تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 827 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

حرف‌هاى‌ مصطفوى‌ معنى‌ دخالت‌ نداشت‌ مهاجراني: بايد نگران‌ درجا زدن‌ باشيم
    حشمت‌ مهاجرانى‌ سرمربى‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ ايران، درباره‌ ديدار تيم‌ کشورمان‌ و سوريه‌ گفت: نتيجه‌ خوبى‌ نگرفتيم‌ ولى‌ بايد از در يک‌ سطح‌ ماندن‌ و درجا زدن‌ نگران‌ باشيم‌ و اين‌ واقعيت‌ تلخى‌ است‌ که‌ بايد آن‌ را بپذيريم.
    وى‌ در مورد ديدار بعدى‌ تيم‌ملى‌ مقابل‌ کره‌جنوبى‌ گفت: با توجه‌ به‌ فرصت‌ کم‌ باقى‌مانده‌ بايد مانور داد و تيم‌ملى‌ را تقويت‌ کرد، مسأله‌ روحى‌ و روانى‌ و مسأله‌ بدنى‌ بازيکنان‌ از نکاتى‌ است‌ که‌ مى‌توان‌ با تقويت‌ آنها حتى‌ در صورت‌ ضعف‌ تاکتيکي، تيم‌ را به‌ انسجام‌ و نقطه‌ قابل‌ قبولى‌ رساند.
    مهاجرانى‌ در ادامه‌ افزود: تيم‌ ما مقابل‌ سوريه‌ فاقد روحيه‌ جنگندگى‌ لازم‌ بود و بازى‌ ساکن‌ ما اجازه‌ دفاع‌ همه‌جانبه‌ را به‌ حريف‌ مى‌داد. ما تا پشت‌ هجده‌ قدم‌ خوب‌ پيش‌ مى‌رفتيم‌ اما در امر گلزنى‌ ناکام‌ بوديم‌ و اين‌ ميراثى‌ است‌ که‌ از گذشته‌ به‌ تيم‌ملى‌ فعلى‌ رسيده‌ است‌ و در کوتاه‌ مدت‌ برطرف‌ نمى‌شود.
    وى‌ در تحليل‌ خود از حرفهاى‌ مصطفوى‌ درخصوص‌ تيم‌ملى‌ گفت: هرکس‌ نظرات‌ خاص‌ خود را دارد و حرف‌هاى‌ او معنى‌ دخالت‌ در کار قلعه‌نوعى‌ نيست.
    وى‌ در پايان‌ گفت: نبايد در اين‌ مقطع‌ حساس‌ به‌ حاشيه‌ها دامن‌ بزنيم‌ بلکه‌ بايد راه‌ صعود را هموار سازيم. هنوز فوتبال‌ ايران‌ آنقدر توانايى‌ دارد که‌ در سوريه‌ از دمشق‌ يک‌ تيم‌ بازنده‌ بسازد و برابر کره‌ نيز امتياز بگيرد.
    Last edited by masoud908; 19-08-2006 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

صداى‌ آلمان: ذوب‌آهن‌ به‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ آبرو بخشيد
    صداى‌ آلمان‌ که‌ براى‌ تهيه‌ گزارش‌ به‌ محل‌ اقامت‌ تيم‌ ذوب‌آهن‌ در هتل‌ ليتالياى‌ شهر «بررزبرگ» آمده‌ بود هدف‌ خود از حضور در تمرينات‌ تيم‌ ذوب‌آهن‌ را کسب‌ پيروزيهاى‌ متوالى‌ اين‌ تيم‌ در ديدارهاى‌ تدارکاتى‌ مقابل‌ تيم‌هاى‌ آلمانى‌ ذکر کرد. خبرنگار صداى‌ آلمان‌ گفت: مأموريت‌ من‌ پيگيرى‌ پيروزيهاى‌ درخورستايش‌ ذوب‌آهن‌ در هامبورگ‌ به‌ويژه‌ پيروزى‌ اين‌ تيم‌ مقابل‌ «بردرگروف» بود چرا که‌ روزنامه‌هاى‌ هامبورگ‌ با چاپ‌ عکس‌ و مطالبى‌ درخصوص‌ اين‌ تيم‌ به‌ تمجيد از ذوب‌آهن‌ پرداخته‌ بودند.
    خبرنگار صداى‌ آلمان‌ گفت: يک‌ تيم‌ ليگ‌ برترى‌ ايران‌ در شهر هامبورگ‌ به‌ تيم‌ملى‌ که‌ در جام‌جهانى‌ نتوانسته‌ بود کارى‌ کند، آبرو بخشيد. پيروزى‌ مقابل‌ زرگبرگ‌ و بردرگروف‌ براى‌ ما تعجب‌برانگيز بود و حيرت‌ ما را به‌ دنبال‌ داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

شاف‌ (سرمربى‌ وردربرمن): براى‌ رويارويى‌ با بايرلورکوزن‌ آماده‌ايم!
    آقاى‌ شاف، در بازى‌ مهم‌ خانگى‌ با بايرلورکوزن‌ هنوز امکان‌ استفاده‌ از پرمرته‌ساکر را به‌ علت‌ نداشتن‌ آمادگى‌ صددرصد نداريد. نالدو هم‌ صدمه‌ ديده، با اين‌ اوصاف‌ برنامه‌ شما براى‌ پوشش‌ قلب‌ دفاع‌ وردربرمن‌ چيست؟
    براى‌ اين‌ منظور به‌ بقيه‌ مدافعين‌ تيم‌ فکر مى‌کنم...
    کسانى‌ همانند پاسانانن، بائومن، شولتس‌ يا آندرسون؟
    بله، با توجه‌ به‌ حساسيت‌ بازى‌ و شرايط‌ پيش‌آمده، فکر مى‌کنم‌ يکى‌ از دو مدافع‌ ثابت‌ تيم‌ در قلب‌ دفاع‌ برابر بايرلورکوزن، پترى‌ پاسانانن‌ باشد اما براى‌ زوج‌ مکمل‌ او بايستى‌ تا قبل‌ از شروع‌ بازي، از بين‌ آندرسون، شولتس‌ يا بائومن‌ يکى‌ را که‌ بهتر از بقيه‌ باشد، انتخاب‌ کنم.
    آن‌ وقت‌ بدون‌ نگرانى‌ راهى‌ اين‌ بازى‌ مى‌شويد؟
    قدر مسلم‌ مى‌توانيم‌ با کمترين‌ ميزان‌ دغدغه‌خاطر برابر لورکوزنى‌ها در زمين‌ حضور پيدا کنيم. درست‌ است‌ که‌ آنها تيم‌ خيلى‌ قوى‌ را با تک‌تک‌ بازيکنان‌ منحصر به‌ فرد در اختيار دارند اما ما نيز در غياب‌ برخى‌ نفرات‌ اصلي، خود را در بالاترين‌ سطح‌ باقى‌ نگه‌ مى‌داريم.
    قبول‌ داريد اين‌ بازى‌ سخت‌تر از بازى‌ هفته‌ نخست‌ با هانوفر است؟
    بله، البته. لورکوزنى‌ها به‌خصوص‌ در حمله‌ خطرناک‌ هستند و در دفاع‌ يکپارچه‌ عمل‌ مى‌کنند ولى‌ خب، ما هم‌ آنقدر قدرت‌ و صلابت‌ داريم‌ که‌ مقابل‌ لورکوزنى‌ها نهراسيم. به‌ نظرم‌ نسبت‌ به‌ بازى‌ هفته‌ قبل‌ که‌ 4 بر 2 پيروز شديم، بازيکنانمان‌ آماده‌تر هستند. اين‌ مسأله‌ به‌ ما کمک‌ مى‌کند در تدارک‌ طرح‌ و برنامه‌ کسب‌ پيروزى‌ باشيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کعبي: قلعه‌نوعى‌ به‌ بازى‌ من‌ اعتقاد دارد
    حسين‌ کعبى‌ مدافع‌ ريزنقش‌ و سرعتى‌ تيم‌ملى‌ هم‌ در بازى‌ دوستانه‌ مقابل‌ امارات‌ و هم‌ در بازى‌ مقابل‌ سوريه‌ فرصت‌ حضور در ميدان‌ را پيدا نکرد با اين‌ حال‌ اين‌ مدافع‌ جوان‌ به‌ آينده‌ بسيار خوشبين‌ است.
    حسين! نظرت‌ راجع‌ به‌ کسب‌ نتيجه‌ مساوى‌ مقابل‌ سوريه‌ چيست؟
    حملات‌ ما بسيار زيادتر از سوريه‌ بود اما در نتيجه‌گيرى‌ ضعيف‌ عمل‌ کرديم‌ که‌ در اين‌ ميان‌ نمى‌توان‌ فرد خاصى‌ را مقصر قلمداد کرد.
    چه‌ برنامه‌اى‌ براى‌ آينده‌ داريد؟
    مربيان‌ تيم‌ باشگاهى‌ از من‌ و عنايتى‌ خواسته‌اند تا به‌ اردوى‌ آلمان‌ برويم.
    تصور مى‌کردى‌ مقابل‌ سوريه‌ هم‌ بازى‌ نکني؟
    نه‌ فکر مى‌کردم‌ در نيمه‌ دوم‌ به‌ ميدان‌ بروم‌ اما اين‌چنين‌ نشد.
    از اين‌ موضوع‌ ناراحت‌ نيستي؟
    نه‌ چون‌ من‌ مصدوم‌ بودم‌ ضمن‌ اينکه‌ قلعه‌نوعى‌ به‌ بازى‌ من‌ اعتقاد دارد و من‌ هم‌ مطمئنم‌ اگر کمى‌ صبر کنيم، تيم‌ملى‌ موفق‌ مى‌شود.
    توضيح: لازم‌ به‌ ذکر است‌ حسين‌ کعبى‌ به‌ همراه‌ غلامرضا عنايتى‌ دو ملى‌پوش‌ ايرانى‌ الامارات‌ عصر روز پنجشنبه‌ در دبى‌ حاضر شدند، سپس‌ صبح‌ روز جمعه‌ به‌ سمت‌ آلمان‌ پرواز کردند تا در اردوى‌ تيم‌ الامارات‌ شرکت‌ کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

حجازي: سر تمرين‌ نساجى‌ بودم‌ بازى‌ تيم‌ملى‌ را نديدم!
    اصر حجازى‌ در مازندران‌ با علاقه‌ به‌ مردم‌ فوتبالدوست‌ اين‌ منطقه‌ اميدوار است‌ تيم‌ کم‌امکانات‌ نساجى‌ را در جمع‌ 6 تيم‌ بالاى‌ جدول‌ ليگ‌ آزادگان‌ حفظ‌ کند. ديروز با حجازى‌ تماس‌ گرفتيم‌ تا نظر وى‌ را در خصوص‌ بازى‌ ايران‌ و سوريه‌ جويا شويم، در زير متن‌ گفت‌وگوى‌ ما را مى‌خوانيد.
    ناصرخان، باور مى‌کرديد در تهران‌ با سوريه‌ مساوى‌ کنيم؟
    مسلماً‌ هيچ‌ کس‌ تصور نمى‌کرد کمتر از 3 گل‌ به‌ سوريه‌ بزنيم‌ اما فوتبال‌ همين‌ است!
    ارزيابى‌ شما از عملکرد فني، تيم‌ملى‌ چيست؟
    من‌ سر تمرين‌ نساجى‌ بودم‌ و بازى‌ تيم‌ملى‌ را نديدم، از دقيقه‌ -82 81 بود که‌ به‌ منزل‌ رسيدم‌ و فقط‌ صحنه‌ دريافت‌ گل‌ تيم‌ملى‌ را ديدم.
    روى‌ گل‌ دريافتى‌ چه‌ عناصرى‌ اشتباه‌ داشتند
    خط‌ دفاعى‌ و دروازه‌بان.
    چه‌ انتقادى‌ متوجه‌ قلعه‌نوعى‌ است؟
    اجازه‌ بدهيد پس‌ از بازى‌ با کره‌ نتيجه‌گيرى‌ کنيم.
    خيلى‌ها معتقدند قلعه‌نوعى‌ خيلى‌ زود به‌ تيم‌ملى‌ رسيد و هنوز شرايط‌ سرمربيگرى‌ تيم‌ملى‌ را ندارد.
    نظر آنهاست.
    از نساجى‌ چه‌ خبر؟
    تيم‌ مشغول‌ تمرين‌ است. اميدوارم‌ با جذب‌ سه، چهار بازيکن‌ خوب، بتوانيم‌ تيم‌ شايسته‌اى‌ روانه‌ مسابقات‌ کنيم.
    جو قائمشهر چطور است؟
    خيلى‌ خوب، مردم‌ مازندران‌ عاشق‌ نساجى‌ هستند.
    در مورد خود تيم‌ شايعه‌ شده‌ برخى‌ها از حضور شما در نساجى‌ ناراحت‌ هستند؟
    مثلاً‌ چه‌ کسانى
    مى‌گويند جغتاپور، کاپيتان‌ و چند بازيکن...؟
    جغتاپور از ساليان‌ قبل‌ با من‌ در ارتباط‌ است‌ و خودش‌ مى‌گويد حجازى‌ الگوى‌ فنى‌اش‌ بوده، حال‌ براى‌ چه‌ بايد ناراحت‌ باشد؟ خودش‌ مى‌بيند شاگردم‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ شده‌ و اتفاقاً‌ خوشحال‌ هم‌ مى‌شود که‌ کنار حجازى‌ کار کند بقيه‌ شان‌ نيز بايد به‌ اين‌ مهم‌ واقف‌ باشند، با چه‌ کسى‌ کار مى‌کنند! من‌ آبرويم‌ را گذاشته‌ام‌ کف‌ دستم‌ و آمده‌ام‌ تيم‌ دسته‌ اولى‌ نساجي، تا کار کنم‌ و نتيجه‌ بگيرم. هر فردى‌ بخواهد به‌ تيم‌ نساجى‌ ضربه‌ بزند بدون‌ در نظر گرفتن‌ هر موضوع‌ ديگرى‌ کنار گذاشته‌ مى‌شود و اين‌ خواست‌ مديريت‌ باشگاه‌ و مردم‌ مازندران‌ است. با تمام‌ اين‌ اوصاف‌ مطمئن‌ هستيم‌ که‌ همه‌ خواهان‌ موفقيت‌ تيم‌ و در نهايت‌ خودشان‌ هستند.
    و صحبت‌ پاياني؟
    صحبت‌ خاصى‌ ندارم

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض داريوش مصطفوي خبر داد: اليويراي برزيلي براي مذاكره درباره هدايت تيم ملي فوتبال جوانان

دبير فدراسيون فوتبال اعلام كرد:"اليويراي" برزيلي، امشب براي مذاكره با مسئولان فدراسيون براي برعهده گرفتن هدايت تيم ملي فوتبال جوانان وارد تهران مي شود.

به گزارش گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) داريوش مصطفوي در اين زمينه افزود: اين مربي برزيلي كه در كارنامه اش هدايت تيم بوتافوگوي برزيل و قهرماني با اين تيم در ليگ برزيل را دارد، ساعت يك بعداظهر فردا با مسئولان فدراسيون فوتبال، مذاكرات لازم را براي تصدي تيم ملي فوتبال جوانان انجام خواهد داد.
    به گفته مصطفوي، سيموئز برزيلي در سفر دوهفته اي اش به برزيل، از سوي فدراسيون ماموريت يافته بود تا يك مربي خوب كشورش را با سابقه روشن براي تصدي تيم ملي جوانان معرفي كند.
    سيموئز نيز پس از بررسي هاي لازم،"اليويرا" را به فدراسيون فوتبال معرفي كرده است تا طرفين در مذاكره مستقيم ، شرايط كار را بررسي كرده و پس از تفاهم لازم ، قرارداد همكاري را امضا كنند.
    پايان پيام

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دادکان ناگفته های فوتبال را دوشنبه می گوید/ فوتبال در انتظار چالش هایی جدید

دکتر محمد دادکان رئیس سابق فدراسیون فوتبال سرانجام به سکوت چند ماهه خود درباره اتفاقاتی که باعث کناره گیری او از فدراسیون فوتبال شد پایان داد و از بسیاری مسائل بویژه اختلافات خود با سازمان تربیت بدنی پرده برخواهد داشت.
    به گزارش خبرنگار مهر، دادکان درمصاحبه ای مشروح با یکی از روزنامه های سیاسی درخصوص جریان بازدارنده پیش ازجام جهانی علیه فدراسیون فوتبال، حمایت نکردن ازتیم ملی، بحث برکناری خود ازفدراسیون فوتبال و وضعیت کنونی مدیریت فدراسیون به گفتگو پرداخته است که با توجه به فضای ایجاد شده پس از رقابتهای جام جهانی و اتفاقات اخیر، این مصاحبه می تواند واکنش هایی را درپی داشته باشد.

این گفتگو روز دوشنبه دریکی از روزنامه های صبح به چاپ خواهد رسید که می تواند موج تازه ای را درفوتبال کشورایجاد کند . شنیدن صحبت های دادکان پس ازچند ماه سکوت آن هم درآستانه دیدارحساس با کره جنوبی می تواند برای افکارعمومی که تشنه شنیدن واقعیت های جام جهانی است خواندنی باشد.

دادکان بزودی قرار است گفتگویی مشروح با تعدادی از رسانه های کشورداشته باشد .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض صبح امروز پرسپوليس با حضور نورالدين تمرين كرد

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز با حضور مربي جديد به تمرين پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي نورالدين، مربي جديد دروازه‌بانان پرسپوليس از صبح امروز كار خود با اين تيم را آغاز كرد.
    تمرين امروز ساعت 10 صبح آغاز شد و حدود 2 ساعت به طول انجاميد.
    بازيكنان در اين مدت به كار با توپ، تمرين سرعتي و استقامتي و فوتبال درون تيمي پرداختند.
    مهرزاد معدنچي نيز بعد از مدت‌ها در تمرين امروز شركت كرد.
    نفراتي چون حسن، كريم باقري و رضايي به دليل مصدوميت در تمرين حضور نداشتند.
    به گفته مربيان تمرين نوبت بعدازظهر امروز انجام نمي‌شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مقامات ليون‌: رئال دست از سر ما بردارد
    ايپنا - مقامات ---- پيشنهاد 15 ميليون پوندی رئال مادريد را براي فروش محمدو ديارا نپذيرفتند‌.
    برنارد لاكمپ، مدير باشگاه المپيك ---- پس از رد پيشنهاد رئالي‌‌ها گفت‌: شيوه‌اي كه رئال براي جذب ديارا پيش گرفت، تعجب‌آور بود‌. واكنش محمدو ديارا هم براي ما جالب است‌. بازيكن ما هم دوست داشت به برنابئو برود‌. سران رئال هم گفته بودند كه جذب بازيكن ما براي آنها يك افتخار محسوب مي‌شود، اما با آنكه تنها 2 هفته به پايان فصل نقل و انتقالات تابستاني باقي مانده، هيچ واكنشي از جانب آنها نديده‌ايم‌.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

وستهام منتظر حضور اسكالوني
    ايپنا - به نظر مي‌رسد مقصد بعدي ليونل اسكالوني، مدافع دپورتيوو لاكرونيا باشگاه وستهام انگليس باشد‌.
    اين مهره آرژانتيني در تيم فصل بعد خواكين كاپاروش، سرمربي دپور جايي ندارد، اما تا زماني كه پدر او مبلغي بابت انتقال قرضي‌اش به وستهام دريافت نكند، ريازور را‌ترك نمي‌كند‌.
    به گزارش روزنامه آس اسپانيا، سران وستهام كاملاً آماده‌اند تا اسكالوني را با آغوش باز پذيرا شوند و اين در حالي است كه مذاكرات ميان مقامات دو باشگاه سر مسائل مالي همچنان ادامه دارد‌.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •