تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4364 از 4428 اولاول ... 3364386442644314435443604361436243634364436543664367436843744414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,631 به 43,640 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ايول باو ما یه چیزی هم بدهکار شدیم باید بریم تقدیر هم بکنیم ازشون دستشون هم ماچ کنیم بگیم دمتون گرم گند زدین به دانلود شبانه
    شما خودت هم خیلی خوب می دونی پارس آفلاین نه به اعتراضات گوش داد نه می خواست قراردادهای قبل از 10 آذر رو مستثنی کنه
    کجا به اعتراضات گوش دادن اینهمه تو کلوپ و فیس بوق و... اعتراض کردیم چی شد به جز اینکه کامنتها رو حذف می کردن
    اون مستثنی قرار دادن قراردادهای جدید هم هر بچه ای می تونه بفهمه که روزای آخر به دلیل فشار زیادی که برای تخلیه ها بود مجبور شدن اینکار رو انجام بدن وگرنه چرا قبل از تاریخ 9 آذر به کاربرای قدیمی اهمیت نمی دادن و همچین قانونی رو اعلام نکردن
    این حرفا رو نزنید زشته بخدا به این سرعت رنگ عوض می کنید حالا دانلود شبانه دارید نوش جونتون ولی دیگه از اینا حمایت نکنید
    چی بگم من قبلا هم گفتم نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنند آدم های منطقی و روشن فکر وظیفشون این که از این شرکت ها دفاع کنند و بگنند بله اینا کارشون درسته و....
    و اونهایی هم که اعتراض دارند یا رهبر مستضعفین یا ....
    ادم اگر منطقی باشه میگه شما شرکت ها دارید از هز گیگ 3000 (کمتر یا بیشتر) سود میبرید دیگه چرا اینقدر حریص هستید
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 10:52.

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میگم bilmazlar جون بازم که طولانی نوشتی میخوایی کل حرفهات خلاصه کنم تو 2 جمله(شوخی)

اول اینکه میگی 30 درصد ریزش نمیکنند برو پست بخون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه با این پست چرا باید این 300 هزار نفر تو پارس انلاین بمونند چه ویژگی و مزیتی داره
    بر فرض همه شرکت ها حذف کنند خوب ادم میره های وب با طرح فشفشه گیگی 800 دانلود میکنه نه 1200 پارس اون هم تو شب
    و شرکت های دیگه ای که تو پست گفتم پس اگر پارس قانونش عوض نکنه خیال تخت که ریزشش خیلی زیاد

اینکه میگی اعتراض فایده نداره و دانلود شبانه فاتحه اش خونده هست! فکر کنم تو پستم فایده هاش گفتم اگر همه تخلیه کنند ایجاد ترسی میکنه برای شرکت های دیگه
    الان شرکت های دیگه دارند بررسی میکنند اجرای این طرح چقدر براشون هزینه داره ولی وقتی من تخلیه نمی کنم و پارس خیلی ضرری نمیکنه خود همین الگویی میشه برای باقی شرکت ها
    بعد می‌گی چرا پست طولانی می‌ذاری.

عزیز جان. مگه چند نفر مثل من و تو هستن که دنبال دانلود باشن و بخوان یا بتونن شبا حداقل 4 - 5 گیگ فایل دانلود کنن؟ مطمئن باش بیشتر از 1 تا 2 درصد کل کاربرای ADSL نخواهد بود. (اگه خواستی برات ثابت می‌کنم.) به خیلی‌ها اگه بگی «دانلود شبانه» یه جوری به آدم نگاه می‌کنن که انگار که داری به زبان مریخی‌ها باهاشون حرف می‌زنی. نمونه‌اش برادر خودم. چند ساله صبانت می‌گیره نه می‌دونه شبانه چیه، نه می‌دونه سرعتش رو چند بسته شده و .... براش کافیه صبح، ظهر، یا شب که پشت سیستمش می‌شینه یه اینترنتی با یه سرعت معقول داشته باشه چار تا صفحه و سایت رو سر بزنه. یکی دو تا ایمیل هم رد و بدل کنه. مطمئنم ته ماه هم یه بخشی از حجم سرویسش می‌سوزه.

واسه همینه که می‌گم حتی اگه موج تخلیه از پارس‌آنلاین هم به قول شما 30 درصد باشه و اینا پخش بشن تو چند تا شرکت دیگه، اگه اون شرکت‌ها هم بخوان این سیاست رو اجرا کنن دیگه موج ریزش از اون شرکت‌ها خیلی کمتر از این 30 درصد خواهد بود. چون گزینه‌های دم دستشون هی کمتر و کمتر می‌شه و دیگه اون قدر جذابیتی نخواهد داشت که بخوان تخلیه کنن. آخر سر هم بعد یک سال همه تو شرکت‌هایی که هستن دیگه موندگار می‌شن.

با شبانه گیگی 1200 تومن، پارس‌آنلاین برای من هیچ ویژگی و مزیتی نداره. معلومه که اگه مجبور بودم این هزینه رو بدم می‌رفتم سراغ یه شرکت دیگه که حداقل هزینه‌اش کمتر باشه. مثل داتک که 4 ساعتش گیگی 360 و 2 ساعت بعدش هم گیگی 900 تومنه. یا اگه ایرانسل آنتن می‌داد می‌رفتم بسته شبانه می‌گرفتم گیگی به قول شما 400 تومن. اما این واسه من و شمایی که دانلود شبانه می‌کنیم نه برای خیلی از کاربرا که اصلن اهل این حرفا نیستن. حتی اگه شبا بیدار هم باشن بیشتر بازی و وبگردی می‌کنن نه دانلود اونم یکی دو ساعت. نه تا سر صبح.

منم می‌گم شما خیالت راحت: ریزش پارس‌آنلاین اون قدر نخواهد بود که شرکت دست از این سیاست بکشه.

بازم طولانی شد. چی کار کنم به نظرت؟ باور کن تو عالم واقع من خیلی آدم حرافی نیستم. اما اینجا نمی‌دونم چی می‌شه پست‌هام طولانی از آب در می‌آد.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز جان. مگه چند نفر مثل من و تو هستن که دنبال دانلود باشن و بخوان یا بتونن شبا حداقل 4 - 5 گیگ فایل دانلود کنن؟ مطمئن باش بیشتر از 1 تا 2 درصد کل کاربرای ADSL نخواهد بود. (اگه خواستی برات ثابت می‌کنم.) به خیلی‌ها اگه بگی «دانلود شبانه» یه جوری به آدم نگاه می‌کنن که انگار که داری به زبان مریخی‌ها باهاشون حرف می‌زنی. نمونه‌اش برادر خودم. چند ساله صبانت می‌گیره نه می‌دونه شبانه چیه، نه می‌دونه سرعتش رو چند بسته شده و .... براش کافیه صبح، ظهر، یا شب که پشت سیستمش می‌شینه یه اینترنتی با یه سرعت معقول داشته باشه چار تا صفحه و سایت رو سر بزنه. یکی دو تا ایمیل هم رد و بدل کنه. مطمئنم ته ماه هم یه بخشی از حجم سرویسش می‌سوزه.

واسه همینه که می‌گم حتی اگه موج تخلیه از پارس‌آنلاین هم به قول شما 30 درصد باشه و اینا پخش بشن تو چند تا شرکت دیگه، اگه اون شرکت‌ها هم بخوان این سیاست رو اجرا کنن دیگه موج ریزش از اون شرکت‌ها خیلی کمتر از این 30 درصد خواهد بود. چون گزینه‌های دم دستشون هی کمتر و کمتر می‌شه و دیگه اون قدر جذابیتی نخواهد داشت که بخوان تخلیه کنن. آخر سر هم بعد یک سال همه تو شرکت‌هایی که هستن دیگه موندگار می‌شن.

با شبانه گیگی 1200 تومن، پارس‌آنلاین برای من هیچ ویژگی و مزیتی نداره. معلومه که اگه مجبور بودم این هزینه رو بدم می‌رفتم سراغ یه شرکت دیگه که حداقل هزینه‌اش کمتر باشه. مثل داتک که 4 ساعتش گیگی 360 و 2 ساعت بعدش هم گیگی 900 تومنه. یا اگه ایرانسل آنتن می‌داد می‌رفتم بسته شبانه می‌گرفتم گیگی به قول شما 400 تومن. اما این واسه من و شمایی که دانلود شبانه می‌کنیم نه برای خیلی از کاربرا که اصلن اهل این حرفا نیستن. حتی اگه شبا بیدار هم باشن بیشتر بازی و وبگردی می‌کنن نه دانلود اونم یکی دو ساعت. نه تا سر صبح.

منم می‌گم شما خیالت راحت: ریزش پارس‌آنلاین اون قدر نخواهد بود که شرکت دست از این سیاست بکشه.

بازم طولانی شد. چی کار کنم به نظرت؟ باور کن تو عالم واقع من خیلی آدم حرافی نیستم. اما اینجا نمی‌دونم چی می‌شه پست‌هام طولانی از آب در می‌آد.

در مورد خطهای اول صحبت شما:

-شرایط درست باشه من خودم شبی 15گیگ هم راحت دانلود دارم
    -مودم چند تا از فامیل ها رو کانفینگ کردم ساعت دانلود شبانه براشون مهم بوده و پرسیدم دربارش
    -همسایه ما از مخابرات نامحود 2مگ داری و وقتی میره سر کار سیستم رو خاموش نمی کنه و میزاره برای دانلود
    -از همه مهم تر شما حتما یه سر به شبکه های اجتماعی پارس آنلاین بزن و حجم تخلیه رو ببین ولی خودمونیم چقدر این 1 تا 2 درصد زیادن هااااا

شما مصرف خاصی نداری ولی این دلیل نمیشه که الزاما همه کاربرها مثل شما از اینترنت استفاده کنند پارس آنلاین عزیزززززززززززززززز

6. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نگاه کن ما که دیگه نباید کاسه داغتر از آش بشیم خود کاربر x اعلام کرد 10 درصد (هر چند این آمارم دروغ فقط برای کوچیک نشون دادن دانلود شبانه هست)
    من میگم بر فرض 10 درصد اما این 10 درصد نقش تعیین کنند دارند و میتونند حداقل با خودشون 20 درصد دیگه هم ببرند
    به قول شما بعضی اصلا نمی دونند شرکت ها چه فزقی دارند و فرقی هم نمیکنه از کجا سرویس دارند خوب اون دانلودری که شرکت علیه اش اقدام کرده میتونه با ترغیب این عده کاری کنه که اون شرکت ضرر کنه
    حالا این نظر من هر کسی میتونه برای خودش نظری داشته باشه

برای خلاصه نویس هم حاضرم یک دوره برات کلاس بزارم به جان خودم خلاصه نویسم خیلی قوی تضمینی اگر خوب نبود پول پس بگیر (مدرسان شریف)
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 11:48.

8. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پهنای باند کشور چطوری افزایش می کنه ؟ دسته خودشونه یا به خاطر تحریمه ؟

# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پهنای باند کشور چطوری افزایش می کنه ؟ دسته خودشونه یا به خاطر تحریمه ؟ # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش این مصاحبه با ریس زیر ساخت بخون تمام مسایل توضیح داده

در کل اضافه کردن پهنا باید داخلی(اینترانت) که خیلی سخت نیست ولی پهناباند خارجی(اینترنت) زمانبر هست

11. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این قعطی ها به من هم رسید صبح تا الان 6 بار قطع شده،ده دقیقه یه ربع آخری هم نیم ساعت طول کشید!

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

این قعطی ها به من هم رسید صبح تا الان 6 بار قطع شده،ده دقیقه یه ربع آخری هم نیم ساعت طول کشید!
    چراغ internet مودمت خاموش میشه؟
    اگه آره خاموش و روشن بکن ببین دوباره وصل میشه یا نه
    من چند روزه دهنمو صاف کرده روزی 20 مرتبه این اتفاق میفته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد خطهای اول صحبت شما:

-شرایط درست باشه من خودم شبی 15گیگ هم راحت دانلود دارم
    -مودم چند تا از فامیل ها رو کانفینگ کردم ساعت دانلود شبانه براشون مهم بوده و پرسیدم دربارش
    -همسایه ما از مخابرات نامحود 2مگ داری و وقتی میره سر کار سیستم رو خاموش نمی کنه و میزاره برای دانلود
    -از همه مهم تر شما حتما یه سر به شبکه های اجتماعی پارس آنلاین بزن و حجم تخلیه رو ببین ولی خودمونیم چقدر این 1 تا 2 درصد زیادن هااااا

شما مصرف خاصی نداری ولی این دلیل نمیشه که الزاما همه کاربرها مثل شما از اینترنت استفاده کنند پارس آنلاین عزیزززززززززززززززز
    نگاه کن ما که دیگه نباید کاسه داغتر از آش بشیم خود کاربر x اعلام کرد 10 درصد (هر چند این آمارم دروغ فقط برای کوچیک نشون دادن دانلود شبانه هست)
    من میگم بر فرض 10 درصد اما این 10 درصد نقش تعیین کنند دارند و میتونند حداقل با خودشون 20 درصد دیگه هم ببرند
    به قول شما بعضی اصلا نمی دونند شرکت ها چه فزقی دارند و فرقی هم نمیکنه از کجا سرویس دارند خوب اون دانلودری که شرکت علیه اش اقدام کرده میتونه با ترغیب این عده کاری کنه که اون شرکت ضرر کنه
    حالا این نظر من هر کسی میتونه برای خودش نظری داشته باشه

برای خلاصه نویس هم حاضرم یک دوره برات کلاس بزارم به جان خودم خلاصه نویسم خیلی قوی تضمینی اگر خوب نبود پول پس بگیر (مدرسان شریف)
    لازم شد حتمن، یه دوره بیام پیشت واسه خلاصه‌نویسی. ولی این دفعه رو مجبورم به سبک و سیاق قبلی خودم

ببین شما شبی 15 گیگ می‌گیری. منم مصرفم بالاست. شبی 10 تا 15 گیگ رو گرفتم به جز یه مدتی که مشکل شبکه بود. خودمم چند سال پیش که نامحدود داشتم مثل همسایه شما سیستمم رو هفتگی هم خاموش نمی‌کردم. پس منم عین شما تجربه این جور چیزها رو دارم.

فعلن کاری به کسایی مثل همسایه شما که بالأخره یه سرویس نسبتون گرون (فکر کنم باید حدود 90 هزار تومن در ماه هزینه این سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات باشه) برای اکثر مصرف‌کننده‌ها رو خریده ندارم. دارم راجع به شبانه رایگان حرف می‌زنم.

1. اکثر شرکت‌ها متوسط 5 ساعت شبانه رایگان دارن.
    2. کل پهنای باند اینترنت کشور حدود 200 تا 220 گیگابیته. یعنی آخرین خبر موثقی که در این زمینه شنیدم این بوده که تا آخر خرداد 150 گیگابیت بوده و قرار بوده تا آخر تابستون به 190 تا برسه. حالا احتمالن تو پاییز هم اگه 30 گیگابیت دیگه افزایش پیدا کرده باشه، می‌شه همون 220 گیگابیت.
    3. از این پهنای باند شما فرض کن حداکثر 150 گیگابیتش سهم شرکت‌های ADSL (از مخابرات گرفته تا شرکت‌های PAP تا این شرکت‌های لایه بعدی) باشه. (کمتر نباشه بیشتر هم نیست.)
    4. با فرض بهره‌برداری 85 درصدی در ساعت‌های شبانه از این پهنای باند (15 درصد به خاطر مسائل فنی معمولن هدر می‌ره. کاریش هم نمی‌شه کرد)، در کل 5 ساعت رایگان شبانه نزدیک به 340 هزار گیگابایت ترافیک دانلود می‌شه ایجاد کرد.

تا اینجا رو قبول داری یا نه؟ حالا بقیه‌اش.

5. اگه هر دانلودر حرفه‌ای تو هر شب به طور متوسط 5 گیگابایت هم دانلود کنه یعنی در بهترین حالت ما حداکثر 68 هزار تا اصلن بگیر 70 هزار تا دانلودر حرفه‌ای در کل کشور داریم.
    6. بر اساس آخرین آمار متما تا پایان فصل بهار کمی بیش از 5 میلیون مشترک ADSL در کشور وجود داشته.
    7. 70 هزار دانلودر حرفه‌ای از کل 5 میلیون مشترک ADSL می‌شه 1.4 درصد از کل.
    8. یعنی اگه تعداد مشتریای پارس‌آنلاین به صورت تخمینی حدود 300 تا 350 هزار نفر باشن، تعداد دانلودرهای حرفه‌ای پارس‌آنلاین حداکثر حدود 5 هزار نفرن.

این 1.4 درصد تازه در شرایطی به دست اومده که من همه جا رو تخمین‌ها رو به نفع افزایش این درصد دست بالا گرفتم.
    Last edited by bilmazlar; 02-12-2014 at 12:37.

15. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

لازم شد حتمن، یه دوره بیام پیشت واسه خلاصه‌نویسی. ولی این دفعه رو مجبورم به سبک و سیاق قبلی خودم ببین شما شبی 15 گیگ می‌گیری. منم مصرفم بالاست. شبی 10 تا 15 گیگ رو گرفتم به جز یه مدتی که مشکل شبکه بود. خودمم چند سال پیش که نامحدود داشتم مثل همسایه شما سیستمم رو هفتگی هم خاموش نمی‌کردم. پس منم عین شما تجربه این جور چیزها رو دارم. فعلن کاری به کسایی مثل همسایه شما که بالأخره یه سرویس نسبتون گرون (فکر کنم باید حدود 90 هزار تومن در ماه هزینه این سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات باشه) برای اکثر مصرف‌کننده‌ها رو خریده ندارم. دارم راجع به شبانه رایگان حرف می‌زنم. 1. اکثر شرکت‌ها متوسط 5 ساعت شبانه رایگان دارن. 2. کل پهنای باند اینترنت کشور حدود 200 تا 220 گیگابیته. یعنی آخرین خبر موثقی که در این زمینه شنیدم این بوده که تا آخر خرداد 150 گیگابیت بوده و قرار بوده تا آخر تابستون به 190 تا برسه. حالا احتمالن تو پاییز هم اگه 30 گیگابیت دیگه افزایش پیدا کرده باشه، می‌شه همون 220 گیگابیت. 3. از این پهنای باند شما فرض کن حداکثر 150 گیگابیتش سهم شرکت‌های ADSL (از مخابرات گرفته تا شرکت‌های PAP تا این شرکت‌های لایه بعدی) باشه. (کمتر نباشه بیشتر هم نیست.) 4. با فرض بهره‌برداری 85 درصدی در ساعت‌های شبانه از این پهنای باند (15 درصد به خاطر مسائل فنی معمولن هدر می‌ره. کاریش هم نمی‌شه کرد)، در کل 5 ساعت رایگان شبانه نزدیک به 340 هزار گیگابایت ترافیک دانلود می‌شه ایجاد کرد. تا اینجا رو قبول داری یا نه؟ حالا بقیه‌اش. 5. اگه هر دانلودر حرفه‌ای تو هر شب به طور متوسط 5 گیگابایت هم دانلود کنه یعنی در بهترین حالت ما حداکثر 68 هزار تا اصلن بگیر 70 هزار تا دانلودر حرفه‌ای در کل کشور داریم. 6. بر اساس آخرین آمار متما تا پایان فصل بهار کمی بیش از 5 میلیون مشترک ADSL در کشور وجود داشته. 7. 70 هزار دانلودر حرفه‌ای از کل 5 میلیون مشترک ADSL می‌شه 1.4 درصد از کل. 8. یعنی اگه تعداد مشتریای پارس‌آنلاین به صورت تخمینی حدود 300 تا 350 هزار نفر باشن، تعداد دانلودرهای حرفه‌ای پارس‌آنلاین حداکثر حدود 5 هزار نفرن. این 1.4 درصد تازه در شرایطی به دست اومده که من همه جا رو تخمین‌ها رو به نفع افزایش این درصد دست بالا گرفتم.
    ببین من هی میگم ادامه ندم خودت نمی زاری
    200 گیگ پهنا باند خارجی + 1300 گیگ پهنا باند داخلی میشه 1500 گیگ
    طبق حساب شما میشه تقریبا میشه 000 720 2(البته بیشتر میشه ولی حداقل)
    خوب این تقسیم 5 گیگ کن (هر چند خیلی ها کمتر هستند ولی باز هم طبق مبنای شما) میشه 544 هزار نفر
    یعنی چند درصد از 5 میلییون نفر

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •