تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 436 از 503 اولاول ... 336386426432433434435436437438439440446486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,351 به 4,360 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام سال نو همگی مبارک.می خواستم slx tu5 بگیرم .یکی میگه مصرفش پائینه یکی میگه فرق چندانی با بقیه نمیکنه.یکی میگه موتور بی صدائی داره یکی میگه عایق بندی ضعیفه صدا تو کابین میپیچه .یکی میگه صدای باد تو سرعت بالا تو اتاق میاد.یکی میگه ترمزاش ضعیفه abs قاط میزنه ترمز چوب میکنه.یکی میگه دنده های 3-4-5 تو کشش ضعیفه یکی دیگه میگه شتابش حرف نداره.یکی میگه هندلینگش عالیه یکی میگه تو سرعت تعادل نداره و........با تمام این ایرادها همه میگند عالیه.من صحبتم اینه اگه مشکلات بصورت قابل حل تو نمایندگی هست که هیچ یا نه بصورت اپیدیمی که این مشکلات رو مخه که ما بیخالش شیم.چون من خودم ثبت نام کردم تو این یک ماهه که تایپیکهای مختلف خوندم کم کم دارم پشیمان میشم عوضش کنم سمند ef7 بگیرم.خواهشا"بدون تعصب منو راهنمائی کنید و منو از این دودلی نجات بدید.قبلا" از جوابهاتون متشکرم.
    پژو 405 با موتور tu5بهترین انتخاب هستش. موتوری عالی و اتاق هم خوب هر چند قدیمی. بازار دست دوم خوبی هم داره نسبت به سمند.
    ماشینای ایرانی هر کدوم یه دردی تو مونتاژ دارن خیلی به دلت بد راه نده.

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

2. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال نو

به نظر اساتید واسه خرید 206 تیپ 5 مدل 84-86 حدودا چقدر بودجه باید در نظر بگیرم. و ایا با توجه به استهلاک بالای موتورهای فرانسوی ایا خرید مدل 7-8 سال کارکرده توصیه میشه؟

با تشکر فراوان

موفق باشید
    میشه ماشین تمیز این مدلی گیر آورد حدودا 20 تومن در نظر بگیر

4. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    پراید دوگانه سوز کارخانه مدل 86 تقریبا دور رنگ(3 لکه کمتر از دور رنگ)از جلو سالم بیمه 6 ماه چند میارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    پراید دوگانه سوز کارخانه مدل 86 تقریبا دور رنگ(3 لکه کمتر از دور رنگ)از جلو سالم بیمه 6 ماه چند میارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    12 تومن است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اساتید یکی از دوستان 12.5 پول داره میخواد ماشین بگیره
    فقط میخواستم ببینم چه ماشینی جزء پراید میتونه بگیره ؟؟؟

و چه مدلی از پراید 131 و 132 میتونه بگیره ؟ ( صد در صد میخواد از خونواده ی x100 باشه )

یه سوال دیگه بین 131 و 132 کدوم بهتره ؟؟؟ از همه لحاظ

ممنون میشم اگه به همه ی سوالام جواب بدید

مرسی
    بازم ممنون

حقیقتش دوستم قراره ماشین بگیره
    واین بودجه آخر آخر پولش هست
    بخاطر همین میخواد یا 131 یا 132 ( x100 ) بگیره
    12.5 تا 13 تومن
    دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟
    چه دلی میشه گرفت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اعلام قیمت جدید محصولات ایران خودرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت‌های خودروسازی به دلیل افزایش دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده و هزینه های جانبی در سال جاری قیمت محصولات خود را دو درصد افزایش دادند.
    قیمت جدید محصولات ایران خودرو با احتساب رشد دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده در سال 1393، به شرح زیر است:

وانت باردو جدید بنزینی با ترمز ضد قفل و یورو 4 معادل 12 میلیون و 595 هزار تومان

وانت باردو جدید دوگانه‌سوز با ترمز ضد قفل معادل 14 میلیون و 546 هزار تومان

پژو 405 بنزینی (GLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژو و یورو 4 معادل 27 میلیون و 480 هزار تومان

پژو 405 دوگانه‌سوز (GLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژ و یورو 4 معادل 29 میلیون و 110 هزار تومان

پژو 405 بنزینی (SLX) با موتور 16 سوپاپ (TU5) و ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 29 میلیون و 8200 تومان

پژو پارس سال با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژ و یورو 4 معادل 32 میلیون و 554 هزار تومان

پژو پارس معمولی دوگانه‌سوز با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 34 میلیون و 81 هزار تومان

پژو پارس LX با موتور 16 سوپاپ (TU5) و ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده و سرنشین و غربیلک چرم و هندزفری و ایموبیلایزر و یورو 4 معادل 35 میلیون و 99 هزار تومان

پژو 206 تیپ 5 با کیسه هوای راننده و سرنشین و سنسور دنده عقب معادل 35 میلیون و 225 هزار تومان

پژو 206 صندوق‌دار (V8) با کیسه هوای راننده و سرنشین و سنسور دنده عقب معادل 35 میلیون و 739 هزار تومان

سمند ال ایکس سال بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 27 میلیون و 127 هزار تومان

سمند ال ایکس EF7 پایه گازسوز با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 29 میلیون و 865 هزار تومان

سمند ال ایکس EF7 بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 28 میلیون و 430 هزار تومان

تندر 90 E2 با کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 36 میلیون و 152 هزار تومان

تندر 90 E2 اتوماتیک با کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 46 میلیون و 474 هزار تومان

رانا LX با تریم مشکی و یورو 4 معادل 30 میلیون و 756 هزار تومان

سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک 2400 سی‌سی معادل 133 میلیون و 739 هزار تومان

سوزوکی گرند ویتارا دستی 2400 سی‌سی معادل 127 میلیون و 572 هزار تومان

لازم به ذکر است قیمتهای فوق از طریق منابع آگاه اعلام شده و هنوز از سوی مدیران ایران خودرو تایید نشده است .

Last edited by farzadpop; 06-04-2014 at 20:45.

9. 3 کاربر از farzadpop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز رفتم نمایندگی ایران خودرو و سمند اس ای قیمت گرفتم به صورت کارتکسی 26.5 بهم گفت . منتها یورو 2 هست و یورو 4 رو گفت فعلا ایران خودرو نمیزنه .
    منتها از دیروز تو اخبار اعلام کردن که دیگه یورو 2 و یورو 3 رو شماره گذاری نمیکنن .
    حالا کسی میدونه تکلیف چی میشه ؟ یعنی من اگه این ماشین رو بگیرم به هیچ عنوان شماره گذاری نمیشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من دیروز رفتم نمایندگی ایران خودرو و سمند اس ای قیمت گرفتم به صورت کارتکسی 26.5 بهم گفت . منتها یورو 2 هست و یورو 4 رو گفت فعلا ایران خودرو نمیزنه .
    منتها از دیروز تو اخبار اعلام کردن که دیگه یورو 2 و یورو 3 رو شماره گذاری نمیکنن .
    حالا کسی میدونه تکلیف چی میشه ؟ یعنی من اگه این ماشین رو بگیرم به هیچ عنوان شماره گذاری نمیشه ؟
    چرا میشه با مدل 92 میدن و شماره گذاری هم میکنن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا میشه با مدل 92 میدن و شماره گذاری هم میکنن
    خوب اینکه فایده نداره ، من از قبل از عید صبر کردم تا الان که مدل 93 بگیرم .

راستش من الان پولم دقیقا همین 26.5 تا 27 هست ،
    به نظرتون چی کار کنم ؟ امکان اینو دارم که 2.5 یا 3 تومان هم قرض کنم تا پولم به 30 برسه ، فکر میکنید سمند ال ایکس با این قیمت بگیرم اونم با توجه به اینکه پول دارم قرض میکنم ارزش داره ؟ یا برم سمت اس ای که اونم اگه مدل 92 بخوره اصلا ارزش نداره به نظر من .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خوب اینکه فایده نداره ، من از قبل از عید صبر کردم تا الان که مدل 93 بگیرم .

راستش من الان پولم دقیقا همین 26.5 تا 27 هست ،
    به نظرتون چی کار کنم ؟ امکان اینو دارم که 2.5 یا 3 تومان هم قرض کنم تا پولم به 30 برسه ، فکر میکنید سمند ال ایکس با این قیمت بگیرم اونم با توجه به اینکه پول دارم قرض میکنم ارزش داره ؟ یا برم سمت اس ای که اونم اگه مدل 92 بخوره اصلا ارزش نداره به نظر من .
    والا چی بگم اینروزا هیچی کنتور نداره متوجه ای که
    به نظرم پرشیا مدل ۹۱ تمیز بخری بهتره دنبال سمند نرو آینده نداره

----------------------------------------------------------------
    ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •