شاید خطتتون یه دفعه نویزش زیاد شده و سرعتتون کم شده، مثل من
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاید خطتتون یه دفعه نویزش زیاد شده و سرعتتون کم شده، مثل من
چی ؟؟؟؟؟؟
فقط 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 ماه 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه خیلی ستم هست ؟!!!!!
بعد سرور اکسپرس لیچ که روی دامنه IR هست هم جزو سرور داخلی محسوب میشه ؟؟
یعنی میشه ازش حدود 10 تا 15 گیگ دانلود کرد که محدود نشی ؟؟
یه ماه که نه، مثلا این هفته 2-3 گیگ (البته از سرور خارجی) میگیری و هفته بعد به مودمت استراحت میدی و دوباره همینجور...
میتونی با همین اکسپرسلیچ (که سرور داخلی هم داره)، فایلهاتو به سرور ایران منتقل کنی و 30 گیگ در ماه (حالا یه ذره کمتر یا بیشتر) دانلود کنی.
س
ببین عزیز من،(طبق تجربه شخصی من) واسه طرح های زیر 2 مگ اینطوریه که شما الان توی روز سرعتت مثلا هستش 200 خب؟ امشب رایگان تا صبح دانلود میکنی یه 4-5 گیگی. فردا شب شاید هنوز سرععتون همینجوری باشه و یه چند گیگی دیگه هم رایگان دانلود میکنی ولی از پس فردا شب سرعتت شبت میاد روی 60 و باز شما همینجوری با همین 60 یه 10 روزی دانلود میکنی شبی 1 گیگی تا بالاخره سرعتت میشه 7 و دیگه نمیصرفه دانلود کنی چون پول برق کامپیوترت تا صبح بیشتر میشهبه اینجا که رسیدی حدود 3 شب کلا توی تایم شبانه به اینترنت وصل نشو، مودم رو اصلا خاموش کن و بگیر بخواب
چندشب که هیچی دانلود نکردی سرعت میاد روی همون 60 ودوباره روز از نو روزی از نو و اگه هم مدت خیلی زیادی از شبانه استفده نکردی حدودا 10 20 روز دوباره سرعنتت برمیگرده به همون 200 اولیه
اخه هیچ مشکلی نداره خطم
به خود پشتیبانی هم که میگم میگه سیستمتون هیچ مشکلی نداره
میگه مشکل از زیرساخت هست و به زودی درست میشه
من نمیدونم این زیرساخت چه گیری داده به منطقه ما:(
البته فکر میکنم این سرعتی که بهنام میگه، سرعت دانلود از سرور داخلیه. وگرنه برای من که سرور خارجی (یادش بخیر وقتی محدود نبودم) بالاتر از 60-70 نمی رفت.
نه واسه دانلود از سرور خارجیه. همش از سرورای خارجی دانلود میکردم. سرورای ایرانی که به جز کارتون و نرم افزار چیز دیگه ای توش نیشالبته این تجربه من از شاتل زیر 2مگ توی تابستونه، شاید شاتل جدیدا سیاستشو یه کم عوض کرده باشه و محدودیا رو بیشتر کرده باشه. منم خودم دیگه زیر 2 مگو ندارم و جدیدا دیگه نمیدونم
خب پس حله
اومدیم شاتل !!
پس ساعات رایگان سرعت 60-70 هست
و از ساعت 1 تا 8 ؟؟
اوکی ؟؟
از هفته بعد باید تو این تاپیک رفت و آمد کنیم![]()
آره 1 تا 8 فقط 2-3 دقیقه قبل 8 دیسکانکت کن که اشتباهی از حجمت کم نشه بخاط رتفاوت زمانی کامپیوتر شما و سیستم
نه دیگه وقتی میگی حتما هست دیگه. ولی مال من تابستونم همینجوری بود. اون موقع که اصلا داخلی و خارجی فرق نمیکرد و همه رو با یه سرعت میگرفت. شایدم شهرای مختلف فرق میکنه.
به هر حال این دوستمون از الان خودشو واسه محدودیت آماده کنه.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)