تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4368 از 4751 اولاول ... 33683868426843184358436443654366436743684369437043714372437844184468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,671 به 43,680 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوباره پوکید.
    با DNS خود شاتل هم پکت لاس دارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

با پشتیبانی شاتل تماس نگرفتین ؟
    نگفتن مشکل از کجاست ؟!
    نکنه دوباره مشکل از مودم منه

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دیشب خواستم این شاهگوش رو دانلود کنم فکر کنم بالای 20 بار قطع میشد و بخاطر همین کارو خراب میکرد

البته کپی رایت رو باید هزینشو از اون ویلا هایی که مهران مدیری به مردم قولشو داد و نداد بگیرن
    Last edited by befermatooo; 19-01-2014 at 15:21.

5. 4 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.

امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بی‌بی‌سی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکت‌های تهیه‌کننده خدمات اینترنتی است.
    به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
    این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
    این کاهش به دنبال اعتراض‌های کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بی‌بی‌سی به این اعتراض‌ها اشاره کرد.

او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال می‌کنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابل‌های تحت‌البحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."

شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد

او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویه‌ای را اختیار می‌کنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
    به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد می‌شود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازران‎تر است.
    وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت می‌گیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره می‌کنیم که قیمت اینترنتی را که به ما می‌فروشند، پایین بیاورند."
    براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می‌رسد.

یعنی‌ ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم

7. 5 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

انشالله ایران هم طبقه گفته وزیر، توی دوره 100 روزه دوم 20 درصد کاهش قیمت و 100 درصد افزایش سرعت خواهیم داشت. انشالله که محقق بشه ما که از خدامونه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تجربه نشون داده که هرگاه وزیر ارتباطات در این مملکت در مورد افزایش پهنای باند و.... حرف زده نه تنها وضع بهتر نشده بلکه از وضعیت فعلی هم بدتر شده. |:
    کلا عملکردشون معکوس هست.

حالا ما این دوره 100 روزه دوم رو هم تحمل میکنیم تا ببینیم چه میکنن!! تا الان که گل کاشتند با این همه اختلال و افت سرعت و تایم اوت هایی که در این دو سه هفته شاهدش بودیم و هستیم...

10. 9 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقا من الان نامحدود مخابرات دارم ا مگ نامحدود حدودا 8 گبگ در روز به کله بذارم دانلود می کنه آیا به نظرتون بهتره که من بیام شاتل بگیرم؟ سرعتش خوبه قعطی هم نداره ولی باید 24 ساعت مدام دانلود کنه تا بتونه 8 گیگ رو دانلود کنه من با شاتل چقدر می تونم ساعت رایگان دانلود کنم این داستان محدود شدن اینا چی هست با تشکر

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بچه ها های وب یا آسیاتک؟ دانلود رایگان شبانه نمیخوام فقط میخوام سرعت تو روز زیاد باشه و قطعی اینا کم داشته باشه؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها های وب یا آسیاتک؟ دانلود رایگان شبانه نمیخوام فقط میخوام سرعت تو روز زیاد باشه و قطعی اینا کم داشته باشه؟

اسیاتک سرعت خوبی بهت میتونه بده.(زمانی که من داشتم اینترانت بیشتر بهم میداد تا اینترنت/سرعت سرور خارجی 120 بود ولی سرور داخلی 700 بود.!)
    ولی این مسئله سرعت, با اکانت ایران قابل حل هست.
    ========
    های وب هم اخیرا وضعیت پایداری نداره...
    ==========

شما اگر سرعت بالا و بدون قطعی در روز میخوای شاتل بهترین گزینه هست.

14. 6 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آسیاتک روی شبانش اصلا حساب باز نکن.خیلی خرابه.ممکنه تو روز خوب باشه ولی شبانه نه

16. 3 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •