آقا ببخشید! ولی من فکر کنم یکم قضیه رو درست نگرفتم ....
10-15 نفر اینجا جمع شده بودن میخواستن با تخلیه ی همزمان سرویسهاشون، پارس آنلاین رو "ورشکسته"، "ذلیل" و "خار و خفیف" کنن تا این "شرکت اهریمنی" وادار بشه از "طرح شیطانی" حذف شبانه عقب نشینی کنه... اما با نهایت تاسف این شرکت "رذل" با یک حرکت "موذیانه" با ایجاد دودستگی بین مشترکین جلوی انقلاب دانلود شبانه رو گرفت! جدی جدی این بود فضیه؟؟؟

در ضمن ظاهرا قرار بود سر راه، این دوستان ایران رو هم آباد کنن که متاسفانه نشد (اون قسمتش تقصیر من بوده!).....
اعتراض کردن خوبه... منتها به شرطی که با توهم و جو زدگی نباشه!
بله! پارس آنلاین عقب نشینی اخیرش رو به خاطر ریزش مشترک هاش توی این چند روز اخیر انجام داد... ولی این تخلیه و ریزش ها رو من و شما سازماندهی نکردیم! بلکه واکنش طبیعی خیلی از کاربرها بود.... اکثر این کاربرها در طول عمرشون حتی یکبار هم افتخار مطالعه ی پست های جناب خودم یا خودش یا خودت رو نداشتن! صرفا چون طرح جدید باعث شده بود ادامه ی سرویس گرفتن از این شرکت براشون به صرفه نباشه از این شرکت رفتن... یه سری از بچه هایی که تخلیه کردن و دچار سندرم جوزدگی هم نبودن حرف خوبی زدن گفتن
ما دیگه حال و حوصله ی پارس و بازی درآوردنش رو نداریم میریم از یه جا دیگه میگیریم. خلاص!...
چند روز قبل از اجرایی شدن این طرح، پارس آنلاین متوجه شد توی پیش بینی نیازهای مشترکینش دچار اشتباه شده، بلافاصله اقدام کرد و جلوی ریزش بیشتر رو گرفت... این 10 نفری هم که اینجا تمدید کردن جلوی ضرر پارس رو نگرفتن بلکه واکنش طبیعی مشترک ها بود...
الان این دوستانی که تخلیه زدن فکر نمی کنم چیز زیادی از دست داده باشن بالاخره سرویس دهنده های دیگه هم سرویس های خوبی دارن... دوستانی هم که تمدید کردن تا یه مدت از همین سرویس فعلی استفاده میکنن و در صورت بروز مشکل میرن سراغ سرویس دهنده های دیگه!
به همین راحتی!