی که سایتای ترو.کسی لیست میدن هم استفاده کنی.... اونا برای فیل کشی قابل استفاده نیستن ولی برای این کار خوبن!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این مشکل رو فقط موقع دانلود از یه سری سایتای خاص داری دیگه؟ اگه اینطوری نیست مشکلت دندون اره ای نیست...

احتمالا قند شکنت سرعتش پایینه... یه قند شکن بهتر پیدا کن نیازی نیست حتما داخلی باشه چون سرعت داخلی خارجی توی پارس خیلی فرقی نداره... ولی خب داخلی شاید یه کم بیشتر بهت سرعت بده.....
    در ضمن میتونی از این socks ترو.کسیایی که سایتای ترو.کسی لیست میدن هم استفاده کنی.... اونا برای فیل کشی قابل استفاده نیستن ولی برای این کار خوبن!!!
    این مشکل رو فقط شب ها وقتی از سایت mulاستفاده میکنم و یه سایت دیگه دارم فیل شکن ها هم که همشون سرعتو کم میکنن
    میشه یدونه از همین سایت هایی رو که میگین واسم پیام خصوصی کنین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش سرعت ریموتش از سایتای داخلی 25 مگ و از سایتای خارجی هم از 500 کیلوبایت تا 7 مگه
    چی میخوای دیگه؟
    همه سایت های اپلود فایل رو داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در اینکه در ایران قیمت ها کمی بالا هست، شکی نیست.
    کمی؟
    مقایسه سرعت و قیمت با همسایه(این دفعه با آمریکا مقایسه نکردم (همین بغله)

در جستجو هایی هم که داشتم حداقل درآمد کارگرا(ساختمانی) تو ترکیه حدود 1000 دلار و در ایران هم (خودمون دیدیم دیگه)حدود 400 دلاره
    همونطور که دیدید بادرآمد بیشتر،سرعت بالاتر و قیمت کمتر است
    Last edited by m751; 02-12-2014 at 19:21.

12. 3 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همه سایت های اپلود فایل رو داره؟
    آپلود سنتر هستش لیچر نیست ، شما لینک دایرکت توش بفرستی (حساس به آی پی نباشه) میبره رو سرورش
    البته uptobox رو هم یه تست بکنی بد نیست (من تست نکرده بودم)

14. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •