تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4365 از 4428 اولاول ... 3365386542654315435543614362436343644365436643674368436943754415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,641 به 43,650 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین من هی میگم ادامه ندم خودت نمی زاری
    200 گیگ پهنا باند خارجی + 1300 گیگ پهنا باند داخلی میشه 1500 گیگ
    طبق حساب شما میشه تقریبا میشه 000 720 2(البته بیشتر میشه ولی حداقل)
    خوب این تقسیم 5 گیگ کن (هر چند خیلی ها کمتر هستند ولی باز هم طبق مبنای شما) میشه 544 هزار نفر
    یعنی چند درصد از 5 میلییون نفر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین عزیز جان.

منتظر همین حرفت بودم. قبول دارم که یه بخشی از دانلود از زیرساخت‌ها و محتوای داخلی انجام می‌شه. ولی فراموش نکن که شما توی سرورهای داخلی مگه حداکثر چه مقدار منابع داری که ملت بخوان دانلود کنن؟ اصلن سهم محتوای دانلودی موجود روی سرورهای داخلی ایران چند درصد کل محتوای اینترنته؟ چند تا سیدر تورنت داخلی داریم؟ چند تا آپلودسنتر داریم؟

حالا پهنای باند داخلی 10 برابر این هم باشه، تغییر ماهوی نمی‌ده. معیار اصلی تعیین‌کننده همون پهنای باند اینترنته. شما بگو معادل همون چیزی که از اینترنت دانلود می‌شه، همون اندازه هم از داخل دانلود می‌شه. خوب درصد من به جای 1.4 می‌شه 2.8. نه شما بگو 5 درصد. ولی هنوزم خیلی جای کار داره تا برسه به اون 10 درصد.

من فکر می‌کنم حداکثر 10 تا 15 درصد مربوط به کل کاربرای شبانه هستن ولی خیلی خوش‌بینانه که نگاه کنیم کمتر از 5 درصد کاربرا دانلودر حرفه‌ای محسوب می‌شن. کسایی که از شبی 1 تا 15 گیگ دانلود می‌کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی این مشکل رو نداره
    چند روزه مداوم این پیغام ظاهر میشه
    معلوم نیس چه سروری رو فیلتر کردن این مشکل بوجود اومده

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی این مشکل رو نداره

bridge ارور میده یا pppoe؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ppoe
    دو سال هست که بریج کانکت نشدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی این مشکل رو نداره

ممکنه مربوط به پچ آپدیت KB2750841 ویندوز باشه که مربوط به ipv6 می‌شه. اگه دسترسیت به اینترنت مشکلی نداره بهترین و راحت‌ترین کار اینه که این پیغام رو hide کنی تا دیگه نمایش داده نشه.

جهت اطلاع به این صفحه مراجعه کن:

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_RezaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دیشب بعد مدتها تونستم نزدیک 3 گیگ دانلود کنم، عوضش الان سرعتم افتضاحه.

8. این کاربر از Hamid_RezaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا ببخشید! ولی من فکر کنم یکم قضیه رو درست نگرفتم ....

10-15 نفر اینجا جمع شده بودن میخواستن با تخلیه ی همزمان سرویسهاشون، پارس آنلاین رو "ورشکسته"، "ذلیل" و "خار و خفیف" کنن تا این "شرکت اهریمنی" وادار بشه از "طرح شیطانی" حذف شبانه عقب نشینی کنه... اما با نهایت تاسف این شرکت "رذل" با یک حرکت "موذیانه" با ایجاد دودستگی بین مشترکین جلوی انقلاب دانلود شبانه رو گرفت! جدی جدی این بود فضیه؟؟؟ در ضمن ظاهرا قرار بود سر راه، این دوستان ایران رو هم آباد کنن که متاسفانه نشد (اون قسمتش تقصیر من بوده!).....

اعتراض کردن خوبه... منتها به شرطی که با توهم و جو زدگی نباشه!

بله! پارس آنلاین عقب نشینی اخیرش رو به خاطر ریزش مشترک هاش توی این چند روز اخیر انجام داد... ولی این تخلیه و ریزش ها رو من و شما سازماندهی نکردیم! بلکه واکنش طبیعی خیلی از کاربرها بود.... اکثر این کاربرها در طول عمرشون حتی یکبار هم افتخار مطالعه ی پست های جناب خودم یا خودش یا خودت رو نداشتن! صرفا چون طرح جدید باعث شده بود ادامه ی سرویس گرفتن از این شرکت براشون به صرفه نباشه از این شرکت رفتن... یه سری از بچه هایی که تخلیه کردن و دچار سندرم جوزدگی هم نبودن حرف خوبی زدن گفتن ما دیگه حال و حوصله ی پارس و بازی درآوردنش رو نداریم میریم از یه جا دیگه میگیریم. خلاص!...
    چند روز قبل از اجرایی شدن این طرح، پارس آنلاین متوجه شد توی پیش بینی نیازهای مشترکینش دچار اشتباه شده، بلافاصله اقدام کرد و جلوی ریزش بیشتر رو گرفت... این 10 نفری هم که اینجا تمدید کردن جلوی ضرر پارس رو نگرفتن بلکه واکنش طبیعی مشترک ها بود...

الان این دوستانی که تخلیه زدن فکر نمی کنم چیز زیادی از دست داده باشن بالاخره سرویس دهنده های دیگه هم سرویس های خوبی دارن... دوستانی هم که تمدید کردن تا یه مدت از همین سرویس فعلی استفاده میکنن و در صورت بروز مشکل میرن سراغ سرویس دهنده های دیگه!

به همین راحتی!
    Last edited by netstat; 02-12-2014 at 16:18.

10. 7 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لازم شد حتمن، یه دوره بیام پیشت واسه خلاصه‌نویسی. ولی این دفعه رو مجبورم به سبک و سیاق قبلی خودم

ببین شما شبی 15 گیگ می‌گیری. منم مصرفم بالاست. شبی 10 تا 15 گیگ رو گرفتم به جز یه مدتی که مشکل شبکه بود. خودمم چند سال پیش که نامحدود داشتم مثل همسایه شما سیستمم رو هفتگی هم خاموش نمی‌کردم. پس منم عین شما تجربه این جور چیزها رو دارم.

فعلن کاری به کسایی مثل همسایه شما که بالأخره یه سرویس نسبتون گرون (فکر کنم باید حدود 90 هزار تومن در ماه هزینه این سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات باشه) برای اکثر مصرف‌کننده‌ها رو خریده ندارم. دارم راجع به شبانه رایگان حرف می‌زنم.

1. اکثر شرکت‌ها متوسط 5 ساعت شبانه رایگان دارن.
    2. کل پهنای باند اینترنت کشور حدود 200 تا 220 گیگابیته. یعنی آخرین خبر موثقی که در این زمینه شنیدم این بوده که تا آخر خرداد 150 گیگابیت بوده و قرار بوده تا آخر تابستون به 190 تا برسه. حالا احتمالن تو پاییز هم اگه 30 گیگابیت دیگه افزایش پیدا کرده باشه، می‌شه همون 220 گیگابیت.
    3. از این پهنای باند شما فرض کن حداکثر 150 گیگابیتش سهم شرکت‌های ADSL (از مخابرات گرفته تا شرکت‌های PAP تا این شرکت‌های لایه بعدی) باشه. (کمتر نباشه بیشتر هم نیست.)
    4. با فرض بهره‌برداری 85 درصدی در ساعت‌های شبانه از این پهنای باند (15 درصد به خاطر مسائل فنی معمولن هدر می‌ره. کاریش هم نمی‌شه کرد)، در کل 5 ساعت رایگان شبانه نزدیک به 340 هزار گیگابایت ترافیک دانلود می‌شه ایجاد کرد.

تا اینجا رو قبول داری یا نه؟ حالا بقیه‌اش.

5. اگه هر دانلودر حرفه‌ای تو هر شب به طور متوسط 5 گیگابایت هم دانلود کنه یعنی در بهترین حالت ما حداکثر 68 هزار تا اصلن بگیر 70 هزار تا دانلودر حرفه‌ای در کل کشور داریم.
    6. بر اساس آخرین آمار متما تا پایان فصل بهار کمی بیش از 5 میلیون مشترک ADSL در کشور وجود داشته.
    7. 70 هزار دانلودر حرفه‌ای از کل 5 میلیون مشترک ADSL می‌شه 1.4 درصد از کل.
    8. یعنی اگه تعداد مشتریای پارس‌آنلاین به صورت تخمینی حدود 300 تا 350 هزار نفر باشن، تعداد دانلودرهای حرفه‌ای پارس‌آنلاین حداکثر حدود 5 هزار نفرن.

این 1.4 درصد تازه در شرایطی به دست اومده که من همه جا رو تخمین‌ها رو به نفع افزایش این درصد دست بالا گرفتم.
    1-در مورد هزینه سرویس کاملا اشتباه می کنید و اطلاعات شما ناقص است
    2- اتفاقا ساعات رایگان من 1تا 8 هست
    3-چند درصد کاربران اینترنت کشور به ADSL دسترسی دارند و چند درصد از روشهای دیگه برای دسترسی استفاده می کنند
    4-اینجا این سوال پیش میاد پارس آنلاین بخاطر 1تا2 درصد شبانه خودشو حذف کرد؟!
    5- خیلی خشکل آمار سازی می فرمایید در حالی کهشما اصلا و ابدا میزان پهنای باند داخلی رو در محاسبات نمی یارید!
    6-شما به هیچ وجه نمی تونی میزان رو دقیق بگی 70هزار نفر چون یکی با سرعت 8مگ وصل میشه و دانلود می کنه یکی دیکه با سرعت 512 یکی هم 2مگ! تفکیک این آمار نیاز به همکاری خود شرکتها و جمع بندی آمار خام داره
    7- نحوه محاسبه 70هزار اشتباه هست به دلیلی که گفتم
    8- حال سوال من از شما اینه پارس چرا به خاطر 5هزارنفر دانلود شبانه خودشو حذف کرد آیا این تعداد به قول شما اندک انقدر به این شرکت فشار آورده بود یا نه این آمار چیزی فراتر از این حرفها بوده؟!

در ضمن از داستان سرایی و نوشتن شاهنامه در این مکان خودداری فرمایید

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ببخشید! ولی من فکر کنم یکم قضیه رو درست نگرفتم ....

10-15 نفر اینجا جمع شده بودن میخواستن با تخلیه ی همزمان سرویسهاشون، پارس آنلاین رو "ورشکسته"، "ذلیل" و "خار و خفیف" کنن تا این "شرکت اهریمنی" وادار بشه از "طرح شیطانی" حذف شبانه عقب نشینی کنه... اما با نهایت تاسف این شرکت "رذل" با یک حرکت "موذیانه" با ایجاد دودستگی بین مشترکین جلوی انقلاب دانلود شبانه رو گرفت! جدی جدی این بود فضیه؟؟؟ در ضمن ظاهرا قرار بود سر راه این دوستان ایران رو هم آباد کنن که متاسفانه نشد (اون قسمتش تقصیر من بوده!).....

اعتراض کردن خوبه... منتها به شرطی که با توهم و جو زدگی نباشه!

بله! پارس آنلاین عقب نشینی اخیرش رو به خاطر ریزش مشترک هاش توی این چند روز اخیر انجام داد... ولی این تخلیه و ریزش ها رو من و شما سازماندهی نکردیم! بلکه واکنش طبیعی خیلی از کاربرها بود.... اکثر این کاربرها در طول عمرشون حتی یکبار هم افتخار مطالعه ی پست های جناب خودم یا خودش یا خودت رو نداشتن! صرفا چون طرح جدید باعث شده بود ادامه ی سرویس گرفتن از این شرکت براشون به صرفه نباشه از این شرکت رفتن... یه سری از بچه هایی که تخلیه کردن و دچار سندرم جوزدگی هم نبودن حرف خوبی زدن گفتن ما دیگه حال و حوصله ی پارس و بازی درآوردنش رو نداریم میریم از یه جا دیگه میگیریم. خلاص!...
    چند روز قبل از اجرایی شدن این طرح، پارس آنلاین متوجه شد توی پیش بینی نیازهای مشترکینش دچار اشتباه شده، بلافاصله اقدام کرد و جلوی ریزش بیشتر رو گرفت... این 10 نفری هم که اینجا تمدید کردن جلوی ضرر پارس رو نگرفتن بلکه واکنش طبیعی مشترک ها بود...

الان این دوستانی که تخلیه زدن فکر نمی کنم چیز زیادی از دست داده باشن بالاخره سرویس دهنده های دیگه هم سرویس های خوبی دارن... دوستانی هم که تمدید کردن تا یه مدت از همین سرویس فعلی استفاده میکنن و در صورت بروز مشکل میرن سراغ سرویس دهنده های دیگه!

به همین راحتی!

به این دوستان بگید که شهرام همایون زیاد می بینند ولشون کنی میگن صبح با جنگنده میدون آزادایم....

خیلی واضحه هر عملی یه عکس عملی در پی داره و حرف شما کاملا درسته!

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببین عزیز جان.

منتظر همین حرفت بودم. قبول دارم که یه بخشی از دانلود از زیرساخت‌ها و محتوای داخلی انجام می‌شه. ولی فراموش نکن که شما توی سرورهای داخلی مگه حداکثر چه مقدار منابع داری که ملت بخوان دانلود کنن؟ اصلن سهم محتوای دانلودی موجود روی سرورهای داخلی ایران چند درصد کل محتوای اینترنته؟ چند تا سیدر تورنت داخلی داریم؟ چند تا آپلودسنتر داریم؟

حالا پهنای باند داخلی 10 برابر این هم باشه، تغییر ماهوی نمی‌ده. معیار اصلی تعیین‌کننده همون پهنای باند اینترنته. شما بگو معادل همون چیزی که از اینترنت دانلود می‌شه، همون اندازه هم از داخل دانلود می‌شه. خوب درصد من به جای 1.4 می‌شه 2.8. نه شما بگو 5 درصد. ولی هنوزم خیلی جای کار داره تا برسه به اون 10 درصد.

من فکر می‌کنم حداکثر 10 تا 15 درصد مربوط به کل کاربرای شبانه هستن ولی خیلی خوش‌بینانه که نگاه کنیم کمتر از 5 درصد کاربرا دانلودر حرفه‌ای محسوب می‌شن. کسایی که از شبی 1 تا 15 گیگ دانلود می‌کنن.
    نگاه کن شما گفتی امکان نداره دانلودر بیشتر از این داشته باشیم خوب با حرف من ثابت شد که امکانش هست
    زاستی این نکته رو هم دقت کن که دانلودر بیشتر در پارس انلاین بودن پس تعدا بیشتری تخلیه میکنند تا مابقی شرکت ها
    حالا تو این پستت میگی که چونکه محتوی داخلی نداریم پس ملاک پهنا باند خارجیه(خلاصه نویسی حرفت)
    پس الان بحث اینکه محتوی داخلی نداریم در جوابت میگم دانلودر معمولا 2چیز دانلود میکنه یا بازی و نرم افزار هست یا فیلم و سریال

الان همه سایت های نرم افزار و بازی که داخلی هستند

سایت های دانلود فیلم بعضی داخلی هستند در ضمن با وجود آپلود سنتر های بزرگی مثل فور آپلود و آپلود بوی و ده ها آپلود سنتر دیگه که دارند به وجود میاند و سرورشون هم داخله دیگه نیازی به سایتهایی که سرورش خارج نیست
    در ضمن اونی که دانلودر باشه هزاران راه داره تا بتونه فایل هاش رو با سرعت سرور داخلی دانلود بکنه
    پس محتوی تا دلت بخواد هست
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 15:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •