با کیبرد بازی میکنم! راهی نیست؟
با کیبرد بازی میکنم! راهی نیست؟
ماشالله اینجا همه سوال میپرسن کسی نیست جواب بده
دفاع تاکتیکال نفر دوم رو با r2 اضافه میشه - درسته سخته ولی خیلی جالبه
دوستان از این زمان تا اومدن فیفا 15 ارزش داره فیفا 14 رو وارد به حساب مستر لیگ بشیم یا صبر کنیم تا فیفا 15 بیاد رو اون بریم؟
اولا مستر لیگ نه و Career
دوما چرا که نه ؟ اگه رو PC داری بازی میکنی میارزه . چون فیفا هر سال مدتی که طول میکشه تا کرک بازی بیاد هی بیشتر میشه . واسه فیفا 14 که فکر کنم یه 40 روزی طول کشید تا یه کرک نهایی بدون باگ واسش اومد . تازه از 3Dm اومد نه Reloaded . یعنی واسه این یکی حتی معلوم نیست که کرکی بیاد یا نه . از الان برو فعلا تا 2 ماه بازی کن .
آقا تو فصل سوم کل جام ها رو با بارسا درو کردم که حاصل سه جام 64 میلیون پاداش بود . هر فصل تو نقل و انتقالات پیش فصل 92 تا خود باشگاه میداد (البته دو فصل قبل اینجوری بود) الان با پاداش بالا کلا 72 تا برای خرید قرار داده !!!! چرا ؟ هر چی بیشتر جام ببریم کمتر هزینه می کنن ؟
والا تا الان دو تا تیم ملی تو کریر داشتم .اسکاتلند و فرانسه . یعنی میگم از عمد بعضی تیم ملی ها رو ضعیف درست کردن حقیقت داره. تیم ملی فرانسه فاجعه هست . خدا رو شکر راه فسخ قرار داد با تیم ملی رو هم قرار دادن تو بازی![]()
اتفاقا من با فرانسه خیلی خوب بازی میکنم !
سلام
فیفا 14 پچ آپدیت شده داره؟
بله.آپدیت ها رو میتونید از اینجا دان کنید:ابته به ترتیب بایدذ نصب بشه.از اولی تا آخری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپدیت خود بازی نمیدونم جدیدا اومده یا نه . قبلا 3 تا بود . لینکهاش هم خیلی گیر نمیاد . اما اپدیت نقل و انتقالات هست که میتونی از اینجا بگیری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنون ، خیلی نکته خوبی بود !
ای کاش میشد روش آپدیت بازی تو پست اول قرار داده بشه تا دوستان دیگه در زمینه آپدیت بازی مشکل نداشته باشن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)