اقا من بهتون پيشنهاد مي كنم كه شيشه را حتما بخري خيلي به دردت مي خوره
فقط اگه خريديش جايزه ها را هي بايد چك كني
شيشه + دو تا بريسر+ پاورتريت + ونگارد
اول بازي به نظر من اينا خوبه
اقا من بهتون پيشنهاد مي كنم كه شيشه را حتما بخري خيلي به دردت مي خوره
فقط اگه خريديش جايزه ها را هي بايد چك كني
شيشه + دو تا بريسر+ پاورتريت + ونگارد
اول بازي به نظر من اينا خوبه
ببین، مگه میخوای اتکتو بزاری رو یونیت؟!!!! مثل این نوبا که اینقدر یونیتو اتک میکنن تا بمیره! بابا فقط قراره آخرین اتک رو بده بهش. اول بازی که دیگه اینقدر فست بودن نمیخواد. آیتمهای اساسی ببنده بهتره. فرنزی رو هم اصلا اول بازی جمع نکنه بهتره. چون گفتم که، مگنیتور نباید بیاد جلو... چه برسه به اتک به اتک با هیرو!
راستی... برادر کوچیک بنده الآن اعلام کرد که امروز تو GG یدست دوتا زده، که توش Viper هم بوده. مثل اینکه بیشترین کیل رو گرفته. تو بازی ژئومنسر و ترکسس (برادر بنده!) هم بودن. البته، احتمالا یه بازی نوبانه بوده! چون این برادر کوچیک ما 13 سالش بیشتر نیست... وهنوز جا داره تا شاخ بشه!! (البته به نظرم استعدادشو داره!) بگذریم
گفتم ریپلیش رو بزارم ببینید، بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون آقايي كه ميخواست شرطي بزنه Magnus be Viper
سعي كن اين آيتمائي كه ميگم بري مطمعن باش بهت نرسيده ميميره
ButterFly
Monkey King Bar
Burzia
Power Tread
Satanic
Assoult
در ضمن فكر كنم كه تو از همون اول هر جوري بازي كني ميتوني Magnus رو بزني فقط كافيه كه ديناي كردنت جلوش زياد باشه
حاجي ببخشيد ولي شما تا حالا با كسي كه خيلي خوب بلده ديناي بده بازي كردي؟
اگرم بازي نكردين برين با بتهاي مپ هاي
AL pLUS
بازي كنين برين ببينين با اتك اسپيد پايين طرف اصلا مي ذاره پول در ارين؟
منم نمي گم كه از اول تا اخر به يونيت گله اي اتك بدي
ولي فكر كن اگه اتك اسپيتت اول بازي پايين باشه و مگناتور با بستن پاورتريت زياد باشه
بخواي يه دونه يونيت با هلت كم بزني تا بياد وايپر با اتك اسپيد كم اول بازي اتك بده مطمئن باش مگناتور 10 بار ديناي اش كرده
طرف اگه ديناي اش خوب باشه اينقدر ديناي مي ده جلوت تا گريه ات دربياد و نتوني پا بگيري
البته بازم مي گم بستگي به بازي داره كه بتوني چجوري اتك اخر بدي ولي بح احتمال بالاي شصت درصد نمي توني اتك اخر بزني
سلام به همگی.
برای کدوم هیرو ها 250 تایی Drop نمیشه؟
تو همه ي هيرو وقتي بميرن دراپ مي شه
skeleton king
shadow priest
و هيزوي هاي كه دو حون دارن براي اينا نسبتا مناسبه
با وایپر جلوی مگنیتور فقط بازی کن همین
اول بازی رینگ ونگارد رو بخر
شش تا هم تانگو برای شاکش بخر
شوبی ماسک هم بخر برای مانات
بعد بزاار بیاد دینای کنه تو هم اتک کن
مرغ هم حتما بخر
به هیچ وجه تاورتو نزار اتک بخوره
بعد هر آیتمی که ببندی دهنش سرویسه
جلوش فقط بازی کن همین
هروی نزدیک زن تو تک به تک جلوی وایپر هیچ کاری نمیتونه بکنه
البته نایت که سایلنسش میکنه رو در نظر نگیرید.
سلام بچه های دوتا!!! آقا راجع به مگنیتور و وایپر به نظر من به احتمال خیلی زیاد طرف Linken's Sphere میبنده که در این صورت مانکی واجبه وایپر خیلی راحت میتونه مگنیتور رو بزنهو آیتمهاشم بطری پا چوبی هود مانکی دزولیتور باتر فلای کریتیکال ازالت(کویراس) خوبن ولی به بازی بستگی داره کدوم آیتم رو و کی ببندی البته اول بازی 2 سه تا ریتبند ببندی خوبه راجع به 250 تا هم ریسکه مگه اینکه انخ داشته باشی که خیلی خوبه اگه اول بازی از لحاظ هلث کم میاوردی میتونی یه point booster بخری که هم مانا بده هم هلث
Last edited by shadow of fear; 19-06-2008 at 13:07.
در مورد hand of midas
lتضیح بدین واسه کدوم کریپ ها بهتره یعنی پول بیشتری میده
i(
آقا راجع به traxex من میگفتم ضعیف شده به خاطر این بود که agility اون قبلا 2.9 بود و الان 1.9 شده لول آخرشم قبول بهتر شده .تو تک به تک این هیرو به قول دوستان از رو بون فلچر رد میشه درسته ولی انصافا تو 5به5 فلچر خیلی بهتر از اونه.من هم قبول کردم اشتباه میکردم و هیروی ضعیفی هم نیست ولی اونقدر ها هم شاخ نیست که همه agility ها رو بزنه مثلا همین وایپر میتونه اون رو بزنه یا اسنایپر یا ترول و ...آخرشم از همه دوستان تشکر میکنم بابت توضیحاتشون
Last edited by shadow of fear; 19-06-2008 at 13:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)