تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 754 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب مسیر کابل تغییر کرده یا همونه؟یعنی ازز کنار کابل برق ردش نکردید یا از کنار کنتور برق؟

راستش من اولین بار از آقای فرهاد شنیدم که شرکتا میتونن نویز رو با دستگاهی به اسم بی رس دستکاری کنند شاید اینجا شرکت مخابرات دستکاری کرده
    همون کابلی که اومده بود داخل منزل دو زوج سیم داخلش هست
    یک جفتش که خط اول وصل بود
    وقتی خط دوم رو گرفتم اون زوج سیم دیگه به خط دوم وصل شد
    مسیر دو تا خط تلفن و همچنین جنس کابلاشون یکیه و تازه تعویض شده ولی از وقتی خط دوم رو گرفتم اولیه مشکل پیدا کرده
    تست مودم از سر خط هم فایده ای نداشت و تاثیر چندانی روی نویز نداشت
    امکانش هست مامور مخابرات هنگام وصل کردن خط جدید اشتباهی کرده باشه که باعث نویز افتادن رو خط قبلی من بشه ؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

همون کابلی که اومده بود داخل منزل دو زوج سیم داخلش هست
    یک جفتش که خط اول وصل بود
    وقتی خط دوم رو گرفتم اون زوج سیم دیگه به خط دوم وصل شد
    مسیر دو تا خط تلفن و همچنین جنس کابلاشون یکیه و تازه تعویض شده ولی از وقتی خط دوم رو گرفتم اولیه مشکل پیدا کرده
    تست مودم از سر خط هم فایده ای نداشت و تاثیر چندانی روی نویز نداشت
    امکانش هست مامور مخابرات هنگام وصل کردن خط جدید اشتباهی کرده باشه که باعث نویز افتادن رو خط قبلی من بشه ؟

امکانش هست
    ما تلفنمون مشکل خش خش داشت
    هر از گاهی یه خش خشی میاد و میرفت از شانسم هم 2 بار طرح مشکل زدم یه بار حضوری رفتم یه بار هم تلفنی
    و این مامور مخابرات هر وقت می اومد میگفت شما که نویز نداری و خش خش نداره تلفنتون و میذاشت و میرفت
    هم از کافو مسی تست می کرد هم از جعبه
    ولی نمیدونم چی شد که بار دوم که اومد خش خشش قطع شد

آره ممکنه تو جعبه سیم ها به هم اتصالی کرده باشند و نویز ایجاد کنه

ولی برام سوال مگه مامور مخابرات به خط اول شما دست زده؟
    من خودم رفتم چندین بار جعبه رو باز کردم و دستکاری کردم البته بعضی از دوستان میگن کار خطرناکیه مخابرات اگر بفهمه شما را میندازه جایی که عرب نی انداخت

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دو ستان:
    با توجه به نویز موجود در عکس خط من تا چه حد می تونه بکشه؟15 مگ رو جواب می ده؟با شاتل تماس گرفتم گفتند که بیشتر از 3 مگ راه نداره وگرنه خطتون با مشکل مواجه میشه!!!
    Last edited by frankval; 21-01-2016 at 20:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

tey[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

سلام دو ستان:
    با توجه به نویز موجود در عکس خط من تا چه حد می تونه بکشه؟15 مگ رو جواب می ده؟با شاتل تماس گرفتم گفتند که بیشتر از 3 مگ راه نداره وگرنه خطتون با مشکل مواجه میشه!!!

سلام
    درست میگن خطتون مشکل نویز داره
    رفع نویز کنید ببینید snr چقدر میشه

بعضی از راهاشو میگم
    کابل پوسیدگی نداشته باشه،پریز یا دوشاخه مشکل نداشته باشه،تلفن بی سیم کنار مودم نباشه،
    کابل تلفن از کنار کابل برق و کنتور برق رد نشده و...
    بقیه رو از اینجا بخونید

6. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دو ستان:
    سلام
    بله دوست عزیز، بیشتر نمیکشه.
    خط شما خیلی شبیه به خط من هستش مال شما نهایتا 3.2 مگ میکشه، مال من تا 3.7 و روی همون 3 بستن. متاسفانه از سر خط هم تست کردم نهایتا به 4 مگ رسید. شما تست کن شاید مشکل از سیم کشی باشه

8. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    من حدود دو ماهه از مخابرات خط دوم گرفتم از اون زمان کیفیت خط اولم به شدت اومده پایین
    برای رفع مشکل از سر خط سیم کشیدم برای مودما ولی فایده نداشت و کیفییت خط اولم همچنان پایین موند
    مودم رو هم به سر خط اولم وصل کردم ولی بازم کیفیت تغییر چندانی نکرد
    دو تا خط های تلفن با یه کابل داخل خونه اومدن اگه نویزی باشه باید برای جفتشون باشه
    در ضمن قبل اینکه خط دوم رو بگیرم خط اولم درست بود و مشکلی نداشت
    سلام
    الان مشکلتان کدوم خط است؟خط اول؟
    مشکل چیست؟قطع و وصلی دارید؟
    به هر حال ممکن مشکل نویز به خاطر جعبه مخابراتی هم باشه شاید زنگ زده سولفات شده و..
    خب مسیر کابل تغییر کرده یا همونه؟یعنی ازز کنار کابل برق ردش نکردید یا از کنار کنتور برق؟

راستش من اولین بار از آقای فرهاد شنیدم که شرکتا میتونن نویز رو با دستگاهی به اسم بی رس دستکاری کنند شاید اینجا شرکت مخابرات دستکاری کرده
    چیزی که از مشخصات مودم برای دو خط دستگیر آدم می‌شه اینه که هر دو خط تقریبن شرایط کیفی تقریبن مشابهی دارن. درسته که میرایی خط اول یه مقدار از میرایی خط دوم بیشتره اما این 1 -2 دسیبل تأثیر جدی نمی‌گذاره روی حداکثر کشش خط. مقدار نویز اما ظاهرن جوریه که دو تا خط این قدر تفاوت دارن.
    به نظر نمی‌رسه مشکل نویز از سمت داخل ساختمان باشه. ممکنه پورت خط اول دچار مشکل شده باشه.

چیزی که به نظر من می‌رسه اینه:
    1. برای هر دو خط مدولاسیون رو روی G.dmt بذارین ببینین مقدار SNR و مکس ریت خط تغییری می‌کنه یا نه.
    2. حتمن با ISP تماس بگیرین و بگین که دو خط با میرایی تقریبن یکسان چرا یکی بیشتر از 4مگابیت کشش نداره و اون یکی حدود 14 مگابیت. ازشون بخواین پورت خط اول رو عوض کنن.

10. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چیزی که از مشخصات مودم برای دو خط دستگیر آدم می‌شه اینه که هر دو خط تقریبن شرایط کیفی تقریبن مشابهی دارن. درسته که میرایی خط اول یه مقدار از میرایی خط دوم بیشتره اما این 1 -2 دسیبل تأثیر جدی نمی‌گذاره روی حداکثر کشش خط. مقدار نویز اما ظاهرن جوریه که دو تا خط این قدر تفاوت دارن.
    به نظر نمی‌رسه مشکل نویز از سمت داخل ساختمان باشه. ممکنه پورت خط اول دچار مشکل شده باشه.

1. برای هر دو خط مدولاسیون رو روی G.dmt بذارین ببینین مقدار SNR و مکس ریت خط تغییری می‌کنه یا نه.
    2. حتمن با ISP تماس بگیرین و بگین که دو خط با میرایی تقریبن یکسان چرا یکی بیشتر از 4مگابیت کشش نداره و اون یکی حدود 14 مگابیت. ازشون بخواین پورت خط اول رو عوض کنن.
    من این مورد رو چند روز پیش برای خودم پرسیدم و خیلی پیگیر شدم. گفتن مشخصه های خط فقط اینا نیست و ممکنه یه خط snr و میرایی حدودا برابر با شما داشته باشه ولی با اون مشخصات 14 مگ رو بتونه در اختیار بذاره ولی یکی دیگه با همین رنج بتونه 4 مگ بده. منم قبلا فکر میکردم باید یکی باشن

12. 2 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش ما تو خونمون دو خط تلفن داریم و فقط (از وقتی خانه رو خریدیم) یک پریز تلفن.الان برای وصل اسپلیتر مشکل دارم.می تونم روی همون خطی که تک پریز داره رو دو سوکته تهیه کنم و اسپلیتر ور بهش وصل کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

راستش ما تو خونمون دو خط تلفن داریم و فقط (از وقتی خانه رو خریدیم) یک پریز تلفن.الان برای وصل اسپلیتر مشکل دارم.می تونم روی همون خطی که تک پریز داره رو دو سوکته تهیه کنم و اسپلیتر ور بهش وصل کنم؟
    اره مشکلی نیست

15. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

روی G.dmt گذاشتم rate و max rate حدود 500 کیلوبیت بیشتر میشه در داخل خط اول و در کل تاثیر چندانی نداشت
    اتفاقا به خاطر اینکه فکر میکردم مشکل از پورت isp هست چند روز پیش سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کردم
    قبلش آسیاتک داشتم که اصن کلا یه وقتایی کلا لینک میرفت زنگ میزدم نمیدونم یارو چیکار میکرد اینترنت وصل میشد خط رو 12 مگ بود بعد چن ساعت ریت خط من کم می شد می اومد رو 5 الی 6 مگ
    از این شرکت جدید هم تا خط رانژه شد مشتاقانه مودمو چک کردم ببینم مشکل خطه بر طرف شده یا نه که دیدم رو 10 مگ بسته شده ولی روز بعد که نتم فعال شد ریت شده بود 5 مگ
    مشکل خط من خیلی عجیبه ، هر چی فکر میکنم نمیتونم دلیلی براش پیدا کنم
    واقعا اگه کسی کوچیک ترین راه حلی به نظرش میرسه بیان کنه ، واقعا اعصابمو ریخته به هم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •