تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 848 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

شاید این باشه من هم دور هستم ولی این مشکل رو ندارم زنگ بزنید خط رو روی 4 مگ ببندن راحت میشید از قطعی
    سیم کشی خونه رو چک کنید من مستقیم سیم کشیدم برای مودم و از اسپلینتر استفاده میکنم
    از سر خط پک کنید ببینید چجوریه ممکنه از سیم کشی باشه
    ممنون مودم جائی تست کردم مطمعنم از اون نیست چون توadsl قبلی این مشکل نداشتم ولی سیم وصل شده به مودمم از5سال پیش نت داشتم از اون موقع عوض نکردم یعنی کیفیت سیم الان بهتر شد باید اول اونو عوض کنم فیلن امشب از خط مستقیم تست میگیرم زنگم زدم گفتن مشکل از جانب ما نیست خط به شدت نویز داره

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خط تون رو روی 16 مگ قرار دادن؟ کیفیت خط در چه حالتیه ؟
    چند روزه کیفیت پارس انلاین بهتره شده SNR از 12 ، اومده 14.7 ... به صورت ثابت هم هست ..
    نه بی خیال شدم آخه پارسال یه بار روی 16 مگ قرار دادم بعدش دیدم لینک میپره،حدس زدم مشکل از تنظیمات پارس چون بیشتر مواقع لینک ثابت بود و هر از گاهی میپرید

ولی الان که پیام شما رو دیدم پیگیر شدم و زنگ زدم .گفتند مودم رو خاموش نکن تو 3 روز(آخه من مودمو تو این 3 روزه خاموش کرده بودم)

آره وضعیت snr هم بهتر شده من دیدم که snr ثبات داره و نوسان شدیدی مثل قبل نداره

پی نوشت:دوباره نوسان snr برام پیش اومد،خیلی این تنظیمات پارس رو اعصابه،
    جالبه هر وقت کسی با تلفن زنگ بزنه این مشکل نوسان snr پیش میاد ،بعد که یه خورده با سیم و پریز و سوکت ها ور برم درست میشه و فیکس میمونه
    Last edited by محمد7966; 10-05-2017 at 19:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون مودم جائی تست کردم مطمعنم از اون نیست چون توadsl قبلی این مشکل نداشتم ولی سیم وصل شده به مودمم از5سال پیش نت داشتم از اون موقع عوض نکردم یعنی کیفیت سیم الان بهتر شد باید اول اونو عوض کنم فیلن امشب از خط مستقیم تست میگیرم زنگم زدم گفتن مشکل از جانب ما نیست خط به شدت نویز داره
    شما قبلا که از یک شرکت دیگه ای داشتید؛ خطتون روی چند مگ بوده؟

اینو بگم که تنظیمات و تجهیزات شرکت ها هم با هم فرق میکنه و میتونه مشکل از سمت تنظیمات و تجهیزات پارس باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

نه بی خیال شدم آخه پارسال یه بار روی 16 مگ قرار دادم بعدش دیدم لینک میپره،حدس زدم مشکل از تنظیمات پارس چون بیشتر مواقع لینک ثابت بود و هر از گاهی میپرید

ولی الان که پیام شما رو دیدم پیگیر شدم و زنگ زدم .گفتند مودم رو خاموش نکن تو 3 روز(آخه من مودمو تو این 3 روزه خاموش کرده بودم)

اره ازصبانت داشتم عالی نبود خوب بود سرعت دانلود 1مگ سیصدم میرفت البته رو6مگ بستن بعضی وقتها سرعت دانلودم تا700کیلوبایتم میره با سیم کشی مو عوض میکنم ولی 3روززاول 1مگ داشتم ازهمین پارس انلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

پی نوشت:دوباره نوسان snr برام پیش اومد،خیلی این تنظیمات پارس رو اعصابه،
    جالبه هر وقت کسی با تلفن زنگ بزنه این مشکل نوسان snr پیش میاد ،بعد که یه خورده با سیم و پریز و سوکت ها ور برم درست میشه و فیکس میمونه

بی زحمت یه عکس از صفحه Status مودم ت بگیر .. من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه Status مودم ت رو ببینم ، اگر خط ت روی 16 مگ لینک میپره ، بگو که روی 14 مگ یا 12 مگ بذارن برا ت..
    حداقل 14 یا 12 مگ بهتر از پهناباند 9 مگ هست ..

6. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بی زحمت یه عکس از صفحه Status مودم ت بگیر .. من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه Status مودم ت رو ببینم ، اگر خط ت روی 16 مگ لینک میپره ، بگو که روی 14 مگ یا 12 مگ بذارن برا ت..
    حداقل 14 یا 12 مگ بهتر از پهناباند 9 مگ هست ..
    14 مگ هم داره؟نمیدونستم

اما 12 مگ رو چندبار بهشون گفتم بعد میگه مودمت نمیگیره،یه بار هم پشت تلفن تست کرد برام و گفت مودمت پهنای 12 مگ رو نمیگیره

مگه میشه چنین چیزی؟

اینم عکس:قبلش بگم که خود مودمم چند بار تخمین زدم تا 16 مگ کشش داره،یه بار خود پشتیبانش هم گفت خط تا 25 هم کشش داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by محمد7966; 10-05-2017 at 21:55.

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام پارس آنلاین تایم رایگان داره؟؟
    به درد من می‌خوره که ماهی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گیگ تایم رایگان دانلود دارم
    اگه مثله سابق باشه خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

وضعیت خط بهتر شد پس سیم کشی داخلی یه عیبی و ایرادی داره snr به 13 رسید قبلا روی 6 بود
    سلام پارس آنلاین تایم رایگان داره؟؟
    به درد من می‌خوره که ماهی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گیگ تایم رایگان دانلود دارم
    اگه مثله سابق باشه خوبه
    آره داره من با پهنای 9 مگ بیشتر حجمی که دانلود کردم حدود 13 گیگ بود در عرض 5 ساعت

دیگه شما حساب کنید تو بازه 5 ساعت رایگان با اون مقدار پهنایی که خطتون میکشه چقدر میتونید دانلود داشته باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •