تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4362 از 4428 اولاول ... 3362386242624312435243584359436043614362436343644365436643724412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,611 به 43,620 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

هیچ تفاوتی تو شبانه ایجاد نشده ! پینگ و سرعت دانلود همون سابق هستش .
    البته برای من فرق نداره جز فرقه ی دانلودیون هستم آخر قراردادم که 5 روز دیگه باشه رفع زحمت میکنم .

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اتفافا ای پی که میگی رو دیدم واقعا ستمه از 80 تا بالا تر نمیرفت ولی راستشو بخوای تو همین پارس که بودم شبانه بهم تا 90 بیشتر نمیداد نمیدونم والا دیگه
    اگر درست نشد تا 3هفته دیگه میرم لقمان

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر درست نشد تا 3هفته دیگه میرم لقمان
    میگم کدوم شهری بهت میخوره ابادان باشی من اهوازم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

میگم کدوم شهری بهت میخوره ابادان باشی من اهوازم
    اهوازمميگن 1مگ لقمان200كيلوبايت سرعت ميده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اهوازمميگن 1مگ لقمان200كيلوبايت سرعت ميده
    والا لقمان رو امتحان نکردم ولی خدایش اینترنت خوب تو اهواز نیست میشه بهتر گفت تو خوزستان نیست

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دقیقا همینطوره . جمعه و شنبه که خبر تبصره اعلام شده بود این تاپیک شده بود شلوغ ترین تاپیک فروم که اون دسته از کاربرای تخلیه کرده جلز ولز میکردن که بقیه تمدید نکنن
    کاری ندارم پارس آنلاین خوبه یا بده ولی مثل این که بعضیا قبل از تبصره پارس تخلیه کردن بد دارن میسوزن
    اولا کسی اینجا نمی سوزه بلکه اینجا یک فروم هست برای بحث و گفتگو که هر کسی نظرش میده (قابل توجه اقای..... اینا حرف های بچگونه هست نه حرف منطقی ما که شما تهمت زدی!)

دوما نظر من و بقیه این بود شما بر فرض 6ماه یا 1 سال درست کردی بعدش چی؟بعدش میخوایی چی کار کنی؟ اگر یک خورده فکر ادم بلند تر باشه می فهمه که این کار پارس فقط برای کم کردن و پراکنده کردن اعتراض بود دیگه نمی دونم جقدر هدفش رسید
    چونکه طرف مثلا 1 ماه دیگه یا 2 ماه یا حداکثر 1 سال دیگه شبانه داره بعدش هم میخواد اعتراض کنه دیگه اون موقع کسی نیست باهاش همراهی کنه و دزد انلاین هم همین میخواست لذا کاربر x داشت جلز ولز (عبارت خودش) می کرد تا کاربرا تمدید کنند

Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 05:44.

8. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

من و بقیه این بود شما بر فرض 6ماه یا 1 سال درست کردی بعدش چی؟بعدش میخوایی چی کار کنی؟ اگر یک خورده فکر ادم بلند تر باشه
    بقیه؟

شما داخل امضاء خودتون، پاسخ این موضوع رو دادید:

قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون باید دانلود شبانه از حالت نا محدود به محدود تبدیل بشود
    البته که "قانون" (؟!) تصویب نشده، بلکه تا جایی که شنیده میشه، کمی دستوری و کمی موافقت میان شرکت ها و سازمان های مربوطه هست.

شرکت ها یا تابحال شبانه ی رایگان رو (حداقل برای سرویس های ارزان) برداشتن یا خواهند برداشت.

حداقل پارس آنلاین به اعتراضات گوش داد و قراردادهای قبل از 10 آذر رو مستثنی کرد که قابل تقدیره. اگر "اهمیت دادن" عظیم شرکتایی مثل صبانت، مخابرات، و آسیاتک به نظر مشتری رو تجربه کرده بوده باشید، موضوع رو درک میکنید!

حالا همین سؤال رو از خودتون باید پرسید: شما عوض کردی و برفرض 6 ماه و 1 سال، یه شرکتی یه سرویس بی کیفیت با شبانه ی داغون بهت دادن، بعدش چی؟

من نمیدونم دقیقاً فکر چطور میتونه "بلند" بشه یا باشه ولی به هر حال به هر روشی که انجامش میدید، استدلالتون قابل قبول نیست.

10. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بقیه؟

شما داخل امضاء خودتون، پاسخ این موضوع رو دادید:

البته که "قانون" (؟!) تصویب نشده، بلکه تا جایی که شنیده میشه، کمی دستوری و کمی موافقت میان شرکت ها و سازمان های مربوطه هست.

شرکت ها یا تابحال شبانه ی رایگان رو (حداقل برای سرویس های ارزان) برداشتن یا خواهند برداشت.

حداقل پارس آنلاین به اعتراضات گوش داد و قراردادهای قبل از 10 آذر رو مستثنی کرد که قابل تقدیره. اگر "اهمیت دادن" عظیم شرکتایی مثل صبانت، مخابرات، و آسیاتک به نظر مشتری رو تجربه کرده بوده باشید، موضوع رو درک میکنید!

حالا همین سؤال رو از خودتون باید پرسید: شما عوض کردی و برفرض 6 ماه و 1 سال، یه شرکتی یه سرویس بی کیفیت با شبانه ی داغون بهت دادن، بعدش چی؟

من نمیدونم دقیقاً فکر چطور میتونه "بلند" بشه یا باشه ولی به هر حال به هر روشی که انجامش میدید، استدلالتون قابل قبول نیست.
    اینکه "قانون"(؟!) هست یا نه بحث قدیمی هست(بحثش تو تایپک کمپین هست) حالا شما فکر قانون نیست هیچ فرقی نمیکنه
    خوندن این دو تا پست هم ضرر نداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه میگید عوض کردند چه فایده داره دوست عزیز وقتی شرکت های دیگه ببیند مثلا پارس آنلاین 30 درصد ریزش کاربر داشت به خاطر حذف شبانه به نظرت باز هم شبانشون حذف میکنند؟
    اگر تو اعتراض به صبانت یا پارس انلاین همه با هم متحد میشدند باز هم دولت از این شرکت های دزد حمایت میکرد؟
    ولی وقتی بقیه میبینند این قانون تو پارس انلاین به خوبی اجرا شد و خیلی ریزش کاربر نداشت به نظر اون شرکتی هم که قصد اجرای این کار نداشت ترغیب نمی شه به "حذف شبانه"؟
    جواب ها به نظرم خیلی مشخصه و اینا هم نه حرف های "بچه گونه" هست نه "توهم توطیه" ونه" ....."
    شاید ادم با تمدید موقت سود خودش برده ولی بعدش چی

اینکه میگید نمیدونید فکر "بلند" مدت یعنی چی خیلی چیز پیچیده ای نیست کافی آدم فقط فکر امروزش نکنه و به فکر فرداش هم باشه
    حالا به قول یکی دوستان چند ماه دیگه هم ما هستیم هم این فروم اون موقع نظرات دوستان"شنیدن" داره
    Last edited by khoodet; 02-12-2014 at 07:16.

12. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

کسی دیشل مشکل دانلود شبانه نداشت?

Sent from my HUAWEI G730-U10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اعلام جدیدترین رتبه بندی کشورها توسط اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)

رتبه 94 وضعیت ICT ایران بین 166 کشور/ سرانه اینترنت هر ایرانی 4.6 کیلوبیت بر ثانیه است.

15. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •