لازم شد حتمن، یه دوره بیام پیشت واسه خلاصهنویسی. ولی این دفعه رو مجبورم به سبک و سیاق قبلی خودم
ببین شما شبی 15 گیگ میگیری. منم مصرفم بالاست. شبی 10 تا 15 گیگ رو گرفتم به جز یه مدتی که مشکل شبکه بود. خودمم چند سال پیش که نامحدود داشتم مثل همسایه شما سیستمم رو هفتگی هم خاموش نمیکردم. پس منم عین شما تجربه این جور چیزها رو دارم.
فعلن کاری به کسایی مثل همسایه شما که بالأخره یه سرویس نسبتون گرون (فکر کنم باید حدود 90 هزار تومن در ماه هزینه این سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات باشه) برای اکثر مصرفکنندهها رو خریده ندارم. دارم راجع به شبانه رایگان حرف میزنم.
1. اکثر شرکتها متوسط 5 ساعت شبانه رایگان دارن.
2. کل پهنای باند اینترنت کشور حدود 200 تا 220 گیگابیته. یعنی آخرین خبر موثقی که در این زمینه شنیدم این بوده که تا آخر خرداد 150 گیگابیت بوده و قرار بوده تا آخر تابستون به 190 تا برسه. حالا احتمالن تو پاییز هم اگه 30 گیگابیت دیگه افزایش پیدا کرده باشه، میشه همون 220 گیگابیت.
3. از این پهنای باند شما فرض کن حداکثر 150 گیگابیتش سهم شرکتهای ADSL (از مخابرات گرفته تا شرکتهای PAP تا این شرکتهای لایه بعدی) باشه. (کمتر نباشه بیشتر هم نیست.)
4. با فرض بهرهبرداری 85 درصدی در ساعتهای شبانه از این پهنای باند (15 درصد به خاطر مسائل فنی معمولن هدر میره. کاریش هم نمیشه کرد)، در کل 5 ساعت رایگان شبانه نزدیک به 340 هزار گیگابایت ترافیک دانلود میشه ایجاد کرد.
تا اینجا رو قبول داری یا نه؟ حالا بقیهاش.
5. اگه هر دانلودر حرفهای تو هر شب به طور متوسط 5 گیگابایت هم دانلود کنه یعنی در بهترین حالت ما حداکثر 68 هزار تا اصلن بگیر 70 هزار تا دانلودر حرفهای در کل کشور داریم.
6. بر اساس آخرین آمار متما تا پایان فصل بهار کمی بیش از 5 میلیون مشترک ADSL در کشور وجود داشته.
7. 70 هزار دانلودر حرفهای از کل 5 میلیون مشترک ADSL میشه 1.4 درصد از کل.
8. یعنی اگه تعداد مشتریای پارسآنلاین به صورت تخمینی حدود 300 تا 350 هزار نفر باشن، تعداد دانلودرهای حرفهای پارسآنلاین حداکثر حدود 5 هزار نفرن.
این 1.4 درصد تازه در شرایطی به دست اومده که من همه جا رو تخمینها رو به نفع افزایش این درصد دست بالا گرفتم.