ماشالله اینجا چیزی که کم نیست شرکت اینترنتیه!
ماشالله اینجا چیزی که کم نیست شرکت اینترنتیه!
واقعا کسی از مخابرات علامه نیست اینجا ؟
تایم اوت خیلی مهمه واسم
سلام.بچه هااخرین راهنمایی هم بکنین که دیگه تصمیم نهایی بگیرم.الان اسیاتک دارم که افتضاح شده درضمن هزینشم تقریباماهی50تومن برام درمیاد.میخوام مخابرات بگیرم.بیشترین استفادم اینه که روزی 4-5گیگ دان کنم .وپینگش خوب باشه ونوسان وتایم اوت کم داشته باشه.سرعت پیج بازکردن هم خوب باشه.اسیاتک الاان طوری شده که حاظرم 2هفته نت نداشته باشم ولی شرکت بهتری گیرم بیاد.مرکزرجایی اهواز.ممنون میشم بچه هاتوضیح مختصروخوبی ازمخابرات بهم بدن.ممنون از بچه های خوزستان واهوازیهای خوبم
دوستان سرعت دانلود از سرورهای خارجی واسه شما هم کم شده؟
چرا هست...اول هم پارس انلاین رفتم ثبت نام کنم...بعد از یک ماه علافی هر کاری کردن خط رانژه نشد...جل الخالق ... مجبور شدم کنسل کنم بیام مخابرات... حالا ببینم جای بهتری پیدا میشه یا نه!!!!!
سرور خارجی که هیچ...کلا کم شده...
من 110 الان دانلود میکنم
دوست عزیز قبلا هم بهت گفتم من مرکز رجایی هستم . خیلی راضیم . 256 نامحدود دارم ماهی 16 تومان . سرعت دانلود 110 . پینگ هم اکثر اوقات خوبه و تایم اوت هم کمه ولی بازم به هر حال ممکنه برای شما خوب نباشه میدونی که اینجا ایران !! ولی به احتمال 95% وضعیت شما هم مثل مال من خواهد بود![]()
اززمان ثبت نام چندروزطول میکشه تاخطم رانژه شه واینترنتم راه بیفته؟ممنون
من 5 شنبه ثبت نام کردم شنبه خطم رانژه شد . 2 شنبه نصاب بهم زنگ زد ! یوزر و پسورد فقط دست نصاب ولی اگه نصاب 2-3 روز بعد از رانژه شدن خطت زنگ نزد خودت مدارکتو ببر دفترشون یوزر و پسورد بگیر![]()
زیاد طول نمی کشه 2 -3 روز نهایت
واسه من که اینجوری بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)