تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4367 از 4428 اولاول ... 3367386742674317435743634364436543664367436843694370437143774417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,661 به 43,670 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

محدودیت ها اعمال شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیشب نتا ساعت 3 کار میکردم و مجبور بودم فایل دانلود کنم --برای اولین بار بعد از چند سال صفحات وب را خوب باز میکرد و سرعت دانلود من 300 بود داشتم شاخ در می اوردم !! چون قبلا از ساعت 1.30 به بعد دیگه غیر فابل استفاده بود و مجبور بودم کارام را صبح انجام بدم
    برای بقیه دوستان هم همین طور شده ؟؟؟؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر من محاسباتی که bilmazlar انجام داده محاسبات خوبیه....

آقا شما در ماه چقدر دانلود از سرور خارجی دارید؟ بگیریم 90 گیگ... اوکی؟ خب این متوسط میشه شبی 3 گیگ که با فرض شبی 5 ساعت رایگان میشه ساعتی 600 مگ به طور متوسط... هر گیگا بیت در ساعت 450 گیگا بایت ترافیک میده که یعنی به ازای هر گیگابیت 750 نفر میتونن همچین دانلودی داشته باشن... حالا اگه پهنای باند ADSL رو بگیریم 100 گیگابیت(بعید میدونم 150 گیگ برا ADSL باشه) تعداد کسایی که میتونن 90 گیگ خارجی دانلود کنن میشه 75000=750*100 اگه پهنای باند رو بگیریم 150 تعداد میشه 112500=750*150 نفر اگه فرض کنیم هر کی فقط 45 گیگ خارجی بگیره برای 100 گیگ پهنای باند کشور تعداد میشه 150000 و برای 150 گیگ میشه 225000 نفر... که دیگه خدایی این فک کنم تهش باشه و هر جور حساب کنی بیشتر از 225000 نفر اصن را نداره!!!
    ضمنا پهنای باند ADSL رو باید شما همون 100 بگیری الان هر کدوم از دانشگاه های دولتی تهران نزدیک 1 گیگابیت پهنای باند اختصاصی داره هر کدوم از سازمانای دولتی و شرکتای خصوصی بزرگ هم همینطور... در ضمن حداقل 40-50 گیگم باید بره برای دیتا سنترها!
    Last edited by netstat; 02-12-2014 at 16:46.

3. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

میشه بگید این پست جواب کدوم یکی از استلال هام بود
    "استدلال"...؟!

شما کلاً به گونه ی اشتباهی به موضوع approach کردید.

isp ها، معمولاً به کاربر خانگی پهنای باند کاملاً اختصاصی نمیدن؛ حتی اگر بگن. اینکه سرعت شما دائماً فلان قدر بوده، به معنای اینکه به شما سرویس با ضریب اشتراکی 1:1 دادن نیست!

شرکت ها، بر اساس اینکه در هر ثانیه ی شبانه روز، اگر همه در حال دانلود باشن، چقدر میشه دانلود کرد، قیمت-گذاری نمیکنن! مسلماً هر کودکی قادر به درک این هست که هیچ وقت بار مصرفی شبکه، به صورت 24 ساعت روی 100% نیست. "استدلال" شما، بر پایه ی اینه که همه به طور دائمی در حال مصرف 100% شبکه باشن!

قبلاً در این موارد، توضیحات بسیاری در سخنرانی های طویل روی همین انجمن، مطرح شده. سکوت، بهتر از مطرح ساختن ادعاهای مضحک غیرواقع درباره ی مسائلی است که مشخصاً هیچ ایده ای درباره ی نحوه ی کارکردشون در سطح جهان و ایران ندارید...

در اینکه در ایران قیمت ها کمی بالا هست، شکی نیست. ولی مطالب شما، کاملاً بر اساس عدم دانش نسبت به موضوع و جو-زدگی است.

5. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

محدودیت ها اعمال شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیشب نتا ساعت 3 کار میکردم و مجبور بودم فایل دانلود کنم --برای اولین بار بعد از چند سال صفحات وب را خوب باز میکرد و سرعت دانلود من 300 بود داشتم شاخ در می اوردم !! چون قبلا از ساعت 1.30 به بعد دیگه غیر فابل استفاده بود و مجبور بودم کارام را صبح انجام بدم
    برای بقیه دوستان هم همین طور شده ؟؟؟؟
    اگه منظورتون همون یک سوم شدن شبانه هست بله اعمال شده .......
    الان فقط کسایی شبانه تمام رایگان دارن که قبل از 10 آذر تمدید کردن

7. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا ببخشید! ولی من فکر کنم یکم قضیه رو درست نگرفتم ....

10-15 نفر اینجا جمع شده بودن میخواستن با تخلیه ی همزمان سرویسهاشون، پارس آنلاین رو "ورشکسته"، "ذلیل" و "خار و خفیف" کنن تا این "شرکت اهریمنی" وادار بشه از "طرح شیطانی" حذف شبانه عقب نشینی کنه... اما با نهایت تاسف این شرکت "رذل" با یک حرکت "موذیانه" با ایجاد دودستگی بین مشترکین جلوی انقلاب دانلود شبانه رو گرفت! جدی جدی این بود فضیه؟؟؟ در ضمن ظاهرا قرار بود سر راه، این دوستان ایران رو هم آباد کنن که متاسفانه نشد (اون قسمتش تقصیر من بوده!).....

اعتراض کردن خوبه... منتها به شرطی که با توهم و جو زدگی نباشه!

بله! پارس آنلاین عقب نشینی اخیرش رو به خاطر ریزش مشترک هاش توی این چند روز اخیر انجام داد... ولی این تخلیه و ریزش ها رو من و شما سازماندهی نکردیم! بلکه واکنش طبیعی خیلی از کاربرها بود.... اکثر این کاربرها در طول عمرشون حتی یکبار هم افتخار مطالعه ی پست های جناب خودم یا خودش یا خودت رو نداشتن! صرفا چون طرح جدید باعث شده بود ادامه ی سرویس گرفتن از این شرکت براشون به صرفه نباشه از این شرکت رفتن... یه سری از بچه هایی که تخلیه کردن و دچار سندرم جوزدگی هم نبودن حرف خوبی زدن گفتن ما دیگه حال و حوصله ی پارس و بازی درآوردنش رو نداریم میریم از یه جا دیگه میگیریم. خلاص!...
    چند روز قبل از اجرایی شدن این طرح، پارس آنلاین متوجه شد توی پیش بینی نیازهای مشترکینش دچار اشتباه شده، بلافاصله اقدام کرد و جلوی ریزش بیشتر رو گرفت... این 10 نفری هم که اینجا تمدید کردن جلوی ضرر پارس رو نگرفتن بلکه واکنش طبیعی مشترک ها بود...

الان این دوستانی که تخلیه زدن فکر نمی کنم چیز زیادی از دست داده باشن بالاخره سرویس دهنده های دیگه هم سرویس های خوبی دارن... دوستانی هم که تمدید کردن تا یه مدت از همین سرویس فعلی استفاده میکنن و در صورت بروز مشکل میرن سراغ سرویس دهنده های دیگه!

به همین راحتی!
    جوابت ندادم که اگر قراره پاک بشه الکی زحمت نکشم و جواب بدم ولی مثل اینکه ....

نمی دونم دلیل اینکه توهین میکنی چیه ولی من قبلا شما رو به عنوان یک شخص منطقی و شوخ طبع دوست داشتم حتی تو این پست در غیابتون دفاع کردم ازتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
    ولی شما جواب من چی دادی؟خودتون بهتر میدونید

شما به من تهمت میزنی توهم زده به نظرم کسی متوهم باشه شما هستید چرا؟
    چونکه خیلی از حرف ها رو از طرف خودتون به من نسبت میدید بعد شروع میکنید به تمسخر و تهمت
    شما گفتید
    پارس آنلاین رو "ورشکسته"، "ذلیل" و "خار و خفیف" کنن تا این "شرکت اهریمنی" وادار بشه از "طرح شیطانی" حذف شبانه عقب نشینی کنه... اما با نهایت تاسف این شرکت "رذل" با یک حرکت "موذیانه" با ایجاد دودستگی بین مشترکین جلوی انقلاب دانلود شبانه رو گرفت! جدی جدی این بود فضیه؟؟؟
    میشه بگید من این حرف ها رو تو کدوم پست گفتم که پارس انلاین یک شرکت اهریمنی هست و....
    این حرف ها جز ذهن متوهم شما درنمیاد و تازه اون رو نسبت میدید به من بعد شروع میکنید به تمسخر و توهین
    من تعجب میکنم با تمام این بی ادبی ها نه تنها با شما هیچ برخوردی نمیشه بلکه....
    یک نکته هم بهت بگم من اگر بخوام مثل تو حرف بزنم هیچ کاری برام نداره ولی هر بار جلوی خودم میگیرم که جواب اراجیفت بدم به امید اینکه مدیرا بفهمنند شما چه آدمی هستی شاید از کارشون پشیمون بشند
    موفق باشی

9. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چراغ internet مودمت خاموش میشه؟اگه آره خاموش و روشن بکن ببین دوباره وصل میشه یا نهمن چند روزه دهنمو صاف کرده روزی 20 مرتبه این اتفاق میفته
    چراغش خاموش نمیشه ولی تو تنظیمات مودم dns نداره و قسمت connection مینویسه disconnect!

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مال منم از سلیمانیه عراق نشون میده خیلی وقت ها ... اونم isp شهراد !! داستان این رو کسی میدونه ؟
    برای منم بعضی موقع اینطوری میشه ip ایرانه ولی تو speedtest که میری سلیمانیه نشون میده و پینک هم خیلی افتضاح میشه ینی 500ms+

داره خودمونی میشه ak226's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان مشکل دندون اره ای چجوری حل میشه؟:|
    من رفتم شیتیل شکن هم خریدم سرعت بدتر اومد پایین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ ربطی به قیلتشکن این داستانها نداره... همون طور ک به اون دوستمون هم گفتم این مشکل در 99% بر میگرده به خود isp نه مودم و نه سیستم کاربر. با پشتیبانی تماس بگیر علت رو بپرس
    این چند روزه هم کلا اینترنت حال و روز خوشی نداره مشکل زیرساختی به وجود اومده

14. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مشکل با شیلتر شکن حل نمیشه باید بری چروکسی ایران بگیری اینطوری مشکل حل میشه
    الان اکانتش رو میفروشند بعضی بچه ها همین فروم هم می فروشند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •