تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4363 از 4428 اولاول ... 3363386342634313435343594360436143624363436443654366436743734413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,621 به 43,630 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینکه "قانون"(؟!) هست یا نه بحث قدیمی هست(بحثش تو تایپک کمپین هست) حالا شما فکر قانون نیست هیچ فرقی نمیکنه
    خوندن این دو تا پست هم ضرر نداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +

اینکه میگید عوض کردند چه فایده داره دوست عزیز وقتی شرکت های دیگه ببیند مثلا پارس آنلاین 30 درصد ریزش کاربر داشت به خاطر حذف شبانه به نظرت باز هم شبانشون حذف میکنند؟
    اگر تو اعتراض به صبانت یا پارس انلاین همه با هم متحد میشدند باز هم دولت از این شرکت های دزد حمایت میکرد؟
    ولی وقتی بقیه میبینند این قانون تو پارس انلاین به خوبی اجرا شد و خیلی ریزش کاربر نداشت به نظر اون شرکتی هم که قصد اجرای این کار نداشت ترغیب نمی شه به "حذف شبانه"؟
    جواب ها به نظرم خیلی مشخصه و اینا هم نه حرف های "بچه گونه" هست نه "توهم توطیه" ونه" ....."
    شاید ادم با تمدید موقت سود خودش برده ولی بعدش چی

اینکه میگید نمیدونید فکر "بلند" مدت یعنی چی خیلی چیز پیچیده ای نیست کافی آدم فقط فکر امروزش نکنه و به فکر فرداش هم باشه
    حالا به قول یکی دوستان چند ماه دیگه هم ما هستیم هم این فروم اون موقع نظرات دوستان"شنیدن" داره
    khoodet جان.

سر اون 30 درصد ریزش که من کلی حرف دارم ولی فعلن واردش نمی‌شم. فرض می‌ذارم اینی که شما می‌گی درسته. (فقط محض اطلاع باید عرض کنم که تعداد کل مشتریای پارس‌آنلاین باید حدود 300 تا 350 هزار نفر باشن. 30 درصد یعنی 90 تا 105 هزار نفر ریزش؟!!!)

شما داری حالتی رو استدلال می‌کنی که با ریزش 30 درصد کاربرای پارس‌آنلاین، شرکت‌های دیگه بترسن و دیگه این کار رو نکنن.

اما یه بار هم فرض کن که این یه تصمیم یا توافق دسته‌جمعی بین شرکت‌هاست. به هر حال این 30 درصدی که به قول شما از پارس‌آنلاین سرویس می‌گرفتن و تخلیه کردن باید از یه جایی اینترنت بگیرن دیگه. خوب می‌رن سراغ ISPهای دیگه چون هنوز یه چند تایی ISP‌ هست که این طرح رو اجرا نکردن. اما اگه ISPهای دیگه هم به تدریج همین سیاست یا مشابهش رو اجرا کنن اون 30 درصد ریزش به قول شما کجا می‌رن؟ نمی‌تونن برن از اون ور مرزها ADSL بگیرن که. بازم باید بیان سراغ همین ISPهایی که محدود کردن شبانه رو. پس نهایتن این 30 درصد ریزش به تدریج کم و کمتر می‌شه تا جایی که دیگه عملن ریزشی وجود نخواهد داشت.

فوقش این چرخه 1 سال طول بکشه. این وسط شرکت‌ها هم یه ضرر مقطعی می‌کنن ولی بعدش دیگه جابجایی معنی نداره. چون دیگه همه ISPها می‌شن سر و ته یه کرباس و برای منی که دانلود زیاد می‌کنم دیگه فرقی چندانی نخواهد داشت. مجبور می‌شم قید دانلود در حجم بالا رو بزنم.

ظاهر قضایا این جور نشون می‌ده که به تدریج شرکت‌ها دارن به سمت این محدود کردنه می‌رن. اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس که از اول محدود بودن. از ADSLهای اصلی هم آسیاتک و شاتل که از قبل محدودیت داشتن و تا حالا 3تای دیگه‌شون این رو اجرا کردن (صبانت، داتک، پارس‌آنلاین). های‌وب هم که همین دیروز یه خبر تو تاپیکش اومده بود که اونم رایگان شبانه رو داره ورمی‌داره. (حالا نمی‌دونم چقدر صحت داره ولی صحبتش هست.) چند تا دیگه‌ای هم که موندن شرکت‌های کوچکتری محسوب می‌شن و معمولن اینا دنباله‌روی شرکت‌های بزرگترن.

از نظر قانونی و حقوقی هم دست ما به جایی بند نیست. اعتراض به شیوه مدنی هم که مد نظر شما و برخی دوستان دیگه است وقتی امکان‌پذیر و مؤثره که اولن درصد قابل توجهی از کل کاربرا رو شامل بشه و درثانی نمود بیرونی داشته باشه تو جامعه مثل حرکتی که نمی‌دونم از لهستان یا مجارستان تو یکی دو ماه گذشته خبرش پخش شد که اونم بنا به دلایلی که خودت می‌دونی ریسکش تو مملکت ما خیلی زیادتر از این حرفاست که اغلب حاضر بشن این ریسک رو بپذیرن.

اگه منصفانه نگاه کنی می‌بینی که فاتحه دانلود شبانه عملن با حرکت صبانت و پارس‌آنلاین خونده شد. اینی هم که می‌بینی پارس‌آنلاین اومد این طرح دقیقه 90 رو اجرا کرد شاید یه علتش به قول شما موج ریزش باشه، اما به هر حال برای هر شرکتی نگه‌داشتن مشتری قبلی راحت‌تر و کم‌هزینه‌تر از جذب مشتری جدیده. واسه همین جلوی یه بخشی از ریزش‌ها رو با این کار گرفت. تازه به قول دوستان یه پول قلمبه هم اومد دستش با این تمدیدهای مدت‌دار.

برای من هم که تمدید کردم فرق چندانی نمی‌کنه. فقط سعی کردم مدت بیشتری رایگان شبانه داشته باشم با این امید که وضعیتش مثل 1 سال گذشته باقی بمونه. من از 1 ماه پیش که این خبر پخش شد، شرکت‌های دیگه‌ای مثل فن‌آوا، مخابرات، آسیاتک، تله‌کام، داتک، اوراکل و ... رو پیگیر شدم ببینم وضعیتشون چطوره. فکر می‌کردم فن‌آوا خوب باشه. اما دیدم که اون هم شبانه رایگان سرویس 1مگش رو روی 190 فیکس کرده تو تهران حداقل. عملن گزینه‌های جلوی روم یکی یکی حذف شدن. کار به جایی رسید که حتی به فکر داتک هم افتادم. چون هزینه شبانه‌اش کمتر از صبانت و پارس‌آنلاین بود.
    Last edited by bilmazlar; 02-12-2014 at 08:59.

2. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی دیشل مشکل دانلود شبانه نداشت?

Sent from my HUAWEI G730-U10
    سرعت شبانه دیشب من 2/3 شب قبل شده بود. ظاهرن مشکل تا حدودی فراگیر بوده. البته برای من در آخرین ساعت رایگان سرعت درست شده بود.

(تهران، مرکز مخابرات کاشانی، سرویس 2مگ حجمی)

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی دیشل مشکل دانلود شبانه نداشت?Sent from my HUAWEI G730-U10
    برای من که فرقی نداشته از 10 آذر به این ور بهترم شده،مثل اینکه تو مرکز مخابراتی ما یا دانلود نمیکنن یا رفتن!

6. این کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من مدت ها بود شب ها به سختی با اینترنت کار می کردم از 10 آذر سرعتم شب و روز روی 9 مگ فیکس شده و دانلودم کمترین نوسان رو پیدا کرده..تازه تونستیم 4 تا استریم کنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

هر چی خوردین از امشب پس میدین

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با اجازتون من که دیروز درخواست تخلیه سرویس دادم، بنده خدا طرف با یه لحنی گفت" چرا میخواین برین آخه" ... دلم ریخت، اما در کل
    خطم از رانژه در بیاد درجا بپرم برم از سرویس دهنده دیگه بگیرم، آخیش...

10. 8 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بقیه؟

شما داخل امضاء خودتون، پاسخ این موضوع رو دادید:

البته که "قانون" (؟!) تصویب نشده، بلکه تا جایی که شنیده میشه، کمی دستوری و کمی موافقت میان شرکت ها و سازمان های مربوطه هست.

شرکت ها یا تابحال شبانه ی رایگان رو (حداقل برای سرویس های ارزان) برداشتن یا خواهند برداشت.

حداقل پارس آنلاین به اعتراضات گوش داد و قراردادهای قبل از 10 آذر رو مستثنی کرد که قابل تقدیره. اگر "اهمیت دادن" عظیم شرکتایی مثل صبانت، مخابرات، و آسیاتک به نظر مشتری رو تجربه کرده بوده باشید، موضوع رو درک میکنید!

حالا همین سؤال رو از خودتون باید پرسید: شما عوض کردی و برفرض 6 ماه و 1 سال، یه شرکتی یه سرویس بی کیفیت با شبانه ی داغون بهت دادن، بعدش چی؟

من نمیدونم دقیقاً فکر چطور میتونه "بلند" بشه یا باشه ولی به هر حال به هر روشی که انجامش میدید، استدلالتون قابل قبول نیست.
    ايول باو ما یه چیزی هم بدهکار شدیم باید بریم تقدیر هم بکنیم ازشون دستشون هم ماچ کنیم بگیم دمتون گرم گند زدین به دانلود شبانه
    شما خودت هم خیلی خوب می دونی پارس آفلاین نه به اعتراضات گوش داد نه می خواست قراردادهای قبل از 10 آذر رو مستثنی کنه
    کجا به اعتراضات گوش دادن اینهمه تو کلوپ و فیس بوق و... اعتراض کردیم چی شد به جز اینکه کامنتها رو حذف می کردن
    اون مستثنی قرار دادن قراردادهای جدید هم هر بچه ای می تونه بفهمه که روزای آخر به دلیل فشار زیادی که برای تخلیه ها بود مجبور شدن اینکار رو انجام بدن وگرنه چرا قبل از تاریخ 9 آذر به کاربرای قدیمی اهمیت نمی دادن و همچین قانونی رو اعلام نکردن
    این حرفا رو نزنید زشته بخدا به این سرعت رنگ عوض می کنید حالا دانلود شبانه دارید نوش جونتون ولی دیگه از اینا حمایت نکنید

12. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

اعلام جدیدترین رتبه بندی کشورها توسط اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)

رتبه 94 وضعیت ICT ایران بین 166 کشور/ سرانه اینترنت هر ایرانی 4.6 کیلوبیت بر ثانیه است.
    تازه اونم از نوع محدودش

Sent from my HUAWEI G730-U10

14. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اعلام جدیدترین رتبه بندی کشورها توسط اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)

رتبه 94 وضعیت ICT ایران بین 166 کشور/ سرانه اینترنت هر ایرانی 4.6 کیلوبیت بر ثانیه است.
    سرانه اینترنت رو که به نظرم اشتباه آمار داده. باید کمتر از این باشه. خونه پرش الآن ما تو کل کشور 200 تا 220 گیگابیت در ثانیه پهنای باند اینترنت داریم. تقسیمش کنی بر 75 میلیون نفر می‌شه حداکثر 3.1 کیلوبیت در ثانیه. مگه این که پهنای باند داخلی رو هم در نظر گرفته باشه که دیگه نمی‌شه بهش گفت سرانه اینترنت.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

khoodet جان.

سر اون 30 درصد ریزش که من کلی حرف دارم ولی فعلن واردش نمی‌شم. فرض می‌ذارم اینی که شما می‌گی درسته. (فقط محض اطلاع باید عرض کنم که تعداد کل مشتریای پارس‌آنلاین باید حدود 300 تا 350 هزار نفر باشن. 30 درصد یعنی 90 تا 105 هزار نفر ریزش؟!!!)

شما داری حالتی رو استدلال می‌کنی که با ریزش 30 درصد کاربرای پارس‌آنلاین، شرکت‌های دیگه بترسن و دیگه این کار رو نکنن.

اما یه بار هم فرض کن که این یه تصمیم یا توافق دسته‌جمعی بین شرکت‌هاست. به هر حال این 30 درصدی که به قول شما از پارس‌آنلاین سرویس می‌گرفتن و تخلیه کردن باید از یه جایی اینترنت بگیرن دیگه. خوب می‌رن سراغ ISPهای دیگه چون هنوز یه چند تایی ISP‌ هست که این طرح رو اجرا نکردن. اما اگه ISPهای دیگه هم به تدریج همین سیاست یا مشابهش رو اجرا کنن اون 30 درصد ریزش به قول شما کجا می‌رن؟ نمی‌تونن برن از اون ور مرزها ADSL بگیرن که. بازم باید بیان سراغ همین ISPهایی که محدود کردن شبانه رو. پس نهایتن این 30 درصد ریزش به تدریج کم و کمتر می‌شه تا جایی که دیگه عملن ریزشی وجود نخواهد داشت.

فوقش این چرخه 1 سال طول بکشه. این وسط شرکت‌ها هم یه ضرر مقطعی می‌کنن ولی بعدش دیگه جابجایی معنی نداره. چون دیگه همه ISPها می‌شن سر و ته یه کرباس و برای منی که دانلود زیاد می‌کنم دیگه فرقی چندانی نخواهد داشت. مجبور می‌شم قید دانلود در حجم بالا رو بزنم.

ظاهر قضایا این جور نشون می‌ده که به تدریج شرکت‌ها دارن به سمت این محدود کردنه می‌رن. اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس که از اول محدود بودن. از ADSLهای اصلی هم آسیاتک و شاتل که از قبل محدودیت داشتن و تا حالا 3تای دیگه‌شون این رو اجرا کردن (صبانت، داتک، پارس‌آنلاین). های‌وب هم که همین دیروز یه خبر تو تاپیکش اومده بود که اونم رایگان شبانه رو داره ورمی‌داره. (حالا نمی‌دونم چقدر صحت داره ولی صحبتش هست.) چند تا دیگه‌ای هم که موندن شرکت‌های کوچکتری محسوب می‌شن و معمولن اینا دنباله‌روی شرکت‌های بزرگترن.

از نظر قانونی و حقوقی هم دست ما به جایی بند نیست. اعتراض به شیوه مدنی هم که مد نظر شما و برخی دوستان دیگه است وقتی امکان‌پذیر و مؤثره که اولن درصد قابل توجهی از کل کاربرا رو شامل بشه و درثانی نمود بیرونی داشته باشه تو جامعه مثل حرکتی که نمی‌دونم از لهستان یا مجارستان تو یکی دو ماه گذشته خبرش پخش شد که اونم بنا به دلایلی که خودت می‌دونی ریسکش تو مملکت ما خیلی زیادتر از این حرفاست که اغلب حاضر بشن این ریسک رو بپذیرن.

اگه منصفانه نگاه کنی می‌بینی که فاتحه دانلود شبانه عملن با حرکت صبانت و پارس‌آنلاین خونده شد. اینی هم که می‌بینی پارس‌آنلاین اومد این طرح دقیقه 90 رو اجرا کرد شاید یه علتش به قول شما موج ریزش باشه، اما به هر حال برای هر شرکتی نگه‌داشتن مشتری قبلی راحت‌تر و کم‌هزینه‌تر از جذب مشتری جدیده. واسه همین جلوی یه بخشی از ریزش‌ها رو با این کار گرفت. تازه به قول دوستان یه پول قلمبه هم اومد دستش با این تمدیدهای مدت‌دار.

برای من هم که تمدید کردم فرق چندانی نمی‌کنه. فقط سعی کردم مدت بیشتری رایگان شبانه داشته باشم با این امید که وضعیتش مثل 1 سال گذشته باقی بمونه. من از 1 ماه پیش که این خبر پخش شد، شرکت‌های دیگه‌ای مثل فن‌آوا، مخابرات، آسیاتک، تله‌کام، داتک، اوراکل و ... رو پیگیر شدم ببینم وضعیتشون چطوره. فکر می‌کردم فن‌آوا خوب باشه. اما دیدم که اون هم شبانه رایگان سرویس 1مگش رو روی 190 فیکس کرده تو تهران حداقل. عملن گزینه‌های جلوی روم یکی یکی حذف شدن. کار به جایی رسید که حتی به فکر داتک هم افتادم. چون هزینه شبانه‌اش کمتر از صبانت و پارس‌آنلاین بود.
    میگم bilmazlar جان بازم که طولانی نوشتی میخوایی کل حرفهات خلاصه کنم تو 2 جمله(شوخی)

اول اینکه میگی 30 درصد ریزش نمیکنند برو پست بخون

با توجه با این پست چرا باید این 300 هزار نفر تو پارس انلاین بمونند چه ویژگی و مزیتی داره
    بر فرض همه شرکت ها حذف کنند خوب ادم میره های وب با طرح فشفشه گیگی 800 دانلود میکنه نه 1200 پارس اون هم تو شب
    و شرکت های دیگه ای که تو پست گفتم پس اگر پارس قانونش عوض نکنه خیال تخت که ریزشش خیلی زیاد

اینکه میگی اعتراض فایده نداره و دانلود شبانه فاتحه اش خونده هست! فکر کنم تو پستم فایده هاش گفتم اگر همه تخلیه کنند ایجاد ترسی میکنه برای شرکت های دیگه
    الان شرکت های دیگه دارند بررسی میکنند اجرای این طرح چقدر براشون هزینه داره ولی وقتی من تخلیه نمی کنم و پارس خیلی ضرری نمیکنه خود همین الگویی میشه برای باقی شرکت ها
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 10:51.

18. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •