آره ، با کامپيوتر های مختلف و کابل های مختلف امتحان کردم اما جواب نگرفتم !روي كامپيوتر ديگه امتحان كردي يه امتحاني بكن نتيجه رو بگو
آره ، با کامپيوتر های مختلف و کابل های مختلف امتحان کردم اما جواب نگرفتم !روي كامپيوتر ديگه امتحان كردي يه امتحاني بكن نتيجه رو بگو
بهتره ببري به يه متخصص نشون بدي چون از دور نميشه آدم در مورد يه گوشي نظر داد اونم گوشي كه همچين مشكلي براش پيش اومده. بدون دست كاري بده به يه تعميرات موبايل
سلام خدمت همه بروبچه ها.من به چند تا برنامه زیر برای k800 نیاز اساسی دارم.ممنون میشم هر کی داره لینک دانلودش رو برام بذاره:
1)نمایش فایلهای pdf به غیر mobilepdf
2)نمایش فیلهای powepoint
3)کل قرآن بدون ترجمه
4)ماشن حساب مهندسی
5)یک برنامه فیلمبرداری خو ب با کیفیت عالی برای مقابله با فیلمبرداری ضعیف دستگاه
باید درخواستتو در قسمت نرم افزارهای جاوا مطرح کنی تا پاسخ داده بشه هر چهار برنامه ی بالا موجود است ولی متاسفانه قسمت 5 به صورت جاوا موجود نیست و اگر هم باشه تاثیر چندانی نداره برای بهتر کردن دوربین بهتره اونو فلش کنی و درایور دوربین رو عوض کنینوشته شده توسط seyyedmiladhashemi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1و2 وجود داره ولي كار نميكنه من كه نتونستم باهاش كار كنم.نوشته شده توسط seyyedmiladhashemi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 و 4 هست تو قسمت نرم افزار.
5 غير ممكنه
در واقع 1 و 2 رو K800 نميتونه بكشه چون چيزهايي هستند كه واقعا به پردازندگي بالا نياز دارند كه K800 يك گوشي با سيستم عامل جاوا هست در واقع فاقد سيستم عامل هست اگه اين جور چيزها مد نظر آدم باشه ميتونه يك گوشي PDA مثل w960 بخره و خيالش رو ز هر بابت راحت كنه
حاجی مال منم یکی دو ماه پیش دقیقا مثل مشکل خودت پیش اومده بود....تو فروم هم مطرح کردم کسی سر در نیاورد....
تو تعمیر گاهم بردم یکی تو شهرمون یکیم تو علائدین ....هر دوشون گفتن 20 تومن خرجشه.....(میگفتن اشکال از پورت گوشیه)
خلاصه ما بیخیال تعمیرش شدیم تا اینکه یه هفته پیش بعد از دو ماه به طور اتفاقی زدم به پی سی دیدم گوشیو شناخت یعنی درست شد.......الانم از طریق کابل تو اینترنتم.......
مال من که خودش درست شد مال شمارو دیگه نمیدونم......
من یک رم m2 دارم، اما سرعت ذخیره داده ها خیلی کمه، مثلا یک mb در دقیقه.
اما سرعت خوندن اطلاعات خوبه و یک مگابایت در کمتر از 1 ثانیه خوانده میشه.
مشکل چیه؟
2gb m2 mem card
phone: k810i
-----------
تو k810 منوی vcard برای لیست contacts وجود نداره؟
مثلا غیر از شماره، آدرس منزل و محل کار رو وارد کنیم و بتونیم ببینیم.
قبلا که k800 داشتم خیلی ازش استفاده میکردم و حالا واقعا نیازش دارم.
سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حالا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟
Last edited by my email; 24-09-2008 at 22:56.
وقتي از كابل گوشي استفاده ميكنيد سرعت كمه اگر ميخواي سرعت زياد باشه بايد از رم ريدر استفاده كني.گوشي شما مشكل نداره مدلش همنطوره.
كي گفته 810 نداره؟مال من كه داره.اصلا تمام گوشي هاي سوني اريكسون داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)