درسته اما رایتل پوشش تریجی خوب و تقریبا کاملی داره و شبکه اش پایدارتره، اما ایرانسل پوشش تریجی کم و ناچیزی داره و اعصاب خورد کنه.من بسته سه ماهه اینترنت پایه رایتل زدم و در بعضی جاها حتی تا ۷۰۰کیلوبایت سرعت داشتم.
درسته اما رایتل پوشش تریجی خوب و تقریبا کاملی داره و شبکه اش پایدارتره، اما ایرانسل پوشش تریجی کم و ناچیزی داره و اعصاب خورد کنه.من بسته سه ماهه اینترنت پایه رایتل زدم و در بعضی جاها حتی تا ۷۰۰کیلوبایت سرعت داشتم.
بله رایتل به کل با ایرانسل فرق داره.نمیدونم چرا اینجل فضای بسته رایتل خوب جواب نمیده.سیگنال میشه 85- dbm بعد یه خط آنتن کم میشه سرعتم میاد پایین.ولی بیرون خونه عالیه سرعتش
سیمکارتهای نانو جدید رایتل روی ایفون +6s نام اپراتور را بالای صفحه نشان نمیده در صورتیکه را سیمکارتهای قدیم کات شده و سیمکارتهای اپراتورهای دیگه چنین مشکلی وجود نداره ایا دوستان رو گوشیهای دیگه چنین مشکلی برخوردن؟ چطور میشه به مشکلو به رایتل فهموند؟
Sent from my iPhone 6s+
شبانه برای سیمکارت های دیتا داره سی گیگ سی روز ده تومن خیلی خوبه من در دو هفته مصرفش کردم میانگین سرعت هم پنج مگابیت بود.
اتفاقا دیشب داشتم با قطره آخرش ویندوز ده آپدیت می کردم
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
میخوام سیم دیتا بگیرم. قیمتش چنده؟ از سایت رایتل باید بخرم یا باید از دفتر خدمات ارتباطی بخرم؟
سلام دوستان
رایتل توی شهرمون خیلی ثباتش خوبه درسته روی 4 لیمیت شده ولی ثبات پینگش عالیه و منم برای شبکه ها اجتماعی و نرم افزارهای ارتباطی میخوام استفاده کنم
چند سوال داشتم
1.قیمت سیم کارت اعتباری ؟
2.نرخ مکالمه و پیامک خارج شبکه چنده؟
3.قیمت بسته های ماهانه با حجم زیر 2 گیگ
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
همون 20 تومن هست.بله اون ها هم دارن
قیمتش 20 تومنه.یکی داره 12500 میدی ماهی 1.5 گیگ میده.قیمت مکالمه و پیامک رو نمیدونم
تست سرعت جدید رایتل.رشت پل جانبازان کوچه نوبهار![]()
سلام تهرانپارس کسی تست کرده ببینه نسل ۴ اوکی شده یا نه ؟ من سمت تیر انداز هستم فقط نسل ۳ میده که اونم یهو انتن میشه صفر یهو پر میشه و به همین ترتیب سرعت هم به زور ۳۰ کیلوبایت گوشیم نوت ۵ هست نکنه باند رایتل برای نسل ۴ رو پشتیبانی نمیکنه ؟
فکر کنم داغونترین وضعیت رو من دارم با رایتل
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Last edited by isbn; 08-11-2015 at 02:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)