بعد میگی چرا پست طولانی میذاری.
عزیز جان. مگه چند نفر مثل من و تو هستن که دنبال دانلود باشن و بخوان یا بتونن شبا حداقل 4 - 5 گیگ فایل دانلود کنن؟ مطمئن باش بیشتر از 1 تا 2 درصد کل کاربرای ADSL نخواهد بود. (اگه خواستی برات ثابت میکنم.) به خیلیها اگه بگی «دانلود شبانه» یه جوری به آدم نگاه میکنن که انگار که داری به زبان مریخیها باهاشون حرف میزنی. نمونهاش برادر خودم. چند ساله صبانت میگیره نه میدونه شبانه چیه، نه میدونه سرعتش رو چند بسته شده و .... براش کافیه صبح، ظهر، یا شب که پشت سیستمش میشینه یه اینترنتی با یه سرعت معقول داشته باشه چار تا صفحه و سایت رو سر بزنه. یکی دو تا ایمیل هم رد و بدل کنه. مطمئنم ته ماه هم یه بخشی از حجم سرویسش میسوزه.
واسه همینه که میگم حتی اگه موج تخلیه از پارسآنلاین هم به قول شما 30 درصد باشه و اینا پخش بشن تو چند تا شرکت دیگه، اگه اون شرکتها هم بخوان این سیاست رو اجرا کنن دیگه موج ریزش از اون شرکتها خیلی کمتر از این 30 درصد خواهد بود. چون گزینههای دم دستشون هی کمتر و کمتر میشه و دیگه اون قدر جذابیتی نخواهد داشت که بخوان تخلیه کنن. آخر سر هم بعد یک سال همه تو شرکتهایی که هستن دیگه موندگار میشن.
با شبانه گیگی 1200 تومن، پارسآنلاین برای من هیچ ویژگی و مزیتی نداره. معلومه که اگه مجبور بودم این هزینه رو بدم میرفتم سراغ یه شرکت دیگه که حداقل هزینهاش کمتر باشه. مثل داتک که 4 ساعتش گیگی 360 و 2 ساعت بعدش هم گیگی 900 تومنه. یا اگه ایرانسل آنتن میداد میرفتم بسته شبانه میگرفتم گیگی به قول شما 400 تومن. اما این واسه من و شمایی که دانلود شبانه میکنیم نه برای خیلی از کاربرا که اصلن اهل این حرفا نیستن. حتی اگه شبا بیدار هم باشن بیشتر بازی و وبگردی میکنن نه دانلود اونم یکی دو ساعت. نه تا سر صبح.
منم میگم شما خیالت راحت: ریزش پارسآنلاین اون قدر نخواهد بود که شرکت دست از این سیاست بکشه.
بازم طولانی شد. چی کار کنم به نظرت؟ باور کن تو عالم واقع من خیلی آدم حرافی نیستم. اما اینجا نمیدونم چی میشه پستهام طولانی از آب در میآد.