خیل خوب دوستان با افتخار اعلام می کنم کار ایرانیا به کل توی ورلد 41 تمام شد.
منم رفتم رو انداختم به دوستهای قدیمیم توی ورلد 41.
یه اکانت گرفتم.وضعش بدک نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیل خوب دوستان با افتخار اعلام می کنم کار ایرانیا به کل توی ورلد 41 تمام شد.
منم رفتم رو انداختم به دوستهای قدیمیم توی ورلد 41.
یه اکانت گرفتم.وضعش بدک نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میتونین هر ساعت به اکانتتون سر بزنین فقط حجومی بسازین چون نیاکان گفته اند " بهترین دفاع ، حمله است " نقطه سر خط !!!
47 نفر ایرانی وارد این ورلد شدیم
7 نفر اول بازی رفتن برای خودشون
37 نفر نوبل و کلیر شدن
3 نفر باقی موندن ، عبارت از : من و سعید ، امیر ، علی
من خیلی بد شانسی آوردم ، من همه نیروهام حجومی بود و با پوینت 700 نیرو هام انقدر بود : 1 کیلو تبر زن + 400 ال سی و 50 رم
من هر شب قبل از خواب نیرو هام رو میفرستادم بیرون که فردا صبحش ساعت 11 برسن به روستا تا وقتی که من نیستم اگه کسی بهم حمله کرد کلیر نشم و فقط ریسورس از دست بدم
از شانس گند من اون رو نیروهام ساعت 9:12 صبح به روستا رسیدن ، نیروهام طرف 9:15 رسیدن و کلیرم کردن و من بدبخت که ساعت 9:20 اومدم پشت کامپیوتر ... صلوات !!
در این لحظه نوب ها میگن : ایشالا ورلد بعدی![]()
در این لحظه هر انسانی باید بره توبه کنه چون مطمئا خلوص نیست نداشته.
ولی بذار نوب ها بگن ما هم میگیم شما هم بگید : ایشا.. ورلد بعدی
تنها راه اين كه برنده باشي من تو اين چند وقت كوتاه كه بازي كردم فهميدم اينه كه همسايه هاتو از ميون برداري! وگر نه اونا تو رو از ميون بر ميدارن.
منم اخرش تمام سربازام جلو چشمام پر پر شدن و اخرش هم يك دهكده ي نوبل شده تصيبم شد.
من که از همون اول با پرمیوم بازی میکردم...
بدون پرمیوم بازی بیشتر اعصاب خورد کنه میشه بعد از 10 تا شهر
من مخلصم
چند ماه که کلا بازی رو گذاشتم کنار... (حدود 4 ماه)
اینچا هم دیگه از بروبچ قدیمی... تقریبا هیچکس نمونده.. یادش بخیر
خیلی مفیده... بدون نیروی دفاعی... همیشه باید تیریپ گدایی داشته باشی... اگه میخوای تا یه حمله میبینی... دست جلوی کسی دراز نکنی... حتما دفاعی بساز
اول بازی.. به ازای هر 2 شهر هجومی... یکی دفاعی داشته باش (تا 10 شهر)
بعد تا شهر 20 ام.... 1 دفاعی 1 هجومی
و بعد از اون... به ازای هر شهر حمله ای 2 تا دفاعی درست کن
و البته... اگه از اونهایی هستی که بیشتر روز رو آنلاینه و میتونی به بازی سر بزنی... میتونی با تعداد شهر زیاد... نسبت 1 به 1 رو حفظ بکنی
اما اگه تازه کاری... من توصیه میکنم تعداد شهرات که از 20 زد بالا... نسبت رو 2 به 1 کنی
بعد از یه مدت... حرفه ای تر که شدی... بدون نیروی دفاعی لازم هم میتونی یه مدت نسبتا خوبی رو جلوی حمله ها بایستی
همش نمیشه رو این کار حساب کرد من یه حمله ساعت 4:20 بعداز ظهر میرسید برام 4 از خواب بیدار شدم گفتم هنوز وقت هست ولی تا به خودم اومدم دیدم1 دقیقه هست حمله رسیده تمام حمله ای هام مردن باز خوبه ساپورت بود تو دهکده نیروهای اون یارو هم مردن![]()
یاد شهر هیچکس افتادم :
اینجا جنگله بخور تو خورده نشی ، اینجا نصف عقده یین نصف وحشی !!
کمال جون ورلد جدید پایه هستی بیای ؟
ورلد قبلی باحال بود
از بین 40-50 تا ایرانی فقط 3 تا ایرانی در رفتن !!البته خوب بیچاره ها حق داشتن !! کل ک44 ورلد 41 که ما رفته بودیم پر از بچه های ورلد 12 بود
بهترین های ورلد 12 اومدن ورلد 41 ، ک44 !! دقیقا همونجایی که ما رفته بودیم ..... !!! حیف !
اگه طرف رو میخوای کلیر کنی و خیلی اکتیو هست روزی براش 20 تا فیک بفرستبعد 5 روز دیگه خسته میشه و دست به 3 عمل میزنه !!! :
1 . بازی رو ول میکنه !!
2 . کاری میکنه که تو بازیو ول کنی !!
3 . دیگه جاخالی نمیده چون حوصلشو نداره و میدونه که همه حمله هات فیک هست
احتمال گزینه ی 3 زیاده ، بعد هم تو که یه حمله ات واقعی هست کلیرش میکنی !!!
نقطه سر خط !!
به به داش کمال
چه عجب بعد از مدتها اومدید اینجا؟
بچه ها قدر کمالو بدونین. به نظر من بهترین بازیکن ایرانی تاریخ تریبال هست
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)