تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4366 از 4428 اولاول ... 3366386642664316435643624363436443654366436743684369437043764416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,651 به 43,660 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اینکه قانون هست یا نه بحث قدیمی هست(بحثش تو تایپک کمپین هست) حالا شما فکر قانون نیست هیچ فرقی نمیکنه
    خوندن این پست هم ضرر نداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مصوبه(؟)، قانون، دستور، پیشنهاد، لغاتی متفاوت بوده و بارهای حقوقی متفاوتی دارند.

در اینکه "به نظر میاد" دستوری باشه، نسبتاً اتفاق نظر وجود داره؛ ولی اینکه آیا "مصوبه" بوده و دقیقاً چه کسی این رو نوشته و چه کسی امضاء کرده، شماره و تاریخش چه بوده، و امثال اینها، نیازمند ارائه ی مدرک هستند و شما نمیتونید هر ادعایی به ذهنتون میرسه رو تحت عنوان fact ارائه کنید!

اینکه میگید عوض کردند چه فایده داره دوست عزیز وقتی شرکت های دیگه ببیند مثلا پارس آنلاین 30 درصد ریزش کاربر داشت به خاطر حذف شبانه به نظرت باز هم شبانشون حذف میکنند؟
    دقیقاً منبع این عدد 30 درصد چیست؟ "شنیده ها و تخیلات"، منبع موثق محسوب نمیشن. برای بسیاری از مردم اصلاً دانلود شبانه اهمیتی نداره چه بپسندید چه خیر...

اگر تو اعتراض به صبانت یا پارس انلاین همه با هم متحد میشدند باز هم دولت از این شرکت های دزد حمایت میکرد؟
    دولت از چه شرکتی حمایت کرده؟ شرکت ها، تأمین کننده، و سازمان های مربوطه ی دولتی، با هم جلسات متعددی گذاشته و به تبادل نظر میپردازن. مورد اخیر به نظر میاد توافقی بین همه ی شرکت ها (یا با فشار دولت و تأمین کننده، یا با پیشنهاد خود شرکت ها) بوده.

لطفاً برای ادعاهای خویش، مدرک ارائه کنید. اگر ادعا دارید که شرکتی "دزد" است، باید این ادعا رو به دادگاه ببرید. الان این شرکت ها به طور قانونی میتونن شما رو به دادگاه احضار کرده، از شما به دلیل تهمت و افتراء شکایت نموده، و حتی از شما غرامت های میلیونی به خاطر یک جمله بگیرند.

ای کاش می آموختید که هر تصوری به ذهنتون رسید یا شنیدید رو به زبان نیارید. هر حرفی که در هر جایی میزنید (موبایل، sms، اینترنت)، ثبت شده و در صورت درخواست یک دادگاه، سرویس دهندگان اینترنتی (از جمله سایت هایی مثل اینجا و facebook) موظفند که کلیه logs را ارائه دهند.

ولی وقتی بقیه میبینند این قانون تو پارس انلاین به خوبی اجرا شد و خیلی ریزش کاربر نداشت به نظر اون شرکتی هم که قصد اجرای این کار نداشت ترغیب نمی شه به حذف شبانه؟
    یعنی به طور جدی تصور میکنید که شرکت های با این حجم نیروی انسانی، سرمایه، و فکر، قبل از اینکه بشینن سر میز و با هم موافقت کنن که مثلاً شبانه رو بردارن یا محدود کنن، انقدر شعور و دانش نسبت به کاربران خودشون و بار مصرفی شبکه ی خودشون نداشتن که بدونن دقیقاً چه عواقبی چنین تصمیمی خواهد داشت؟

اصولاً این عنوان شدن "تمدید شبانه های رایگان برای قراردادهای فعلی" توسط پارس آنلاین هم به نظرم احتمالاً با برنامه ریزی قبلی بوده تا برخی یوزرها فسخ کنن...

حالا به قول یکی دوستان چند ماه دیگه هم ما هستیم هم این فروم اون موقع نظرات دوستان شنیدن داره
    به جای خط و نشان کشیدن برای این و آن، کمی تفکر کنید بعد سخن برانید.

اگرچنانچه شرکتی که شمای نوعی بهش نقل مکان کردید، از سود و کیفیت شبکه ـش صرف نظر کرده باشه و به شکلی شوالیه-وار بخواد با تمام سازمان های دولتی و شرکت های دیگه در این امر مقابله کنه و این موافقت رو اجرایی نکنه، احتمالاً در 6 ماه و 1 سال دیگه هم وجود خواهد داشت و ما در اون زمان هم میتونیم با تصمیمی پخته تر، به آنجا نقل مکان کنیم.

ولی با توجه به اینکه در جهان واقع چنین چیزی رخ نمیده، فرقی نمیکنه شما یک ساله پارس آنلاین رو تمدید کرده باشید یا الان برید مخابرات رو بگیرید تا بهتون شبانه با سرعت 0.5 کیلوبایت بر ثانیه بده.

در هر صورت، نهایتاً یک سال بعد، همه تقریباً در یک جایگاه خواهیم بود. یا شبانه ها کلاً محو شدن (حداقل از سرویس های ارزان)، یا بسیار محدود گشتن (مثل همین یک سوم و غیره)، یا قیمت ها کاهش یافته و محدودیت های حجمی کاهش یافتن (که با این وضعیت تأمین، بعیده).

الان من قادر به درک این نیستم که چرا شما (و دوستان مشابه) انقدر خودتون رو باهوش تصور میکنید و میخواهید همه رو به انجام کار صحیح یا اشتباه خویش بکشانید. اگر خیلی از تصمیمتان خوشحال و راضی هستید، دیگه انقدر به در و دیوار زدن برای چیه؟ بیشتر از نصف پست های این تاپیک شده حرف های تکراری افرادی که خطشون رو جمع کردن یا قصد انجامش رو دارن.

مغز شما الان شاید تصور میکنه که سرش کلاه رفته و قصد توجیه عمل انجام شده رو داره با همراه کردن دیگران (human brain 101!). الان دقیقاً پیشنهاد شما به مردم اینه که در عملی انقلابی، همه بیان کلاً اینترنتشون رو با شبانه های باقیمانده تا حتی یک سال آینده، فسخ کرده و به شما در استفاده از اینترنت بسیار فوق پرسرعت مخابرات و امثالهم بپیوندن؟!

همچنین تصور میکنید قدرت شرکت های خصوصی نچندان بزرگی مثل isp ها، در برابر سازمان ها و شرکت های بزرگ و انحصارطلب دولتی (یا شبه دولتی) چقدر هست؟ مثل اینه که شما بری مورچه ها رو له کنی چون زورت به شیر و پلنگ نمیرسه! برای شیر و پلنگ، بود و نبود مورچه ها چندان اهمیتی نداره (حداقل در کوتاه مدت)...

2. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مصوبه(؟)، قانون، دستور، پیشنهاد، لغاتی متفاوت بوده و بارهای حقوقی متفاوتی دارند. در اینکه "به نظر میاد" دستوری باشه، نسبتاً اتفاق نظر وجود داره؛ ولی اینکه آیا "مصوبه" بوده و دقیقاً چه کسی این رو نوشته و چه کسی امضاء کرده، شماره و تاریخش چه بوده، و امثال اینها، نیازمند ارائه ی مدرک هستند و شما نمیتونید هر ادعایی به ذهنتون میرسه رو تحت عنوان fact ارائه کنید! دقیقاً منبع این عدد 30 درصد چیست؟ "شنیده ها و تخیلات"، منبع موثق محسوب نمیشن. برای بسیاری از مردم اصلاً دانلود شبانه اهمیتی نداره چه بپسندید چه خیر... دولت از چه شرکتی حمایت کرده؟ شرکت ها، تأمین کننده، و سازمان های مربوطه ی دولتی، با هم جلسات متعددی گذاشته و به تبادل نظر میپردازن. مورد اخیر به نظر میاد توافقی بین همه ی شرکت ها (یا با فشار دولت و تأمین کننده، یا با پیشنهاد خود شرکت ها) بوده. لطفاً برای ادعاهای خویش، مدرک ارائه کنید. اگر ادعا دارید که شرکتی "دزد" است، باید این ادعا رو به دادگاه ببرید. الان این شرکت ها به طور قانونی میتونن شما رو به دادگاه احضار کرده، از شما به دلیل تهمت و افتراء شکایت نموده، و حتی از شما غرامت های میلیونی به خاطر یک جمله بگیرند. ای کاش می آموختید که هر تصوری به ذهنتون رسید یا شنیدید رو به زبان نیارید. هر حرفی که در هر جایی میزنید (موبایل، sms، اینترنت)، ثبت شده و در صورت درخواست یک دادگاه، سرویس دهندگان اینترنتی (از جمله سایت هایی مثل اینجا و facebook) موظفند که کلیه logs را ارائه دهند. یعنی به طور جدی تصور میکنید که شرکت های با این حجم نیروی انسانی، سرمایه، و فکر، قبل از اینکه بشینن سر میز و با هم موافقت کنن که مثلاً شبانه رو بردارن یا محدود کنن، انقدر شعور و دانش نسبت به کاربران خودشون و بار مصرفی شبکه ی خودشون نداشتن که بدونن دقیقاً چه عواقبی چنین تصمیمی خواهد داشت؟ اصولاً این عنوان شدن "تمدید شبانه های رایگان برای قراردادهای فعلی" توسط پارس آنلاین هم به نظرم احتمالاً با برنامه ریزی قبلی بوده تا برخی یوزرها فسخ کنن... به جای خط و نشان کشیدن برای این و آن، کمی تفکر کنید بعد سخن برانید. اگرچنانچه شرکتی که شمای نوعی بهش نقل مکان کردید، از سود و کیفیت شبکه ـش صرف نظر کرده باشه و به شکلی شوالیه-وار بخواد با تمام سازمان های دولتی و شرکت های دیگه در این امر مقابله کنه و این موافقت رو اجرایی نکنه، احتمالاً در 6 ماه و 1 سال دیگه هم وجود خواهد داشت و ما در اون زمان هم میتونیم با تصمیمی پخته تر، به آنجا نقل مکان کنیم. ولی با توجه به اینکه در جهان واقع چنین چیزی رخ نمیده، فرقی نمیکنه شما یک ساله پارس آنلاین رو تمدید کرده باشید یا الان برید مخابرات رو بگیرید تا بهتون شبانه با سرعت 0.5 کیلوبایت بر ثانیه بده. در هر صورت، نهایتاً یک سال بعد، همه تقریباً در یک جایگاه خواهیم بود. یا شبانه ها کلاً محو شدن (حداقل از سرویس های ارزان)، یا بسیار محدود گشتن (مثل همین یک سوم و غیره)، یا قیمت ها کاهش یافته و محدودیت های حجمی کاهش یافتن (که با این وضعیت تأمین، بعیده). الان من قادر به درک این نیستم که چرا شما (و دوستان مشابه) انقدر خودتون رو باهوش تصور میکنید و میخواهید همه رو به انجام کار صحیح یا اشتباه خویش بکشانید. اگر خیلی از تصمیمتان خوشحال و راضی هستید، دیگه انقدر به در و دیوار زدن برای چیه؟ بیشتر از نصف پست های این تاپیک شده حرف های تکراری افرادی که خطشون رو جمع کردن یا قصد انجامش رو دارن. مغز شما الان شاید تصور میکنه که سرش کلاه رفته و قصد توجیه عمل انجام شده رو داره با همراه کردن دیگران (human brain 101!). الان دقیقاً پیشنهاد شما به مردم اینه که در عملی انقلابی، همه بیان کلاً اینترنتشون رو با شبانه های باقیمانده تا حتی یک سال آینده، فسخ کرده و به شما در استفاده از اینترنت بسیار فوق پرسرعت مخابرات و امثالهم بپیوندن؟! همچنین تصور میکنید قدرت شرکت های خصوصی نچندان بزرگی مثل isp ها، در برابر سازمان ها و شرکت های بزرگ و انحصارطلب دولتی (یا شبه دولتی) چقدر هست؟ مثل اینه که شما بری مورچه ها رو له کنی چون زورت به شیر و پلنگ نمیرسه! برای شیر و پلنگ، بود و نبود مورچه ها چندان اهمیتی نداره (حداقل در کوتاه مدت)...
    تقریبا جواب تموم این حرف ها رو قبلا دادم
    1-دلیل اینکه قانون هست گفته صفحه کلوب وزیر هست +گفته سامانه 195 که ادرس بتون دادم ولی دقت نکردید
    2-منبع 30 درصد هم اگر دقت کنید صحبت با اقای bilmazlar همین هست اگر بخونید
    3-درباره دزدی هم قبلا تو این ثابت کردم
    +
    4- بله بنده چنین تصوری دارم که رفتار کاربرا روی شرکت ها تاثیر داره
    5-من خط خط نشون نکشیدم یکی از کاربرا گفت اونایی که رفتند دارند میسوزند منم گفتم چند ماه اینده معلوم میشه
    دیگه بقیه حرفات هم سخنرانی بود نه استدلال
    تازه دارم قدر رفیقمون bilmazlar رو میدونم که حداقل آدم منطقی هست
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 15:26.

4. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1-در مورد هزینه سرویس کاملا اشتباه می کنید و اطلاعات شما ناقص است
    2- اتفاقا ساعات رایگان من 1تا 8 هست
    3-چند درصد کاربران اینترنت کشور به ADSL دسترسی دارند و چند درصد از روشهای دیگه برای دسترسی استفاده می کنند
    4-اینجا این سوال پیش میاد پارس آنلاین بخاطر 1تا2 درصد شبانه خودشو حذف کرد؟!
    5- خیلی خشکل آمار سازی می فرمایید در حالی کهشما اصلا و ابدا میزان پهنای باند داخلی رو در محاسبات نمی یارید!
    6-شما به هیچ وجه نمی تونی میزان رو دقیق بگی 70هزار نفر چون یکی با سرعت 8مگ وصل میشه و دانلود می کنه یکی دیکه با سرعت 512 یکی هم 2مگ! تفکیک این آمار نیاز به همکاری خود شرکتها و جمع بندی آمار خام داره
    7- نحوه محاسبه 70هزار اشتباه هست به دلیلی که گفتم
    8- حال سوال من از شما اینه پارس چرا به خاطر 5هزارنفر دانلود شبانه خودشو حذف کرد آیا این تعداد به قول شما اندک انقدر به این شرکت فشار آورده بود یا نه این آمار چیزی فراتر از این حرفها بوده؟!

در ضمن از داستان سرایی و نوشتن شاهنامه در این مکان خودداری فرمایید
    دوست عزیز.

1. شما بفرمایید یه سرویس 2مگ نامحدود مخابرات ماهی هزینه‌اش چنده تا من مطلع بشم. گر چه دونستن یا ندونستن این هزینه ربطی به بحث من نداشت.
    2. خوش به حال شما که 7 ساعت رایگان شبانه دارید. دوستانی هم هستن در های‌وب که فقط 3 ساعت رایگان شبانه دارن. من عرض کردم متوسط 5 ساعت. شما هر عددی دوست داری بذار به جای این.
    3. درصد کاربرای adsl و درصد کاربرای دیگه چه ربطی داره. من فرض کردم حدود 60 درصد پهنای باند اینترنت کشور به صورت سرویس ADSL مورد استفاده قرار می‌گیره. این عدد رو دست بالا هم گرفتم. بخش عمده‌ای از پهنای باند هم اختصاص به دیتاسنترها، اپراتورهای موبایل، اپراتورهای وایمکس و حتی دایال‌آپ داره.
    4. نه. مگه من ادعا کردم پارس‌آنلاین به خاطر 1 تا 2 درصد از کاربراش شبانه رو حذف کرد. موضوع چیز دیگه‌ایه. دقیق‌تر بخونید لطفن.
    5. در توضیح دوستمون khoodet که همین ایراد رو گرفته بودن، جواب دادم. مگه کلن ما در داخل کشور چقدر محتوا ایجاد کردیم یا روی زیرساخت‌هامون داریم که قابل دانلود باشه. حداکثر به همون اندازه‌ای که از اینترنت استفاده می‌کنیم. حالا پهنای باند داخل 10 برابر یا حتی 100 برابر هم که باشه فرقی نمی‌کنه. محاسبه درصد من به جای 1.4 می‌شه 2.8.
    6. من هم ادعا نکردم که از این 70 هزار نفر چند تا شون 8مگابیت دارن چند تا شون 2 مگابیت یا 512. من یه تعریفی از دانلودر حرفه‌ای دادم، گفتم کسی که بین 1 تا 15 گیگ در هر شب دانلود می‌کنه. متوسطش رو هم 5 گیگ در نظر گرفتم که دور از ذهن نیست.
    7. اشکال نحوه محاسبه من به جز اون پهنای باند داخلی که با شما تا حدودیش رو موافقم در کجاست؟
    8. باز هم می‌گم، اتفاقن نه مشکل پارس‌آنلاین، نه صبانت و نه بقیه شرکت‌ها این نیست که 5000 تا یا 70 هزار تا یا به قول khoodet عزیز 500 هزارتا دانلودر حرفه‌ای در کشور وجود داره که تو ساعت شبانه دانلود می‌کنن. این ادعا رو این شرکت‌ها فقط برای توجیه این اقدامشون به کار می‌برن. اما این که پشت پرده این سیاست ظاهرن فراگیر چیه اگه شما می‌دونی به من هم بگو. اتفاقن اگه به ادعای شما 10 درصد دانلودر حرفه‌ای تو پارس‌آنلاین بود یعنی خود پارس‌آنلاین حداقل 35 هزار تا مشترک دانلودر داشت، اون وقت کافی بود حتی 10 هزار نفر از این افراد تخلیه کنن تا پارس‌آنلاین عقب‌گرد کامل کنه. چون تعداد خیلی کمتر از این حرفاست، نگرانی از این بابت ندارن. پورت‌های تخلیه شده رو هم در مدت زمان کوتاهی واگذار می‌کنند.

حرف آخر. اگه داستان‌سرایی‌های من رو دوست ندارین لطفن یا از خوندش و جواب دادنش خودداری کنید و به راحتی برید سراغ پست بعدی؛ یا اگه می‌خواید خشن‌تر برخورد کنید می‌تونید به مدیران انجمن گزارش بدید تا در صورتی که بر خلاف قوانین این تاپیک بود حذفش کنن.

عزت زیاد دوست گرامی

6. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر ادعا دارید که شرکتی "دزد" است، باید این ادعا رو به دادگاه ببرید
    ببخشید صحبت شما با کس دیگه ای هست ولی من صحبت تمام دوستان رو میخونم و این جمله شما برام قابل قبول نیست. فکر کنم شما یه لحظه فراموش کردی که اینجا ایران هست. دادگاه؟

یه کاربر بدبخت در مقابل این شرکتهای مافیایی (همه شرکت های PAP، مخابرات و زیر ساخت) چکار میتونه بکنه؟ نهایتش اینه که تخلیه بکنه و اگه بزور پول مابقی قراردادشو از حلقوم اینا بکشه بیرون هنر کرده و به نظر من تنها راه همین اعتراضات در شبکه های اجتماعی و انجمن ها هست، از طریق 195 و این داستانا هم امیدی نمیشه داشت فقط باید اعتراض کرد از هر طریقی و امیدوار بود که جواب بده.

8. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

تقریبا جواب تموم این حرف ها رو قبلا دادم
    1-دلیل اینکه قانون هست گفته صفحه کلوب وزیر هست +گفته سامانه 195 که ادرس بتون دادم ولی دقت نکردید
    2-منبع 30 درصد هم اگر دقت کنید صحبت با اقای bilmazlar همین هست اگر بخونید
    3-درباره دزدی هم قبلا تو این ثابت کردم
    +
    4- بله بنده چنین تصوری دارم که رفتار کاربرا روی شرکت ها تاثیر داره
    5-من خط خط نشون نکشیدم یکی از کاربرا گفت اونایی که رفتند دارند میسوزند منم گفتم چند ماه اینده معلوم میشه
    دیگه بقیه حرفات هم سخنرانی بود نه استدلال
    تازه دارم قدر رفیقمون bilmazlar رو میدونم که حداقل آدم منطقی هست
    شما هنوز تفاوت معنای حقوقی کلمات رو نمیدونید.

"اثبات" های فوق علمیتون هم که نشانگر عدم دانش پایه ای شما نسبت به تأمین و عرضه ی پهنای باند در جهان است.

به نظرم شما در یک دنیای خیالی، با توهم اینکه یک شوالیه ی بسیار هوشمند هستید دارید زندگی میکنید. از توهم خارج شوید...

البته که میتوانید پشت سر هم این ( ) رو پست کرده و به اشکالاتی که به تفکرتان وارد گشته، بی اعتنایی کرده و همچنان به تکرار حرف های گذشته ـتان، با همان شیوه ی غیرمنطقی گذشته، ادامه دهید. i don't care

موفق باشید.
    لطفاً پست های نچندان کم تعداد بسیار علمی خویش رو به تاپیک مربوطه منتقل کنید. اینجا برای تبادل نظر و سؤالات "کاربران فعلی"، درباره ی سرویس فعلی این شرکت است. با سپاس

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز. 1. شما بفرمایید یه سرویس 2مگ نامحدود مخابرات ماهی هزینه‌اش چنده تا من مطلع بشم. گر چه دونستن یا ندونستن این هزینه ربطی به بحث من نداشت. 2. خوش به حال شما که 7 ساعت رایگان شبانه دارید. دوستانی هم هستن در های‌وب که فقط 3 ساعت رایگان شبانه دارن. من عرض کردم متوسط 5 ساعت. شما هر عددی دوست داری بذار به جای این. 3. درصد کاربرای adsl و درصد کاربرای دیگه چه ربطی داره. من فرض کردم حدود 60 درصد پهنای باند اینترنت کشور به صورت سرویس ADSL مورد استفاده قرار می‌گیره. این عدد رو دست بالا هم گرفتم. بخش عمده‌ای از پهنای باند هم اختصاص به دیتاسنترها، اپراتورهای موبایل، اپراتورهای وایمکس و حتی دایال‌آپ داره. 4. نه. مگه من ادعا کردم پارس‌آنلاین به خاطر 1 تا 2 درصد از کاربراش شبانه رو حذف کرد. موضوع چیز دیگه‌ایه. دقیق‌تر بخونید لطفن. 5. در توضیح دوستمون khoodet که همین ایراد رو گرفته بودن، جواب دادم. مگه کلن ما در داخل کشور چقدر محتوا ایجاد کردیم یا روی زیرساخت‌هامون داریم که قابل دانلود باشه. حداکثر به همون اندازه‌ای که از اینترنت استفاده می‌کنیم. حالا پهنای باند داخل 10 برابر یا حتی 100 برابر هم که باشه فرقی نمی‌کنه. محاسبه درصد من به جای 1.4 می‌شه 2.8. 6. من هم ادعا نکردم که از این 70 هزار نفر چند تا شون 8مگابیت دارن چند تا شون 2 مگابیت یا 512. من یه تعریفی از دانلودر حرفه‌ای دادم، گفتم کسی که بین 1 تا 15 گیگ در هر شب دانلود می‌کنه. متوسطش رو هم 5 گیگ در نظر گرفتم که دور از ذهن نیست. 7. اشکال نحوه محاسبه من به جز اون پهنای باند داخلی که با شما تا حدودیش رو موافقم در کجاست؟ 8. باز هم می‌گم، اتفاقن نه مشکل پارس‌آنلاین، نه صبانت و نه بقیه شرکت‌ها این نیست که 5000 تا یا 70 هزار تا یا به قول khoodet عزیز 500 هزارتا دانلودر حرفه‌ای در کشور وجود داره که تو ساعت شبانه دانلود می‌کنن. این ادعا رو این شرکت‌ها فقط برای توجیه این اقدامشون به کار می‌برن. اما این که پشت پرده این سیاست ظاهرن فراگیر چیه اگه شما می‌دونی به من هم بگو. اتفاقن اگه به ادعای شما 10 درصد دانلودر حرفه‌ای تو پارس‌آنلاین بود یعنی خود پارس‌آنلاین حداقل 35 هزار تا مشترک دانلودر داشت، اون وقت کافی بود حتی 10 هزار نفر از این افراد تخلیه کنن تا پارس‌آنلاین عقب‌گرد کامل کنه. چون تعداد خیلی کمتر از این حرفاست، نگرانی از این بابت ندارن. پورت‌های تخلیه شده رو هم در مدت زمان کوتاهی واگذار می‌کنند. حرف آخر. اگه داستان‌سرایی‌های من رو دوست ندارین لطفن یا از خوندش و جواب دادنش خودداری کنید و به راحتی برید سراغ پست بعدی؛ یا اگه می‌خواید خشن‌تر برخورد کنید می‌تونید به مدیران انجمن گزارش بدید تا در صورتی که بر خلاف قوانین این تاپیک بود حذفش کنن. عزت زیاد دوست گرامی
    به دل نگیر این بنده خدا چیزی گفت پست هات خیلی هم مفیده فقط یک خورده خلاصه تر بگو
    اما اینکه گفتی تو محاسبات پهنا باند داخلی حسساب نکردی فلذا اشتباه دراومد محاسبه خیلی خوشم اومد ادم باید به راحتی قبول کنه
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 15:37.

11. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما هنوز تفاوت معنای حقوقی کلمات رو نمیدونید.

"اثبات" های فوق علمیتون هم که نشانگر عدم دانش پایه ای شما نسبت به تأمین و عرضه ی پهنای باند در جهان است.

به نظرم شما در یک دنیای خیالی، با توهم اینکه یک شوالیه ی بسیار هوشمند هستید دارید زندگی میکنید. از توهم خارج شوید...

البته که میتوانید پشت سر هم این ( ) رو پست کرده و به اشکالاتی که به تفکرتان وارد گشته، بی اعتنایی کرده و همچنان به تکرار حرف های گذشته ـتان، با همان شیوه ی غیرمنطقی گذشته، ادامه دهید. i don't care

موفق باشید.
    لطفاً پست های نچندان کم تعداد بسیار علمی خویش رو به تاپیک مربوطه منتقل کنید. اینجا برای تبادل نظر و سؤالات "کاربران فعلی"، درباره ی سرویس فعلی این شرکت است. با سپاس

میشه بگید این پست جواب کدوم یکی از استلال هام بود
    بعد اینکه اگر قزاز بر بی ادبی باشه من خودم اینکاره هستم ولی هنر تو ادبه نه تو ادبی
    این هم به شما میگم هم به کاریر netstat که چند روزه تو توهین به ما کم نگذاشت و من فقط به احترام اقا میلاد جوابشون نمیدم

13. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نگاه کن شما گفتی امکان نداره دانلودر بیشتر از این داشته باشیم خوب با حرف من ثابت شد که امکانش هست
    زاستی این نکته رو هم دقت کن که دانلودر بیشتر در پارس انلاین بودن پس تعدا بیشتری تخلیه میکنند تا مابقی شرکت ها
    حالا تو این پستت میگی که چونکه محتوی داخلی نداریم پس ملاک پهنا باند خارجیه(خلاصه نویسی حرفت)
    پس الان بحث اینکه محتوی داخلی نداریم در جوابت میگم دانلودر معمولا 2چیز دانلود میکنه یا بازی و نرم افزار هست یا فیلم و سریال

الان همه سایت های نرم افزار و بازی که داخلی هستند

سایت های دانلود فیلم بعضی داخلی هستند در ضمن با وجود آپلود سنتر های بزرگی مثل فور آپلود و آپلود بوی و ده ها آپلود سنتر دیگه که دارند به وجود میاند و سرورشون هم داخله دیگه نیازی به سایتهایی که سرورش خارج نیست
    در ضمن اونی که دانلودر باشه هزاران راه داره تا بتونه فایل هاش رو با سرعت سرور داخلی دانلود بکنه
    پس محتوی تا دلت بخواد هست
    من که قبول کردم یه بخشی از دانلودها از محتوای داخلی باشه.

اما این که بخوای با استناد به وجود سایت‌های ایرانی معرفی فیلم و بازی و یه تعداد آپلودر بخوای بگی مثلن 5 برابر محتوای دانلود شده از اینترنت از محتوای داخل کشور دانلود می‌شه به نظرم خیلی خوش‌بینی.

نمونه‌اش همین آپلودسنتر که به تازگی سرورهای داخلی هم راه انداختن و محض اطلاعت خودم هم از آپلودبوی، هم از 4آپلود و هم از آپلودباز اکانت پرمیوم داشتم و دارم، کلن فکر می‌کنی چند تا سرور داخل کشور دارن؟ من بهت می‌گم. آپلودبوی 3 یا حداکثر 4 تا سرور داره. 4آپلود قبلن که اکسپرس‌لیچ بود فکر کنم 5 یا 6 تا داشت، آپلودباز هم 1 یا 2 تا سرورش داخلی بودن. تو خودت کلاهت رو قاضی کن. روی حداکثر 15 تا سرور اینا سه تا آپلودسنتر چند ترابایت فایل می‌شه ذخیره کرد. حالا محض نمونه آپلودسنتر uptobox در حال حاضر 75 تا سرور در کل دنیا داره. همین یه آپلودسنتر خارجی به راحتی حداقل 5 برابر این سه تا آپلودسنتر داخلی محتوا در خودش داره.

من هم با احتساب همه گزینه‌ها و روش‌هایی که برای دور زدن محدودیت پهنای باند اینترنت وجود داره خدمت شما عرض کردم که در خوش‌بینانه‌ترین حالت به همون اندازه‌ای که از پهنای باند بین‌الملل محتوا دانلود می‌شه به همون میزان هم از محتوای داخلی دانلود می‌شه. باز هم به زحمت به 3 تا 4 درصد می‌رسه. 10 درصد دانلودر که این همه ترفند هم مثل شما و من بلد باشه خیلی بزرگ‌نماییه از نظر من.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مال منم از سلیمانیه عراق نشون میده خیلی وقت ها ... اونم isp شهراد !! داستان این رو کسی میدونه ؟

17. این کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز.

1. شما بفرمایید یه سرویس 2مگ نامحدود مخابرات ماهی هزینه‌اش چنده تا من مطلع بشم. گر چه دونستن یا ندونستن این هزینه ربطی به بحث من نداشت.
    2. خوش به حال شما که 7 ساعت رایگان شبانه دارید. دوستانی هم هستن در های‌وب که فقط 3 ساعت رایگان شبانه دارن. من عرض کردم متوسط 5 ساعت. شما هر عددی دوست داری بذار به جای این.
    3. درصد کاربرای adsl و درصد کاربرای دیگه چه ربطی داره. من فرض کردم حدود 60 درصد پهنای باند اینترنت کشور به صورت سرویس ADSL مورد استفاده قرار می‌گیره. این عدد رو دست بالا هم گرفتم. بخش عمده‌ای از پهنای باند هم اختصاص به دیتاسنترها، اپراتورهای موبایل، اپراتورهای وایمکس و حتی دایال‌آپ داره.
    4. نه. مگه من ادعا کردم پارس‌آنلاین به خاطر 1 تا 2 درصد از کاربراش شبانه رو حذف کرد. موضوع چیز دیگه‌ایه. دقیق‌تر بخونید لطفن.
    5. در توضیح دوستمون khoodet که همین ایراد رو گرفته بودن، جواب دادم. مگه کلن ما در داخل کشور چقدر محتوا ایجاد کردیم یا روی زیرساخت‌هامون داریم که قابل دانلود باشه. حداکثر به همون اندازه‌ای که از اینترنت استفاده می‌کنیم. حالا پهنای باند داخل 10 برابر یا حتی 100 برابر هم که باشه فرقی نمی‌کنه. محاسبه درصد من به جای 1.4 می‌شه 2.8.
    6. من هم ادعا نکردم که از این 70 هزار نفر چند تا شون 8مگابیت دارن چند تا شون 2 مگابیت یا 512. من یه تعریفی از دانلودر حرفه‌ای دادم، گفتم کسی که بین 1 تا 15 گیگ در هر شب دانلود می‌کنه. متوسطش رو هم 5 گیگ در نظر گرفتم که دور از ذهن نیست.
    7. اشکال نحوه محاسبه من به جز اون پهنای باند داخلی که با شما تا حدودیش رو موافقم در کجاست؟
    8. باز هم می‌گم، اتفاقن نه مشکل پارس‌آنلاین، نه صبانت و نه بقیه شرکت‌ها این نیست که 5000 تا یا 70 هزار تا یا به قول khoodet عزیز 500 هزارتا دانلودر حرفه‌ای در کشور وجود داره که تو ساعت شبانه دانلود می‌کنن. این ادعا رو این شرکت‌ها فقط برای توجیه این اقدامشون به کار می‌برن. اما این که پشت پرده این سیاست ظاهرن فراگیر چیه اگه شما می‌دونی به من هم بگو. اتفاقن اگه به ادعای شما 10 درصد دانلودر حرفه‌ای تو پارس‌آنلاین بود یعنی خود پارس‌آنلاین حداقل 35 هزار تا مشترک دانلودر داشت، اون وقت کافی بود حتی 10 هزار نفر از این افراد تخلیه کنن تا پارس‌آنلاین عقب‌گرد کامل کنه. چون تعداد خیلی کمتر از این حرفاست، نگرانی از این بابت ندارن. پورت‌های تخلیه شده رو هم در مدت زمان کوتاهی واگذار می‌کنند.

حرف آخر. اگه داستان‌سرایی‌های من رو دوست ندارین لطفن یا از خوندش و جواب دادنش خودداری کنید و به راحتی برید سراغ پست بعدی؛ یا اگه می‌خواید خشن‌تر برخورد کنید می‌تونید به مدیران انجمن گزارش بدید تا در صورتی که بر خلاف قوانین این تاپیک بود حذفش کنن.

عزت زیاد دوست گرامی

1-شما یه هزینه سرویس 2مگ نامحدود نمی دونید بعد انتظار دارید حرفهای شما درباره تعاد دانلودرهای کشورررررررر پذیرفته بشه؟!....

2-مهم اینه که در همون 3ساعت که شما میفرمایید چند گیگ دانلود می کنند و چند درصد کابران این دانلود انجام می هند

3-همون ربطی که شما آمار یک سایت اینجا بیان میکنی که پهنای باند کلی یک کشور هست (به درست یا غلط) که از همین محاسبات هم به عدد 70هزار رسیدی دیگه !در حالی که شما نمی دونی چقدر از این پهنای باند رو همراه اول یا ایرانسل دارن استفاده میکنند که خارج از ADSL محسوب می شوند.

4-وقتی د ر تاپیک پارس آنلاین صحبت از میزان دانلودر میشه شما از میزان دانلودرهای روستای سفلا صحبت می کنی؟!

5- شما می دونید چند درصد محتوای مورد استفاده کاربران در فضای داخلی بارگذاری شده و میزان استفاده کاربر از این پهنای باند داخلی چند درصد هست؟! در ضمن چند درصد از این پهنای باند داخلی و خارجی برای کاربران پارس هست که نهایاتا شما با تحلیل آمار غلط رسیدید به عدد 5هزار نفر؟! همون 70هزارنفر هم من قبول ندارم از جمعیت 30میلیون نفری که دارند به شیوه های مختلف از اینترنت استفاده می کنند!

6-بسیار خوب حالا که ادعا ندارید جالبه بدونید حتی با سرعت 512 هم میشه چند گیگ در چند ساعت دانلود داشت!

7- عدم اطلاع از میزان پهنای باند دقیق خریداری شده در هر PAP که در واقع اون پهنای بانده که باید محاسبه روش صورت بگیره در مقابل میزان مشترکین همون PAP نه از یه کل شما به جز برسی! که این قانون حتی در برنامه نویسی و ریاضات مهندسی هم صدق می کنه! باید اجزای یک برنامه در اختیار داشته باشد نه اینکه بگید من در یک دانشگاه نامعلوم میخوام یه برنامه مجهول بنویسم! این در واقع همون نیاز سنجی سیستمه که در مورد بحث ما هم صدق می کنه

8-به ادعای بنده 10% کجا من گفتم 10% حرف در دهن من نذارید مهندس.

کلام آخر تا کسی در خود یک سیستم وارد نشه نمی تونه آمارهای دقیق بدست بیاره خواه این آمار میزان فروش و بیلان سالیانه شرکت باشه خواه میزان پهنای باند/مشترک یه سازمان.

منم این بحث ادامه نمی دونم دیگه در این تاپیک چون غیرفنی هست و داره بی ربط میشه به اصل موضوع که باعث رنجش دیگرانی میشه که به دنبال جواب سوالات خود هستند.

عاقل همه ی آنچه را که می داند نمی گوید،
    ولی آنچه را که می گوید می داند . (ارسطو)

19. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •